- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED monitor topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
Delirious #6465 üzenetére
Nem célom hogy leszóljam, ha szerinted jó vétel, akkor neked az
De hidrogél fóliát tényleg kapsz aliexpressről töredék áron, ez a kisebbik baj a cuccal. Nekem személy szerint az a legnagyobb bajom ezekkel, hogy tapadnak: üvegfólia vagy kemény műanyag fólia kellemesen csúszós tud lenni, ezeken tapad az ujjam, egy idő után talán még kosz is jobban beletapad.
De még egyszer: ha neked jó, akkor használd egészséggel
-
kcsa
veterán
válasz
tomee007007 #5488 üzenetére
Az enyém már visszament szerintem, az átvehető (lesz?)
-
kcsa
veterán
Sziasztok, láttam a topikban bőven volt alzás előrendelő, én egy kicsit megszívatva érzem magam általuk: első napon 227k-ért előrendeltem, mire tegnap az alzaboxba ért már 230k lett, nem elegáns. Úgyhogy felpumpáltam magam és elmentem Müllerbe, vettem egyet 220k-ért, pukkadjanak meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nyaralás topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen notebookot vegyek?
- Synology NAS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged