Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
senior tag

forrás: r/pcmasterrace -
hapakj
őstag
gondolom olyan a kialakítása mint a founders editionnek. Nem egy panelen van a kártya, hanem modulokból van összerakva és kábelekkel összekötve. [link]
Így igen át tud rajta fújni a levegő.
Ez a kialakítás pedig problémát is okozott, mert olyan mintha magába a kártyába már lenne egy PCI-E riser (ah lehet épp nem a Founders edition volt, hanem valamelyik másik)
-
jilian
addikt
Nem értem ezt a nyák-ot....ez most rácsos vagy mi?
Mert a képek alapján a levegő átfúj rajta.
-
wjbhbdux
veterán
RGB akváriumházas fortnite kölykök már elő is rendelték!
-
tvar
csendes tag
-
tvar
csendes tag
-
tvar
csendes tag
Szerintem kissé csajos a formaterv, ami nem baj, sőt építve rá akár ki is lehetne használni a megfelelő textúrával. A hölgyeknek többet számít a design mint a paraméterek, így hogy még erős is a kártya tuti olvadnának érte a gamer girlek.
-
tibaimp
nagyúr
Nekem pont tetszik benne, hogy egyedibb, valamilyen szinten mertek szakítani a berögzült dizájnokkal.
-
Fotelman
csendes tag
Nekem kifejezetten tetszik 
Mondjuk elsőre az Asus kártyája jutott eszembe, reméljük itt lehet majd normálisan csatlakoztatni a tápkábelt.... -
Ribi
nagyúr
válasz
Scofield007
üzenetére
Ennyi erővel minden alap 5090 2 slotos, csak kiemelkedik belőlük a venti.
Ez is ugyan úgy 3 slotos mint azok. Csak mivel az első is keresztül szellőztet, nem kell rá 3-ik nagy venti. De hogy SFF egy 3+ slotos kártya?
Az FE a 2 slotjával még talán, de ez? -
Scofield007
csendes tag
Számomra egy dolog az ami feltűnt, hogy elviekben ez egy két slot-os kártya, amelynek síkjából a két nagyobb légkavaró kiemelkedik, a harmadik valahol középen rács mögé zárva dolgozik.
Olvasva a külföldi tech oldalakat, ezt a méretet inkább SFF kategóriába sorolják. Megnézve más gyártói megoldásokat, ott ilyen teljesítmény mellett már 3 slot-os kialakítást alkalmaznak, kb. 1.5x nagyobb hűtőbordákkal megtámogatva, és még a vapor chamber megoldásról nem is beszéltem (erről nem találtam konkrét infót, hogy ebben alkalmazzák-e vagy sem)
Úgyhogy igen: ez borzolja a kedélyeimet, mégpedig azért, mert alulméretezettnek találom hűtésteljesítmény oldalról.
-
paljani
aktív tag
Okádék ahogy ez kinéz. A Matrix meg valószínűleg a legnagyobb f@sz amit ez ember a kezében tart(hat) élete során, bár egy fokkal így is jobban néz ki mint ez a hooverboard design.
-
hapakj
őstag
Ezek az 5090 csúcskártyák miért rondák?

-
oettinger01
őstag
Erre már lehet azt mondani, hogy nem tömeg hűtést kapott a cucc
-
Nem néz ki rosszul, de ez a 2db ventilátor elég egy 5090-nek?
-
F34R
nagyúr
Nah, ennek az sem mind1 milyen hazba rakjuk.... megneznem a tesztkornyezetet is.
-
Ribi
nagyúr
A ferdén álló táp csati miatt úgy nézem az FE-re raktak egy új hűtést és csókolom. Nem vitték túlzásba a dolgot.
-
Nem egy tömegkártya kinézetű, az biztos.
-
atus72
őstag
Tron
-
Stealth
senior tag
Jól néz ki ez a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobilhasználat külföldön
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert a képek alapján a levegő átfúj rajta.

Nekem kifejezetten tetszik

Képekre fókuszáltam csak