- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az serial szám alapján megy nem?
Sajnos muszáj mindenképp csak és kizárólag ereseti forrásból venni, én az Apple-nél szoktam,de van pár hivatalos viszonteladó is, ahol mégis vigyázni kell.
Olvastam olyat,hogy Alza-n megvették az eredetit, majd elállásal viszaküldtek egy ilyen hamisat. Alza meg mit sem sejtve árulta tovább, a szokásos "felbontott,raktáron" szöveggel.
-
Hát sajnos nagyon kell vigyázni, mert már van hamis, eredeti setiallal, így simán előfordulhat ez a helyzet.
Valószínűleg az airpodsokon/a tok belsejében lévő szám már eltér (macro módban le tudod fényképezni és ellenőrizni (nem tudom, melyiknek kel la számlán szerepelni,de ha hamis, egyik sem fog stimmelni szerintem). -
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
Pár hete vettem használtan egy Airpods Pro 2 -öt . Fotón megkaptam a számlát is a termékről és a sorozatszám is stimmelt .Apple Care + is aktiválódott a telefonomon jövő év februárig .Nem tudtam frissíteni a firmwaret ezért elküldtem az ICentrebe (előtte Apple supportal konzultálva). Most kaptam vissza és a munkalapon az áll ,hogy nem tudnak vele semmit csinálni ,mert nem eredeti.... Ilyenkor mi van ? -
havri1
félisten
válasz
Evil Snowman #655 üzenetére
Én MOL-os kézfertőtlenítővel szoktam takarítani a füleseket, nagyon régóta, és semmi bajuk.
-
-
válasz
ittakary #630 üzenetére
Gyógyszertárban beszerezhető alkoholal lehet takaritani, minden részét.
Még a bölcsöt is azzal szoktam, mert az is tud koszolódni.
Mindig ezzel takarítom, semmilyen probléma nem volt belőle.
Az alkohol amúgy is pillanatok alatt elpárolog, és nagyon jó vele karbantartani. -
Piotor
tag
-
havri1
félisten
Hali, pro 2 gen mennyit bír (gyakorlatban) egyhuzamban teams/video/zenehallgatásra?
2 óra megvan? -
Victory99
tag
Érdemes AppleCare+-ot venni a füleshez, valakinek van tapasztalata ezzel?
-
CragON
aktív tag
Ha sétáltok a járdán halljátok az elhaladó autók hangját zajszűrés mellett? (Pro2)
-
Instabil
junior tag
Lassan ideje tesztelni a szerkezetet, 2 napja hozta a futar, de meg nem bontottam ki. 😂🤦♂️
-
-
waccamár
senior tag
válasz
Evil Snowman #634 üzenetére
Köszi a linket! Jó nagy láma vagyok, összevissza gugliztam "fertőtlenítő kendő"-re, de azt, hogy "70% isopropil alkohol kendő" nem sikerült beírnom
-
waccamár
senior tag
Sziasztok! Van valamilyen bevált módszeretek az airpods fertőtlenítésére? Régebben az apple oldalán cleanex fertőtlenítő kendőt írtak, azóta azt a cikket nem találom. Viszont cleanex-et sem találtam. Néztem már csomó fertőtlenítő kendőt, de a javasolt 70%-os isopropil alkoholba áztatott kendőt egyszerűen nem találtam. A "normál" tisztítás nem gáz, időnként eltörlöm enyhén nedves ronggyal, de valami olyasmit keresek, amivel gyorsan tudom fertőtleníteni: csomószor van, hogy koszos helyeken vagyok, akár egy bevásárlás után is, amikor fogom a kosarat vagy a kocsit, stb. Ilyenkor szeretném kicsit eltörölgetni, hogy ne "koszosan" dugjam a fülembe.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Pár hónapja a fiam kimosta az airpodját tokkal együtt!
Most került hozzám.
Töltést veszi csak nem akar kapcsolódni a telóhoz.
Lehet kezdeni vele valamit , vagy kuka?
üdv -
t a r k
csendes tag
Üdv! Kérdésem lenne a tisztelt egybegyűltekhez, hogy tapasztaltátok-e (szerintem ios 18 óta, ami lehet, hogy a fülhallgató 7B.. szoftverével függ inkább össze) telefonhívás érkezésekor a füles a fülben, szól a zene....a zene elhallgat, de nem a fülesben csörög a hívás, hanem a telefonon...viszont az összes többi értesítési hang a fülesben szólal meg. Ezt úgy is produkálja, ha a hang menüben rábökök az értesítési és csengőhangokra, az értesítési hangok a fülesben, míg egyedül a csengőhang a telefonon szólal ekkor is meg.
-
O.CS
aktív tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni.
Már egy éve van pro fülesem és eddig nem volt probléma a telefonálással.
Van ugye egy Iphone 15-öm egy Ultrám meg ez a füles.
Mostanában egyszerűen nem értik a túloldalon telefonálás közben amit mondok a fülesen kesresztül.
Nem tudom, hogy ez most az órám miatt a füles miatt vagy a telefon miatt van.De eddig ez nem volt.
Mindent nem szeretnék visszaállítani a gyári állapotram ert akkor leszívom magamat.
Volt már valaki hasonló problémában? -
CragON
aktív tag
válasz
Albert.Tamas #627 üzenetére
Pro 2 a gumiharangok miatt jobb hangzást ad.
-
la_cc
addikt
válasz
Albert.Tamas #625 üzenetére
Miért vennél ANC-s fülest, ha ez a funkció számodra érdektelen?
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok! Airpods 4 vagy airpods pro 2 szerintetek? ANC nem erdekel hangban jobb a pro?
-
turbobusa
senior tag
Üdv, Páromnak szeretnék Airpods-t vásárolni, Pro 2 és 4 ANC között mekkora különbség van? Napi 1,5-2 órát lenne használva. ANC nélküli modell mennyire rossz? Jelenleg egy sima iPhone fülest használ..
-
lmno
őstag
Az AirPods Pro 2 két modellje, az MTJV3ZM/A és az MQD83ZM/A közötti fő különbség a töltőtok csatlakozójában rejlik:
• MTJV3ZM/A: Ez a modell Lightning csatlakozós töltőtokkal rendelkezik.
• MQD83ZM/A: Ez a modell USB-C csatlakozós töltőtokkal van ellátva.A fülhallgatók funkciói és teljesítménye mindkét modell esetében megegyeznek; a különbség kizárólag a töltőtok csatlakozójának típusában található.
Az AirPods modellek azonosításáról további információkat talál az Apple hivatalos támogatási oldalán.
Ui.: érdemes a ChatGPT-t használni
-
HUTCHDB
nagyúr
Sziasztok.
Van aki tudja, hogy mi lehet a különbség aMQD83ZM
és a
MTJV3ZM
típusszámú modellek között?
-
BB9000
senior tag
válasz
Csuka740 #612 üzenetére
A hallókészülék funkció gyakorlati működése, használhatósága érdekelne engem is, hasonló okból. A családban van egy idősebb rokon, aki nem hall már valami jól. Kipróbált már pár "csoda" készüléket, de egyiket se szerette meg eddig. Besípoltak, nem emelték ki eléggé az emberi hangokat. Nem voltak kellően kényelmesek. Amikor megjelent Apple AirPods Pro 2, akkor felfigyeltem a reklámjaiban a hallókészülék funkcióra. Talán egy próbát megérne neki. Viszont a rokonnak nincs se iPadje, se Iphone-ja. Tudunk adni neki egy régebbit, de nem vagyok benne biztos, hogy azon keresztül egy idősebb ember tudná kezelni. Valaki kipróbálta már ezt a funkciót? Tapasztalatok?
-
tau_ba
tag
Cserelni szeretnem az elso generacios Pro-t, es vacillalok a Pro2 es az uj Airpods 4 ANC kozott. ANC fontos, ezert a sima Airpods 4 nem opcio. Svajcban elek, itt nincs nagy arkulonbseg a 4 ANC es a Pro2 kozott (39 CHF, ami olyan 16-17kHuf. Megeri az arkulonbseget a Pro2? Sajnos nem tudom kiprobalni az Airpods 4-et, ezert nem tudom mennyire maradna stabilan a fulemben. A Pro 1-gyel nem volt gondom, de ott ugye ott vannak a kulonbozo meretu gumibetetk.
-
Csuka740
újonc
Sziasztok! Ez a “hallókészülék” funkció iPad-en is kalibrálható? Ha igen, akkor utána tablet és telefon nélkül működik, vagy csatlakozva kell legyen? Praktikusan a kérdésem, hogy anyámnak lehet-e ilyen “hallókészüléke” tablet, vagy telefon nélkül?
-
válasz
szildavid90 #608 üzenetére
Igen, eltűntették gyárilag!
Vissza lehet kapcsolni, rakd a füledbe, majd pedig:
Settings / AirPods / Off Listening Mode -
válasz
szildavid90 #608 üzenetére
Nekem ott van, ahogy a settings /airpods részen is mind a 4. Válaszd le, majd párosítsd újra.Esetleg a hearing aid-et végig vitted és be van kapcsolva? Lehet az eltűnteti, még nem csináltam meg.
-
szildavid90
aktív tag
Itt volt egy olyan lehetőség, hogy - Ki - . Másnak is eltűnt?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Evil Snowman #604 üzenetére
Nekem bejött. A feeling is ahogy zajlik!
-
"még a legjobb sport Garmin-ok sem"
NEEEEE .... te jó isten gyere le, még a SZENT SzűzMária által felszentelt és hordott Garmin SEM tudja
most egy emberként kaptunk sokkot!! BIZTOS hogy tévedés történt, hogy a szent GARMIN nem tud valamit, mert OLYAN NINCS!!!Legközelebb szólunk az Apple-nek hogy ne az orvosi eszközöket szabályozó hatóságot kérdezzég meg az ilyen funkciókról, hanem téged
-
Hallás tesztre visszatérve, mivel ma kiadta az Apple az iOS 18.1-et, ezért annak valamint az AirPods legújabb firmware-ének a frissítését követően leteszteltem a fent említett funkciót.
Maga a folyamat a "klasszikus" SZTK-ban és egyéb fülészeti rendelő intézetekben alkalmazott folyamaton alapul, azaz ha az ember hallja a püttyögést a fülhallgatóban akkor emelje fel a kezét. Annyi, hogy itt a telefon kijelzőjére kell koppintani, ha halljuk a püttyenő hangot. Fülenként 2 és fél perc a vizsgálat, amit megelőz egy fülhallgató illeszkedési teszt, valamint annyit kér a program, hogy a vizsgálat megkezdése előtt keressünk egy csendes helyet.
-
Nyilván trollkodsz, de az EKG-ről sem állította sosem egyik "okosóra gyártó" sem azt, hogy ezzel bizony kiváltod a több elektródás orvosi EKG-t, meg a 24 órás Holert, stb.... Bizonyos dolgokat előre tud jelezni, de ennyi. Aki mást vár, az egy palimadár. Egyébként is, az óra is figyelmeztet, hogy ez nem fogja előre jelezni a komolyabb problémát pl. pitvarfibrillációt. Arra viszont tökéletes, hogy az egyénre szabott eset miatt minden megszokottól eltérőt jelezzen az adott tulaj számára.
-
la_cc
addikt
válasz
Evil Snowman #600 üzenetére
Szkeptikus vagyok az EKG funkcióval kapcsolatban is, a futós topik maratonos szakijai alapján még a legjobb sport Garmin-ok sem teljesen megbízhatóak a mellkas öves megoldással sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ránézésre alig változott valamit, mégis mindenben sokkal jobb a második generációs AirPods Pro. Ha valaki Apple cuccokkal vette körbe magát, nem talál hozzájuk jobban átgondolt TWS-t, viszont ha más operációs rendszerrel is használná, már billeg az almáskosár.
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Samsung S22+ telefon tokok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest