Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mik76

senior tag

válasz Beni2360 #34523 üzenetére

Eredetileg en is ezt a projectort neztem ki de nalam muszaj volt feljebb lepni hogy meglegyen a lens shift option. A keystoning ugyan elmeletben rongalja a kep minoseget, de a gyakorlatban en ugy lattam hogy elhanyagolhato. Esetleg ha a felvetel nagyon sok egyenes vonalat tartalmaz amik lassan mozognak akkor lathatsz rajtuk nemi futo interpolaciot de en eddig meg nem fedeztem fel ilyet.
    Mondjuk szerintem azert jobb minnel kevesebbet elterni a kozeptol, de ha muszaj akkor sem kell tul rossz eredmenyre szamitani.

Vall vagy szem magassag szerintem jelentektelen elteres.

En a menyora raktam a projektort (epson hc3000) es mivel nem talaltam annyira gyonyorunek hogy szem elott legyen, ezert a kanape moge kerult, igy kellett az extra zoom ero. Foleg mivel en limitalva voltam 210cm szeles kep meretre.

Apropo, en 4:3-as vasznat hasznalok a 16:9-es projektorhoz. Ennek a merete volt az egyetlen ami pont megfelelt az esztetikai kovetelmenyeknek ami a butorokat illeti. Szimplan csak akkorara kell allitani a kep meretet amekkora a vaszon szelteben es egy fekete szalaggal leragasztani a felso maradek reteget. Igy megvan a fekete keret es siman hasznalhato.

Új hozzászólás Aktív témák