-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Már ne haragudj, de már hónapokkal ezelőtt tudtuk hogy mit fogunk kapni megjelenéskor. Tényleg, most mire számítottál? Hogy hirtelen bejelentenek egy Mario Odyssey folytatást, meg egy új Kid Icarus játékot?
#5432 Sirandrish
Direkt elindítottam az S1 verziót a gépen, mentem vele pár percet, borzasztó volt, szerintem még a Switch 1-en is jobban fut, itt S2-n valahogy nagyon fura volt. Aztán letöltöttem az S2 verziót és wow...ég és föld. -
pzstm
titán
MKW-val eddig nem jatszhattal, Juliusban jon DK Bananza meg a party jatek a kiegeszitojevel, Augusztusban Kirba and the forgotten land enganced +DLC, utana meg van uj Pokemon es vadonatuj Metroid.
iden ezen felul erkezik meg egy Kirby Airriders Sakurai mestertol, es vagy iden vagy jovo ev legelejen az uj Hyrule warriors is befut. Csak amit eddig tudunk a 3rd partykon kivul.
jah es Expansion passal ott a gamecube
apropo 3rd party…. Fast Fusiont megvette valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- PS4 Playstation 4 lemezes játékok eladóak
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch játékok+ kiegészítők eladó
- Xbox Seris X minden tartozékával + kontroller akku
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged