-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
A Dog Townban jelenik meg, ahol PS5-ön és Series X-en is előfordul. A játék 90 százalékában végig tartja a 30 és 40 fps-t.
Google fordítóval egyik hozzászólás...
Kicsit túl van reagálva az egész. Amúgy is híres ez a játék arról hogy nem túl jól optimalizált. Pár éve sokkal komolyabb gépeket fogott meg nem ezt a kvarcjátekot
Egyébként én is játszom vele nekem bejön PS5 pro után is -
Bilux
veterán
válasz
Sirandrish #5918 üzenetére
Nem jó a link
-
Bilux
veterán
Ajánljon valaki olyan szuper mario ami a klasszikus játékmenetet nyújtja de modern köntösben. Az áruházban elvesztem mert kismillió Mario játék van fent
-
Bilux
veterán
Pro kontroller gondolom sehol nincs Pesten?
-
Bilux
veterán
Mint friss Nintendo tulajdonos beállításoknál kerestem a magyar rendszernyelvet hát naiv voltam
Amúgy eddig elég minőségi a cucc -
Bilux
veterán
Hogy ne csak a hülyeség legyen, úgy látom a memória kártya nem jött be hazánkba vagy csak igen kevés. Így maradt az amazon rendelés ingyen szállítás és meg olcsóbb is
-
Bilux
veterán
Aki éjjel legény nappal álmos, szokták mondani!
-
Bilux
veterán
válasz
nincsnév007 #5158 üzenetére
Köszi ez jó hír
-
Bilux
veterán
Köszönöm a válaszokat akkor majd meglátjuk kell e!? Egyébként csak Nintendo fémjelzett micro SD jó vagy jó bármilyen U3 vagy V30 szabványú kártya?
-
Bilux
veterán
Memóriakártya mennyire kell a géphez? Alapból mekkora háttértár van?
-
Bilux
veterán
Csak a KV hívogatja azt embereket?
Se a BB se Media se az Alza nem tesz ilyet sőt raktáron sincs állítólag nekik hanem várják az árut... -
Bilux
veterán
válasz
tomee007007 #4740 üzenetére
Előrendelésekről volt szó ha esetleg félre értettél
-
Bilux
veterán
válasz
tomee007007 #4723 üzenetére
iPhone előrendelés sose működött náluk 2 évben is rendeltem, de sose jött meg a telefon. Ezért tőlük elvből sem. Most maradt a MediaMarkt hátha ők teljesítik, legalábbis remélem.
-
Bilux
veterán
Bszki, nem raktuk offba ezért kapni fogunk
-
Bilux
veterán
MM rendelt elő valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest