Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Ugyanaz a motor van benne mint az Astrákban is szóval a típusra jellemző "bajok" ugyanazok vezérlésre figyelni kell mert nem örökélet. A tetőt elvileg ugyanaz a cég gyártotta mint aki a 206-ba is lehet hasonló alkatrészek is vannak benne. Amúgy az autó egy C Corsa nem hiszem , hogy sok különböző alkatrész lenne. Rohadás nem jellemző ha figyeltek rá . 206 sokkal rohadósabb .
-
t1
veterán
válasz
rumos XIII
üzenetére
Anno nekem is lejjebb volt a segge 2-3cm-el biztosan és picit terpesztett is, gátló csere után lett ilyen mint most.
-
t1
veterán
válasz
rumos XIII
üzenetére
-
t1
veterán
Sziasztok. Adott egy C Corsa 1.4 16V (nem Twinport). Mostanában többször előfordul, hogy gyorsításkor főleg alacsonyabb fordulatról és kisebb sebesség fokozatban nem lineárisan gyorsul hanem érezni rajta torpanást / rántást . Amit még megfigyeltem leginkább akkor csinálja, ha már üzem meleg a motor illetve ha sokan ülünk benne. Check engine nem ég, a motor szépen jár nem dadog. Esetleg más találkozott már ezzel a hibával?
-
t1
veterán
Hát igen elég sok. Corsa mellett van egy 60 lovas Punto 2 az asszonynak annak tök jó kiosztása van 130-nál 3500 forog de 90-et is 2500 hozza ami jó a fogyasztásnak és kényelmesebb utazásnak is, vicces de ha pályázni kell szívesebben megyek a Puntoval. Nem sokára a Punto lenne lecserélve Corsa marad és az utódot keressük a jó tapasztalat miatt befutó lehet a H Astra de utálom ezeket a rövid fokozatokat.
-
t1
veterán
Sziasztok. Astra H 1.4 90LE mennyit forog 90-nél és 130-nál 5.ben?
-
t1
veterán
válasz
MascarpHone
üzenetére
A gumi méret az okés mert váltója a másiknak.
-
-
t1
veterán
Sziasztok. Beraknátok a gépet az összefoglalóba?
2001/12. Opel Corsa C 1.4 16V "Comfort"
[kép] -
t1
veterán
Sziasztok. C Corsaba előre mekkora hangszórók valók?
-
t1
veterán
Sziasztok. C Corsa mennyire hajlamos a rozsdára? Lenne egy kiszemelt példány : [link] ezzel a motorral élhetően mozog már, itt szíjas a vezérlés vagy már láncos? Ha keresek merre érdemes kutakodni rozsda ügyben?
-
t1
veterán
Beszéltem mindkettő tulajjal.
Piros: Napi 60-70km munkába járáshoz használja, állítólag folyamatosan szervizeli csalódás mentes vétel, nincs rozsda és nincsenek különleges sérülések, rákérdeztem milyen olaj ment bele...10W40... itt meginogtam picit, állítólag vezérlés is jó nem csörög nem zörög.
Homok: Örökölt autó, most zárult le a hagyatéki, sérülés a motorháztétőn egy belecsúszás ahol cserélni kellett a lököst mert elrepedt, de a motorháztetőt nem cseréltette az öreg mert akkor nem lenne meg a gyári festék vastagság, de hűtő lámpák és a többi elem nem sérült. Az üléseken huzat volt most szedte le és így lett lemosva kitakarítva a kocsi, igen a motortere is le lett mosva. Beszéltünk egy jó 15 percet szimpatikus az eladó, és mint kiderült nem egy közös ismerősünk van, szimpatikus volt és az ár is rugalmas.
-
t1
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Szerinted mi lehet a reális ára ha amblokk egyben van?
-
t1
veterán
Sziasztok. Megnézném ezt a kocsit [link] mire figyeljek vásárláskor, mik azok a hibák amik alkualapot jelenthetnek?
-
t1
veterán
Sziasztok.
Ez megér ennyit? [link]
Ismerősé elejével volt egy pici kocc. Mennyire zabálják ezek az olajat? Érdemes ilyet venni még vagy inkább 1.4 lenne a jobb? -
t1
veterán
G Astrákkal szemezek. Vásárláskor mire kell kifejezetten figyelni? Mik a típushibái ? Első sorban benzinest nézegetek 1.4 - 1.6 formájában de a dízel is érdekelne. Dízelből melyik a legmegbízhatóbb motor? Havi 1500km mennék vele, nagyrészt egyedül de a kombi vonz a későbbi család alapítás miatt.
Köszi a segítséget

-
t1
veterán
válasz
Yushchenko
üzenetére
Én is corsákat nézek most.
-
t1
veterán
Hali!
Corsa B 1.4 16V nagy vonalakban mit kell tudni? Típus hiba fogyasztás stb... ez a 90LE-s verzió.
-
-
t1
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Ne izgulj, szeptemberre nálad lesz a másik csekk is.
-
t1
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Büntetés lesz, benn is van a papírban amit küldtek...
-
t1
veterán
Eladó!
2 db 195/50 R15 Sava Intensa 300 km-t futott
2db 195/50 R15 Debica Furio 1000 km-t futott -
t1
veterán
Inkább nem akarom tudni 15.2 1.3 m forintból??? Tessék nézd meg itt egy sima széria GTi [link] és 15.9 az ideje és semmi 1.300.000 Ft nem lett ráköltve érted mit mondok igaz?
-
t1
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Gazdája azt mondta 320LE körül van, de most téli program van rajta szal ennél kevesebb.
-
t1
veterán
Ültem tegnap este egy Opel Calibra 4x4 Bi-Turbo-ba... á az az élmény,hogy 180nál is még menni és menni és menni akar, hihetetlen

-
t1
veterán
Hehe vicces, nekem is ott volt ( 1 hónapja) mondjuk nekem a szerelőm vitte el az ATI udvarban van korrekt nagyon és semmi nem volt. Kipufogóért se szóltak simán átment. Asszem 17k volt a vizsga díja ingyen vitte el. Volt féktárcsa+betét+fékolaj+hátsófékbetét+4új gumi+2 elsőkerékcsapágy csere. Olcsón megusztam.
-
t1
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
Gyere ellenem

Mikor mutatod meg a verdát?
-
t1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

1.3 misiből komplett turbót kaphatna olyan 200LE +-al.... nem ám szívó lenne, gyári 1/4-e a GTi-nek 16.5.