-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Ahogy nézem microSD Expresst nem most érdemes venni, eléggé felmentek az árak az S2 megjelenésre. Nem mintha most azonnal kéne, csak nézegettem épp Amazonon, Allin mi mennyi.
-
ldave
félisten
A nagy Zeldás patcheket nekem tegnap ez eShop-ból kellett letöltenem, külön. 4-5 perc alatt lejött mindkettő. Azt nem is néztem mennyi helyet foglal így a gépen, de a töltési idő tényleg brutál gyors, el sem bírom olvasni a tippeket, amit kiír. Ezt biztos nem a Switch1-es kártyáról fut.
-
ldave
félisten
válasz
30z.Samu #6076 üzenetére
Ja, ez ilyen
A Lite-re is először műanyag, aztán üveg fóliám volt, az OLED-re végül nem vettem üveget, mert ott valamiért sikerült feltenni a tokhoz kapott fóliát szinte hiba nélkül, szóval nem hajtott semmi a váltásra. De most megint bibis lett, szóval van késztetés
Gamechat, meg MK World, még a kódot sem írtam be, Zelda vörös köd elkapott
-
ldave
félisten
Tegnap este végre én is beüzemeltem a gépet, ez a 60 fps-es Zelda csodálatos, bele is szaladt egy három óra
Az új Pro kontroller is nagyon jó így ennyi alapján, jó a súly, a fogás. A Joyconokat nem próbáltam, meg úgy igazán még semmi mást sem.
Ja, a tokhoz kapott fóliát persze nem sikerült feltenni bubi nélkül
De úgyis rendelek majd egy glass védőt, addig ez is megteszi, most a Zeldát úgyis nagyrészt a tévén tervezem játszani.
-
ldave
félisten
Nálam is itt a gép, de most már csak holnap kapcsolom be. A system transfernek van értelme, vagy elég ha az új gépen belépek a fiókommal és beállítom elsődlegesnek?
-
ldave
félisten
Switch 1-es Zelda kazikat (BotW, TotK) próbálta már valaki az update-tel? Miként megy? Letölti a teljes játékot vagy valami más megoldás van a háttérben?
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #5001 üzenetére
Tudom, nálam pont fordítva van, 70-80% kézben használom, főleg mivel először Lite gépem volt
-
ldave
félisten
Éjféli buli ma sajna nekem nem jöhet szóba, így majd holnap veszem át a rendelést. Sokat viszont nem tudom kiélvezni az első napokban, hétvégére elutazunk, oda meg nem viszem magammal
-
ldave
félisten
válasz
Rigormortiis #4887 üzenetére
Persze hogy nincs, ez nem nonprofit, jótékonykodó szervezet
-
ldave
félisten
válasz
gainwardgs #4859 üzenetére
Nekem úgy jött le, hogy GPU-ban erősebb, CPU-ban meg talán gyengébb picit, mint a Deck.
-
ldave
félisten
válasz
Farkassacred #4591 üzenetére
Konzolt még nem, de korai WoW kiegészítőket (Burning Crusade, Lich King) és Diablo 3-at vettem át haveri körrel éjféli nyitáson. Jó élmény volt.
-
ldave
félisten
Nekem csak a PS-nél van előrendelésem (Kart bundle + Pro kontroller), az előleget befizettem, onnan még nem érkezett azóta infó, csak annyi, hogy az előrendelésem rögzítve.
-
ldave
félisten
Ez szerintem nem igazán a bolton múlik, sokkal inkább a régiós forgalmazón és magán a Nintendón. Simán lehet, hogy többszöröse a Kart bundle raktárkészlet a sima Switch2-nek, mert azt akarják inkább eladni. PS5-nél is ez volt, hogy a lemezes gép volt szinte csak kapható kezdetben, a digitális PS5-re sokkal többet kellett várni, mert a Sony abból kevesebbet küldött.
-
ldave
félisten
válasz
Darth_Revan #4411 üzenetére
Azt amúgy lehet tudni, hogy a Kart az kódként lesz? Vagy géphez kötve, már telepítve?
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4325 üzenetére
Mondjuk ők a tipikus esete, amikor piacvezető vagy, mert igazából nincs is más hasonló üzlet, a neved egybeforrt a videójátékokkal, aztán sorozatos rossz döntések, egy ügyes konkurencia (mint pl a Konzolvilág) és véged is lett.
-
ldave
félisten
Tech oldalról az érdekelne, hogy a Switch 1 kártyás Zeldák hogyan fognak jobban betölteni a Switch 2-n, hisz maga a kártya hardver adott. Az új gép gyorsabban tudja majd talán olvasni? Vagy felmásolja/letölti a játék fájljait a gépre a gyorsabb elérésért? Erről még nem olvastam miként lesz.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4222 üzenetére
Ja, ez engem nem zavar, nemrég játszottam végig mostani Switchen a Romancing Saga 2-t, stabil 15-20 fps volt végig
-
ldave
félisten
Végül maradtam az itthoni előrendelésnél, befizettem a foglalót (a Platinumshop kért ilyet). Most kellene szereznem egy BotW-ot, mert azt én még WiiU-n játszottam, szóval egy Switch2-es újrajátszás szerintem jó élmény lenne
-
ldave
félisten
Durva, hogy UK Amazonon a Switch játékok is jelenleg 1-2 hónapos határidővel vannak:
De ugyanez van a Super Mario 3D World + Bowser's Fury-re és még pár másik régebbi játékra is.
-
ldave
félisten
Azt nézem most én is, hogy már megnyitották az előrendelést a német Nintendo oldalon, így ugyanaz a csomag itthon kb 15 ezerrel drágább, mint most euróban fizetve. Durva különbség.
-
ldave
félisten
Van valakinek Platinumshop előrendelése? A héten hívtak, hogy kérnek majd előleget és péntekig küldik erről a tájékoztató emailt, de nem kaptam semmit. Más?
-
ldave
félisten
Az ment nagyon utóbbi napokban, hogy Japánban szinte az összes 3rd party játékok ilyen game key card lesz. Szerencsére nálunk ez egyelőre nem igaz, a CP2077 is megjelenik rendes kazettán. Mondjuk arról nem szóltak a hírek, hogy játszható is lesz-e letöltés nélkül
Mindenesetre az biztos, hogy ilyen key card-ot nem fogok venni, akkor inkább már digitálisan. -
ldave
félisten
Nintendo confirms 2.2 million people applied for the Switch 2 preorder lottery on the Japanese My Nintendo Store
Nekik is elfejetett valaki szólni, hogy egy handheld PC mennyivel jobb deal
-
ldave
félisten
Remélem azért lehet egy Nintendo fiókhoz kötve majd primary gép külön a Switch és a Switch 2, nem korlátozzák be csak egyre.
-
ldave
félisten
Erről volt valami nyomozós cikk egyszer, hogy rengeteg retró játék ára az ilyen mesterséges feltolás volt, egy szúk kör vette egymástól ezeket azzal a céllal, hogy feltornásszák az árat és utána próbálják meg kifele eladni. átverve a befektetőket, gyűjtőket, hogy valós kereslet van a háttérben.
-
ldave
félisten
Pörgettem redditet, ahol szembejött, de azóta nem találom: azt írta valaki, hogy a Switch 1-es Pro kontroller bár működik majd az új konzollal, de bekapcsolni nem tudja majd. Erről volt valami infó?
-
ldave
félisten
Arról volt amúgy szó, infó, hogy a Xenoblade X kapna Switch 2 patchet? Ugye datamine során találtak arra utaló jeleket.
-
ldave
félisten
A Toyo Securities (én is most néztem, ez egy 1916 óta létező japán gazdasági elemző cég) szerint “We believe the Switch 2’s bill of materials is around $400". Valós számokat talán sosem ismerünk meg, de majd ha az iFixit szétszedi, akkor biztos lesz komolyabb elemzés, hogy melyik komponens mennyi lehet, ami persze sosem annyi amennyiért a Nintendo kapja nagytételben.
Ha minden igaz, a Nvidia chip önmagában kb 120 dollár. -
ldave
félisten
Mindenki megnyughat, a Wind Waker GC verziója nem zárja ki egy későbbi 70+ eurós Wind Waker
HD4K kiadás lehetőségétA Nintendo exec has said that just because the GameCube version of The Legend of Zelda: The Wind Waker is coming to Switch 2, that doesn't mean a port of The Wind Waker HD is now off the table.
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #3546 üzenetére
Bekapcsolásnál fel tud pörögni, erről párszor beszéltünk már a Switch topikban, de játék közben még én sem hallottam, se a Lite gépem, se az OLED-et.
-
ldave
félisten
Polygonnál már mélyre lehajolnak, csak hogy bele tudjanak kötni valamibe
-
ldave
félisten
válasz
gainwardgs #3508 üzenetére
Mire gondolsz? Volt két remek (és nehéz) platformer játék a Retrotól, most hosszú-hosszú ideje ez az első DK játék, ami nem a Country játékmenetet követi.
-
ldave
félisten
válasz
kicsako #3493 üzenetére
Ha a kiadó, fejlesztő nem mond semmit, akkor ezek sajna csak a megjelenés után fognak kiderülni. Pont most van a Ph-n írás, hogy a Switch 2-n a Switch 1 játékok nem teljesen natív módon futnak, hanem a szoftver és a hardver között van egy Switch 1-> Switch 2 kód fordító, ami megoldja a helyzetet. Ez alapján ha nem kap valami direktben Switch 2 támogatást, akkor én nem számítok teljesítmény javulásra. Szóval az hogy PC-n emulátoron nagyobb fps-re képes valami, nem igazán ad alapot arra, hogy Switch 2-n milyen lesz.
-
ldave
félisten
Wikin van pár infó, (ami valamivel azért megbízhatóbb, mint az AI modellek
) hogy a DK Bananza fejlesztése 2017 környékén kezdődött, miután egy, a Vicarious Visions-nel közös fejlesztést elkaszáltak. Ezután fordult befelé a Nintendo és saját belső csapattal álltak neki az új DK játéknak.
Tehát amit most láttunk, az is 7-8 évnyi fejlesztő munka eredménye. Azért itt látszik, hogy mennyit számít, amikor nincs nyomás, kényszer a fejlesztőn, kiadón hanem hagynak időt a fejlesztésre. Sajna egyre kevesebb csapat engedheti ezt meg magának manapság -
ldave
félisten
Egyelőre még nem nyitották ki a kapukat.
-
ldave
félisten
válasz
markknight #3202 üzenetére
-
ldave
félisten
Hoppá, ez eddig elkerülte a figyelmem:
The Nintendo Switch 2 Editions of Breath of the Wild & Tears of the Kingdom will also include an additional Save Slot
Ez remek hír, mert így a New Game nem írja majd felül a korábbi mentést
-
-
ldave
félisten
Ritkán vásárolok ott, mert sajna messze van tőlem, de majd ha a Gamepark oldalán lesznek Ft árak, azokat fogom elsőnek valósnak elhinni
-
ldave
félisten
válasz
jófejsrác #3123 üzenetére
Újfajta SD kártya kell (microSD Express Card) majd a Switch 2-be, szóval eladhatod a géppel együtt vagy használd más eszközödbe, ha akad.
-
ldave
félisten
válasz
Scarletiel #3081 üzenetére
EU-ban ha jó l tudom ilyet nem lehet. valamennyire egységes szinten kell lennie az áraknak. De lehet rosszul tudom.
-
ldave
félisten
Nintendo Switch 2 doesn't actually run original Switch games natively
Érdekes kis cikk a tech oldalról: a Switch 2 nem simán hardveresen futtatja a Switch 1 játékokat, hanem szoftveres mágia is van a dologban.
-
ldave
félisten
Most láttam ezt csak, remek hír
A Switch-ről teljes nyomor volt leszedni screenshotot.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #2709 üzenetére
Biztos nem, csak hát eléggé lassan bővíti a Nintendo ezeket a listákat
-
ldave
félisten
Az is érdekes lesz, hogy a ritkább, különlegesebb Gamecube játékok, mint pl. Eternal Darkness: Sanity's Requiem, Star Wars Rogue Squadron vagy a Lost Kingdoms is jönnek-e majd idővel a szolgáltatásba.
-
-
ldave
félisten
válasz
N.YCityBoy #2617 üzenetére
Bloodborne 2-nek nevezni tényleg túlzás, de azért az szerintem tagadhatatlan hogy a látványvilág erősen hasonló ahhoz, ugyanaz a sötét, viktoriánus londoni környezet ihlette, mint a From korábbi klasszikusát.
-
ldave
félisten
válasz
Rony949 #2413 üzenetére
Az eléggé bebizonyosodott már (legalábbis szerintem), hogy a játékosok száma nem igazán növekszik (leszámítva a Covid alatti anomáliát), ha megnézzük hogy generációnként mennyi konzolt adtak el. A játékok készítése egyre drágább, még a Nintendónak is, azért egy színezett poligonnal már ők sem ússzák meg általában a pályadizájnt. Szóval ha nem igazán tudsz nagyobb réteget elérni, de a költségeid növekednek, akkor sajna ez van, árat fogsz növelni
Én sem örülök neki, biztos az lesz a vége, hogy kevesebb játékot veszek, mert ami nagyon kell, azt drágábban veszem, így nem jut az olyan kísérletezősebb játékokra, amik érdekelnek, de nem rohanok értük day1 a boltba (pl Harvestella, vagy Fantasian), amik eddig belefértek a keretbe, ha nem is megjelenéskor, de később akcióban. Ki tudja hova vezet ez, ha az ilyen kisebb címekkel más is úgy lesz mint én, a végén még akár el is tűnhetnek, ami hatalmas veszteség lenne szerintem a teljes játékiparra, mert akkor nem marad a végén más, csak a legnagyobb, legkevesebb kockázatot vállaló játékok.
-
ldave
félisten
válasz
kicsako #2227 üzenetére
Ezt már többször beszéltük kinek mi a fontos
Mivel a jövő Nintendo játékai Switch 2-re fognak megjelenni, így részemről nem is kérdés, hogy kell az új konzol, hisz szeretek ezekkel a játékokkal játszani.
Ezen felül ami fontos nekem, hogy a közeljövő indie játékai is élvezhetőbb minőségben fognak megjelenni az aktuális Nintendo konzolra, mert itt is érezhetően elfogyott az erő a modernebb játékok alatt.A mindenféle 3rd party játékok viszont továbbra sem a Switch 2-n érdekelnek, szóval ez a része hagy engem hidegen, de tudom másnak meg ez is lényeges, szóval remélem itt is azért történik előrelépés majd.
-
ldave
félisten
válasz
TrishtanAG #2132 üzenetére
Te is tudod hogy megy ez, ha egy játék engem nem érdekel, az hulladék és minek van.
-
ldave
félisten
válasz
playmore #2064 üzenetére
Árban és minőségben lehet érdekes, hogy egy jó minőségű LCD kijelző vagy egy alap OLED hogy viszonyul egymáshoz. Volt szerencsém nagyon olcsó OLED-es telefonhoz, ahol eléggé foltos volt a kép, mintha nem lett volna egyforma a háttérfény. Egy iPad Air kijelzője sem OLED, aztán mégis gyönyörű a kép rajta.
Szóval ja, a technológia nem egyenlő a minőséggel. De persze remélem, hogy OLED lesz, mert nekem főleg kézikonzol a Switch.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- RAM topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged