Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
urban racer
senior tag
-
urban racer
senior tag
Sziasztok!
2007 környékén lett meg a jogsim, szülői autó egy C16nz A vectra volt. Persze hamar kinőttem, de maradtam opelnál, egy C20XE gsi lett a választott. Itt is kommentelgettem annó dokar és t1 kollégával. Astrázás után jött a BMW-zés, egész pontosan 14
Meg közben egy frontera amolyan játszósnak. Azonban 1,5 éve elegem lett a borzalmas céges autókból és a privát 10-15 éves prémiummal, elvégre nem akarok lerobbanni külföldön családdal. Kutya is van, szoktam vontatgatni is, még építkezünk, ezért lett egy 3,2-es wildtrak ranger-saját céges
Az új munkahelyemen opel flotta van, választanom kell valamit. És itt jön a baj. Az autóipar nagyon rossz irányba halad. Nincs értelmes dízel motor
Corsa kilőve, kicsi. Astra? jó is lenne, de... 1,5ös motor van benne, ami önmagában nem baj, de 3 hengeres
Nah azt már nem. Insignia? Jó választás lenne, de mégse, csak középvezető leszek, meghagyom a nagyoknak. Crossland? kicsi. Combo life? Éééé talán.
Grandland? Grandland. Astra árban van, egészen jól extrázott alapból(design line van kinézve)Szóval itt tartok most. Látom sokan nem grandlandoztok, esetleg ha mégis van valaki, akkor tessenek szólni vagy kézzel inteni.
-
urban racer
senior tag
Hogyan szivattam meg saját magamat?
Mikor megvettem a fronterát, eresztett a kiegyenlítő tartály, forralta a vizet nagy terhelésen, nem indult el a venti, viszont normál terhelésen nem lett üzemmeleg sem. Tehát termosztát csere. (a melegedés-venti nem indulás oka egy szakadt vezeték volt).
Vettem bele Hans-preis/topran termosztátot, mondom jó lesz az is. Hát a f@$zt. Ugyanúgy nem melegedett be, de akkor még nem gondoltam arra, hogy a zsír új termosztát gyári hibás. Ipari célgépek készítésében veszek részt, tudom, hogy az ellenőrzés mennyire fontos dolog. Aztán el is felejtődött a dolog, meg kedvem se volt foglalkozni vele. De tegnap bedurrantam, vettem egy új termosztátot, most Behr/Mahle volt a választás, és nicsak..megjavult.
Olcsó húsnak híg a leve, 1500 Ftot akartam spórolni, 4 ezer+áfát buktam. Most gyönyörűen beállt középre a hőfok, a hőgombát meg meghekkeltem, hogy 110 fok helyett 95-ön induljon el.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
urban racer
senior tag
ISO szabvány szerint a sárga állandó 12V, míg a piros ACC, azaz kulcs 1-es pozícióban ad le +12V-ot. (régi)Opelnél ez fordítva van.
Ha mindkét ágon állandó 12-t kap, akkor nem kapcsol ki soha.
Ha felcseréled a pirosat a sárgával, akkor elvileg kikapcsol ha kiveszed a kulcsot.
Általában erre a nagy gyártók gondolnak, és raknak rá sarut

-
-
urban racer
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Unalmas, hogyha valami rosszat tesz egy Audis vagy BMW-s, akkor egyből a márkát kell elővenni és erősíteni a sztereotípiákat. Érdekes, hogy amikor meghalt egy srác decemberben Székesfehérvár mellett, nem úgy szerepelt a híradóban, hogy ártatlan BMW-st gyilkolt meg egy balf(...) öregember. Vagy egyszer sem hallani, hogy BMWsek adományoztak rászorulóknak. Pedig ilyen is van. Van olyan is, hogy hibáznak, mert mindannyian emberek vagyunk-ilyenkor a BMW-s gyilkos, álmokfutó, bankrabló.
Mikor én annyi idős voltam, mint a kolléga, és annyi vezetési rutinom volt én nem másokban kerestem a hibát és legfőképp nem igazságosztót játszottam a közúton.
"1 dudát toltam rá, hogy lássa, hogy nem gokartpályán van." Ezt ő maga írta. Szó sem volt arról, hogy mások testi épsége miatt aggódott volna. Tartom magam ahhoz, amit mondtam. 1 dolgot sajnálok: hogy nincs itt a másik fél, mert így ez sajnos csak féligazság.A mentalitásomról ha szeretnél beszélni, privátban szívesen megvitatom, ugyanis úgy érzem, hogy félmondatokból-és előítéletekből vonsz le hibás következtetéseket.
szabonagyur: azzal a különbséggel, hogy én nem állok félre kakaskodni.
beg: 2 kérdés: Ha valakinek nem ég az izzója, az ok arra, hogy mögötte menj és dudálj Győrtől Nyíregyházáig, vagy ha gyorsan megy, akkor neked is gyorsítanod kell, hogy jól ledudáld a szabálysértőt?
Ha sietsz, netalántán egy előzésben akár önhibádon kívül akár záróvonalon fejezed be az előzést, valaki ledudál, akkor félreállsz, hogy jól megbeszéld vele? Mi a fenéért sietsz akkor, ha van időd road ragezni?
-
urban racer
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
10 éves sincs a jogsim, kb 6-700 ezer km van alattam. Engem is dudáltak le tilosban előzésnél, de engem nem érdekel, nomeg oka van, ha sietek, nem érek rá és nem is áll érdekemben farokméretés...
Nem adok a "gyilkosnak" igazat, félreértesz: egy gyökér volt az audis-de nem volt egyedül... Egyébként áruld már el: melyik topicban olvastad, amit...? -
urban racer
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ez közvetett veszély. Olvasd vissza, amit írtál, láthatod, hogy egy HA szó sincs benne. Olyan meg nincs, hogy úúúú ledudálom, mert gyorsan megy, és mivan HA kifut elé egy nyugdíjas mozgássérült biciklis macska.
Ennyi erővel Győr-Nyíregyháza távon dudálhatna mögöttem végig
-
urban racer
senior tag
válasz
h3lios
üzenetére
Én a te cikkedből vontam le a konklúziót. Továbbra sem vagy te rendőr, hogy megszabjad neki, hogy mennyivel és hogyan menjen. Nem állítottam egy szóval se, hogy jól tette az audis, amit tett(az első körben), de neked semmi közöd hozzá. Közvetlen balesetveszély nem volt, csupán közvetett. Spekulációra nem hivatkozhatsz dudálás címszó alatt. Azt a balhét ő viszi el. Ha ez sérti az önérzeted, menj el rendőrnek és bírságolj meg mindenkit(...)
Közúti veszélyeztetést nem tudod bizonyítani, nem adok ötleteket neki sem-hátha olvassa...
Megjegyzem az autódon látható sérülésből még arra is tudok következtetni, hogy észre sem vette-nagy gázzal indult el, gumicsikorgással-te magad írtad.
Mindennek ellenére sok sikert kívánok, hogy elérd a célod az ügy kapcsán. De ha a jogosítványod első 5 ezer km-e így kezdődik, az nem egy fényes jövőhöz vezet-ha így folytatod. -
urban racer
senior tag
válasz
h3lios
üzenetére
Végigolvastam a storyt logouton, csak 1 kérdésem lenne: minek dudáltad le? Az éremnek 2 oldala van: te voltál a felbujtó, nem vagy te közlekedési rendőr, hogy ledudáld aki számodra nem megfelelően közlekedik. Városban csak a balesetveszély elkerülése érdekében szabad dudálni, és ahogy olvastam szó sem volt róla. Egy balhéhoz 2 ember kell, 2 kiskakas előadta a kakaskodását. És a "Ez a kis takony" kifejezés számomra erős egy kicsit a cikkben, lévén ne haragudj-de te is az vagy-főleg, hogy ez az első autód. Nem mentegetőzöm, én se vagyok vén róka, ellenben én bejártam már egész európát balesetmentesen és rengeteg dolgot láttam.
Az már csak ráadás, hogy sztereotípiákat gyártasz (legalább a saját blogodon) 1 emberből. Ennyi erővel lehetett volna köcsög fordos, vagy balfasz suzukis vagy nyugger skodás.
Ha gondolod, könyveld el, hogy a PRSZT BMW-s beszólt, nyomj lelkiekben 2 dislike-ot, de talán 1x ha felnősz akkor beláthatod, hogy te is sáros vagy. Vegyél be 3 leszarom tablettát, de a dudát ne nyomkodd minden tilosban előzőre.. Písz
-
urban racer
senior tag
válasz
Pitterix
üzenetére
Hát az amúgy is egy vicces hely
Kb minden 3-ik ember az első lehetőségnél megy be 
Csak hogy a többiek is értsék: [link]
Ahonnan néz a gugli kamera, onnan jön az emberek 99,9%-a. És az első lehetőségnél balra van egy behajtani tilos, de mivel benn is van meg magasan is van, ezért ...
-
urban racer
senior tag
H7 kell bele.
-kitekered a kormányt
-leveszed a dobbetétben a takarófedelet(ha ületett a kocsid meg is emelheted)
-leveszed a lámpa kotonját
-lehúzod az elektromos csatit-közben ellentartasz az izzó pereménél
-a fém pöcök egyik fele van beakasztva emlékeim szerint, kiakasztod
-kiveszed az izzót
-ezután kibontod az új izzót-üveg részhez nincs tapera-ha van tapera, van kuka és van másik izzó
-berakod
-rögzíted a fém pöcökkel
-rárakod az elektromos csatit
-kipróbálod
-koton vissza
-takarófedél vissza
-mancsmosás -
urban racer
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
kiemelt termékeknél illetve akciónál több is lehet. Saját márkás termékeknél kifejezetten igaz.
-
urban racer
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
lengőkarokat, szilenteket, csapágyakat, agyat, féltengelyeket tudok nézni, de hidat, bölcsőt nem-vagy csak gyárit, de azt hidd el, hogy NEM akarsz

Ha jól sejtem karambolos a témakör és elgörbült a bölcső-vegyél bontottat, ami kuka rajta, azt cseréld újra
-
urban racer
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
a kedvezmény besorolása fix-tehát nekem a legnagyobb elérhető kedvezményem van, ami kategóriánként változó: 2-9% gyári termékekre, 20-30 akksira, 40-60 utángyártott alkatrészekre(pl szűrő)
Autós kártyával 10% kedvezmény van mindenre, kivéve gyári termékek. -
urban racer
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ha érdekel a full kedvezményes ár, akkor írd cikkszámot privátban, és meglesem az árakat.
Mielőtt valaki kérdezné: nem, nincs rajta semmi hasznom. Viszont hasonló helyzetben én sem szívesen dobnék ki súlyos tízezreket.
-
urban racer
senior tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Egyszerűbb 3-4 pólusú gyertyát venni.

-
urban racer
senior tag
Most pont beletrafáltál, ez a legnagyobb hülyeség, amit az autószerelők kitalálhattak. A kátyúk és az útegyenlőtlenségek legnagyobb része jobb oldalt van, ezért a jobb gátló sokkal többet kap. Következő műszakin figyeld csak meg, ha nem pár hónapos a gátlód, a jobb oldali biztos, hogy gyengébb lesz

Konkrétan tudok olyan példát, ahol elpisszent a jobbos, cserélve lett, és még a mai napig tökéletes a bal.
A gumin és féken kívül sehol NEM KELL párban cserélni a dolgokat, viszont mindig ellenőrizni KELL a cserélt darab ellenoldali párját. -
urban racer
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nekem hátul BF goodrich terepgumi van, elöl nyári. De most este 2 autót felhúztam egy dombon [egész pontosan itt], mikor mentünk a szokásos esti kutyafuttatásra... (emelkedő, fehér aszfalt, külterület)
-
urban racer
senior tag
Csak hogy ne offoljuk szét teljesen a topicot:
A dátum: 2009
Döntős voltam a kategóriámban, 2 vs 3. helyért. Csak utólag tudtam meg, hogy bejutottam a döntőbe-->akkor már a Balaton parton sütkéreztem

-
urban racer
senior tag
Oldalirányú behatás maximum akkor van, amikor nekib*szod a padkának.
Fokozott igénybevétel:
Kormányszervó:A legnagyobb terhelést akkor kapja, ha száraz úton tekered állóhelyben a kormányt. Itt viszont egy forgó kereket mérsékelt tapadással forgatsz.
Kézifék: nincs tapadás, tempó alig.
Motor: terhelés nincs, fordulatszám nem magas, illetve nem tartósan magas.
Az elsőkerekes csúszkálásról a véleményemet nem fejtem ki... Maradjunk annál, hogy hátsókerekessel buli
-
urban racer
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Meglátjuk, egyelőre a tapasztalatok pozitívak.A motor opel, a hajtás japán, a kettő között vannak érdekes dolgok
Kardánfelfüggesztőt cseréltem, az pl a volvo 840-é
De a termosztát teljesen tucatholmi. Korából adódóan inkább a karosszéria-kiegészítőkkel vagyok meglőve. Típushiba az indexbúra lehullása. Bontott sincs, mert azokról is már lehullott (Kecelen voltam, ahol több, mint 100 frontera bontódik)
Majd nyáron lesz műszakis, addigra csak találok valami megoldást
Találtam egy képet az ex-autómról:

1 éve fennt volt hahun, olcsó volt, gondoltam visszaveszem. A recaro ülés széle az oldalmerevítő drót alá kopott, a tetőkárpit tűzőkapcsokkal volt felrögzítve és az egész autó teljesen elhanyagolt volt. 4 csíkot húzott a hóba a futómű... Sajnos az már úgy éreztem, hogy nem az én GSI-m

-
urban racer
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Itt ismerkedtem az autóval:
[link]
[link]Sajnos újabb videó nincs, mert az a helyzet, ha lenne, akkor esti híradó-gyanús lenne

Párommal mindig nekiállunk valamilyen sorozatot nézni, most épp(igazából már legalább 1,5 hónapja nézzük-most tartunk a 7.évadnál) a JAG-et töltöttük le, és ott is kiszúrtam egy fehér fronterát. SZóval a frontera mindenhol ottvan. Ráadásul már 2x láttam a kisvárosunkban(Veszprém) egy Nxx-xxx rendszámú ugyanilyen lila fronterát.
-
urban racer
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Ezt így valahogy sejtettem
Nem egy tucatholmi. Az enyém hálistennek nem rohad, viszont a lakk pereg a motorháztetőről és a belseje is hagy némi kívánnivalót. Viszont ami rossz volt rajta műszakilag, azt mindent sikerült kijavítanom, ami nem kis feladat volt(pl. kiegyenlítőtartály nincs gyáriban már-nem gyártják és már nincs raktáron se), utángyártott sincs belőle.Már pár fatuskót kirángattam vele meg a kerítés alapanyagát is leszállítottam, de az igazi építkezés csak márciusban kezdődik

-
urban racer
senior tag
Sziasztok! Szeretném bemutatni a munkás/építkezőautóm. Már 3 hónapja megvan, tökéletesen elégedett vagyok vele. Jön-megy megáll, közben jó sokat eszik
Minden-féle fajta utánfutót húzgálok vele, attól függ mit kell éppen cipelni: Építőanyag, markológép vagy 6 méteres vasanyag. Amikor meg rámtör a varacskosdizsnólkodás, megyünk kicsit terepezni a környéken haverral (ő egy patrolt hajt). Korábban már volt opelem, igaz más kategória, még réges régen voltam PH-s opel talin is.
Ő lenne az:
-
urban racer
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
Most nézem, h nem is a ház előttit raktam be

A kép Balatonfüred felé vezető úton készült (aszem 73-as)
-
urban racer
senior tag

-
urban racer
senior tag
Itt is reg jartam

-
urban racer
senior tag
Rohadt mocskos cigányok! Lopnak, csalnak nem dolgoznak! Pusztuljon az összes szemét! Felnyomták ma éjjel a kocsim. Elvitték a fejest, a kesztyűtartóból pda-t, meg a Rudy Project napszemcsim. 140 K kár. Holnap megyünk rocker ismerősökkel piacra, ha meglátunk valamit, akkor fojni fog a vér azt garantálom!

-
-
urban racer
senior tag
Jah! Ma meló közbe furcsa hangra lettem figyelmes... Néha koppan egyet valami jobb oldalt elöl... Olyan, mintha leérne a kocsi alja, vagy rossz lenne a lengéscsillapító. Néha kanyarban is hallani, mintha beleérne valami valamibe. Kitekertem a kormányt fullosan, de semmi sérülést nem láttam. Szerintetek?
-
urban racer
senior tag
Semmi baj, ez teljesen normális. Ha jó csajt látok, mindig villan a strobi, és gizdul a moci. Amúgy amióta benn ül mellettem Margit, azóta sokkal inkább megnéznek
Mutatnék Margitról képet, de nem műxik a képfeltoltő... Adiig várom a tippeket, hogy Margit kicsoda(vagy micsoda)
-
urban racer
senior tag
Most nincs számítógépem, pdaról jelemtkezem. Haver feldobott pár képet a felniről. Nekem kajak bejön a felni is ,meg a gumi is. Nyomvájúban ember az, aki megfogja viszont amint városon kívül vagyok, kezes bárányként viselkedik... Dokar: 120 fölött mentem felsőörs felé kanyarokban! XD Fery ietszól: ne fékezz! Tapad! És igaza volt. 4 fokban de nem csúszott! Überbrutál! És a futóművel jó barátok lettek
Visszavonom, hogy nem ültetem meg. Túl sok a hely. Fery szerint elöl 6 hátul 4 centi csüccs...
jah a képek: [link][ Módosította: I_Am ]
-
-
-
urban racer
senior tag
válasz
Pinya007
üzenetére
Nem vettem támadásnak, remélem tese.
Igen, abban igazad van, hogy 15" 195 vs 17" 195ben fékúton a 15 a nyerő (ugyanolyan minta) [vizes pirelli] -
urban racer
senior tag
egyáltalán nem védem őket, csak jó dolog tisztában lenni azzal, hogy mennyi 1 km út megépítése, karbantartása, tisztítása, stbstb. Nem kell feltétlen úgy beszélni a magyar utakról, mintha Romániában lennénk.
Holnap levideózok csak nektek egy rövid útszakaszt, csak azért, hogy megmutassam mien egy rossz út. Ha lesz időm, akkor egy jót is leszedek. -
urban racer
senior tag
válasz
Pinya007
üzenetére
Bringa mode on
ok te is bringás vagy: tudhatnád, hogy a fék a buziknak való. Tudhatnád, hogy 24" kerekeket cruiserekbe építik, vagy dirt bringákba, amik kb az én ritchey ocr-emnek + nova agy + DT champion küllős kerekemnek súlyban a 3-4xese, azaz fékútban is min 2x ese. Ez egy rossz példa volt. Jobb példa lenne: melyik kereket állítod meg ugyanazzal a tárcsával: 26" kerék slick continental 1.3-al vagy valami jobbat pl exiwolf (1,95) vagy jimmy(1,9). Ugyanez kocsiban: 175-ös gumit állítasz meg előbb 150ről vagy 205-öst?
Nekem versenyeken is mindig nagy dilemma a gumiválasztás (általában elöl exiwolf hátul jimmy párossal dolgozom, de a többi szakmai titok). Nemcsak a stílusom és a sebességem miatt is, hanem mert a hidrós hope fékkel(elöl 185 hátul 160) ott állok meg ahol akarok, és ezért a terepviszonyhoz szükséges gumik is kellenek.Bringa mode off
Azért csúszott vizen, mert slickesebb volt, nem a méret miatt. A futóművem partnere lesz a dolognak, szinte az egész le lett cserélve
-
urban racer
senior tag
Budapest út, jobbra autóbuszállomás. Ott egy bazi aknafedél. De mindenki tudja! 20 éve úgy van, és mindenki két kerék közé veszi. Vagy kikerüli, merthogy van ott 2 sávnak is elegendő hely. Viszont körülötte mindenho tök jó az út!
Mártírok útját hagyjuk, sírni tudnék. A naplóban volt már vita erről, nem tudom mit szüttyögnek. Megcsinálták a vizet vagy gázt vagy mit, és visszatemették de valami iszonyat gány módon. Kb 2-3 kilóméter az a szakasz, a városnak nincsenek jelenleg milliárdos keretei rendbehozni tisztességesen, addig meg nem is csinálnak semmit. Szerintem megéri várni fél évet-1 évet, hogy jó minőségű aszfalt legyen, minthogy felvigyenek valami szart, ami huplis, és télen szétfagy.
Házgyárival mi a baj? Minden reggel arra megyek suliba. Teljesen korrekt. Adyval se tom mi a baj. Teljesen átlagos. Ne akarj mindenhova autópályát! Igaz, ott mindenki tolja neki, de egy teljesen átlag út! Holnap majd felveszem videóra mik vannak a Dózsában! Na az a nem mind1!
Komolyan mondom mindenki panaszkodik, hogy ilyen szar az út meg olyan szar, azt közeben meg le se szarjátok, hogy a csolnokin megoldották a lámpagondot, 3 új körfogalommal, a Shell kúttól a Budapesti útig végig tudnék menni 150 fölött, ha nem lennének körforgalmak. Akár forma1es autóval is, merhogy teljesen sima. És az sem érdekel senkit, hogy a Budapest út is mióta megvan a pláza, fullosan jó minőségű. Ott a dózsa. A kevésbé lebuj helyen (ahol nincsenek barnák), újra lett aszfaltozva kb 5 éve, azóta nem is romlott az állapota. A jót észre sem veszitek, de egy pici kátyútól rögtön be vagytok ijedve!Utólag is elnézést a nyers megfogalmazásért, de szerintem érdemes átgondolni.
-
urban racer
senior tag
válasz
Pinya007
üzenetére
csolnokin lakom, itt minden út teljesen korrekt(még a lakó-pihenet övezet elején a fekvőrendőr sem vészes(de NEM akarok ültetni!). Hogyha elmegyek a dózsába(ahova járok suliba), ott van jópár pocsék út. Mindenhol vannak rossz utak(még az autópályakirály németországban is), de Veszprém még a jó kategóriába tartozik. Én nem tudok a városban semmi 3 méter mély kátyúról. A 8-as várpalotára az szégyen (illetve leginkább a külső sáv). Bánd-Herend irányában szreintem semmi baj nincs, ugyan ritkán járok arra, de 2 sáv tök fasza, új út(eddig csak Herendig mentem).
szumma:
az esetek 95%ban ugyanazon az útvonalon járok(suli, haverok, buli, bolt, belváros, stbstb), lokál ember révén tudom, hol kell lassan menni, hol lehet gyorsabban. Ez Veszprém. Ha elhagyom a várost, akkor Pest irányába megyek, Leginkább várpalota, fehérvár, ritkább esetben megyek pestre, akkoris inkább az astrával.
Bakonygyepes meg azt se tudom hol a toszba van, aszem valahol ajka környékén, de az se biztos. Ha meg nem tom hol van, tuti nem megyek oda
Az a baj, hogy mindenki a negatív hatását nézi a 17" felniknek, meg a 205-ös gumiknak. Arról nem szól senki, hogy a kanyarokban sokkal stabilabb, és jobban tapad, mivel vastagabb, ezért a fékhatás is nagyobb. -
urban racer
senior tag
válasz
Rover623
üzenetére
Pestre nem megyek, itt meg tűrhetőek az utak. Tasinak igaza van, max a dúrva sportkocsikon van ien. Gondolom te bpesti vagy, számodra túl 'nyugatiak' lennének az itteni utak. Ezt nem azért mondom, mert nagyzolni akarok, hogy itt fú mien utak vannak, stb, hanem mert itt télleg olyan utak vannak, hogy megengedhetek 'peresebb' gumit. Amúgy meg előre majd /50 lesz téve, ha elkopik... Tasinak mond valamit az a név, hogy Feryke, ő pl szintén veszprémi, és most azon a projecten dolgozik, hogy az aszfaltig ültesse az astrát(az övé ez a felni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Xiaomi 5 Max szinte új, 28 hó garancia + 210W gyorstöltő, 100% akksi
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Meg közben egy frontera amolyan játszósnak. Azonban 1,5 éve elegem lett a borzalmas céges autókból és a privát 10-15 éves prémiummal, elvégre nem akarok lerobbanni külföldön családdal. Kutya is van, szoktam vontatgatni is, még építkezünk, ezért lett egy 3,2-es wildtrak ranger-saját céges
Nah azt már nem. Insignia? Jó választás lenne, de mégse, csak középvezető leszek, meghagyom a nagyoknak. Crossland? kicsi. Combo life? Éééé talán.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kb minden 3-ik ember az első lehetőségnél megy be