Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Samurai
tag
válasz
lazac_
üzenetére
A gyerek egyelőre csak a legókban segít, még csak 4 éves. Kontrollert is még csak magában, kijelző nélkül fogott a kezében, de az ujjai azonnal rátaláltak a gombokra... lesz még vele bajom úgy érzem

A fóliás játékokra nem vagyok büszke, de sajnos kevesebb az időm mint amivel szeretnék játszani.
Ja igen, a teljes fal ilyen, ha nagyon el akarod rúgni a pöttyöst...

-
Crvsh3R
senior tag
válasz
lazac_
üzenetére
Nekem hozza. Pontokból tudok $50 kupont váltani, ami egy $75 játéknál azért nem rossz. Ezért is gondolkozom rajta. Egyébként ahogy látom elég nagy a választék a dobozos játékokból, elég sokan innen szerzik be (az eladási és visszajelzési számokból ez jön le).
A vásárlói fényképek alapján tényleg bontatlan új példányok. -
peternac
tag
válasz
lazac_
üzenetére
még megjelenés körül próbáltam, ugyanez volt a véleményem
szép is meg minden, de valahogy nem fogott meg (pedig szeretem a stílust)
ez ugye egy metroidvánia, annak pont az a lényege, hogy sokszor kell (lehet) visszamenni upgrade-ekért, meg ezért azért
majd később több dolog megnyílik->gyorsabban haladsz, érzed, hogy erősebb vagy stb.
de itt valahogy nem jött át
(úgy rémlik, hogy régebben is volt ez a játék ugyanígy free full triálban, ezek szerint nem hiába...rossz bornak kell a cégér
) -
playmore
tag
válasz
lazac_
üzenetére
Később se lesz jobb, szerintem elsősorban az a gond, hogy az ellenfelekkel semmit sem lehet csinálni így csak folyamatos ugrabugra az egész. Illetve valószínűleg budget vagy idő okokból aránytalanok a szakaszok, hogy meglegyen a játékidő. Az új képességek se adnak hozzá sokat a repertoárhoz. A második boss annyira messze van, hogy hihetetlen, a harmadik után még betol a játék hirtelen egy csomó új ellenfelet. Egyébként a végjáték előtt kapsz lehetőséget, hogy bármelyik ellenőrző ponthoz teleportálj. Valahogy végig vittem olyan rágógumi, hogy nem kell gondolkozni és eltelik az idő, de a végén már nyűgös voltam.
U.I.: Sztem ez 4es coopban nagyon kicsikkel lehet jó. -
Bad Pritt
félisten
válasz
lazac_
üzenetére
Láttam tesztekben, hogy nem sikerült tökéletesen átültetni a nunchuk irányítást a joyconokra, ezért is bátortalanodtam el a vásárlástól, de gondolom kontrollerrel hadonászni még rosszabb lenne.
Nagyon adnék egy frissített nunchukot Switch-ekhez, de nyilván egyszerűbb ilyen 480p kamerákra meg virtual boy bohóckodásokra elkölteni a pénzt. -
playmore
tag
válasz
lazac_
üzenetére
A Monster Hunter Stories 2 óta szoktam néha ránézni, mert az nagyon megtetszett (60fps Switch 2 frissítés alkalmából volt trialban). Xboxon is volt ilyen korlátlan hétvégi trial régen és rövidebb játékokat simán végig lehetett vinni, de most már okosodtak és le vannak idő korlátozva... Itt azért az 1 hét nagyon nagyvonalú, de a Monster Huntert akkor sem vállaltam volna be úgy.
Az Illusion Islandról azt olvastam, hogy középszerű, de nekem tetszett a Battletoads amit a készítők előtte csináltak így ha csak nem borzalmas akkor szerintem elpötyögök vele. -
taki01
őstag
Itt leírják, hogy melyik SSD-vel megy rendesen NVME to microSD Express átalakító:
https://kicadrookie.blogspot.com/2025/06/secret-nintendo-doesnt-want-you-to-know.html
Itt meg, hogy mi hova lett kötve, hogy működjön:
https://github.com/NVNTLabs/switch2-SDEX2M2 -
Crvsh3R
senior tag
-
horkovy34
tag
Érdekes dolog olvasgatni a különböző véleményeket és meglátásokat. SZÁMOMRA az Odyssey a kanyarban sincs ehhez a két Galaxyhoz képest!
Az Odyssey egy kicsit nagyon túltolt már! Kicsit olyan, mint a DK Bananza amivel ugyan még nem játszottam de épp eleget olvastam itt, meg néztem belőle videókat. Nem mindíg sül el jól bizonyos újitás bizonyos szériáknál, pláne akkor nem ha azt még nagyon túl is tolják. Ettől függetlenül be fogom szerezni a DK Banaza-t is, csak kb ugyanaz lesz vele mint az Odyssey-el hogy, összeszedek annyi holdat amennyi kell a sztori lezárásához aztán helló szia csak itt banánokkal!
Valahogy a Galaxyk-nál élvezetesebben volt megoldva az ösztönzés/motiváció a maxolásra SZÁMOMRA!
-
Scarletiel
őstag
"A tájékoztatásra mostanáig azért nem került sor, mert az utolsó pillanatig abban bíztunk, hogy beérkezik a szállítmány, és a rendeléseket időben el tudjuk küldeni"
Lefordítva a céges nyelvezetet:
A tájékoztatásra azért nem került eddig sok, mert tudjuk rengeteg a konkurencia akik meg időben kihoznák, és ha utolsó pillanatban szólunk, akkor már édes mindegy máshonnan sem lesz meg sokkal hamarabb, így nagyobb eséllyel nem mondod vissza a rendelést és lesz bevételünk melyből év végén meg tudom venni az új tesla model-t.
Szívesen
-
Szabi®
veterán
A Bowser's fury pont jó hogy létezik, eleve sztem a fiatalabbakat célozták meg vele. Az egész tematikája fiataloknak készülhetett. New Super Mario Bros. U Deluxe-t felnőtek nem tudják sokszor végigvinni és ráunnak nehézsége miatt, a Wonder-ben is vannak részek, amik hát . . . túltoltak picit. Nekem pl az Odyssey egyáltalán nem jött be, és nem grafikája miatt, ami remek, viszont ez a sapkás mechanika nem jött át, a világok is nagyon sablonosak. Pont a New York nyúlfarknyi, ami kb az egyik legjobb pálya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- További aktív témák...
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Steam Deck OLED 1TB szép állapot
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az kemeny.grat!
Az Odyssey egy kicsit nagyon túltolt már! Kicsit olyan, mint a DK Bananza amivel ugyan még nem játszottam de épp eleget olvastam itt, meg néztem belőle videókat. Nem mindíg sül el jól bizonyos újitás bizonyos szériáknál, pláne akkor nem ha azt még nagyon túl is tolják. Ettől függetlenül be fogom szerezni a DK Banaza-t is, csak kb ugyanaz lesz vele mint az Odyssey-el hogy, összeszedek annyi holdat amennyi kell a sztori lezárásához aztán helló szia csak itt banánokkal!
Valahogy a Galaxyk-nál élvezetesebben volt megoldva az ösztönzés/motiváció a maxolásra SZÁMOMRA!

Sirandrish