Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxter
senior tag
Sziasztok!
Ha valakinek kellene Opel Omega MV6-ba valamilyen alkatrész, akkor tudok segíteni. Motort, váltó, hátsófutómű és egyes elsőfutómű alkatrészek kellenek nekem, de minden más eladó. Sajnos üvegek sincsenek, mert kitörték mindet.
-
_seth_
veterán
Igen, amikor összejön neki... és amikor nem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TasiA
senior tag
Kicsit jól nyomja GSI
-
KrAt
veterán
Na mától kb 6 hétig nincs Kadét

-
Calogero
addikt
Sőt ezt sem tudták....
Easytronic váltóval szerelt autó csak akkor indul be ha indítás közben taposod a féket. Így nem történhet meg az hogy sebességben maradt autó indításnál az előtte (háta mögött) álló akadálynak ugorjon.
Indítás+közben taposod a féket akkor a váltó automatice üresbe kapcsol, és a motor beindul. Ha nem taposod a féket akkor az autó nem indul be, csak villog a kijelzőn a "N" betű, illetve kigyullad az ellenőrző lámpa (amin egy emberi láb van ami ép nyomja a féket), hogy taposd a féket is.
ui.: És én nem tapostam a féket...
-
Calogero
addikt
a tilosban álltam meg a kis Astrával (elakadásjelző kirakva), és meg is jelentek a rend éber őrei Kérték a papírokat (tudjátok a szokásos tortúra), meg közölték velem 30 000 Ft lesz a bünti
. Mondom nekik mi a szitu, sorry az autó megállt és valahova le kellett tolni, az út közepén nem maradhat, de már úton van az autómentő. Persze először látszott rajtuk, hogy csak kifogás keresek.... motorháztető fel.... én próbálok indítani. Az egyik rendőr nézte hogy tekergetem a kulcsot. a másik meg motorteret hallgatta....majd közölte
- A motor meg se mukkan, valószínű hogy gyújtáskapcsoló lesz a ludas...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Visszaadták a papírokat, és elnézést kértek a zavarásért, és büntetés nélkül tovább álltak.

-
TasiA
senior tag
válasz
deicide
üzenetére
Nem igaz!!!
Isteníti a franc!
Akkor pontosítok! Egy Tigra és egy E36 közül az utóbbi szerintem komolyabb. Nagyobb, komfortosabb, biztonságosabb, talán még csendesebb is, de ezt nem tudom. Szigorúan ezt a 2 modellt hasonlítottam össze. Semmi Opel vs BMW baromság!!!! Egy női MATCHBOX, meg egy férfiasabb és nagyobb autóról írtam véleményt.

-
TasiA
senior tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Nem szeretnélek elkeseríteni, de akár milyen chip tuningal sem lesz +15 lóerőd. Inkább költsd el valami optikára, vagy akármire. E36-ba legalább egy 2.0 moci kell, azzal már haladósabb, na meg gyönyörű hangja van.
Ha több lovat szeretnél komolyabban bele kell nyúlni. Legelőször a hengerfej mókolásával kezd. Chippet csak akkor érdemes, ha már legalább egy komolyabb vezérműtengelyt beleraktál. Ez esetben viszont érdemes elgondolkodni egy másik autó vételén. Hidd el sokkal több értelme van venni egy olyat, ami megfelel a te elvárásaidnak, mint beleölni egy valag pénzt a mostaniba. 
Amúgy meg kit érdekel mit megy egy Tigra, vezetési élményben, meg konfortérzetben sokkal komolyabb a bömbi. -
Calogero
addikt
válasz
dragonfx
üzenetére
Vajon az 1.4es 90lovas letúr engem? ..mert akkor kell néznem valami tuningucuccot ha megevszi majd
Nem kell félni, nem fog letúrni... (utol sem fogod tudni érni
)Nha most komolyan.
A tigra sportos autó, de nem sportautó, de könnyen vadállat lehet belőle [link]Ajánlom figyelmedbe: [link]
Igaz ez 1.6-os: [link]
-
dragonfx
veterán
1.4es opel tigráról mit tudtok elmondani jót és sarat
....
csajom rá van kattanva neki oylna kell.
Amennyit utánanézés után tok...95-99ig volt..8kilo és 1.2M között van....Vajon az 1.4es 90lovas letúr engem?
..mert akkor kell néznem valami tuningucuccot ha megevszi majd
-
Oconnor
csendes tag
Kedves dokar és Rover623!
Nem küszködök az élet több területén is kihívásokkal, legalábbis nem többel, mint egy átlag ember. Sőt ez sem volt kihívás. És igen rendesen be van kötve mindegyik, a hangja is szép, és véletlenül sem olyan, mintha vettem volna egy olcsó sportdobnaklátszó valamit a hátuljára. És attól, mert ez nem egy i500-as csak egy 1.6 16v még nézhet ki jól. Optikailag akartam, hogy szépen nézzen ki. Nem egy ember akarta már megvenni, mikor meglátta. Nem raktam tele Turbo, NOS, V6 feliratokkal. Kritizálni persze mind engem, mind az autót marhára tudjátok! Akinek nem tetszik, az tartsa meg a véleményét! Ja, és tudjátok, mindenki magából indul ki.
Mindenkinek további szép napot!
-
KrAt
veterán
Kadétom kapott fodulatszámmérős órát, Gáborral (daywalkerrel) beszereltük, mentünk vele egy kis kört, kettesben 7000 fölé elpörög
De csak 2x próbáltuk ki, sztem soha többet nem pörgetem el odáig 
-
dokar
addikt
válasz
Rover623
üzenetére
aki képes egy 1.6-os kávédarálóra dupla kipuffot tenni, az valószínűleg az élet több területén is kihívásokkal küszködik
én éppen ezért szedtem le a gyári kipuff rendszerem egyes elemeit, mára sokkal kevesebb lett a kihívás.
legszívesebben leömlő után egyből kivezetném oldalra a kerék mögé 
-
Rover623
félisten
válasz
Oconnor
üzenetére
lehet nekem nehéz a felfogásom
Nem is reméltem hogy megérted a célzást...aki képes egy 1.6-os kávédarálóra dupla kipuffot tenni, az valószínűleg az élet több területén is kihívásokkal küszködik...
Remélem legalább úgy van megcsinálva, hogy füstöl is mindkettő...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Oconnor
csendes tag
Szia!
Ledezést igazából nem szoktam vállalni, hátha nem lesz teljesen tökéletes, vagy szétszedésnél eltörik egy patent, meg nem egy nap alatt lett kész. De, ha valaki belevág, annak szívesen segítek. Egyedül havernak a Vectra A -ját ledeztem át (ezen kívül), de azt ingyen, persze az anyagköltség az övé volt. Helyileg pécsi vagyok.
-
zfarkas
senior tag
Hi!
Megjött az új kocsi törzskönyve (Astra Classic II). Gyártmány Opel, ez rendben van, viszont a típushoz "T98" van írva. Ez normális, vagy elírták?
Üdv,Zoli
-
Calogero
addikt
Az új kiszemelt verdám 1.6 Turbó feltöltős mocival.
-
Calogero
addikt
Az új kiszemelt verdám 1.6 Turbó feltöltős mocival.
-
helkis
veterán
hűűű, szerelmes lettem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wwhy
veterán
(hát)_ha valakit érdekel:
Corsa Service Manual -
Oconnor
csendes tag
Üdv!
Én is Opel őrült vagyok. Régebben egy Astra F 1.4 Si volt a családi járgyány. Széles felnikkel, ment mint a veszedelem. De lassan 3éve már ez van: -
törölt tag
hi
nem tudjátok mennyi lehet F astrához egy gyújtáskapcsoló?
-
Calogero
addikt
-
TasiA
senior tag
Valakinek gyertyakábel szett fillérekért??
OPEL -
wwhy
veterán
tudja vki esetleg hogy külső tükröt hogyan kell szétszedni
(mechanikus, Corsa C)
színre szeretném fújni
-
<NewL>
addikt

Tetszik ez a szin!
-
Calogero
addikt
Látom kihalt a topik, gondoltam teszek fel egy friss képet a kecskéről

-
Calogero
addikt
-
glutamin
őstag
Milyen üléshuzatot ajánlotok Astra F-be? A mostani már több helyen lyukasra kopott és nem akarom megvérni, hogy az ülések is elkezdjenek kopni. Ötletek?
-
marsu
veterán

-
TasiA
senior tag
Hát, az attól függ mit nevezünk annak!
Ami feltétel az a 22-es főfékmunkahenger ( a szám megtalálható rajta).A kisebb motorosokon asszem 20-as van és az talán több fékerőt ad hátra, de ez sem biztos. Kell kézifék kötél és 4 csavar, amivel felcsavarozod a híd végére a komplett agyat. Semmi más nem kell hozzá. Ha a 22-es adott, akkor kb 20 perc az egész, míg a dobos agy 4 csavarját kitekered és a tárcsásét meg be, +fékcsövek ki- és be szerelése. -
TasiA
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki véletlenül épp tárcsaféken töri az agyát hátra, itt a lehetőség!OPEL TÁRCSAFÉK hátra
-
TasiA
senior tag
Hali, nem akarlak elkeseríteni, de a -1mm-től, még nem lesz 130 lovas. A 20SEh volt 129, de annak más volt a szoftvere, nem volt katalizátor és a vezérműtengely is más volt. A legjobb esteben is 123 lovad van és 178Nm, mínusz a sok-sok év és km. Viszont azzal az 1mm-er nyertél kb mínusz fél liter, ha nem egy kicst több fogyasztáscsökkenést. Egy mási vezérműtengely nagyon megdobná a masinádat.
Ha nincs katalizátor:
20SE
Bohrung (mm): 86,0
Hub (mm): 86,0
Volumen (cmł): 1998
Leistung (kW bei min-1): 90 / 5200 (ab MJ91), 90 / 5400 (bis MJ91)
Drehmoment (Nm bei min-1): 175 / 2600
Verdichtung: 10,0 : 1
Motormanagement: Bosch Motronic ML 4.1, ab MJ90 Bosch Motronic M 1.5
Oktanzahlbedarf: 98v / 98 / 95, keine KlopfregelungVagy
20SER
Leistung (kW bei min-1): 91 / 5600
Drehmoment (Nm bei min-1): 173 / 2600
Verdichtung: 10,0 : 1
Motormanagement: Bosch Motronic ML 4.1, ab MJ90 Bosch Motronic M 1.5
Oktanzahlbedarf: 98v / 95, keine Klopfregelung
Steuerung: Zahnriemen
Abgasanlage: kein KatalysatorIlletve katalizátorral:
X20SE
Leistung (kW bei min-1): 85 / 5200, 85 / 5400 (Omega B)
Drehmoment (Nm bei min-1): 172 / 2800, 178 / 2800 (Omega B)
Verdichtung: 10 : 1
Motormanagement: Bosch Motronic M 1.5.4
Oktanzahlbedarf: 95 / 98 / 91, klopfgeregelt
Steuerung: Zahnriemen
Abgasanlage: AGR, geregelter Katalysator
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Le Mans Ultimate
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Marad a gyári szín, vagy változtatsz rajta egy kicsit?

Beléptem, megláttam, nem is ismertem meg, úgy szét van bontva szegénykém...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De csak 2x próbáltuk ki, sztem soha többet nem pörgetem el odáig
(mechanikus, Corsa C)