-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
Na megtúrtam a belső tárhelyet, hogy mi mennyi, és szerintem pedig az s2 jobban használja a kártyát kártyás játéknál, mint az s1.
Witcher3 az pl 11,1 gigát telepít, s1en emlékeim szerint ez 30 körül volt. Wolfenstein és doom (2016) az 8 giga körül, azoknál is az egyik 16 giga volt, talán a doom. És találtam még jó párat ahol 1-2 gigával kisebb a telepítési méret, mint ami rémlett s1ről.
Szerintem a több memória meg a gyorsabb slot miatt jobban támaszkodik a kártyára kártyás játéknál.Az s1 oledben a 64 belső+256 microsd tele volt a játékaim felével, most kb 2/3-át telepítettem a játékaimnak az s2re és 90%ig telt meg a 256os belső memória.
-
30z.Samu
félisten
-
nightmare13
őstag
Ha kellenek a mentések, egyéb adat, akkor van értelme, de azzal kipucolja a Switchet. Ugyanez igaz a fiók nélküli felhasználókra a gépen, azokat is rakja át a Switch 2-re.
Az is elég, ha csak simán belépsz, de a "virtuális kártyákhoz" párosítani kell a régi géppel, és akkor lehet ide-oda pakolgatni azokat. -
Norb79
őstag
Valószínűleg, de mivel normális patch notest csak 1-2ből találni egyelőre, így csak tippelni lehet.
De amiket láttam azok mind annyit írnak, hogy switch2 stabilitás javítva, magyarul a HW-es emulálást csiszolgatják, de ez nem zárja ki, hogy valahol feloldották a 30as lockot esetleg, de kicsi az esélye.
812! -
-
adalbert1
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy a Switch 1 sikerjátékainak mennyire fogja megdobni az eladását az, hogy Switch 2 patchet kapnak, a jelek szerint eléggé.
A BOTW már egy 8 éves játék, de ez a tény szerintem tuti rátesz még pár milliót az eddigi eladásaira, és így gyakorlatilag a Switch 2 kifutásáig a piacon fog maradni, ami még legalább 5-6 év lesz, addigra egy 13-14 éves játék lesz. -
Siegrune
csendes tag
-
bmatehun
kezdő
Ezt az emailt kaptam, viszont ennél az a kérdés merült fel bennem, hogy akit felhívtak azok mind megkapják megjelenés napján? Vagy csak x db, többiek csúszással.
"Kedves Előrendelőnk!Telefonbeszélgetésünkre hivatkozva levelünkben megtalálod a
Nintendo Switch 2 és Nintendo Switch 2 + Mario Kart World
előrendeléséhez kapcsolódó információkat.A gépcsomagok 209 890 Ft és 228 490 Ft-os áron lesznek elérhetőek,
limitáltmennyiségben kizárólag előrendelőink számára.Ahhoz, hogy garantálni tudjuk megjelenés napjára a
leadott rendelések teljesítését, ahhoz nekünk is véglegesíteni
kellett
a Nintendo felé az előrendelői számainkat. A továbbiakban sajnos
nincs
lehetőségünk ezen mennyiségen módosítani, ezért annak
érdekében, hogy
biztosítani tudjuk számodra a Switch 2 konzol megvásárlását, ahhoz
20 000 Ft foglaló befizetésére van szükségünk. Ez egy
vissza nem térítendő összeg, ami természetesen a termék teljes
árából
megjelenéskor levonásra kerül.Ezen összeget banki átutalás útján vagy személyesen a Pesti
üzletünkben
tudod kifizetni.Az átutalás beérkezésének határideje 2025. május 12.
(bankszamla szam, nem masolom be ide, de a weboldalon rajta van)
Kérünk a közlemény rovatba írd be a rendelésazonosítót.Amennyiben az utalás nem érkezik meg határidőn belül, úgy
rendelésedet töröljük és esélyt adunk más előrendelőnek a
termék megvásárlására." -
pzstm
titán
@bmatehun irt errol
https://gamepod.hu/tema/nintendo_switch_2/hsz_4022-4022.html -
playmore
tag
A CP mindenhol kártyán lesz, de a többiről van valami hír, hogy nem kulcsos lesz EUban? Én úgy tudom a CP2077, Rune Factory és DaemonX-en kívül csak a Nintendo játékok lesznek kártyán az eddig bejelentett megjelenések közül. Split Fiction meg CIB, hogy ne örüljünk, hogy akkor azok majd így eltűnnek. SEGA még azt is lazán bedobta, hogy upgrade sem lesz a játékaira, a SonicXShadow Generationsra sem ami nemrég jött ki és persze nekem megvan, de így jár aki előre vásárol
-
kicsako
őstag
Mondjuk PS5nél akkora csúszások voltak hogy a legtöbb előrendelő hónapokkal később kapta kézhez a konzolt
Én 3(4) helyről is előrendeltem a PS5t, mindegyik helyen kb. 1órán belül ahogy megjelent az előrendelési lehetőség:
Media Markt - Ez megérkezett megjelenés napján
Konzolvilág - Márciusra kaptam meg
Alza - Április elején kaptam meg
Emag - itt visszamondtam mert az ügyfélszolgálat használhatatlan volt -
Crvsh3R
senior tag
Mondjuk volt 1 évem magán előfizetőként, utána folyamatában 1 év PH family tagként, majd mielőtt lejárt volna az csináltam saját családot az otthoniaknak és abban én vagyok a családfő. A poén, hogy ugye előre ki van fizetve ez az 1 év is.
Nem nagyon van kedvem az itthoni áron megvenni, de ha nem lesz más, akkor végül az lesz sajnos.Egyébként olvastam fentebb, hogy valaki Netflix klienst és böngészőt hiányol. Én csak egy Plex klienst látnék szívesen a Switch 2-n.
-
Szabi®
addikt
A játékok még a multiplatform címek is drágábbak voltak gamecube-on, mint a konkurencián. tehát az élet gamecubeon drágább volt.Hidd el, nem azért adtak el csak 20 milliót belőle, mert a nintendo nem ette meg a tökfőzeléket a napköziben . .
Hanem mert túlárazott volt. Oké ott nem gép maga, a játék rajta.
-
-
Szabi®
addikt
Ha összeadjuk a siteok alatti kommentek számát, hát nem pár komment lenne. Itt pl 4000 van. Ez valószínűleg exponenciálisan csak nő. Mindenki tudni akarja, hogy miért nem fér bele a pénzébe a fizikai példány teljes fizikai léte. Engem is ez zavar leginkább.
Teljes mértékben tiszteletben tartom azokat a fanokat, akik úgy romantikáznak a nintendo visszás üzletpolitikájával, hogy inkább nem vesznek tudomást semmiről.
De én is felhasználó vagyok, és engem is érdekelne hogy mi hozta ezt a változás ? Ez nem egy baráti gesztus a nintendotol, ez már mindenkinek világossá válhatott.
Sztem jóra nem fog ez kifutni. Ez ha bojkott, akkor saját maga ellen bojkottált. -
Szabi®
addikt
Ha egy cégbirodalom amiért rajonganak nem "felhasználóbarát" annak valahol ki kell ütnie. Switch 2 Games cost HOW MUCH?
pár komment . . . 2600 lájk, vagy még több, egy egy észrevételnél.
-
cactuar
senior tag
We're not sure exactly which titles will be put in the spotlight, though a tweet from @NintendoAmerica teased that the likes of Mario Kart World, Nintendo Switch 2 Welcome Tour, Drag x Drive and a whole host of Nintendo Switch 2 Edition games will feature across the two-day Treehouse event.
-
-
-
Norb79
őstag
A topik szempontjából tökmindegy, de a play anywhere az amikor megveszed a játékot az ms-tól és xbox konzolra és pc-s xbox appra is megkapod, mert a két verzió ugyanaz, hála a dx12nek.
Amire te gondolsz, az a Smart delivery marketing fogás volt, amikor az Xbox one verzióhoz járt az xbox series verzió is.De ja, reméljük switch2n is lesznek ingyen feljavító patchek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- iPad topik
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Villanyszerelés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Nyaralás topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Nintendo Switch +2 dbjáték
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest