Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
Sziasztok!
Fejlemények vannak a nemindulós autóm ügyében. Ma délelőtt lementem, átnézni a dolgokat. Azzal kezdtem, hogy lekötöttem az injektorról a beömlő benzincsövet, hogy megnézzem, kijön-e az üzemanyag a tankból. A szivattyú nyomta a benzint.
Egy kicsit öntöttem az injektorba, hátha... Lekötött benzincsővel indítóztam, és láss csodát, indult -volna, ha elég lett volna neki az a pár csepp.
Visszakötöttem a benzincsövet, és pár indítás után el is indult a motor. Leállítottam, indult. Mentem vele pár kört, leállítottam, indult.
Most ott tartok, hogy várok, hogy teljesen kihűljön a rendszer, aztán megnézem. Ha nem is derült ki konkrétan, mi baja van, de legalább tudom, mivel próbálkozzak.Tippeket még mindig várok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest