Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz
Topiccsendőr #1198 üzenetére
De a 2001-es ZX6R-re szerelt hatdugós Tokiconál, ami pl. külsőre szinte tök ugyanaz, mint az enyém, na ott nem kisebb pl.
Mellesleg amilyen szaGemberek vannak itthon, én semmin sem csodálkoznék. Mindegy, bepróbálom, aztán ha nem jó, akkor max visszaküldöm, nagy baj nem történik.- Ha meg jó, akkor örülünk -
Daywalker
addikt
válasz
[lAyCsI] #1192 üzenetére
Ennek utána fogok érdeklődni, mert lehet h egy rendelés alapján ítéltek, aztán csak valami el lett tolva
Pl. tipikusan van olyan, hogy egy nyeregben többféle méretű kell, hiába egyforma a két nyereg látszólag (pl. kawa zx9r és zx6r G verzió...tök ugyanaz a nyereg kívülről, aztán az egyik dugattyúnak más méretű karmantyúja van).
A Tourmaxra mindenhol OEM minőséget írtak...de persze mindenki azt ír meg mond, amit akar, én csak magamat győzködöm
Amúgy fórumokon olvasgattam és használtak már tourmaxot erős motorokhoz (TL1000S) és elégedettek voltak. -
-
-
doc
nagyúr
válasz
Integra #1178 üzenetére
ez a cucc ilyen jo? Louisban vettem egy ugyanilyen picit, amit vittem Horvatorszagba
ha azt mondod megeri az arat, akkor legkozelebb egy nagy spray-t veszekamugy Motul Roadplus-t hasznalok, nagyon fasza cucc, foleg miota szoltatok hogy meleg lancra kell fujni
sajna a hideg lancra rafujva pillanatok alatt (par km) lemegy az osszes, de ha melegen befujom, akkor sokszaz kilometeren keresztul tapad
viszont esoben kb. fel ora alatt eltunik, aztan jon a lanccsapkodas, amitol ugy osszef*stam magam anno, jottem is ide hogy mi a franc lehet ez
-
Integra
titán
apa kezdődik!!!!!!!!!!!!!
-
válasz
Topiccsendőr #1151 üzenetére
Akkor nem volt megfelelő az olajnyomás. Így is meg lehet fogalmazni a problémát. Az biztos, hogy az olajos kanna elkezdett világítani. Köznyelvben ez "elment az olajnyomás" címszó alatt forog. Az is biztos, hogy az olaj habzott. Majd miután visszahűlt, jó lett megint.
Olajevés nem hiba, ezzel tisztában vagyok. Legfőképp az óta, amikor láttam egy új audi szervizkönyvét, amiben az 1l/1000km az normálisnak mondott.
nekem 8Lehet, hogy pancsolt olaj volt, ezt sajnos nem tudom se megcáfolni, se igazolni.
Attól a tény, tény marad.
Valvoline-al menet közben az elégséges szint alá csökkent az olajnyomás a viszkozitás elvesztése miatt.
pont.Lehet örülni, vége a VFR érámnak (is).
-
doc
nagyúr
ez hatalmas
-
Integra
titán
2012-es cbr600rr
hehe, zsírúj a bringám még mindig -
Daywalker
addikt
25500-ért találtam itthon komplett Tour Max karmantyú és porvédő szettet...szerintem az lesz.
mod: lószart, az csak egy darab nyereghez annyi, csak átverős a kép...
mod2: a füves hollandoknál egy párra írnak 78 eurót...akkor most mi van?
-
zsoltee10
addikt
én is elégedett voltam a MOL láncsprével, de a Motul még komolyabb.
1000 kilit elmegy a varaderon.
Olaj téma. most repsol van benne, előtte "gyári" Honda olaj volt benne. nem vettem észre különbséget, a váltó finoman jár, a kuplung olyan, mint eddig.
-
ALI_G
veterán
A MOL láncspray-re is ugye azt írtátok, hogy egész jó...?
-
Nippon
őstag
válasz
Topiccsendőr #1162 üzenetére
Ezért örülök, hogy nagyon jó szerelőm van!
-
Nippon
őstag
válasz
Topiccsendőr #1154 üzenetére
Akkor mitől érzik magukat szerelőnek? Mert villáskulcs van a kezükben?
Hallottam már ilyet én is:
Azt nem nyomatékra kéne húzni?
- Ááá a kezemben van a nyomaték... -
Integra
titán
-
[lAyCsI]
addikt
egy kis info:
az akciós Motorshow-s MOL olajért személyesen is el lehet menni,
így meg aztán tényleg diszkont áron van
remélem jövőre nem hullik szíjjel tőle a bringám -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Daywalker #1152 üzenetére
egyébként meg a szerelők sincsenek tisztában nagyon ezekkel az olajos témával. Legnagyobb százalékuknak fogalma sincs, hogy mit jelentenek azok a számok a viszkozitásnál, keverik a hideg-melegoldalit. Döbbenet.
Az egyiknek elmeséltem pl. azt, hogy 40es olaj van benne és az 50est eszi.
Erre ő: - Nem, az nem lehet, a 40est eszi.Most menjek bele egy meddő vitába, amikor én hajtom a bringámat, meg én rakok olajat bele ?
Szóval hatalmas okosságok tudnak a felszínre kerülni.
-
Integra
titán
ismerek egy olyan számot, hogy egy két há, a k..... nyád, 4 5 6 sz... le a fa...t
hét, nyolc kilenc tiz, igyál .... vagy 4-5 decit -
Daywalker
addikt
Ez egyszeri, egyedi eset. Vagy pancsolt szart vettél, vagy valami történt, ami közrejátszott ebben, vagy csak szimplán nem volt jó abba motorba, ez néha megesik. De ettől kategorikusan kijelenteni, hogy szar...eléggé meggondolatlan
Nyilván mások meg simán gond nélkül használják. Remélem érted, hova akarok kilyukadni a mondandómmal
-
Topiccsendőr
addikt
Ha az olajnyomásod elmegy, akkor gallyramegy a blokkod.
Mindig leírom, de nem hiszed elEgyébként az olajevés NEM HIBA, ha a nem a henger hordósságától történik.
Attól is eheti, hogy nem használtad fordulaton, és az olaj nem melegedett be soha, sűrű maradt, a lehúzógyűrű meg ott hagyta. Lehet ha téped ugyanannyit eszik a másikból is.
Szóval nem lehet kijelenteni, hogy szar. -
válasz
Daywalker #1143 üzenetére
jó, nekem meg elment valvoline-al az olajnyomásom utcai körülmények között...
egyszerűen felhabzott, oszt kakukk. 2000km alatt elfogyott belőle 7 deci. Utána Q8ból nem evett észrevehető mennyiséget a 400as több mint 4000km alatt. meg ha jól tudom azóta sem eszik olajat
Persze, labor körülmények között nincs különbség, de láthatod, hogy mégis van. -
Boxer001
veterán
válasz
[lAyCsI] #1142 üzenetére
Igazából jelenleg teljesen mindegy, hogy rábeszéltek-e valamire, vagy sem...addig, amíg nincs itt a pénz a kezemben...és az nem hiszem, hogy mostanában lesz sajnos.
(Gyakorlatilag most is meg tudnám venni, akár egy fiatalabb 900-ast is, de a félretett, gyűjtögetett pénzünkről van szó, és ez meg csak az én hobbim lenne...így jártam.
)
Jövő tavasszal megcsinálom a jogsit, aztán lesek majd ki a fejemből, jó lesz.
Csak a csupasz SV jöhetne számításba, naked buzi lettem. -
Daywalker
addikt
Három autóban használunk évek óta valvoline-t és tökéletesek egytől egyig. Ebből két autó 10 év felett van bőven. Repsol is volt autóban, semmi baja nem lett. Szerintem hülyeség ez a jó olaj, szar olaj. Versenykörülmény között lehet, hogy fontos, utcán normális tempónál szinte mindegy. Túl van misztifikálva ez az egész olaj ügy. Azt kell beleönteni, ami bele van írva a kézikönyvbe, vagy annál picit jobbat (nem márka, hanem teljesítményszint stb).
Motornál lehet különbség ott, ahol nem szárazkuplung van, mert valamelyik jobban szereti az egyiket, mint a másikat, ez adaléktól is függ. Pl. nekem Repsollal volt gondom ezen a téren, de Castrol és MOL jól működött. Repsolt inkább hondákba ajánlják, mert azokba tökéletes minden téren, de nem jelenti azt, hogy másban ne lehetne jó.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Boxer001 #1132 üzenetére
ha esetleg a 600-as model mellett döntesz ajánlom a 2005/06-os modelltől fordított telós,
igen jó kinézetű
ha jól emlékszem ALI-nak is ilyenje van...
Hornet 2005
Sportdobbal gyalogkakukkos tankpad nélkül -
Boxer001
veterán
válasz
Topiccsendőr #1130 üzenetére
Te gonosz vagy.
Meseszép ez a Hornet: [link]
Annyi kiderült ezalatt a pár nap alatt, hogy egyértelműen a naked kategória tetszik a legjobban, és legalább már csak pár típus van, ami szóba jöhet, azért ennek örülök. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Topiccsendőr #1129 üzenetére
-
válasz
[lAyCsI] #1118 üzenetére
Általában a nagy-nehéz csomagokat szedik ki vámon.
Vagy amin nagy az értékmegjelölés.
Tudják jól, hogy nincs értelme 50-60 dolláros cuccal szenvedni.
De van, hogy a nagy doboz is átjön.
Kíváncsi vagyok mikor jönnek rá, hogy a vámon még be lehetne szedni pár milliárdot, és tesznek be 40-50 plusz vámost.
Bár igazából leszarom ezt is, 350es fonttal, 300as jennel-euróval, meg 220as dollárral nem fogok vásárolni én sem. -
-
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Daywalker #1117 üzenetére
írtam pár sorral elébb hogy írtam nekik...
szted ha a vámon naeggy kinytják a borítékot és lűtnak benne pár darab gumigyűrűt lenyúlják?
bőven 100 dodó alatt van, szal simán átcsúszna
ha kicsivel előbb tudtam volna hogy kell neked a motyó meg lehetett volna oldani sztem a dolgot, nekem egy gatya már úton van a yenkiktől, de sajna már elindult a hajó...
a következő kanyar meg sztem jópár hónap... -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Daywalker #1112 üzenetére
várj még egy kicsit hátha válaszolnak Mr.Bringáéktól...
ha belegondolsz azt a pár darab gumigyűrűt egy borítékba bele lehetne szórni és feldani,
a postaköltség max. 2-3 rózsi lenne... kérdés ezek hajlandóak-e postázni jóáron, merthogy mondhatnak rá simán 15 ezres postaköltséget is... -
Daywalker
addikt
Kiszámoltam h USA-ból USA-ba rendelve a karmantyúkat + porvédőket szállítással 36 ezer forint, és mivel csak Észak Karolinába tudnám küldetni, azért még 6% adó...(ott vannak rokonok, ráadásul az egyetlen állam, ami adót vet ki az online rendelésekre...lol). Nem tom, hogy szopjak-e ezzel (mert a fizetés is bonyolult), vagy jó az angliából rendelt...
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #1092 üzenetére
[link], ennyit tudok, meg hogy 1000 Ft/literrért adják.
Kérdés, hogy rendeljek-e?
Most repsol sintetico van benne. -
Daywalker
addikt
Pontosítok: fúj a szél, a forintot leértékelik. A Görögök bebuknak: a forintot leértékelik az euróhoz képest(!). Gond van az USÁ-ban: a forintot leértékelik. Valaki fingik egyet valahol, a forintot leértékelik. Nekem kicsit gyanús, ami itt folyik. Valakinek érdeke, hogy itt minden szarul menjen, sajnos. De politizálni most tényleg ne kezdjünk el...
-
doc
nagyúr
ne is mondd, ebook olvasot akarok venni, de ilyen 225-os USD-vel ez ongyilkossag, csak nem tudom mikor megy lejjebb valami epeszu szintre, mar ha egyaltalan...
MOD:
Daywalker: de gondolom az alapanyagokat EUR-ert/USD-ert veszikmeg ugye barminek az ara barmilyen iranyban mozdul a vilagpiacon, az urugy az aremelesre...
-
válasz
Daywalker #1102 üzenetére
Nekem ne mond, épp nemrég ajánlottam ki 1 Z68 Professional Fatal1ty-t azt most nézem hogy nem kicsit odatett a forint gyengülése.
Én 2 hete még magamnak 52K-ért vettem, most meg 56K a nagyker nettója
Azt most gyorsan meg is néztem, hogy how mács iz ójró, azt konstatáltam hogy elérte megint a szép kerek spártai számot -
Integra
titán
válasz
yodamastah #1100 üzenetére
amit irtam, úgy irtam, hogy ezt persze fejben tartottam, akkor is tartom magam hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elite: Dangerous
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest