- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- ASUS ROG Ally
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
van mst egy akcio a kozelben:
acer x1111 + acer M87-S01MW (181*178cm) vaszon: 118k huf.
Szerintetek jo vetel?
az x1111 gyengebb mint a h5630?
-
Konflikt
addikt
Benq W1100 van valakinek? jonak tunik a tesztek alapjan, de eloben is megneznem.
-
yodamastah
őstag
válasz
kazan23 #5695 üzenetére
Semmilyet. Hazilag neki se kezdenek. Vagy vennek egy gyari maszkos vasznat, vagy a jelenlegi fix megoldas. Fenyelnyelesre a barsony a legjobb. MIndenesetre leeresztve csak akkor lesz egyenes a vege ha ott valami mereven tartja. De nekem eleve ezek a belogo/feltekerheto dolgok nem tetszenek. Nehez megcsinalni pontosan es jol.
Volt szerencsem reszt venni egy 3.3 meter szeles, motoros oldalmaszkos ivelt smx vaszon telepitesen Dobbenetesen jo volt ... sajnos szallitassal egyutt volt vagy 4.5 millio ft az ara. De a komplett rendszerhez viszonyitva vegulis nem volt olyan sok
-
kazan23
aktív tag
válasz
yodamastah #5694 üzenetére
Milyen anyagot használnál, ha házilag csinálnád?
- könnyedén feltekerhető
- viszonylag jó fényelnyelő (ugye, már a fehér vászon sem "túl rossz")
- leeresztve nem visszakunkorodóJa, hát itt tényleg van valami kis "nézeteltérés"
"XMask systems’ manufacturer’s suggested retail pricing starts at $11,400 for an 80” wide (image area) system with a ClearPix2 Screen, or $10,000 without CP2 material.
-
yodamastah
őstag
válasz
kazan23 #5689 üzenetére
Sokfele megoldassal probalkoztam mar, olcson nehez jol megcsinalni. Jelenleg egy fix keretes vasznam van amibe behelyezheto maszkot gyartottam. Ilyesmi: [link] Ez Talan a legolcsobb minosegi megoldas. Persze lehet kifejezetten maszkos vasznat veni, de az nem olcso moka.
-
kazan23
aktív tag
válasz
Turbo73 #5692 üzenetére
Az ismerősödnek biztos jó nagy a háza/lakása...
én nem tudnám hova eldugni, vagy ha igen, akkor a gyerekek martaléka lenne!
Ezért gondoltam a burkolatra felragasztás + tépőzár megoldásra.
A kérdés, hogy bármi "textília" jó a célra, vagy van jó/jobb/legjobb, mondjuk bársony/filc/plüss ...esetleg necc -
kazan23
aktív tag
Mi tennétek, ha zavarna a 16:9-es maszk nem megvilágított, kimaradó részének "feketéje" a vásznon?
Tehát a filmek többnyire ugye 1:2.35-2.41 körüliek, a 16:9-es maszk a vásznon pedig 1:1.78. Emiatt marad egy-egy nem megvilágított fehér (elvben fekete) csík alul/felül, vagy duplája csak alul vagy csak felül, ha az egyikhez mégis belövöm a képet.
Biztosan nehezen érthető ahogy sikerül megfogalmaznom, de remélem sejtitek, mire is gondolok.
Az a villám csapott belém, hogy a vászon burkolatára ragasztok hosszában egy alkalom adtán letekerhető... 20-30 centis fekete posztót és így adott lesz a kép teteje, az alját pedig a vászon gyárilag odafestett fekete maszkja adná megBonyolódott-e már ilyesmibe valaki?
Bársony/filc/egyéb?Köszönöm!
96" mortoros Bydium S
-
tdd587
őstag
válasz
Turbo73 #5680 üzenetére
Na megnéztem tegnap a szűrőt... és.... és... dobpergés....
Nem volt rajta semmi. Leporszívóztam a semmit, ha már kiszedtem. Láttam már ilyen szűrőt (mondjuk porszívóban), szóval el tudom képzelni milyen lett volna porosan.
Lehet belül ettől még halál poros a gépezet persze.
-
yodamastah
őstag
válasz
fergasson4 #5682 üzenetére
Mennyire fenyes? Nappali feny kulteren? Mert ha igen, akkor az minden ugy ahogy van felejtos.
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
fergasson4 #5682 üzenetére
Lehet én nem értek hozzá, de milyen az a fekete vetítő vászon
-
fergasson4
csendes tag
Eléggé fényes kinti helységbe fekete, vagy fehér vászon javasolt?
-
-
Turbo73
tag
Szia!
Mivel Pana 2000-ed van adnék egy pár tanácsod. Ha 1000 órát ment és nem volt tisztítva az baj. A gép szűrőjét, amit hátul a jobb oldalán találsz szemből nézve, 100 óránként kell tisztítani. Egyszerűen kihúzod, óvatosan, mert a tiéd iszonyú poros lehet, és porszívóval kitisztítod. Mellesleg ha belenézel a leírásába, akkor ezt megtalálod. Ha még nincs a képeden látható porszem ennyi óra után, akkor szerencsés vagy, mivel ez a pana 1000-4000 típushibája, hogy por megy az LCD-kre.
-
-
szaszlaci
addikt
LCD-nél jobban kell izgulni, mert azt kevésbé lehet hűteni, így jobban ráég.
Van benne cserélhető szűrő? Ha van, akkor szűrősPor mindenhol van, ha pedig látod, akkor nálad sok. Jut abból mindenhova.
Aki szedett már szét / javított ezt – azt és figyel, el tudja dönteni, hozzányúljon-e. Szűz kézzel inkább ne!"még működik..." Ez az.
De nem ijesztgetni akarlak, lehet, tiszta belül, látni kell.Csak Batyó árait láttam, ő azt hiszem 10 + postáért tisztít. Kicsit soknak tűnhet, de van vele munka, szóval nem elszállt az ár.
De annyit mindenki megtehet, hogy leszedi a burkolatot, és belenéz. Különösen az LCD panelokat szemügyre véve. Viszont fújkálni nem szabad, mert akkor oda is jut, ahol eddig nem volt!
Vagy kiveszed a lámpát, abból is azért látható ez-az. Ha lapátolni lehet a port, akkor belül is van. Fényképezd le! -
tdd587
őstag
válasz
szaszlaci #5675 üzenetére
Mivel nem DLP vetítőm van, a színkerék miatt nem kell izgulnom. Amúgy az honnan derül ki, hogy zárt/szűrős-e a projektor? (Panasonic PT-AE2000)
A plafonon olyan sok por nincsen, amit felver az ember a közlekedéssel, az némi röpködés után leül a földre. Parkettán meg porcica formájában egyben felszedhető.
Anyway, szerintem az az ijesztő a leírásodban, hogy szinte csak elrontani meg tönkretenni lehet a vetítőt minden lépéssel, miközben még sosem látott szerintem egyikünk sem vetítőt belülről. Na most ehhez képest lehet, hogy most is poros már, de még működik...
Tisztitást ki és mennyiért vállal amúgy? Pár ezrest lehet megérne, főleg most, hogy megtudtam, hogy eladhatatlan, amire cserélni lenne érdemes meg nevetséges árú.*
*: És persze a ráfizetett minimum fél millát 1-3 év alatt megint teljesen elbuknám, amihez most semmi kedvem nincsen.
-
szaszlaci
addikt
Az is egy hozzáállás, hogy vedd meg jó drágán, használd egy kicsit és dobd el.
Aztán az új gép tuti jobbnak fog tűnni utána, mivel a régi csupa retek belül. Szerinted ha a tévéről nem törölnéd le a port, milyen képet adna?Nem érte el a lámpacserét, mert előtte tönkrement a tisztítás hiánya miatt.
Vagy ami valószínűbb, hogy a kosztól rosszá vált kép miatt lecserélte.
Nekem kb ilyen volt a tükör úgy 1000 üzemóra után.Ez meg a színkerék forgását figyelő opto:
Nem is értem, hogy lehet megkérdőjelezni a tisztítás fontosságát.. Ha nem megy, el kell vinni, ahol megcsinálják.
-
tdd587
őstag
válasz
szaszlaci #5673 üzenetére
Ha tönkreteszem/vagy csak simán elszúrok valamit, akkor biztosan jól megszivattam magam. Amúgy meg szépen elértéktelenedik, nekem egy kereskedésben múlt héten azt javasolták az 1000 órás Pana 2000-re, hogy nem is érdemes lámpát cserélni majd benne, simán húzzam csak le a vécén majd az egészet...
Szerk: amúgy meghibásodott vetítőről még sosem hallottam. Bár most hogy belegondolok olyanról sem, hogy elérte volna a lámpacserét valaki.
-
Tian66
senior tag
válasz
Fénygyermek #5660 üzenetére
Beleszólnék, mint olyan ember aki rendelkezik ezekkel az eszközökkel amiben gondolkozol.
( LEDessel nem , az tényleg felejtős )
50"-es plazma van tv-re és 92" van vetítve mozira ( A600 )
Higgy a többieknek! 50-55"-ra vegyél plazmát! Vetíteni 80-90" tól érdemes!
Vagy old meg a nagyobb képméretet vagy ne is gondolkozz vetítőben.
A Ledes meg gáz, vagy montam már? -
szaszlaci
addikt
válasz
kisgyerek85 #5665 üzenetére
Hát ez megint olyan, hogy neked kell tudni. Meg nagyban függ azért a géptől is. (Én csak a sajátomat szedtem szét.)
A por ilyen belehullás szempontjából tudtommal csak a DMD chipen veszélyes, mert az baromira meglátszik. Ezért nem tanácsos fújkálni, mert oda fog kerülni. De mozgatástól elvileg ilyen nem lehet.
Viszont ugye beleéghet, az meg drága lesz. 1000 óra egy poros helyen már igen sok, főleg porszűrő nélküli gépnél.Maga a gép, hát, nem könnyű munka. Az elektronika rész nem vészes, jelölt vezetékek meg szalagkábelek, de az optika nagyobb odafigyelést kíván meg. Könnyű eltörni a színkereket, valamelyik lencsén kagylórepedést csinálni, tükörről a foncsort leszedni, LCD modult elnyomni, .. De aki máshonnét tudja, hogy a felsorolt dolgokra hogy vigyázzon, szerintem belevághat. Kellő türelemmel és figyelemmel azért nehéz kárt csinálni.
Ami szívatós az egészben, hogy a por mindig visszahullik, ha csak felületesen akarnánk tisztítani. Szét kell szedni az optikai részt teljesen (mondjuk a tápot meg ezeket szvsz elég jól kifújni), és rendesen letakarítani a ráragadt port.
Tükröket nagyon óvatosan, mert lejön a foncsor!
Az objektív ha nem poros (eléggé védett), felesleges törölgetni, csak az lesz a vége, hogy zsíros lesz.
Ha van ultrahangos tisztító, LCD-modulnál állítólag jól jön.
DMD chip felületét nagyon meg kell tisztítani! Oldalról erős fénnyel megvilágítva ha látszik rajta bármi, az foltosodást okoz a képen. Porszemek szintén, de azt ezután érdemes leszedni, illetve szokott lenni hozzá tisztító nyílás, a végén ott is általában le kell szedni pár menet közben rászállt porszemet. Különben a képen pöttyök lesznek.
Tisztításhoz: alkohol + fülpiszka. (Ha összezsíroztunk valamit, mondjuk rá lehet lehelni, ha az alkohol nem akarja lehozni. Valamiért ez segíthet, holott a víz nem oldja a zsírt.)
Vattát meg kell nézni, mert kioldódhat belőle valami, ami meglátszik. Egyes vékonyra vágott furnércsíkból is, pedig azzal igen kíméletesen lehet dolgozni, én ezt javaslom. Meg állítólag bizonyos fülpiszkákákból a ragasztó kioldódik.
Lámpánál figyelni, mert úgy csillog, hogy a törölgetésnél nem látjuk jól a huzalt és bele lehet akadni.
Szerény tapasztalataim alapján, meg amit olvastam, ennyi információval már neki lehet állni. De ha nem tudunk mondjuk egy SMD alkatrészt pákával beforrasztani (vagy nem próbáltuk), akkor lehet, nem egy projin kellene tanulni.
Bonyolultságban talán egy szétnyitható vagy egy szétcsúsztatható telefon szintjén mozog ez a munka. Vagy egy kamera (legyen miniDV és kihajtható LCD-s) már jóval tökölősebb. Szóval ha az megy, nem kell félni. De kár több szót szánni rá, le kell szedni a burkolatot, onnét sejthető, hogy mire lehet számítani. Vagy megnézni az AV fórum tisztítós topikját. Vagy javítós, nem jut eszembe a címe. -
tdd587
őstag
válasz
kisgyerek85 #5665 üzenetére
Ez engem is érdekelne. 1000 óránál vagyok, gondolom ideje lenne kipucolni. Viszont nem akarok több kárt csinálni vele, mint hasznot.
Másik kérdés: a vásznat most néztem, hogy tiszta por, azt mivel szokás törölgetni? Anélkül természetesen, hogy kinyúljon, hogy foltos legyen stb. Gondolom a portörlő rongy nem játszik fix feszített vászonnál...
-
M@trixfan
addikt
Legjobb szándékkal mondom én is, hogy el kell felejteni a vetítést ekkorában. Moziélményt 70" alatt nem lehet elérni, bárhonnan is nézi az ember. Kipróbáltam falon az összes kép méretet 3.5 méterről és mindegy, hogy 65" vagy 50", mindegyik lehetne nagyobb
Neked egy jó Pana plazma a megoldás. Éjjel-nappal használható, nincs macera, a képminőség messze a legjobb amit a keret megenged.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
szaszlaci #5662 üzenetére
Tisztítás az mennyire bajos egy laikus számára? Másik fórumon írták pár hónapja, hogy aki nem ért hozzá az inkább ne tisztítsa. Nekem mióta megvan és felkerült a helyére azóta nem nyúltam hozzá, de nyáron lehet leszedném onnan, mert kivinném a szabadba az eb/olimpia idejére. Viszont félek tőle, hogy ha megfordítom akkor a por ami benne van, nehogy olyan helyre kerüljön amivel elrontom a képet.
-
szaszlaci
addikt
válasz
yodamastah #5661 üzenetére
Szerintem nincs rendesen fókuszálva az a LED.
De hogy a fenében csinál 25 Lm-el ilyen fényes képet 82 centin? -
szaszlaci
addikt
válasz
Fénygyermek #5660 üzenetére
Azért azt ne feledd, hogy a vetítőt tisztítani KELL időnként. Elég alaposan ráadásul.
Olyat felesleges kérdezni, hogy jó-e a képe valaminek. Csak hogy az árát megéri-e.
Szerintem az én olcsó vetítőmnek olyan képe van, hogy nem igen érzem szükségét jobbnak. Yoda szerint háromszor ennyinél kezdődik a nézhető. Most akkor döntsd el, kire hallgatsz. Vagyis inkább ki véleménye állhat közelebb a tiedhez. És nem mi vagyunk a végletek.
Vagy azt mondom, az ilyen százezres Jamo dobozok nem sokra jók, főleg, ha zenélni is akarsz velük. Valakinek viszont jó a műanyag dobozos bögreszett. Szóval itt neked kell dönteni.De ha 60" alatti képet tudnál vetíteni, akkor nem sok értelmét látom vetítővel bajlódni, ha azon az áron van jobb képű TV.
A TN monitor képe szar, filmre is, internetre is, nekem ez a véleményem. Annál minden jobb.
Az MVA-A, PVA-A, IPS, stb. már más kérdés.Azért a kertbe való kivivés nem hurcolászás, egy alsó kategóriás lámpás gép se nagyon szokott több lenni pár kilónál.
-
-
Fénygyermek
csendes tag
válasz
szaszlaci #5657 üzenetére
A nappaliban később lesz kialakítva a hely, ezért addig gondoltam (csak néha-néha), hogy ezen tv-zek.
Nem döntöttem el egyáltalán, hogy mi legyen ( led-es, lámpás vagy tv), ezért kérdezek olyanokat, akik már láttak ilyen gépeket és van is viszonyítási alapjuk. Sajnos nem tudok jelenleg olyan helyet ahol ezt az árkategóriát össze tudnám hasonlítani.A led projektorok csak azért érdekelnek, mert nincs lámpacsere, meg kicsik és könnyűek.
Szerintem biztonságosabban szállíthatók, mint egy "hagyományos" gép.
A kertmozi nem a beépített hangszórókkal menne, és ez nem is annyira számít.
PL a 3D jobban izgatja a fantáziám egy lámpás projektorral, de ilyen "kicsi" felületre, 2D-ben azok meg nagyon "fényesek" ha jól tudom. -
Fénygyermek
csendes tag
válasz
yodamastah #5656 üzenetére
Pontosan ez az én rettenetes bajom, hogy Szolnokon és környékén nem tudok olyan helyet ahol ezeket meg tudnám tenni.Csak házimozi stúdiót találtam, de ott azzal kezdték,
hogy 500 k alatt felejtsem el, és még annak is szr lesz a feketéje. Ezért kérdeztem, hogy a tn-film monitorhoz és alap lcd-hez képest milyen a képe és a színhűsége. A K 330 cikket olvasva az értékek sajnos nekem nem mondanak semmit, mert nincs viszonyítási alapom.
A legjobb nekem is az lenne, hogy elmegyek és megnézem, hogy számomra az nézhető, vagy nem, de ilyen helyet a környéken még nem találtam. Nem csak a led játszik nálam, de az sokkal szimpatikusabb lenne a lámpa miatt. -
szaszlaci
addikt
Egy kis érdekesség.
Mondjuk nekem nem világos, hogy egy SSC P7 LED, ami 600 – 1000 Lumen, sorozattól függően, hogy lesz a kijövő fény csupán 25 Lm. (Főleg, hogy LCD-s prezis gépnek látszik.) -
szaszlaci
addikt
válasz
Fénygyermek #5654 üzenetére
Hát figyelj, én nem nézegettem nagyon ezeket az olcsó ledeseket, mert viszonylag kis képhez elég csak a fényük, annak meg eleve semmi értelmét nem látom.
De ha van/lesz tévéd, akkor hogy merült egyáltalán fel, hogy majd a projin tévézz?
Viszont nekem úgy tűnik, hogy eldöntötted, hogy egy olcsó ledest szeretnél venni. Azt javaslom, nézd meg élőben, ha teheted! (Volt kb egy éve itt egy ember, aki teljesen oda volt a kis ledes LG-ért, nem tudtuk lebeszélni. Aztán megnézte élőben, elég volt neki. Viszont ő nagy képet akart, tehát egyértelmű volt.)
Kerti mozit beépített hangszórókkal jobb elfelejteni, ahhoz úgyis kell valami hangfal! -
yodamastah
őstag
A gond ott van hogy nem lehet rendesen bealitani egy ilyen projektort. Szinek osszevissza, kontraszt keves. Egy 150k-s panasonic plazma siman elveri kepminosegben. A kep merete meg kb ugyanaz. Sok ertelmet nem latom itt a LED projektornak.
Persze ha valoban hurcibalni akarod, pl kertmozizni akkor lehet hogy a vetitonel maradhatsz, de szerintem elobb ki kellene probalnod hogy tetszik e a kepe.
-
Fénygyermek
csendes tag
válasz
yodamastah #5653 üzenetére
"K330 cikket nem en irtam"
Elnézést kérek, nem olvastam el, hogy ki írta.
"Esetleg akkor, ha TV sem fer el rendesen" Hát ez necces, mert max 130 cm a szélesség amit fel tudok áldozni. A 200 k éppen határeset. Jobb lenne 150k körül megállni, a projektorral.
"Az olcso ledes projektorokbol egyet sem lattam aminek jo lenne a kepe."
Első projektorom lesz ( ha egyáltalán megveszem, mert lehet, hogy Rád hallgatok és plazma mellett döntök) és a kérdés az, hogy mihez viszonyítva nincs jó képe??
Tisztában vagyok azzal, hogy nem lesz profi minőség. De egy TN+Film paneles monitorhoz, vagy alap lcd tv-hez képest mit tudnak??
A led-esek legnagyobb baja a túlszaturált színek. Ezt lehet valahogyan kordában tartani, ha nem is a gép beállításain, hanem valami más módon (pl külső médialejátszóval) ?? -
Fénygyermek
csendes tag
válasz
szaszlaci #5652 üzenetére
A lakás adottságai miatt a nappali egybe van a konyhával és az étkezővel,
ezért "nagy ", világos tér lesz. Oda egy max 82-es tv szeretnék, hogy főzőcskézés és kajálás közben mennyen valami. A mozizás egy másik szobában lenne.
"Az olcsóbb LED-essel megint az a baj, hogy nem lehet vele túl nagy képet vetíteni."
A kép mérete 55-56" lenne mert az fix/telepített vásznon(vagy festett falon) meg lehetne oldani. A lakás jelenleg felújítás alatt áll, ezért jobban tetszene a projektor, mert a beköltözésig egy három-lábú állványra lenne szerelve ami összepakolható ha folynak a munkálatok és nyári estéken lehetne kertmozit csinálni a beépített médialejátszóval+hangfalakkal.
Beköltözést követően telepíteném a gépet.
Erre sem alkalmas egy "olcsó" led-es vetítő?? -
yodamastah
őstag
válasz
Fénygyermek #5651 üzenetére
Ekkora meretben vetiteni szerintem semmi ertelme. Esetleg akkor, ha TV sem fer el rendesen. kb 200k-ert mar kaphatsz jo kepu plazmat, de ennyiert jo kepu vetito nem lesz, foleg nem led-es. Mar csak emiatt is a plazmat vennem.
K330 cikket nem en irtam. Balagee neven irom a teszteket.
Az olcso ledes projektorokbol egyet sem lattam aminek jo lenne a kepe. -
szaszlaci
addikt
válasz
Fénygyermek #5651 üzenetére
Ha tévézni akarsz, vegyél tévét mondat antagonistája, hogy ha vetíteni akarsz, vegyél vetítőt! A választ csak te tudod.
És a nappalidban mekkora képet szeretnél, 60 Coll fölöttit? Mert úgy rosszul fogod magad érezni, hogy "csak" egy ötvenes plazma van ott. Ha pedig csak filmeket néznél rajta épeszű számban, akkor nem kérdés, hogy lámpás vetítőt érdemes venni ilyen áron.
Az olcsóbb LED-essel megint az a baj, hogy nem lehet vele túl nagy képet vetíteni. (De biztos nem kell már sokat várni, hogy ez változzon!)
Ha viszont nem akarsz/tudsz nagy képet, akkor meg nem sok értelmét látom egy vetítőnek. -
Fénygyermek
csendes tag
válasz
yodamastah #5650 üzenetére
Tehát a led-esek felejtősek, még ilyen kis méretben is??
A K330-ac cikkedet olvastam (többször is), de a többiről nem találtam részletes leírást.A sötétítést meg tudom oldani, és rájöttem, hogy tv-nézés egy darabig hanyagolható,
mert nem ott lakom még, ahol a "mozi" lenne.
Felújítás/beköltözés után meg a nappaliba lenne tv szóval azután is csak házimozira lenne használva a vetítő.
Köszönöm a válaszod.Üdv.: Fénygyermek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest