Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ma végre előbányásztam a gépet, kicsit poros volt. a ponyva alatt is ilyen lett

első nap a bringán, meg is volt az első kurvanyázás... esztergom körforgalom dobogókő felé, megyek a körforgalomban, faszanyuka meg a szaros seatban megindul a semmiből és egyszer csak az orrom előtt terem teljes autó oldallal, ahol én éppen kikanyarodtam volna a körforgalomból, fék ezerrel, dudálok, majd letöröm a kart, ez a faszpicsa meg mereven maga elé bámulva megy tovább... mi van ezzel is? lefagyasztotta az agyát a klíma vagy wtf...

-
zack
nagyúr
Ellenben te lehet nem kanyarodtál olyat amilyet én.
Nekem pályához nem kellett gumit cserélnem...
Ráadásul én /60-as pályagumit használtam...Utcaiból van ilyen? Tudtommal csak /55 van 190-es gumiból.
Most jön az, hogy neked nincs szükséged /60-ra...
Amíg nem próbáltad, addig ne is mondj semmit, mert én mindkettőt próbáltam. A magasabb oldalfal sok szempontból jobb. Leginkább annak aki szeret kanyarodni. 
-
doc
nagyúr
Próbálj meg egy utcai sport gumit megvágni,
isten orizz, annal azert tobbre tartom az eletemet
Borzalmas vékony a hús az utcai sport gumikon, pont azért, hogy minél többször cseréld.
nem, nem azert
Nekem az elmúlt 3 évben a hátsó vágott slickem 5e ment el, mert 2x lehetett vágni, olyan vastag volt a húsa.
nekem meg az elmult 2 evben a hatso nem vagott orszaguti gumim 20ezret, es nem kellett vagdosni
-
zack
nagyúr
Nézd, én nem akarok senkit meggyőzni. A GSXR1000-be beletettem 42e km-t, jó pár vágott slick-et elhasználva. Rendőri ellenőrzésbe nagy számok törvénye alapján belefutottam párszor, de sosem, ismétlen sosem ellenőrizték a gumik állapotát, még a gumi mélységét sem, nem hogy azt, hogy ez most utcai vagy sem. Azon túl láttál már vágott slick-et, amit olyan gumis csinált aki ért is hozzá? Megsúgom, különb, mint sok sportgumi mintája. Persze hiába van minta, azért vízen vigyázni kell vele, de ez bármelyik gumira igaz. Meg aztán a 20 fok alatti hőmérsékletet sem igazán szereti, tehát érteni kell hozzá, mit mikor lehet, főleg egy 160LE+ gépen. Nekem is volt hogy elforgott, volt hogy kidobta a seggét fél méterre, de ez ezredesnél ilyenekre fel kell készülni. Aki nem jártas a motorkezelésben, az ne vegyen slick-et, de erős motort se.
Azon túl a pályagumik is 3 fajtában kaphatóak. Lágy, medium és kemény. A kemény is egy kicsit puhább mint az utcai sport, de cserébe 3x vastagabb a hús a futófelületén. Próbálj meg egy utcai sport gumit megvágni, miután csak középen eltűnt a gumi mélységét jelző csík. Megsúgom nem fog menni. Ez is a lerántásról szól, semmi másról. Borzalmas vékony a hús az utcai sport gumikon, pont azért, hogy minél többször cseréld. Nekem az elmúlt 3 évben a hátsó vágott slickem 5e ment el, mert 2x lehetett vágni, olyan vastag volt a húsa. -
Topiccsendőr
addikt
Megint kicsit a misztikumba mentunk ugy latom.

Valaki, aki benne van a dologban: A guminal van olyan effekt, mint minden rugalmas anyagnal, h ha megnyujtod hirtelen felmelegszik (nagy sebessegnel a cenrifugalis ero miatt kinyulik)
Illetve ugyanennel fogva, lassulasnal az osszeesesnel pedig hirtelen lehul, a kornyezeti homersekletnel joval alacsonyabb homersekletre?
Szoval ha ez igy van, es mivel rugalmas gumirol beszelunk, miert ne lenne igy, akkor baszottnagy a homerseklet ingadozasa, akarmilyen is legyen, es nem csak nagy, hanem ezt nagyon gyorsan is teszi, masodpercek alatt. -
doc
nagyúr
akkor szamoljunk kicsit (es tekintsunk el attol, hogy a vagott slick utcara illegalis, es attol is, hogy mennyibe kerul ha elkap a rendor es megbuntet vele)
vegyuk a legjobb esetet: 10ezerert veszel 3000 km-re jo gumit
hasonlitsuk ezt ossze egy utcara tervezett gumival, mondjuk a Metzeler Z6-tal (bocs hogy folyton ezt emlegetem, de ezzel van sokezer kilometeres tapasztalatom). ebbol egy vadonat uj 35000 hatra, egy elso/hatso szett 60ezer (de az elso jo esellyel ket hatsot is kiszolgal, szoval egy szett ara inkabb olyan 48000 korul van realisan)en a Z6-tal mar tobb mint 20ezret mentem, es meg mindig boven jo. de vegyunk csak 15000 km-t
ahhoz hogy te 15ezret menj a vagott slickkel, 5-szor kell venned, vagyis 50.000 forintot koltesz a gumira
ugyanennyi tavra a Z6 48000, tehat mar olcsobbes akkor meg add hozza a gumicsere koltseget (hacsak nem otthon csereled es centrirozod, de ez szerintem baromi kevesekre jellemzo), es kijon hogy mar anyagilag is dragabb az illegalis vagott slick mint egy normalis orszaguti gumi.
es akkor meg nem beszeltunk a gumishoz szaladgalasrol, arrol hogy mi van ha megbuntetnek erte, stbraadasul mig az orszaguti gumi orszagutra van tervezve, igy idealis korulmenyek kozott hasznalod, addig a slick versenypalyara van kitalalva, es te teljesen mas modon hasznalod, mint amire kitalaltak, ami mar onmagaban sem jo szerintem

-
zack
nagyúr
válasz
üzenetére
De az sporttúra.
Volt nekem is. Szerettem.
De nem lehet vele úgy kanyarodni mint egy GSXR-rel. 
Ezért emeltem ki, hogy inkább sportmotoroknál lehet gond, főleg pályán. A túra gumi ha túlmelegszik, ami simán 2-3 kör, iszonyat veszés lesz kanyarban, míg az eleje üzemi hőfokon fog dolgozni.
-
törölt tag
ertem h ez a velemenyed. ha jol saccolok, abbol kovetkeztetsz h a versenygumiknak nagyobb homerseklet kell ahhoz h elkezdjenek istenesen tapadni (de legalabbis a folyamatos terheles miatt eleve sokkal magasabb homersekletre vannak meretezve).
igenam, de en kicsi keresgeles utan sem tudom h pl a conti roadattack es sportattack gumak tenyleg mas-mas homersekleten dolgoznak-e, nagy atfedessel-e vagy tok egyforma homersekleten. a raceattack-ra is csak saccolni tudom h az jobban hasonlit a versenygumakhoz, de meg nem az.
a kekholdban siman feltettek a road+sport kombot, pedig ok elegge haklisak es megbizom a szakertelmukben.
meg palyazni is voltam tobbszor (yzf1000r) es az en erosen limitalt kepessegeimmel nagyon szepen lehetett csalinkazni palyan veluk, dontogetni is. persu is megkergette kicsit es elegedetten szallt le rola. (marmint elegedetten adta vissza
) -
zack
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
Én 10-12k-ért vettem a 10-12 körös slickeket, amivel nagyon sokat spóroltam. Volt olyan, amit 2x lehetett vágni olyan vastag húsa volt. Egy vágással kb 2-3000km simán megtehető utcán.
Talán 2004-ben volt új sport gumim elöl-hátul ami 80k/pár volt.(#19890) &rew
Ezt a részét értem, de én azt mondom mégis senki se kevergesse, főleg sportmotoron. Még naked, vagy sporttúra okés lehet, de 600-1000 sportmotoron semmiképpen se erőltetném.

-
törölt tag
ezzel a kijelenteseddel ugyanaz a baj, mint Djuree-eval v ALI_G-eval:
siman valamennyi tapasztalatra es az eddigi tapasztalaton alapulo elkepzelesre epul, nem pedig tesztekre, meresekre vagy akar csak hivatalos dokumentaciokra.
szoval eddig csak azt jelenthetjuk ki, hogy a gumik olyan szeles hatarok kozott hasznalhatoak, hogy utcara szinte az osszes megfelel a legtobb motorozasi stilushoz
-
vendingo
veterán
Én se tenném így fel.
Inkább kiköhögöm 1-másfél szezononként az új hátsó gumi árát. Hátulra még nem vettem soha gumit, kicsit sokkolt a 40+ ezer Ft-os ára. Azt hittem 30-35-ből megúszom, de 41+posta+szerelés.
Átlagba mennyit mennek el a sport gumik? Pl az általam kinézett sport attack 2? -
zack
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
Ilyet semmiképpen sem csinálnék. Lehet keverni elöl-hátul a típusokat, de azonos keménységű legyen. Eleve egy keményebb túrásabb gumi nem olyan hőfokon kezd el dolgozni mint egy sport. Én nem ajánlom ezt a fajta keverést.

Egyébként én is a puha gumi híve voltam nyáron...Én vágott slick-et használtam évekig, és inkább 2x cseréltem nyáron.
-
doc
nagyúr
ez igy khm... nagy butasag

en pl. egy nagyon puha gumit siman lezabaltam volna a mostani nemetorszagi ut alatt
a Z6-on meg alig latszik valami 1500 km utan
el kene felejteni azt a hulye tevkepzetet, hogy a 'nem a legpuhabb' gumi az fabol van. az is tapad remekul, meg ha nem is arra valo hogy az ember folyamatosan karcoljon vele (az orszaguton amugy is eletveszely)
van a VFR klubban olyan srac, aki versenypalyan kemenyen nyomja a sporttura Z6-tal, olyanokat kanyarodva hogy nezni is durva.en inkabb azt mondom, mindenki a sajat stilusanak megfelelo gumit valassza.
aki neha-neha eloveszi a mocit 100-200km-t gurulni, annak nyilvan jo valasztas egy puha, gyorsan melegedo, jol tapado keverek
de pl. nekem, aki evi 10000 folott megyek, orultseg lenne parezer km-t biro gumikat felrakni, aztan evente 2-3 alkalommal cserelni (teljesen feleslegesen), ahelyett hogy 2 evig jarnek egy szettel (toredek aron, ugyanakkora elmenyfaktorral) -
törölt tag
tudom, a kivetel erositi a szabalyt, de sztem a hipermilerek pont nem a legpuhabb gumakkal szoktak csavarogni. es akik ket szemellyel mennek sokat, azok sem. es akik folyton autopalyan ingaznak, azok sem
es mind meg is ertem oket.
egyebkent en is tendalok a tapadosabb gumak fele. -
ALI_G
veterán
Én azt az ökölszabályt vezetném be, hogy mindenki vegye a lehető legpuhább keveréket amit még bir a pénztárcája és lehetőleg párban.
Az előre puhább keverék ugyanabból a márkából és tipusból ésszerű választás, ha az első megcsúszik, azt ritkán hozod vissza. -
vendingo
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
1-2 helyen olvastam, hogy SV-re úgy szokták, hogy előre Sport attack hátulra Road attack-ot tesznek és így nagyjából egyszerre kopik el a 2 gumi. Én túragumit semmi pénzért nem tennék fel, inkább tapadjon jobban és bírjon kevesebbet. A biztonság fontosabb mint pár ezres...
-
Djuree
félisten
azért írtam hogy aki utcára használja annak nincs, aki pályára is annak van

Daywalker: mert? te mindent úgy teszel ahogy a szervizkönyvben van? akkor neked biztos örülnek, rajtad megszedik magukat. nálunk több 100 millós értékű gépek üzemelnek, sokszor a gyakorlati tapasztalat teljesen mást mutat mint ahogy a szervizkönyvekben van, pedig itt aztán tényleg minden számít.
csomó felesleges dolog is van bennük...
a telóolaj pedig ilyen, ha te 2 évente cseréled és csak utcán használod akkor grat. a szerelőd biztos felhasználja még azt az olajat

vendingo: 11 évesen már azért illik cserélni
nekünk itt van szűrőgépünk, kivonja a víztartalmat, meg a szennyeződéseket. lehet átszűröm majd itt a cégnél 
-
.mf
veterán
válasz
Daywalker
üzenetére
"De egyébként érezni is...de főként csere után"
Az vazze, de még mennyire...
Előtte Hring kanyaraiban olyanokat hintáztam, hogy csak néztem.
Most olajcsere és feszesség-állítás után olyan keményen rázott tegnap este M0-n már 180-200-nál is, hogy a táblákat alig bírtam elolvasni...Djuree: apa, kezdődik

Aki valamennyit pályán is használja, annak igenis van értelme. -
vendingo
veterán
Szerintetek mennyire életképes, hogy különböző márkájú gumik kerülnek fel a mocira?
-
ALI_G
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Ugy ertettem hogy el van kopva
ugy emlekszem h a minta nem latszik a szelen.
2 hetig szerelonel volt/van. A gumi a garazsban, fene se gondolta hogy igy jon ki. Ha ezt tudom elore akkor elviszem a gumit a szerelohoz h rakassa fel. -
vendingo
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Az én telóm kátyúban gyakran koppant, mintha takony lett volna benne, szarul csillapított.
11 éves olajat lecseréltettem, kiderült, hogy száranként fél deci köddé vált és elég szar volt a viszkozitása mert felveszi a vizet vagy mit. Amióta ki lett cserélve ég és föld a különbség. Na meg a szimeringeknek se árt a csere, mert elöregszenek ezáltal távozhat az olaj is mint az én esetembe. -
ALI_G
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Remelem jo lesz, mert tovabbra is mobilrol szivatom magam
meg jo hogy korabban feltoltottem.
https://www.dropbox.com/sh/rql6mhpb2ibn2ng/ZJS-w7yRus -
Djuree
félisten
válasz
zsolt19900
üzenetére
telóba felesleges olajat cserélni ha csak utcán használod...
Daywalker: semmi értelme 2-3 évente

-
Daywalker
addikt
válasz
zsolt19900
üzenetére
Amikor a gépkönyv előírja. Ez normál használatban általában 2-3 évet jelent.
A többi kérdés relatív...sok mindentől függ, például attól milyen viszkozitású olajat használtak legutóbb. De egyébként érezni is...de főként csere után
-
zsolt19900
őstag
kb mikor kell olajat cserélni? csillapításon is észrevehető a mértéke? ha behúzott első fékkel rátehénkedek, mekkora ellenállást kell éreznem? gs500 még mindig
ha ez számít -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hát hogy fékezek és nem megyek le alfába nem olyan az első futómű mint a hinta ló vagy nemtom... hogy fogalmazzak
-
nah haza hoztam... mentem egy rövid kört .. tapasztalat azt hogy sokkal jobban tapad és gyorsul .. nem csúszik meg a segge ki gyorsításkor... és könnyebb dönteni... viszont el állították a futóművem ... feszesebbre , azt mondták , ha para vissza állítják ... hétvége után eldöntöm...
bár most inkább sportos mint túrás... mint anno az sv1000...
teló olajba meg ilyen fém db -kák voltak meg fekete volt az olaj.... mutatták
ideje volt cserélni...yoda ..: pályázni nem járok... bár persu hívott lehet beadom a derekam.. viszont a másik gumi cserés volt és nem akarom hogy ezen múljon az életem... határon meg nem hiszem, hogy valaha is motoroztam max az én határaimon..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Daywalker
addikt
Ja igen, van aki pályán elhasználja vászonig (de az sem kockás gumit). Ott mondjuk kisebb a rizikó, hogy beesel a szembejövő 6:20-as alá egy kanyarban, amikor elfikáltál egy hirtelen jött zápor miatt a nyári rucidban, mert még tűzött a nap, amikor elindultál
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A virágültetés kiváló ötlet

-
vendingo
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Csak rákérdeztem, nincs jobb dolgom melóba, még nem jöttek le a filmek

Ismerős azt mondta, hogy ez még full jó, ő nem cserélné
Tavaly ősszel idén nyár végére tippeltem a cserét, de gyorsabban kopott mint reméltem.
Túra után rendelem is az új gummát ContiSportAttack 2-t. Elsőt már ősszel cseréltem, 6 éves volt.
Én nem spórolok a biztonságon.doc: Mivel mint kiderült az én kockás gumim nem jó pályázni ezért megkapja a kutya.
Remélem tovább bírja mint a lábtörlők
-
doc
nagyúr
válasz
Daywalker
üzenetére
valamikor tavaly lattam olyan kepet, ahol csavokam donti a kanyarban a motort, a hatso kereken meg savokban kilatszik a vaszon

mondjuk lehet hogy csak en aggodom tul, de a kozepen 2-3 mm-es mintamelysegu Z6-nal nagyon gondolkodtam hogy lecserelem a kb. 3000 km-es nemet tura elott
aztan nem maradt ra ido, de ahogy nezem, felesleges is lett volna
igy 1500 km utan meg mindig siman megvan 2 mm, szoval hazaig mar kibirjaegyebkent ez is elegge kockas, elkepzelheto hogy valakit erdekel majd egy sporttura gumi palyara?

vagy ultessek bele viragot?
-
Daywalker
addikt
válasz
vendingo
üzenetére
Az csak egy baj, hogy nincs minta, de ilyenkor már kockára van kopva. Szóval hiába van a széleken minta, szar ledönteni a motort (én már csak tudom
az előző gumim hasonló volt). Egyébként, ha kopásjelzőn van én már lecserélném. Elkap egy hirtelen nagy eső és máris kinéz egy perec. De lehet, túlaggódom. -
vendingo
veterán
Szerintetek érdemes lecserélni egy olyan hátsó gumit, aminek a közepén alig van már minta? Kb 1-2mm középen, de az oldalak még full jók.
Túrázni használom, nem pályázni. -
ezt ajánlottátok itt... nem volt olcsó úgy , hogy kíváncsi vagyok az eredményre...
-
ma megyek mociért kíváncsi vagyok hogy tapad a metzeler m5
-
yodamastah
őstag
D211GP? Muti 1 fotót a rongyosra kopásról. Ha még látszik a minta oldalt, akkor az még használható
Meg 0.5mm mintával is. Viszont ha nem süti az aszfaltot a nap akkor jól melegítsd be mielőtt elkezded rendesen kenni neki. Ha süt a nap, akkor a napon állj a motorral, az felmelegíti a felniket meg a gumikat is valamelyest. 15 fok alatt nem árt gumimelegítő. Főleg felhős szeles időben erősen ajánlott. -
ALI_G
veterán
GYulekeznek a felhok a fejem felett. Kellene egy gumis vasarnap kecson, vagy pesten, de akkor onnan vissza kell dzsaveljak palyara... Lehet nem jon ossze. A hatso rongyosra van koptatva. De csak a szelen. Ez mar csak kozutra valo.
-
Topiccsendőr
addikt
En most szombaton lehet megleszek a dolgaimmal, aztan egy szutyok regigumis elfikazos kakucsot v kecsot beszervezek. Kecskemet azert lenne jobb, mert ezzel meg nem mentem palyan, es a kovetkezo verseny ott lesz.
Vasarnap csak delelott ernek ra, de az nagyon necces. Nem hinnem h osszejon. -
ALI_G
veterán
Na ujratervezes. csak a vasarnap jo. Enpalyazni szeretnek!
-
stifi
senior tag
én most vasárnap ide megyek, akinek van kedve lájtosan gurulni jöjjön!
fagyi, esztergom, dunakanyar, sunshine - Karasna szezonnyitó -
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
probald meg. egy nagyon lajtos gurulas. direkt kenyelmesen haladva, nem forgatva tiltasig, lehetoleg kicsi forgalomban bekesen osszenove a geppel. nagyon jo kis kezeles

en akkor nem szoktam raulni lehetoleg, amikor nagyon faradt vagyok. a kocsi az hazavisz robotpilotaval olyankor (mittomen ejjel vegzek), de a motorozas embert kivan. -
Djuree
félisten
á fákk , viszem szerelőhöz a mocit és nem lesz kész szerdára, utána meg csak 2 hét múlva tudok érte menni
nem bírom ki addig 
-
.mf
veterán
Vasárnap Veletech van.
Szombaton legkorábban 3-ra érnék Kecsóra (szokásos családi ebéd). Tőlem lehet Kakucs is, közelebb van.Inti: vazze seggberúgjunk?
K. jó idő van, pont elég meleg ahhoz, hogy még ne izzadj de ne is fázz, már sokáig van nap, 8-ig simán lehet világosban tolni, nem esik, szárazak az utak, még nem indult be a turistaszezonos forgalom. Mellé a táj is szép, minden frissen zöldül. A legjobb idő motorozásra.
Nekem idén már egy ezres és pár kör Hring benne van, pedig a szervizt levonva még csak két hete van elő és munka miatt még nem is tudtam vele igazán menni. -
Daywalker
addikt
válasz
TommyGun
üzenetére
Ne aggódj már ennyit...1 hónap a max. Van, hogy egy hét alatt megjön (attól is függ, hogy postázást vagy személyes átvételt kérsz). Ha pedig a központi okmányirodába mész (Árpád híd) és ott kéred az átvételt, akkor még gyorsabban jön (jönne - nem tudom hova mentél).
Ettől függetlenül kretén a rendszer, de nem tudunk vele mit csinálni.
-
TommyGun
őstag
Na végre ma sikerült minden papírt elintéznem...+ kategóra és átírás....
Megkaptam az A4-es igazolást az önkormányzatban A+B-ről, az ügyintéző még fénymásolatot is adott a vizsgaigazolásról, mondta hogy nem lehet vele zúzni de ha megállít a rendőr akkor talán könnyebb kimagyarázni, tul.képp most arra várok hogy legyártsák a kártyát, nem emiatt lesz jogosultságom vezetni...nem is értem miért szaroznak ezzel...nem az én saram hogy 1 hónapot kell várni az új plastikra... -
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nekem karbantartott,szervizelt,szervizkönyves motorjaim voltak,van/nak ami mind itthoni vásárlás. Ez előny,de hátrány is lehet az eladásnál majd.. Mindenki szeretne egy gondos gazdától motort venni.. Àllapotra veszünk motort.. Na ja meg árra.. És ez arányban van ha olcsóbb akkor lehet karcos,törött,bizonytalan benne lévő Km-el. Mindenkinek a pènztárcája szab határt.. Nincs ezzel semmi baj,ki milyet vesz.. Nekem ilyen motor/ok kellenek másnak meg más.
Mille motor dunakeszi.. Ajjajjj...
. Tudnék mesélni..
. Némelyik itthoni szervizekről is van rossz vélemény..aláírom.."Nem győzöm hangsulyozni,h olaszból volt egy nagyon jó motorom.."
Ezaz.. Csak egy..

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Nem gyozom hangsulyozni, h olaszbol volt egy nagyonjo motorom.
Nem km re, hanem allapotra veszunk motort
A mostani RS t en is azon az elven vettem, hogy ide szart hoznak. magyarorszagi. De mivel a Natixnal szereltek, illetve a Mille motornal, egy jo allapotu olasszal jobban jartam volna. Sajnos az, h magyarorszagi, semmit nem jelent. -
.mf
veterán
Na most már új gumma is van a mocin (BT R10), úgyhogy nyomathatjuk hétvégén

-
törölt tag
válasz
Steven
üzenetére
a doboz, foleg ha tele van, jelentosen megvaltoztatja a motor menettulajdonsagait (de ezt a dobozosok jobban tudjak, mint en). aranyaiban konnyebb lesz az eleje, kicsit tobbet tapad a hatulja, de az aerodinamikat kis tulzassal tonkreteszi. talan valamelyik rendormotor kapcsan ok is panaszkodtak h 160 felett instabilla valik (honda nemtommi?)
szoval a kontenerek nem a nagysebessegu utazasrol szolnak. -
tönkre ment mindkét sisakom kéne venni valami értelmeset 60-80k nál nagyon drágábbat nem akarok ... felnyithatós kéne... givit néztem x-modulárt ... de ha tudtok mást olcsobb az se baj

valami jó féle kéne álvédős ...
Mocit holnap tolom be a szervizbe rá kerül az egyik konzol és platni , az új metzeler gumi , plusz holnap végre meg ejtik a teló olaj cserét kiváncsi vagyok a változásra... érzek e bármit is...
ha meg lesz az oldal doboz mennyire lehet oldal dobozzal szaggatni? ( papíron az van 120nál ne mennyek többel full tele dobozzal)
balcsira utazó az nálam 200...

-
zsolt19900
őstag
válasz
üzenetére
én is vezettem már azzal a bizonyos a/4 es papírral a zsebemben, pont szezon utolsó harmada volt
hát mondom, nem fogom kivárni a jogsit 3-4 hét meg is volt amire elkészült a plasztik, és állítólag azért ilyen lassú, mert kedves EMelnőkúrunk egy másik cégnek adta a nyomást, gyártást....nekem valami ilyesmit mondtak -
-
stifi
senior tag
elmentem az IKEA mellett, még láttam is a csavart az úttesten de már nem tudtam kikerülni. utána 2 kilómétert még motoroztam, hazamentem, másnap reggel vettem csak észre hogy megmozdítani sem tudom.. simán rámentem első és hátsó kerékkel, és így állt bele.. döbbenet

állítólag egész jó nyomást tudnak ezek a kis flakonok nyújtani, de számokat nem tudok.. nem ezzel fogod pontosan belőni pályára az tuti

Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem pályához nem kellett gumit cserélnem...

De nem lehet vele úgy kanyarodni mint egy GSXR-rel.

(nem előlem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem bírom ki addig 

. Némelyik itthoni szervizekről is van rossz vélemény..aláírom..