- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
túró:gombóc
kezdő
válasz
milkabrams
üzenetére
Én sem értem ezt a kálváriát a telefotó kamerákkal náluk. Pedig ők maguk is gyártanak szenzort...
-
thboxx
aktív tag
Hát igen. Anno elvileg azért lett elkaszálva az A7X széria (részben), hogy ne legyen házon belül konkurencia az FE-nek. De szerintem ez netto hülyeség. Ez még pont annyira érzékeny ársáv, hogy itt még számít 30-40e Ft plusz vagy minusz szvsz. Nem úgy vannak vele az emberek, hogy "na jóvan, nem sokkal drágább, rádobok egy 100-ast". Aztán persze lehet, hogy én látom rosszul...
-
thboxx
aktív tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Az a legnagyobb baj a samsungnál, hogy az "A" és az "S" széria között van egy nagy, kitöltetlen űr. Amióta ugye elkaszálták az A7X szériát. Tehát akad szép számmal 200k körülig szinte minden igényt lefedő paletta, meg vannak a 300k felettiek. A kettő között semmi (jó, az előző évi, csökkent árú szériákat most ne nézzük). Ami valljuk be, marha nagy ugrás. Nem melleselg szerintem egy nagyon kihagyott ziccer. Az A5X-et simán hagynám (a többi A szériással együtt) Pixel "A" mintára 2 normálisabb kamerával. Aztán jöhetne az "A" csúcsa 3 kamerával (persze nem egy nyomorult makróval), utána az "S". Lehet, hogy így nem lenne nagy a lépcső az A7X és az SXXfe széria közt, de ki lehetne úgy alakítani a portfóliót, hogy jó legyen. Mindenkinek.
-
milkabrams
őstag
válasz
túró:gombóc
üzenetére
Talán ha az FE nem ilyen nyomorult szar zoomkamerát kapna, akkor kaphatna az A széria is valami kisebb 3x kamerát. Lassan alap a felső-középkategóriaban is a nagyobb szenzor nagyobb felbontással. De az meg a normál S szériára mászna rá, ott meg ugye nem fognak kamerás fejleztéseket eszközölni, vagyi fognak, elaprózva 5 évre.
-
tDr1v3r
veterán
Engem az zavar ha nem szimmetrikusak a kávák. Az A54-nél is ez zavart (illetve a céges A53-amnál is), most a Pixel 9A-mnak "vastag" kávája van de legalább szimmetrikus. És annyira simán fut rajta a rendszer meg úgy minden hogy csak ámulok minden nap, nem is akarok telefont váltani még pár évig.
-
tms+
senior tag
Komolyan, minek erőltetik azt a makrót? Simán lehetne makrózni az UW-dal, vagy tegyenek bele egy 3X telemakrós kamerát. Ez a makrókamera 2026-ban szerintem már egy redflag...
-
-
thboxx
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Egyelőre igen. Sok mindent szokni kell, pár samsung specifikus apróság hiányzik, de teljesen élhető telefon. Az S21fe sem volt nekem még lassú. Bőven hozta (verte) a tavalyi A széria csúcsát, de közelében sincs a 15T Pro-nak. Ez nagyon meglepett. A másik, amitől leesett az állam, az a töltési sebesség. "Csak" 90W.... de nagyon durva a samu után.
-
Oldfoksz
aktív tag
Az itteni fórumozók között Te vagy a nyugalom megtestesitője ( még a leolvasási hiba nevű nikkel sem tudott felbosszantani
)igy kérdezem:
ez a vékony keret izé miért olyan fontos?
Nekem bármelyik cuccomon lehetne egy centis ( vagy egy
collos) is ,nem zavar.
Vagy az esztétika ----> értelmezhetetlen.
A Citroen DS-t hetven éve tervezték és jobban néz ki mint a mai kocsik 99%-a. -
Ricardo
titán
Remélem csökken a kijelző körüli keret.
Már idén nagyon gondolkodtam rajta, hogy az S21-et az A56 váltja.
Fejlődjön az A széria. Nekem szimpatikus a "középen is legyen normális telefon" elgondolás. -
-
-
janeszgol
félisten
TCL kijelzőket használ pl a Xiaomi is. Szerintem versenyképesek a TCL és BOE kijelzők.
Viszont 5 mpx makró nem kell és a 13 mpx UW sem kell. 200k felett vagy normálisat tegyen be vagy semmilyen. Elég lenne két kamera: egy wide és egy pdafos ultra wide és meglenne a makró. Nem kell ennyi szar a telefonba. Aztán meg nincs hely az ertelmesebb dolgokra.
-
ledgeri
nagyúr
Az vicces, hogy az apple-ban samu , a samuban meg TCL lesz... mi lesz a Tcl- ben?
-
thboxx
aktív tag
Késő bánat... Már lecseréltem az S21fe-t... Xiaomi 15T Pro-ra...
-
joelke HU
őstag
Végre. Már ideje nyugdíjazni azt a megjelenést. De tartok tőle, hogy közel sem lesz olyan szép szimmetrikus a káva, mint egy s25 esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Spórolós topik
- Az ár-érték bajnok nyomában: teszteltük a 8BitDo Ultimate 2C kontrollert
- Apple MacBook
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Bontatlan Xiaomi 15T Pro 12/512GB Mocha gold
- iPhone 17 Pro Max 256gb fggetlen,bontatlan EU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB 12GB RAM Dual eladó, cserélhető S25 Ultra telefonra
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az A5X széria meg ugye már 200-230k közt indít. A kettő között meg nincs semmi. Ja de, előző évi modell... talán...
SoC persze lehet, hogy valamivel erősebb lenne, de üzemidő, töltés, kijelző nem lenne érdemben jobb. Persze lehet, hogy kérdésed költői volt