Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
nagyúr
válasz
bmakszim
üzenetére
Én szkeptikus vagyok, mert keményen cikkezett róla az amerikai sajtó, a játék pedig felkúszott a Nintendós toplista elejére. Persze, lehetett véletlen is, de szerintem egy profin kivitelezett marketing akcióról van szó, a hab a tortán pedig amit te is mondasz, hogy tök pozitív a transzparens kommunikáció
Nyertek 
-
válasz
bmakszim
üzenetére
"már rendelkezünk más asztali konzollal is, ahol a 60 fps alap, és ehhez hozzá vagyunk szokva."
Melyik konzol gép az, bárcsak így lenne 😂😂😂 Még a Ps5Pro gép sem tudja sok esetben (kb a játékok 70%-nál, maximum jóval gyengébb megjelenítés mellett) megugrani ezt, nemhogy a sima Ps5 vagy Xbox...én meg másról nem hallottam még, már mint asztali konzol gépről, de ha van valami eltitkolt projekt vagy gép, nos szóljál, mert rohanok megvenni, ami tudja a stabil 60fps-t minden játéknál
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Norb79
addikt
válasz
bmakszim
üzenetére
Ő, na de akkor miért nem 540 fps az elvárás?! Alatta megnő az inputlag és akkor szar.
Meg rendesen kialudva ülsz mindig a játék elé, hogy ne nőjjön meg a reakcióidőd több százszorosával, mint amit hw-esen csökkenteni tudsz az inputlagon?!Értem én a kisujjal eltartott sznobkodást, hogy az inputlag a minden, de ez egy körökre osztott cucc, itt a 1,5-2 órás reakcióidőnek sincs hátránya a közel instanttal szemben sem. Emiatt baromi fölösleges lett volna a látványból beáldozni.
Mondjuk több grafikai módot 2025ben elbírna az tuti. -
playmore
tag
válasz
bmakszim
üzenetére
Emlélszem amikor kijött a jelenlegi Xbox meg PS és mi is ezt mondogattuk mert minden új játék a régi Xbox/PS 60fps/"4K" változata volt. Aztán eltelt 5 év és talán egy maroknyi játék van ami szignifikánsabban jobban néz ki csak cserébe a felbontás visszamászott az előző generációra

Baráti körben közkedvelt humorizálás, hogy ha a GTA6 kijön akkor végre megjelenik az első játék amiért jelenlegi gent érdemes volt venni. -
-
tl-x
addikt
válasz
bmakszim
üzenetére
Én a gyerkenek vettem egy játék kazit, igaz más platform, nem olvasta a gépe, visszaküldtem (nem Alza) azt mondták nem tudnak vele mit kezdeni mert már kibontottam. Mondom ok de nem működik, ja akkor garanciában megnézik. Persze szerintük semmi baja, 1300 ért visszaküldték GLS-el.
-
válasz
bmakszim
üzenetére
Benne van az ASZF-ben, hogy nem veszik vissza:
https://www.alza.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek-fogyasztok-reszere
IV. Elállás
1. FogyasztóA Fogyasztó nem állhat el a szerződéstől az alábbi esetekben:
Lezárt csomagolású hangfelvételek / videófelvételek / PC programok esetében, amennyiben ezeknél a termékeknél az eredeti csomagolás megsérült, a fogyasztó a terméket felbontotta;
Szerintem csak magadat szivatod ha visszaküldöd, mert lehet hogy még te fogod fizetni a következő postázást is. A rendszer nincs felkészítve rá, hogy melyik terméket engedje és melyiket ne.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
bmakszim
üzenetére
Igen, én is azt írtam, hogy az esztétikája olyan, mintha egy vak ember tervezte volna.
Olyan apróságokba érdemes belegondolni, hogy az az ormótlan nagy Switch 2 logo sem kéne, ha mondjuk kék meg narancs lenne a két joy keret és ezzel rögtön be tudnád azonosítani, hogy mihez tartozik. Máris mennyivel több helyük lenne gombokat pakolni.
A C gombnak egyetlen funkciója van, hogy szemből nézve és a promo képeken látható eltérés legyen az előzővel azt a látszatot keltve, hogy ez egy más eszköz és így érhet felárat. Lehúzás, semmi több. -
duckload
aktív tag
válasz
bmakszim
üzenetére
Nekem is nagy szívfájdalom, hogy szinte minden újabb 3rd party játék 30 fps- van lockolva. A 40fps 120hz miatt nagyon jó lenne.
Pont azért vettem switch 2 öt hogy ezen már ne legyen teljesítmény gond. Erre még a saját fejlesztésű Donkey Kong is folyamatosan akadozott...

-
Jinx L. Joke
tag
válasz
bmakszim
üzenetére
Köszi, akkor megpróbálom majd én is. Bár én csak a trükközés miatt csinálnám meg, mert amúgy megvan Xboxon a játék, és már végig is toltam, és nem hiszem hogy újra játsznám.
Érdekes módon ez az a játék ami miatt még a nem gamer (Harry Potter rajongó) ismerőseim is rendre kölcsön kérik az Xboxot egy-egy hónapra, hogy kipróbálják.
-
horkovy34
tag
válasz
bmakszim
üzenetére
Pont a CPU limitáció miatt nem volt szerintem Gta 5 a sima Switchre sem. Valószínűleg erre sem lesz a Gta 6-ról meg ne is beszéljünk. Az a durva hogy sok esetben a Gta 5 még a PS4 prociját is megfektette ezért is volt néhány esetben teljesítmény probléma meg persze 30fps sőt néha még annyi sem. Durva ha azt nézzük hogy eredetileg egy PS3/X360-as játékról beszélünk.
-
sittes79
addikt
válasz
bmakszim
üzenetére
Utana mentem kicsit, elvileg amazon vissza adja a penzt meg akkor is ha bontott a jatek. Legalabbis erre jutottam

Reddit szerint valaki alap switch 1-re vette a deluxot, igy deluxe switch 2 digitalis jateka lett
,mert itt valojaban nem a jatek a lenyeg, hanem hogy kapsz discountot, a switch 1 jatek csak a menu eljutasig kell. -
válasz
bmakszim
üzenetére
Kicsit rossz a topik(egyenlőre), de majd valaki OFF-ba teszi

A kérdésedre válaszolva:
Minden alapvetően ugyanaz, kivéve, hogy a Scarlet története a múltra, míg a Violet a jövőre fókuszál. Az akadémia neve is eltérő a játékok között, de ez nem jelentős. A fő kutató/professzor is más a két verzióban.Scarlet: Professzor Sada, aki egy ősi múltbeli témát képvisel. A játék több "primitívebb", természetközeli hangulatú részlettel bír.
Violet: Professzor Turo, aki egy jövőbeli, technológiai irányt képvisel. A dizájn modernebb, high-tech stílusú.
Az exklúzív Pokémonok is különbözőek a két verzióban...
Scarlet:
Stonjourner
Larvitar / Pupitar / Tyranitar
Koraidon (legendás)
Armarouge (a Charcadet egyik fejlődése)Violet:
Eiscue
Bagon / Shelgon / Salamence
Miraidon (legendás)
Ceruledge (a Charcadet másik fejlődése)Lehetett kapni Bundle csomagban ennek a pontos neve:
Pokémon Scarlet and Pokémon Violet Double Pack
Ha nem gyűjtő vagy akkor felesleges levadászni egy ilyet mert drága. Inkább vedd meg használtan 11-13.000 között darabját ha mindkét verziót kijátszanád
De lényegében ugyanaz szóval elég az egyik 
-
Sanraith
aktív tag
válasz
bmakszim
üzenetére
A Pokémon játékok nagy részét 2 különböző verzióban adják ki. A két verzió lényegében csak az exkluzívan befogható szörnyekben különbözik, arra ösztönözve a játékosokat hogy cseréljenek egymással. Szokott lenni bundle, de az inkább a gyűjtőket célozza, és kevés darabszámban elérhető.
-
playmore
tag
válasz
bmakszim
üzenetére
Arra a platformra gondolsz ahol a gyártó határozza meg az összes szoftver és kiegészítő árát és, hogy melyik szolgáltatásukat miként, meddig és mennyiért használhatod?
Azért beszélünk el egymás mellett mert én nem abból indulok ki, hogy ha egy adott változtatás engem személyesen éppen ebben a pillanatban nem érint akkor az nem gond. Én abból indulok ki, hogy van egy változtatás aminek semmilyen haszna nincs a felhasználó szempontjából, de van egy várható haszna a gyártó szempontjából.
Nem az a gond, hogy le kell tölteni egy frissítést hanem az, hogy ha a Nintendo - és ez most nem csak a Nintendora vonatkozik mielőtt valaki személyes sértésnek veszi - pár év múlva az aktuális Mario játékot nem fogja kártyán kiadni hanem csak a shopban lesz elérhető full áron amíg ők tartják jónak akkor abból rajtuk kívül senkinek nem lesz haszna.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nyertek
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

,mert itt valojaban nem a jatek a lenyeg, hanem hogy kapsz discountot, a switch 1 jatek csak a menu eljutasig kell.

Sirandrish