Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
Libabőrös lettem mikor megnéztem. 2012 CBR1000RR -- The Essential Superbike, [link]
Bár nekem a régi is nagyon tetszik!!
-
Na kicsit visszakanyarodva a kivonatós témára, ha bejön a baleseti adó, akkor akik eddig nem vonatták ki, kezdhetnek matekozni
Nekem +7ezer egy évre. Asszem vissza sem rakatom nyárra, majd ősszel egy negyed évre, aztán rakom rá a külföldi rendszámot, és szí..anak le
-
doc
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
válasz
yodamastah #1688 üzenetére
de ha jol olvastam tavaszra bizony valasztania kell szegenynek.
-
TayRol
nagyúr
válasz
yodamastah #1686 üzenetére
csak ALI pénzkerete: ezeknek a motoroknak az ára osztva 10-zel.
-
ALI_G
veterán
KTM névválasztásával nem tudok zöld ágra vergődni.
lc4 sm, sc, 640, 625, 620, adventure, prestige...omg
Motorrevüs, egyéb tesztet tudtok mutatni amiben szerepelnek? Tavaszra ki kell választanom melyiket kell megvegyem -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Boxer001 #1679 üzenetére
Szard le a lóerőt, az csak a végsebességet mutatja. a Nm és a hozzá tartozó fordulat azt mutatja, hol kell üzemeltetni a motort
a lóerőhöz tartozó fordulattal semmit nem tudsz kezdeni, és nem is ér semmit.
ebből a szempontból azért rossz, ha egyből naggyal kezd az ember, mert azt sem tudja milyen elvárásai legyenek egy motor felé. Aztán hótmindegy, hogy ilyenkor mit vesz. majd a következőnél már kikristályosodik, hogy mit is akar. -
Boxer001
veterán
Nagyon bejön ez is...
Olvastam mindkét motor paramétereit (hornet vs. gsr), kb. ugyanaz...65 nm 9600-nál a gsr, 63 nm 9500-nál a hornet.
Na jó igaz 12 ezernél van a lóerő max mindkettőnél...ha ez nagyon pörgetősnek számít.Bejön na...nem lenne könnyű dönteni a kettő között, kinézetre talán még jobbnak is mondanám a gsr-t.
-
Daywalker
addikt
Aztaku...mit szívott a kormányunk?! Használt gépjármű illetékek jövőre brutálisan alakulnak. 0-3 éves korig 41-80 kW 720 Ft/kW lesz. Egy fiatal 600-as sportgépért 50 ropit kell kicsengetni az okmányirodában (plusz 12 a forgalmi és törzskönyv).
-
Boxer001
veterán
Suzuki GSR 600-ról valakinek vélemény?
-
Daywalker
addikt
-
Daywalker
addikt
Persze emelő ma sem jött. Köcsög posta.
-
ALI_G
veterán
válasz
runner 125 #1641 üzenetére
Ez két ütemű 180-as?
Láma vagyok robeszhez, de ez micsoda? -
Daywalker
addikt
válasz
runner 125 #1665 üzenetére
80 ezer....szerintem max úgy jön ki, hogy 2000-es csiszolópapír, tescós festékfújó és húzatópad
Persze aztán felkerül újból, mint nem dohányzó, hölgy tulajdonostól, keveset futott, sérülésmentesen, megkímélt állapotban,..
-
Integra
titán
fokt-nál van jóféle láncspray, nem is vészes az ára
-
runner 125
nagyúr
Rosszul sikerült egykerék.
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125 #1660 üzenetére
nem merek ilyen drágát, itt lopnak mint a szar, előbb utóbb elviszik
-
runner 125
nagyúr
Hjah, többieknek igaza van, ezért az árért kapsz egy szebb festésű teszkósat újonnan, ha montiban gondolkodsz ez a Magellan korrekt kiinduló alap lehet. (Bringás topikban is téma volt)
Most kóstoltam bele komolyabban, így sok rutinom még nekem sincs. Cangás topik tele van profikkal.[lAyCsI]
Durva teljesítmény, bár mindezt egy naked bike-ba belegyúrni.. ember legyen, aki ezt tudja használni.
..viszont, a hátsóvillája szerintem elég förtelmes lett.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #1658 üzenetére
jol nyomjak ezek a csigaevok.
-
[lAyCsI]
addikt
beteg
[link] -
Daywalker
addikt
Biza! Egy normális telót nem kapni 40-50 alatt, egy váz is még annyi minimum...és akkor még kereke sincs
Használtan talán érdemes nézni, de azon is mindent cserélni kell egy idő után.
runner125: Jah, nem vagyok expert a témában, de tele vannak az ismerőseim ilyenekkel, eleget hallom tőlük
Azért lehet, hogy majd benézek oda is egyszer
-
TayRol
nagyúr
egy jo kis v-strom csapatas.
Daywalker: nekem egy semmi extra cross trekking bringam van de az is tobb mint 100k volt.
-
alvaro
senior tag
válasz
Daywalker #1621 üzenetére
Havas F650CS linket én raktam oda
http://i259.photobucket.com/albums/hh287/shiNIN666/motor/teresa_snow.jpg
-
doc
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #1651 üzenetére
plusz szallitas az meg vagy 50, itthon a vamos rarakja az AFAt, igy lesz 125 USD, jelen arfolyamon kb. 26.000 HUF
mondjuk meg igy is olcsobb -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Topiccsendőr #1650 üzenetére
Janem. 48$, de akkor is dögöjjön meg mindenki
-
Topiccsendőr
addikt
Srácok!
Van egy olasz sisakom. Illetve kettő. Suomy Spec 1R mindkettő. Próbálok lőni hozzá arcpárnát, de csak Amerikában van! Az egyiknek nagyon oda van a belseje.
Olasz üszök sisak, itthon kérdeztem, mennyiért hoznak, 35 000 forint lett volna.
Érdekes módon odakint 36 $ lenne.
Európai cég, és nem lehet kapni itt. Vagy én vagyok láma? -
.mf
veterán
Én már múlt héten is éreztem, de van rá megoldás: óvatosabban kell menni
Nekem is néha úgy csúszkál a segge, mintha taknyon mennék.Reggel láttam egy balesetet, illetve már csak a nyomát: Bajcsy-Zsilinszky-n Bazilikánál külső szembe-sávban egy punto minimális bal/első sérüléssel, a mi oldalunkon pedig három sávval arrébb egy szürke sv vagy fazer. A motoron nem tűnt nagyon sérültnek, rendőr és mentő is csak egy volt, remélem a motoros viszonylag könnyen megúszta; meg a híradóban sem sorolták a halálos balesetek között. Tippem van, hogy mi történhetett (punto nem adott elsőbbséget, épp súrolta és fellökte a motorost), biztosra persze nem tudom.
Még egy ok, hogy óvatosan közlekedjünk. -
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125 #1646 üzenetére
300k. nemrossz. ha robeszt vennek en is ilyen 180-ast valasztanek.
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125 #1646 üzenetére
én is akarok jövőre venni egy félig terep, félig utcai bringát. tudsz valamit ajánlani? 60-70k mondjuk...
-
runner 125
nagyúr
válasz
Daywalker #1644 üzenetére
Köszi.
..azért a dirt más kategória, mint az all mountain gépem, de faxa lesz az, hajrá.
Amúgy van bicós topik is, nem is láttalak még ott, Tüzi viszont sűrűn megfordul.TayRol
Neked is.
Hjah, 110-es utazót két személlyel is viszi, vége 130 körül van (ekkor forog 7500-at), az átlagfogyasztása 4,2 liter. - de ugye 2t.
Ez egy 2003-mas példány, kb az utolsó két ütemű maxi. De, én típusspecifikusan csak ilyet kerestem. Nagy szerencsém volt vele, mert kb. 3 éve állt már, forgalmi le volt járva, így 270-be tudtam megvenni, + 30k volt a műszaki és átírás. -
TayRol
nagyúr
válasz
popec a robesz. mibe faj most egy ilyen allapotu/rendezett papiros?
-
Daywalker
addikt
válasz
Szép robesz, meg szép bicó. Elbújhatok a szaros UMF vázas + Rock Shox Tora telsó bicómmal emögött
Oké, mondjuk én idén vettem és még építés alatt van, meg nem is fully, hanem dirt. Jövőre kap egy rendes olajos fékrendszert meg egy másik monoblockot, mert az ideit széthajtottam
-
runner 125
nagyúr
Melóba járni kellett egy megbízható robogó, így muszájból azt kellett vennem - viszont összekötöttem a kellemest a hasznossal, vettem egy 180ccm-es 2t rendszámmal, így ketten is tudunk menni vele autó tempót.
Illetve neki álltam tekerni.
Úgyhogy most gyűjtésben vagyok.Daywalker
Hjah, igazad lehet. ..de, valamiért soha nem hittem a 'mesékben', túl szép volt, h igaz legyen.
Persze lehet tévedtem, így jártam. -
Daywalker
addikt
Főleg pályára
Egyik nap a Moszk...izé, Széll Kálmán téren állt vmi hasonló csoda mellettem, és ment benne a hifi
Hát szerintem semmivel sem különb, mint a buszon mobilról zenét hallgatni nagy hangerőn
Aztán lehet, hogy ha már én is aranyeres 50-es leszek, akkor lesz ilyenre igényem.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Daywalker #1635 üzenetére
latom write only modban vagy.
Boxer: ennyi.
-
Daywalker
addikt
Persunak szeretettel:
Teljes teszt: [link]
-
Daywalker
addikt
Azt a ZX9-est kellett volna megvennie
MOD: megkérdezhetem, hogy miről beszélsz?
A felsorolásban nincsenek benne azok, akik képpel rendelkeznek. Vagyis inkább azt mondom, hogy egymás alatt vannak azok, akiknek nincs képünk, és egymás alatt azok, akiknek van, különben nagyon széttöredezik. Összesen 44 motor van fent, ebből 12 képpel, a többi kép nélkül. Nem töröltem ki a listából senkit, az 1:1 lett átmásolva a régiből, csak átrendeztem. Stimm?
-
válasz
runner 125 #1627 üzenetére
Te csak nem vettél az idén semmit?
-
doc
nagyúr
jok a kepek, kerjuk a tobbiektol is
viszont Tuzi Vifferjenel nemi fennforgast velek felfedezni...MOD: latom a szaGerto kollegak kiszurtak
-
Daywalker
addikt
válasz
runner 125 #1627 üzenetére
ops
közös képek voltak, akkor rosszat kattintottam le
-
-
Daywalker
addikt
Lehet csekkolni az első hozzászólást!
Akik a listában vannak kép nélkül, és akarnak képet, azok küldjenek linket a motorról PRIVÁTBAN. Így is egy csomót kellett kézzel összeszedegetnem az előző lezárt topikból is. Aki kimaradt, az azért maradt ki, mert már nem emlékeztem, hogy ki rakta oda a linket -
TayRol
nagyúr
szervizdij ide, alkatresz árak oda, de akkor is kéne.
-
-
Daywalker
addikt
válasz
Topiccsendőr #1604 üzenetére
Tudom hogy láma vagyok, de nem látom, hogy az mikor van
Mondjuk három dolgot csinálok egyszerre
-
Daywalker
addikt
válasz
yodamastah #1597 üzenetére
Ah kösz, vajon ez minden lidliben van?!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ, USB-C-s / elemes, rádiós (RF), wifis (Tuya, SmartLife, stb.), programozható okostermosztát
- HomeAssistant és SolarAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Új okosotthon eszközök bolti ár alatt - Blitzwolf SHP15, Miboxer, Aqara eszközök
- Li-Ion 18650 cellák, Samsung, LG, stb. Akku pakkok készítése!
- Terrán Synus resistor korall alapcserép (2 raklap) 550 Ft/db
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló