-
PROHARDVER!
-
cactuar
senior tag
(rögzített hozzászólás)
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. -
(rögzített hozzászólás)
Kedves mindenki, én is nagyon izgulok, remélem találkozunk is 5-én 0 órakor talán valahol, de a megkaptam a visszajelzést/lemondtam/levonták a pénzt stb. (és majd 5.-től a S2-t megkaptam/késik/nem jött meg/a futár k@pj@ b& stb. hozzászólásokat kéretik off-ba tenni. Nagy köszönet a megértésért és az együttműködésért.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
Köszönöm a válaszokat akkor majd meglátjuk kell e!? Egyébként csak Nintendo fémjelzett micro SD jó vagy jó bármilyen U3 vagy V30 szabványú kártya?
-
Bilux
veterán
Memóriakártya mennyire kell a géphez? Alapból mekkora háttértár van?
-
Bilux
veterán
Csak a KV hívogatja azt embereket?
Se a BB se Media se az Alza nem tesz ilyet sőt raktáron sincs állítólag nekik hanem várják az árut... -
Bilux
veterán
válasz
tomee007007 #4740 üzenetére
Előrendelésekről volt szó ha esetleg félre értettél
-
Bilux
veterán
válasz
tomee007007 #4723 üzenetére
iPhone előrendelés sose működött náluk 2 évben is rendeltem, de sose jött meg a telefon. Ezért tőlük elvből sem. Most maradt a MediaMarkt hátha ők teljesítik, legalábbis remélem.
-
Bilux
veterán
Bszki, nem raktuk offba ezért kapni fogunk
-
Bilux
veterán
MM rendelt elő valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Cyberpunk 2077
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amatőr csillagászat
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest