-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
válasz
Bazsi1987 #6371 üzenetére
Pont ma olvastam egy cikket az egyik Nintendo rajongói oldalon, hogy érthetetlen ami azokkal történik. Az első rész a semmiből 60 frém lett handheld is, de maradt 720p és így kicsit homályos, pedig semmi patch, a másik meg maradt ugyan 30 frém, de FHD lett handheld patch nélkül.
A linket elhagytam, reggel néztem a villamoson, sorry.
/szerk: köszi Koncsik! Akkor megvan a link is!
-
Norb79
őstag
Na megtúrtam a belső tárhelyet, hogy mi mennyi, és szerintem pedig az s2 jobban használja a kártyát kártyás játéknál, mint az s1.
Witcher3 az pl 11,1 gigát telepít, s1en emlékeim szerint ez 30 körül volt. Wolfenstein és doom (2016) az 8 giga körül, azoknál is az egyik 16 giga volt, talán a doom. És találtam még jó párat ahol 1-2 gigával kisebb a telepítési méret, mint ami rémlett s1ről.
Szerintem a több memória meg a gyorsabb slot miatt jobban támaszkodik a kártyára kártyás játéknál.Az s1 oledben a 64 belső+256 microsd tele volt a játékaim felével, most kb 2/3-át telepítettem a játékaimnak az s2re és 90%ig telt meg a 256os belső memória.
-
Norb79
őstag
válasz
30z.Samu #6089 üzenetére
Gyerek a három napos hétvégén belevert vagy 5-6 órát a TOTK-ba, és kell neki a kártya, anélkül nem indul továbbra se.
4,1 giga s1 kártyáról fizetős patchelve a totk, míg a botw meg 11,8 giga s1 kártyáról fizetőspatchelve. Szerintem azért a játék többségét a kártyáról töltik továbbra is.
Digitálisan s2re patchelve mekkorák ezek?
/szerk: ja, igen, a botw az a sima dlc-kkel együtt, az is megvan, nem csak az update patch
-
Norb79
őstag
válasz
30z.Samu #6084 üzenetére
Nekem is az volt a terv, hogy elsőre a két kedvenc Zeldámmal duplázok (Link's awakening meg echoes of wisdom), de aztán feltámadt bennem a kíváncsiság, hogy vajon a Wartales port, ami mindenhol a kb játszhatatlan minősítésű értékeléseket kapott switch1re, az vajon mennyire javul meg csak a nyers erő többlettől, és hát teljesen kisimult minden gondja a plusz hw erőtől, szóval ott ragadtam előtte.
Úgyhogy lepörög gyorsban harmadszor is a Wartales, harmadik platformon, aztán majd 150 órával később jöhetnek a zeldák. -
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #6083 üzenetére
Ahol kézzel tudod patchelni ott kiírja hanyas verziód van.
A játék ikonján a + gomb, és akkor a bal felső sarokban látod hanyas verziód van, ha 1.1.0, akkor leszedte, igen. -
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #6080 üzenetére
Sima patch, nem úgy upgrade az, mint a "nagy" zeldákhoz, amit 10 euróért kapsz.
1.1.0 a patch száma asszem./szerk: megnézem, 1.1.0 és Link's awakening-nél ugyanez.
-
Norb79
őstag
100->5% az 2,5 óra totk!
-
Norb79
őstag
válasz
koncsik #5697 üzenetére
Nem működik nekem se a YT.
Ahogy írtam, én is anélkül vágtam neki, és írta, hogy később nem lehet, de nem olyan családból származok én, ahol bármi lehetetlen, szóval én arra gondolok, hogy factory reset, aztán nulláról újrakezdve az S2 setupot ott lesz a lehetőség megint a system transferra.
-
Norb79
őstag
Féláron a wartales, ami 0/10 értékeléseket kapott kb switch1en, mert egyszerűen játszhatatlan, végtelen töltés, rengeteg kifagyás.
Nekem kb egyik kedvenc játékom más platformokon, de sose mertem s1en ránézni.Na most kiváncsi lettem, hogy fél áron és az s2 hw-el alatta mi az eredmény.
Hát egy csoda. Kinézni nyilván most se néz ki úgy, mint pc-n/xbox-on, de futása tökéletes, nulla közeli töltési idő és semmi fagyás. Extra jó vétel volt!
-
Norb79
őstag
válasz
Crvsh3R #5499 üzenetére
Na nekem nem ez a conteóm, de meg fogom próbálni ezt a megoldást.
Szerintem a wi-fi chip lesz a ludas, mert továbbra is látványosan szar a letöltési idő, és letöltés közben konkrétan jobban melegszik nekem, mint játék közben.
Szóval szerintem annyi történik, hogy mindenki letölt ezerrel, a wi-fi chip kínszarásban van és izzik, meg az áramot is zabálja. -
Norb79
őstag
Én is azt szerettem volna, de az első 3,2 másodpercben nem ismerték fel egymást az s1 meg az s2, és ott fogyott el a türelmem, szóval beléptem, mkw kártya bele és go.
Aztán még a “kalaposmárióra” is ránéztem (M odyssey), és alvás.
Napközben meg letöltötte amit kell. Digitálisból mindent (5 játék? Vagy 6?), a 70-80 kártyásból meg a 90%át telepítettem és maradt 20 giga helyem. A kieső játékok a már (akár többször is) végigtolt jrpg-k és az assassin creedek (amik szintén többször, több platformon is lementek).Az s2 után már nem bírom kézbe venni az oledet, hétvégén factory reset neki és irány az apró.
-
Norb79
őstag
Játékonként eltér, van ami
- fizetős updates
- van ami ingyenes updates, ezeknél változó, hogy mi van az updateben, van ahol felbontás, van ahol 30 helyett 60 frém, vagy mindkettő, de van ahol egyik se, csak mondjuk HDR-t raktak bele
- van ami ingyenes update, de semmit se javít csak a stabilitást, hogy ez a hw-es emuláció flott legyen
- és van ami meg egyáltalán nem kap patchet az s2 miattAmi játék érdekel azt egyesével érdemes megnézni, hogy melyik kategóriában fut az adott játék. Vannak listák, amin egyik másik, harmadik csoport fel van sorolva, de valójában most még napról napra változik ez.
-
Norb79
őstag
válasz
Zsírkrétamen #5252 üzenetére
Ja, igen, nintendo topik, my bad.
-
Norb79
őstag
válasz
Zsírkrétamen #5243 üzenetére
Az AC rebel collection (ac4+rogue) is úgy van, hogy a 4 az a kártyán volt, a rogue meg kvázi letölthető dlc (vagy fordítva? tökmindegy, egyik a kártyán, a másik letölthető), meg az enzio collection (ez a neve? amiben a 2+bh+még egy volt, talán a revolution?) is olyan, hogy csak 1 vagy 2 van a kártyán a harmadik vagy kettő is az kvázi letölthető dlc, szerintem ezeket a kvázi dlc-ket, ami digitális játéknak néz ki, azt nem kezdi el letölteni a kártya berakása nélkül. Feltéve, hogy ezek kártyásan voltak/vannak meg neked.
De ezeket látni, hogy mi dlc, vagy kvázi dlc, mert ami teljesen digitális az állított téglalap ikon, ami meg ilyen dlc vagy kvázi dlc az fektetett téglalap.
-
Norb79
őstag
válasz
Zsírkrétamen #5233 üzenetére
Amiket megvettél, beleértve a kártyás játékok dlc-i, és az ingyenes játékok és demók is.
-
Norb79
őstag
válasz
szabonagyur #5214 üzenetére
Agyvérzést.
Taki meg egy páros végzett a vásárlással, és utána összeomlott a netjük, emiatt a számlázórendszer, én ötödik voltam a sorban és 3/4 1 után kerültem sorra végül, pedig 11:50kor nyitás volt.
Kitűzőt, posztert és oklevelet kaptunk, meg egy ív matricát. Majd lesz fotó is, csak egyelőre a gyerekeket vmiért nem sikerül bebootolni. -
Norb79
őstag
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #5129 üzenetére
Nem akarok régi sebeket feltépni, de azt mondanám, hogy “kinek hogy, ugye”.
-
Norb79
őstag
141, azt már féllábon is.
-
Norb79
őstag
-
Norb79
őstag
3-2-1, azaz még 321 perc.
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #5069 üzenetére
Nyugi, mi majd mariokart worldözünk helyetted is!
-
Norb79
őstag
válasz
nightmare13 #5041 üzenetére
Switch1 esetén a switch1 topikban volt "társkereső", vélhetően itt is lesz.
Csak ugye nem társat keres az ember, hanem Tsaládot!
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #5034 üzenetére
Én nem vagyok gonosz ember, de jó topiktárs nem csak ígérget, hanem be is tart, szóval ezt csak így itt hagyom addig is.
[link] 3L1T3 topiktárs unboxing videója. -
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #5030 üzenetére
Rögzített hozzászólásba kell tenni, hogy a switch2-vel pózolós képek is off topik.
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #5020 üzenetére
Akkor lehet kétszer is csalok, alzás második rendelést még mindig nem mondtam le, és ég sarok a KV-tól!
De az még úgyis csak 645 perc múlva lesz! -
Norb79
őstag
Valószínűleg, de mivel normális patch notest csak 1-2ből találni egyelőre, így csak tippelni lehet.
De amiket láttam azok mind annyit írnak, hogy switch2 stabilitás javítva, magyarul a HW-es emulálást csiszolgatják, de ez nem zárja ki, hogy valahol feloldották a 30as lockot esetleg, de kicsi az esélye.
812! -
Norb79
őstag
16!
-
Norb79
őstag
válasz
Baltazár123 #4949 üzenetére
26 óra és kiderül.
-
Norb79
őstag
Alzánál lesz éjféltől hajnali 2ig switch2 buli, de nem az előrendelőknek, rendelési sorrendben, hanem aki odaérkezik, az aki kapja marja.
Nekem kb az elsők közötti az előrendelésem ott is, szerintem az éjféli buli után fognak írni, hogy maradt e az éjszakai roham után az előrendelőknek is gép. -
Norb79
őstag
válasz
N.YCityBoy #4880 üzenetére
Lányom is jön, szerintem nem tudja mire vállalkozik!
-
Norb79
őstag
válasz
gainwardgs #4864 üzenetére
1,6 vs 3,09 tflops. Utóbbi az s2.
-
Norb79
őstag
Ma csörgött megint a KV, hogy akkor fixen jövök e az éjféli bulikába. Mondtam, hogy naná!
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #4794 üzenetére
A rögzített hozzászólásból nézem, ha már a főnökúr kikereste, idehozta, rögzítette, akkor legyen is értelme és haszna!
És így van is, és köszönet érte! -
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #4802 üzenetére
Persze, sima “dlc” lesz a switch2 upgrade. Azt bárki meg tudja venni az s1 kártya mellé. Ha eladod a kártyát a “dlc”-d megmarad, oszt nem lesz jó semmire. Kivéve ha pár évvel később újra veszel s1 kártyát.
-
Norb79
őstag
válasz
TrishtanAG #4788 üzenetére
Én azt nem értem, hogy a dockot updatelhetővé tettek az olednél, vagy a v2nél. Minek? Jött arra valaha update?
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #4789 üzenetére
Nem engedünk az 58ból!
-
Norb79
őstag
Loadtime változást már promózza pár kiadó. Ez a Fantasy life nevű játéké.
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #4750 üzenetére
Akkor ezt majd 96 óra múlva személyesen tisztázzuk!
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #4717 üzenetére
Mikor? 112 óra múlva?
-
Norb79
őstag
-
Norb79
őstag
132, csak mondom!
-
Norb79
őstag
Már csak 173 óra, de ki számolja?!
-
Norb79
őstag
válasz
playmore #4559 üzenetére
Ma már több okostelefon van, mint ember, mobilnet a szahara közepén is elérhető, változnak az idők.
Még áram is kell majd a géphez, és az se volt evidens 100 éve, de hát közben eltelt 100 év. Ezek a múltra mutogató példák nem minden esetben relevánsak.Egy pillanatra osztod a netet a telefonról, aktivál és kész. Mennyi vásárló lesz, akinek nincs okostelefonja? 0?
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #4516 üzenetére
5 perccel is beelőztél!
-
Norb79
őstag
válasz
Elderath #4342 üzenetére
Ma visszahívtam őket, mondták, hogy megvan a rendelésem, érdekel e az éjféli promóciós átvétel, mivel még sose csináltam ilyet, ezért mondtam, hogy persze, maximum odamegyünk a gyerekkel, aztán neki is lesz mit mesélni, hogy egyszer voltunk ilyen éjféli fogyasztói társadalmat istenítő eseményen, amiről videókat szoktak felrakni a youtubera, hogy mennyi a consumer idióta.
Remélem jó idő lesz, és tud jönni a Zeldás pólójában, amit a skyward sword HD preorderhez adtak.
Meg hogy akarok e upgradelni mario kartos csomagra, de mondtam, hogy köszi nem, majd fizikait szeretnék venni vmikor, ha az ingyen upgrades lendület kifutott, egyelőre elég lesz a jobb HW. -
Norb79
őstag
Engem ma hívott a konzolvilág, de nem tudtam felvenni, rá 5 percre amikor hívtam őket, akkor hangposta, hogy zárva vannak, majd hívjam őket nyitvatartási időben, szóval holnap nekifutok újra.
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #3948 üzenetére
Engem ennél hárommal jobban érdekel, hogy jut e gép az én előrendelésemre mondjuk.
-
Norb79
őstag
válasz
Balazs_ #3866 üzenetére
Meg ugye kérdés ez mit jelent. Switch1nél a gépből eladtak 15 milliót, addigra már 20 millió Zelda fogyott, lehet itt ezt úgy kell érteni, hogy 15 millió előrendelt gép mellé nem rendeltek 20 millió mariokartot csak 14et, meg DK-ból is csak 13,5et, és hát az mégse egy az egyes mutató, szóval lemaradás van, a Zeldás példához képest meg pláne erős a lemaradás.
-
Norb79
őstag
válasz
markknight #3828 üzenetére
Ajjajj, a 480p videóhívás 10 fps lesz és a játék lesz csak 4k@60? Gáz, mennyire jobb lenne fordítva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS5 digital edition dobozában, 1 év garanciával AkciÓÓ!
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Nintendo Switch lite - Szürke, 64GB, Gyári tok, Skull&Co Gripcase, Dark Souls Remastered, stb...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged