-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
kzkz
őstag
"Nekem kb az elsők közötti az előrendelésem ott is, szerintem az éjféli buli után fognak írni, hogy maradt e az éjszakai roham után az előrendelőknek is gép."
Hát ez ellentmond az előrendelés szabályainak, legalábbis amit ők állítanak róla:
Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron.
-->Ebből az következik, ha raktáron van, akkor előbb az előrendeléseket kell belőle teljesíteni, különben semmi értelme előrendelni.Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron.
Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz. -
-
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Rögzített hozzászólás:
"...., de a megkaptam a visszajelzést/lemondtam/levonták a pénzt stb. (és majd 5.-től a S2-t megkaptam/késik/nem jött meg/a futár k@pj@ b& stb. hozzászólásokat kéretik off-ba tenni."
Egy árva szó sincs arról hogy a hol kapható és mennyiért off téma lenne...
-
ldave
félisten
Erről volt valami nyomozós cikk egyszer, hogy rengeteg retró játék ára az ilyen mesterséges feltolás volt, egy szúk kör vette egymástól ezeket azzal a céllal, hogy feltornásszák az árat és utána próbálják meg kifele eladni. átverve a befektetőket, gyűjtőket, hogy valós kereslet van a háttérben.
-
Szabi®
addikt
Tök jó, hogy megint beleszállsz valamibe, amit nem értesz.
Eleve a Death Stranding 2-öt írtam. És a Death Stranding 1 ből azért 5 millió gazdára talált . . . Ennyire rossz játék volt.
Daemon X machinából mennyit adtak el ? Nincs több kérdésem.Értem én hogy az emberek megvezethetősége miatt betudnak árazni egy Kirby-t is akár 80 eurora, de akkor amott egy Uncharted 4-ért mi kérjenek ? 70 ezer forintot ? Valami tükrözze már az árképzést nem ?
-
Szabi®
addikt
Most őszintén, miről másról tudnánk társalogni ha nem ezekről az infókról ? Írjuk le hogy mennyire várjuk a Donkey-t, vagy szép a konzol színe ? Földbe állna a topik, ha bizonyos hírek nem lehetnének napirenden. Vagy pl az ára. Én ezen bosszankodtam, viszont ezt sztem semmi nem tiltja. Teszem hozzá nem nyomdafestéket nem tűrően fejeztem ki magam soha.
-
Balazs_
senior tag
Ha ilyen könnyen lehetne rágalmazásért perelni, akkor a PH userseregének a fele beperelhetné a másikat.
Chill plz, mindenki tévedhet, mindenki félreérthet és mindenki eldöntheti, hogy hisz-e egy random screenshotnak, ami vagy igaz, vagy nem.
Egyébként ez a game key card elnevezés elég szerencsétlen lett, elég erős az áthallás a cd key és a key code kifejezésekhez.
-
Szabi®
addikt
Az interneten ilyen nincs. Ez nem szaklap, nem orgánum, egy fórum. Itt találgatások mennek, dezinformációk amiből valami igaz lesz, valami nem. Ez mindig így volt.
Amekkora nintendo gyűjteményed van, kb pontosan tudod hogy az elmúlt 20 évben minden konzolmegjelenés előtt ez ment. Nézd meg a ps5 topikban amíg nem jelent meg a konzol mi ment. Attól ezek az emberek nem bűnözök. Lehetnél kicsit megértőbb most a fórumtársak irányába. Aztán ha megjelenik a gép, úgyis kész tények lesznek.
Viszont ha egy csoportot, ami körülvesz minősíted, az az ászf szerint szankcionálható. -
Szabi®
addikt
Már ne is haragudj, nem én irkálok magaslóról kioktatóan, és minősítgetek mindenkit, meg jövök az analfabetizmussal hanem te. Nem tudom mi a problémád, nem tudom hol bibis, nem is érdekel, de a szabályok rád is vonatkoznak.
Ha velem van problémád jöhet privibe, ezt a topikbeli hisztit pedig fejezd be, nem ide tartozik. -
Szabi®
addikt
Semmilyen infót nem hoztam ezzel kapcsolatban sehonnét. Nem linkeltem semmit. A napokban hír volt hogy 40k egy játék, ezt sem én találtam ki.
Nehogy már ne lehessen egy termék árát megvitatnia saját topikjában. Mi tiltja ezt ? Ha ilyen szinten hiperérzékeny vagy, arról nem én vagy mások tehetnek, hanem te magad. Akkor ha olyan tematikát látsz, vagy árral kapcsolatos diskurzust, görgess tovább. Hányan alkalmazkodjanak most hozzád ? Akkor innentől senki semmilyen árat meg ne merjen említeni, mert téged zavar . . .
-
Szabi®
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- Elkészült a PCI Express 7.0-s szabvány
- Hálózati / IP kamera
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- PayPal
- Háztartási gépek
- Kompakt vízhűtés
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest