-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Crvsh3R #5731 üzenetére
Bár a linkelt postban sincs forrás, valószínűleg arra alapoz hogy technológia ugyanaz mint korábban (és mint az összes xbox, ps, stb. kontrollernek). Senki nem tudja most megmondani, hogy fognak-e driftelni az új joy-conok. Engagement farmolásra persze jó, mert a haterek hibásan azt a következtetést vonhatják le hogy már driftelnek is az új controllerek, a fanok pedig szintén kommentelni fognak alá, hogy fake news.
-
tl-x
addikt
válasz
Crvsh3R #5642 üzenetére
Szobában szálló szöszökről nem a Spigen tehet, hiába vettél kesztyűt ha poros szobában csináltad a felrakást. Én is sokat szívtam régebben, meg még mostanában is előfordul, hogy elrontom. A trükk, hogy párás levegőben nem száll annyira a por. Én úgy szoktam, hogy este fóliázok fürdés után nagy párában, póló nélkül, hogy arról se menjen rá semmi.
-
katsi
tag
válasz
Crvsh3R #5546 üzenetére
Ajanlom a Geforce Now-t.
Regebbi gamer, irodai gepen, laptopon, steam decken, mindenen fut es most a kozepes tier elofizetes kb 12000 forintba kerul 6 honapra.
Ossze lehet kotni a Steam, Epic, stb fiokkal es tudod jatszani a mar meglevo jatekaidat. Csomo mindent kiprobaltam, nem ertem, hogyan csinaljak, mi van a magia mogott, de tenyleg mukodik.
Ne OnLive-szeru laggfesztivalt kepzelj el. Az eger mozgasa is rogton megtortenik. Gigabites nettel probaltam, mukodik lagmentesen. Tenyleg nem hittem el.
A jatekokat nem kell telepiteni, nagyon gyorsan, max par percen belul elindul minden benne. Nem teker a PC full teljesitmenyen, hiszen ez olyan, mintha youtube videot neznel, igy a villanyszamlara is jotekony hatasa van. Egy mai izmos kartya eros procival azert kajal rendesen.
No meg elkezdtem szamolgatni, hogy mennyibe kerul neha befizetni egy ilyen feleves akciora VS mennyibe kerul venni egy videokartyat, amin futnak ezek a dolgok 1440p-ben, 60 FPS-sel. Hat.. lehet, hogy tobbe nem fogok videokartyat venni. Ha valaki a legdragabbra fizet elo, ott mar 4k-s felbontast es 4080-at kap a penzeert, ez par eve 3080-as kartya volt asszem.
Annyi hatranya van, hogy az elofizetesre Refund nincsen. -
Norb79
őstag
válasz
Crvsh3R #5499 üzenetére
Na nekem nem ez a conteóm, de meg fogom próbálni ezt a megoldást.
Szerintem a wi-fi chip lesz a ludas, mert továbbra is látványosan szar a letöltési idő, és letöltés közben konkrétan jobban melegszik nekem, mint játék közben.
Szóval szerintem annyi történik, hogy mindenki letölt ezerrel, a wi-fi chip kínszarásban van és izzik, meg az áramot is zabálja. -
nightmare13
őstag
válasz
Crvsh3R #5490 üzenetére
Hát ha olyanok, mint az Alza, akkor kapsz egy jó nagy lómicsodát
Bejelentés napján rendeltem elő a Kart kiadást, boltban a srác kérdezi, hogy akarok-e rá extra cseregaranciát, mondom köszi, nem, kibírom a szervizelést, jövök haza, erre ott van a fiókomban az order a cseregarira (10%-a a vételárnak), töröltem, mint ahogy rendje, módja.
Kiegészítőket én már Aliról berendeltem korábban. -
válasz
Crvsh3R #5490 üzenetére
Egyébként, ahogy így a topikba írtad korábban, éppen hol jár csomagod, szóról szóra én is írhattam volna, minden ugyanúgy volt nálam is.
+ Én is nem rég kaptam értesítést szintén dél, dél előtt várható.
Attól "megijedtem" tegnap, hogy a tracking alapján 06.10-re volt várható a csomag. Nem is az lett volna a probléma, hogy később kapom meg, csak a héten kb mindennap itthon voltam, kedden meg senki nem tudta volna átvenni.
-
-
-
-
playmore
tag
válasz
Crvsh3R #4849 üzenetére
Én olyat nem láttam sehol, hogy az upgrade ára változott volna, 10 EUR/USD a szokás az alapjáték esetében. Viszont az új verziót ugyanúgy szokták magába akciózni tehát kijöhet olcsóbbra HA még nincs meg a játék. Illetve ha a régi változat nevetségesen olcsó akkor az upgrade is elhanyagolható. Az upgrade lehetőség nem időhöz kötött.
A lényeg, hogy ez is egy olyan extra lehúzás mint az utóbbi 10+ évben bevezetett konzolos ráfizetések többsége amit mesterségesen magasan tudnak tartani az online boltokban. PS Storeban egyébként nem egyszer előfordult, hogy amikor egy addigra már viszonylag alacsony árú játékból megjelent egy újgenerációs változat akkor a régi árát megint maxra tolták, nehogy az új játéknál jóval olcsóbban meg lehessen úszni a régi plusz upgradet. -
TrishtanAG
senior tag
válasz
Crvsh3R #4786 üzenetére
Mert a modern mobil SoC-ok elképesztően melegednek, ha meg vannak szépen hajtva. Off, de a minap az eredeti Obliviont nyomkodtam emulálva a Samu tabletemen, és hát fél óra után tojást lehetett volna sütni a hátlapján szegénynek.
Amúgy azt se értettem sose, hogy az eredeti Switchez miért nem készült ventillátoros dokkoló. Pl. amikor a Xenoblade 3 megjelent, simán volt, hogy végeztem a napi játékkal, vettem volna ki a dokkolóból, és alig lehetet megfogni, úgy felmelegedett.
-
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz
Crvsh3R #4743 üzenetére
Ez nem teljesen igaz, én a te ajánlásodra rendeltem ír Nintendo shopból, és nekem is jött már DPD értesítő, hogy hamarosan szállítják.
Szóval nagyon köszi, én abból a 25 ezerből 1-2 évig jól el fogok játszani használt dobozos játékok vásárlás/eladás illetve dekudeals-es akciós indie játék wishlistemmel. -
-
grosy
senior tag
válasz
Crvsh3R #4019 üzenetére
Csak véletlenül tévedtem erre, de szerencsére még időben tudok szólni. Konkrétan megkérdezem a Game Park-ot, hogy az általad is belinkelt hivatalos Nintendo shopból vett Switch 2 garanciális-e itthon, és sajnos nem. Azért, mert Európa területi régiókra lett felosztva a garanciális lefedettség alapján, az alkatrészek elérhetősége miatt. Mi a cseh régióhoz tartozunk, ezért az azon kívül vett, tehát pl. a lengyel store-ból küldött gép nem garanciális itthon. Én csak azt írom, amit nekem mondtak.
-
-
válasz
Crvsh3R #3886 üzenetére
Skull & Co. Savage Raven
Első benyomások alapján igényes, szép kivitelezésű. Kemény tok, de mégis vékony, követi az S2 formâját. Jó a törlőkendő. Kombóban vettem a védőburkolattal, azt kézben tartva a PS Portal-hoz hasonlítanám. Jó cucc, jó lenne tényleges tapasztalatokat szerezni… -
morfondőr
addikt
válasz
Crvsh3R #3888 üzenetére
Annyit mondtak, hogy két lehetőség közül választhattak:
1: felportolják a switch 1 változatot switch 2-re
2: a nagykonzolok portját teszik rá a switch 2-re
Ők a másodikat választották, de arról egy szó nem esett, hogy azzal mi lesz, akinek a switch 1-re már megvan. Simán lehet az is, hogy beteszed a switch 1 kártyát ami egy key-card-ként fog szolgálni és letölti a teljes switch 2 verziót a gépre. Persze lehet, hogy ezért kérnek majd pénzt, mint ahogy a Sony is kér ha PS4-es lemezt teszel a PS5-be. De ha úgy lesz megoldva a visszafelé komp. hogy mindent lehet újra megvenni, akkor az eléggé user unfriendly lenne! -
playmore
tag
válasz
Crvsh3R #3888 üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy a legtöbben így fogják csinálni pedig gyakorlatilag mindenkinek vannak Series S változatai a játékoknak tehát nem teljesen nulláról kell egy low spec változatot csinálni. Remélem, hogy igaz lesz amit a Marvelous mond és rá lehet rakni egy kártyára mindkét verzióját egy játéknak. Akkor kevésbé fájna ha teljes árat kérnének érte. Persze ez azon is múlik, hogy más kiadók is bevállalják-e a 64GBos kártyákat. Most már nemsokára tisztába lesz végre téve ez a dolog, mert mindenki mást mond és a Nintendo valamiért nem hajlandó egyértelműsíteni.
Szerintem az első éven fog múlni mi lesz a bevett szokás. -
kicsako
őstag
válasz
Crvsh3R #3570 üzenetére
Júni 8 lesz a következő Xbox game showcase, szeritem ott várható ilyen bejelentés.
-
playmore
tag
válasz
Crvsh3R #3375 üzenetére
Pár napja kérdeztem pont emiatt, hogy mi a garancia helyzet, de nem kaptam rá választ és amiatt írtam nekik. Volt egy sejtésem, hogy a global garancia mint amit például az MS csinál az Xboxal az nem alap mindenhol. Még mindig megérné anyagilag rendelni csak én eléggé megszívtam pár alkalommal garanciáztatással msá cégeknél és nem tudom kísértsem-e a sorsot.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R #3345 üzenetére
BRÉKING!
Gondoltam azért a biztonság kedvéért ráírok a Game Park-ra, mint hivatalos szerviz, hogy ugye ugyanazok a garanciális feltételek vonatkoznak a hivatalos webshopból vásárolt konzolokra és kiegészítőkre. Konkrétan az ír Nintendo webshopra kérdeztem rá (onnan szoktam a platinum pontos cuccokat rendelni, de mindig a szomszédos országok egyikéből szokták feladni), mert onnan szoktam rendelni angolul, €-ban, de a válasz tartalmát tekintve végülis mind1:"Kedves Zsolt,
A prágai forgalmazónk, csak a kelet-európai régióban (cseh, lengyel, szlovák, magyar) vásárolt gépeket fogadja el itthon garanciában.
Üdv,
Game Park Team"Nem tudom, hogy ez most csak nekem új vagy változott valami, de ezzel nem tudok egyet érteni. Ha gond van akkor hova lehet fordulni? Így hiába olcsóbb a hivatalos gyártói webshopból, ha nem tudom a garanciát érvényesíteni, de akkor sem értem az egészet.
Egyébként eddig abban a tudatban éltem, hogy Közép-Európához tartozunk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest