-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
bmakszim #6417 üzenetére
Nekem világ életemben volt itthon PS...de nem a multiplatform címek miatt. Csak az exklúzívokat vettem meg rá 1-2 kivétellel. Viszont mivel már azok is jönnek PC-re, így PC mellett szerintem több mint felesleges. Az más kérdés hogy akinek nincs PC-je, vagy csak egy nagyon gyenge, annak viszont nagy valószínüséggel nem a Switch az ideális választás, mittomén COD-ra, Fortnite-ra, Fifára, ilyesmire. Azoknak én Ps5öt javasolnék....a Switch mellé
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
bmakszim #6409 üzenetére
Szerencsésnek vallom magam, mert én is megtehetem/tehetném.
Volt is PS4/PS4Pro/PS5 is, de a PS5t két évesen úgy adtam el hogy összesen kb 5 játékot vittem rajta végig. Xbox soha sem érdekelt, mert PC mindig van itthon, és én konzolt az exkluzívok miatt veszek, és abban az X...hát hogyismondjam...gyengeÉs valahol a Sony felé is akkor vesztettem el az érdeklődésemet, amikor elkezdtek PC-re szívárogni a Sony játékok. Egyfelől ennek örülök, de akkor mi a francnak legyen PS-em is, ha jobb kiadásban majd PC-n is játszhatom az adott cég játékait? Az meg hogy várni kell némelyikre kicsit....hát..vagy 3000 darabos backlogom van, szóval épp ráérek kívárni
Ha Zelda jönne PC-re, Nintendot sem vennék. Csinosítgatnám a PC-met, és ellennék mint a befőtt. "Szerencsére" nincs, így el lehet k*rni még egy kis pénzt a hobbira
Én játszani akarok, azokkal a játékokkal amik tetszenek. A platform nekem k*rvamindegy! -
Rigormortiis
veterán
válasz
bmakszim #6409 üzenetére
Egyfelől teljesen igazad van, ha ez a fontos, ez a fontos, nekem is van ps a switch mellett, de ha egyiktől búcsút kéne vennem, lehet, a ps lenne.
Mi azért Magyarországon kicsit máshogy vagyunk kondicionálva, mint a világ felvilágosultabb részei és most nagyon óvatosan fogalmazok
Iskolai szinten csak azon megy a versengés, hogy ps vagy xbox, cod, fifa és gta (meg fortnite), ezt első kézből tapasztalom.
Aztán jön a prüntyögőn egy totk és úgy berántja és elvarázsolja az embert, hogy kész. Én sem Mariózok/Pokémonozok, de ezeken kívül is vannak olyan exkluzív, belsős címek, amikért inkább ezt tartanám meg.
Pont az egyik verekedős játék kapcsán merült fel múltkor egy diskurzus (melyik a jobb, mortal, tekken, soul calibur), aztán felvetettem, hogy az ssbu, többet eladtak belőle mint az összes többiből együttvéve, plusz a harcrendszer, pálya- és karakterszám, kreativitás stb is e felé billenti a mérleget. Csak túl kell lépni rajta, hogy a videókban általában Máriót és haverjait látjuk (akiktől engem is lever a víz).
-
lazac_
tag
válasz
bmakszim #6148 üzenetére
A terület ahol leesik a kutyaváros, ami szintén leesést lát az ötödik játékállomáson és az X sorozatnál is, mint a kút. Meghagyódik a 30 és a 40 képkockamásodperc átívelvén a 90 centenkénti finom játéknál.
/Paulo Coelho/
Érdemes amúgy ~28e körül áldozni rá? Elég borsos Ninti felárnak tűnik így elsőre. -
playmore
tag
válasz
bmakszim #5458 üzenetére
Most dobott fel a Digitalfoundry (neves tesztelő csatorna) egy előzetes miszerint igen, handheld Switch 1 az handheld Switch 2. Viszont úgy tűnik max felbontás/fpsel futnak a nem patchelt játékok. Erről a "Switch 1 játékok dokkolt módja futhatna Switch 2 handhelden" már volt régebben is szó hiszen nagyon megdobná a kinézetét a régi játékoknak az új gépen, főleg úgy, hogy reálisan nézve a legtöbb cucc úgysem fog patchet kapni. Reálisan nézve viszont ez túl sokba kerülne a Nintendonak tehát nem sok esélye van, főleg ha elve nem így indult náluk a kompatibilitás...
Érdekesség viszont, hogy valaki említette egy bug miatt a Hyrule Warriors első része 1080p 60fps dokkolt teljesítménnyel fut Switch 2 handheld módban. -
válasz
bmakszim #4836 üzenetére
Kicsit rossz a topik(egyenlőre), de majd valaki OFF-ba teszi
A kérdésedre válaszolva:
Minden alapvetően ugyanaz, kivéve, hogy a Scarlet története a múltra, míg a Violet a jövőre fókuszál. Az akadémia neve is eltérő a játékok között, de ez nem jelentős. A fő kutató/professzor is más a két verzióban.Scarlet: Professzor Sada, aki egy ősi múltbeli témát képvisel. A játék több "primitívebb", természetközeli hangulatú részlettel bír.
Violet: Professzor Turo, aki egy jövőbeli, technológiai irányt képvisel. A dizájn modernebb, high-tech stílusú.
Az exklúzív Pokémonok is különbözőek a két verzióban...
Scarlet:
Stonjourner
Larvitar / Pupitar / Tyranitar
Koraidon (legendás)
Armarouge (a Charcadet egyik fejlődése)Violet:
Eiscue
Bagon / Shelgon / Salamence
Miraidon (legendás)
Ceruledge (a Charcadet másik fejlődése)Lehetett kapni Bundle csomagban ennek a pontos neve:
Pokémon Scarlet and Pokémon Violet Double Pack
Ha nem gyűjtő vagy akkor felesleges levadászni egy ilyet mert drága. Inkább vedd meg használtan 11-13.000 között darabját ha mindkét verziót kijátszanád
De lényegében ugyanaz szóval elég az egyik
-
Sanraith
aktív tag
válasz
bmakszim #4836 üzenetére
A Pokémon játékok nagy részét 2 különböző verzióban adják ki. A két verzió lényegében csak az exkluzívan befogható szörnyekben különbözik, arra ösztönözve a játékosokat hogy cseréljenek egymással. Szokott lenni bundle, de az inkább a gyűjtőket célozza, és kevés darabszámban elérhető.
-
playmore
tag
válasz
bmakszim #4562 üzenetére
Arra a platformra gondolsz ahol a gyártó határozza meg az összes szoftver és kiegészítő árát és, hogy melyik szolgáltatásukat miként, meddig és mennyiért használhatod?
Azért beszélünk el egymás mellett mert én nem abból indulok ki, hogy ha egy adott változtatás engem személyesen éppen ebben a pillanatban nem érint akkor az nem gond. Én abból indulok ki, hogy van egy változtatás aminek semmilyen haszna nincs a felhasználó szempontjából, de van egy várható haszna a gyártó szempontjából.
Nem az a gond, hogy le kell tölteni egy frissítést hanem az, hogy ha a Nintendo - és ez most nem csak a Nintendora vonatkozik mielőtt valaki személyes sértésnek veszi - pár év múlva az aktuális Mario játékot nem fogja kártyán kiadni hanem csak a shopban lesz elérhető full áron amíg ők tartják jónak akkor abból rajtuk kívül senkinek nem lesz haszna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged