-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazac_
tag
válasz
adalbert1 #6166 üzenetére
Behúztam én is a THPS1-2-t, bár időm nem lesz vele játszani, de gyermekként rongyosra toltam jómagam is, néha jó lesz nosztalgiázni.
S2-n indítottam, egész pofás, pörgettem 2 pályát a két részből, aztán gondoltam ránézek a tutorial szekcióra, na ott az ollie gyakorlásnál kimerevedett a kép, aztán bedobta ezt a hibát. Minecraftot láttam már crashelni, ez a második játék, ami produkálta, és az első a Switch kettőn.
BOTW: 16 óra játékkal (de a Zelda notes szerint már 26 halállal
) sehol sem vagyok, Hateno Village-be akartam eljutni Kakariko-ból, de rájöttem, hogy 4 élettel és fekete térképpel nem ott kellene még kalandoznom, vannak közelebb is életcélok...
-
lazac_
tag
válasz
bmakszim #6148 üzenetére
A terület ahol leesik a kutyaváros, ami szintén leesést lát az ötödik játékállomáson és az X sorozatnál is, mint a kút. Meghagyódik a 30 és a 40 képkockamásodperc átívelvén a 90 centenkénti finom játéknál.
/Paulo Coelho/
Érdemes amúgy ~28e körül áldozni rá? Elég borsos Ninti felárnak tűnik így elsőre. -
lazac_
tag
válasz
Bad Pritt #6122 üzenetére
Hát remélem, hogy ingyenes lesz, és visszatérítik az árát, mert még kimaxolni sem tudom 4K tv és kamera hiányában... (Utóbbiból szerzek egyet 2e forintért, kíváncsi vagyok, felismeri-e
. Most olvasom, hogy van 4K dummy edid emulátor, akkor azt is lehet nézek egyet...)
-
lazac_
tag
HasználtBontott csomagolású Alzás akkus körfűrészből hiányzott a talp szögét rögzítő kézicsavar, felbontott átlátszó szilikon telefontok meg már enyhén sárgulásnak indult, egyébiránt azt kaptam, amit vártam. Csomagolássérült Lego készlet pl. gyakorlatilag hibátlan volt, és hiánytalan, kb. 40%-kal olcsóbban. Switchet biztosan nem vennék így, ahhoz nagyon jó áron kellene, hogy legyen... Magánszemélytől használtan oké (főleg itt HA-n azért értékelés alapján lehet tájékozódni) , de hogy egy vadidegen mit mókolt vele előtte... -
lazac_
tag
A welcome tourért tényleg kár, szó szerint fájt érte tejelni... Ma sikerült pár percre
kitépni a fiam kezébőlkölcsönkérni, amúgy egész pofás kis demónak tűnik. Az egyik hd rumble 2 feladatnál megkérdezte a feleségem, hogy mi ez a hang, olyat rezonált a joycon, baromi széles skálán képes visszajelzést adni. Meglepő módon a kis űrhajós egerezős feladat is tök természetes módon ment, simán vette az irányítást a kanapém szövetén mindenféle egéralátét nélkül, remélem holnap is megkapom 10 percre...
-
lazac_
tag
válasz
koncsik #5474 üzenetére
Sys transferrel költöztem át (az Oleden is megmaradtak így a cuccok, néhány Demo mentés kivételével, de azokat írta is előre).
Közben megtaláltam, hogy ez elektronikus licenszelt "játékokat" lehet virtual game card bohóckodás nélkül is használni (még?) online kapcsolat mellett, csak be kell állítani. -
lazac_
tag
Virtual Game Card: Nintinek ezt is sikerült túlhúznia... Egy acc, 2 switch, lehet ide-oda pakolni ugye az elektronikus licenszelt játékokat, de b.zmeg hogy a youtube klienst is át kell küldeni, hogy működjön vagy itt, vagy ott...
(különben is , ha wii-re volt netflix, erre ménincs)
-
lazac_
tag
Alzás rendelést ma reggel 8-as nyitásnál át tudtam venni.
Bejelentkeznék egy első helyezett díjra is: az első sz.rul felrakott fólia.
Savage Raven (Skull&Co.) EZ-Kit: sajnos a lépéseknél kellett volna az 5. pont után még egy instrukció, hogy érintsd meg a fóliát középen, hogy beinduljon a tapadási folyamat, mivel anélkül nem fognak párosodni. Sajnos én levettem a keretet fóliástól, így jutott alá az a koszdarabka, amitől buborék lett. Viszont sikerült felfejteni, és a tapadófóliával kiszedni, így már 95%-os lett (bekapcsolva hibátlan).
A felhelyezőkeretnek köszönhetően szerintem mocskosul jól illeszkedik (és már gyűjti is befelé az ujjlenyomatokat)
-
-
lazac_
tag
válasz
Balazs_ #5161 üzenetére
Nekem is, nekem is, azt írták, legkésőbb 8-ig átvehető lesz (kp miatt nem boxba kértem...). Nem kapkodták el a visszajelzést, há' komolyan mondom majdnem kocsiba ültem, hogy beálljak egy éjszakai sorba...
Csak láttam itt a képeket, és nem látni a "pocakos apukák" szekciót, egyedül meg nem buli.
-
lazac_
tag
Egyre kevésbé érzem azt, hogy day 1 nálam lesz az alzás kartos motyó. Az árral se nagyon korrekcióztak a megrendelés óta. Igazán lehetne a szigetszentmiklósi logisztikai központnál lévő átvételi ponton is éjféli
misebuli, ha már úgyis ide jött be a szajré, gondolom itt a raktárban egyébként is 3 műszakban vannak mindig... Adnának egy munkavédelmi cipőt, meg sapkát, aztán mehetnénk be érte a raklaphoz... -
lazac_
tag
Pécsi Müllerben meg valami félrement... Mázlista
-
lazac_
tag
válasz
adalbert1 #4529 üzenetére
Alzánál is lesz elvileg éjféli hepening (FB link alert)
Viszont a kommentek között írják, hogy az előrendelés nem vehető át, hanem " el lehet jönni éjfélkor a konzolért, és ha megkapja, nyugodtan lemondhatja az előrendelést. 😉"
"Légy az elsők között, akik megszerzik az új Nintendo SWITCH 2 konzolt a budapesti Alza bemutatótermünkben – és ráadás ajándékokat is hazavihetsz!
🍄 A helyszínen találkozhatsz az eredeti ruhás Marioval, és Alzák is ellátogat az eseményre!
* Egyedi lehetőség, hogy beszerezd a limitált NS2 Mario csomagot!
* Az első 50 vásárló ajándékcsomagot kap a Nintendótól.
* A sorban állás közben frissítőkkel várunk: energiaitalok, Berry Jones snackek és víz.
* Nintendo merchandise és Super Mario LEGO® 20% kedvezménnyel.
* Tombola és ajándék minden vásárlónak! 🎁
Figyelem: a konzolok száma korlátozott – érkezz időben! 💚
* az elérhető készlet kizárólag az éjféli eseményre lett fenntartva. 📦" -
-
lazac_
tag
+1, köszönöm én is a Vinted tippet, azt hittem, hogy ott csak kinyúlt zoknikat árulnak...
Alzánál leadtam én is egy előrendelést MK bundle-ra, KV-nál meg egy DK Bananzára, rámjött a 'fomo', vagy nem tudom, pedig csak FHD tévéim vannak itthon, arra elég lenne a mostani switch is...
-
lazac_
tag
válasz
l.skywalker #2536 üzenetére
Egy napja van kint, de már akciózni kell...
-
lazac_
tag
Hát ez az egér, hogy forgatásra fordul, és nem oldalirányú mozgatásra... Elég vad.
-
lazac_
tag
Nálam all time top 1 játék, megkeserüli a Nintendo, ha nem lesz 2. rész.
(Sosem voltam gémer, s bár mindig pötyögtem valamivel pc-n, ez volt az első játék így 40 évesen, amit nem tudtam abbahagyni. Talán anno piacos sárgakazettáson a Contra volt még meg stáblistáig. Persze újszülöttnek minden vicc új, így utólag látom csak, hogy a SM64-Sunshine-Galaxy vonallal elég erős volt az alap.)
A Bowser's fury nyitott világ féle próbálkozása szerintem inkább egy lépés volt hátrafelé, mint előre, remélem nem az lesz a koncepció...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- PSP1004
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- Nintendo Switch lite - Szürke, 64GB, Gyári tok, Skull&Co Gripcase, Dark Souls Remastered, stb...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged