- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Nekem van 15 Plusom, de csak azért vettem, mert nem tudtam mit várhatok az akkutól. Mivel a sima 15-nek is jó az akksi ideje, gondolkodás nélkül elcserélném a sima 15-re a Plust, ami ugyan olyan keveset használt, és iStyle vásárlás, mint az enyém. Oké az enyém 256 GB-os, de a 128-as is jöhet. Ha valaki ad egy ilyet viheti a Plust a picsába.
-
consono
nagyúr
válasz
janeszgol #32 üzenetére
Vitatkozhatsz, meg egyet érteni sem muszáj, de attól még nincs Mini vonala már az Apple-nek sem...
"The end of the iPhone Mini comes down to one factor: Demand, or lack thereof. The first signs of trouble arose in early 2021, when Consumer Intelligence Research Partners revealed that during the iPhone 12 launch window, the Mini accounted for just six percent of sales across the new line.Read More: https://www.slashgear.com/1613364/why-apple-discontinued-iphone-mini/"
-
Peti870
csendes tag
A megfelelő méretű telefon számomra max 130x7x60mm lenne kb
Kíváncsi vagyok mikor jönnek a 180-220x80-100x7-15mm méretű telefonok. Vagy a vödör alakú telefonok 360fokos kijelzővel bélelve
Bár egy V3 méretű telefon is jó lenne, teli kijelzővel mai tudással, biztos lenne ezekre is vevő, nem tudom miért gondolkodnak a gyártók úgy, hogy az új telefon csak nagyobb és nagyobb lehet.
Tuti lenne egy nem kicsi piaci rés ezekre. -
ORCA58
addikt
Kompakt?
Én nem látok kompakt készüléket, csak kis tepsit és nagy tepsit! -
blueMerle
veterán
Azért akad
Ott van mindjárt az S25, őt követi egy Pixel 9 PRO ami azért nem piskóta, a Xiaomi 14 sem egy batár cucc, és talán még az Edge 50 NEO is becsusszan a kompaktok közé. És akkor még a kinyithatós telefonokról nem is beszéltünk. Ami jó, hogy ezek nem alsópolcos vackok, így tényleg lehet Android fronton is minőségi de kompaktot venni.Én sem szeretem a péklapát telefonokat, ha még lenne iphone mini széria, a 16-osból biztos azt vettem volna, de így sem nagy a 16-os, nagyon jó használni.
-
Ez a lehúzás érdekes és rendszeresen előkerülő (szerintem téves) sztereotípia. 2018. óta 999 forint az összes kiadás, amit App-ra költöttem és mégis jól megvagyok. Ez a WIPR ad-blocker egyszeri, élettartamra szóló díja volt.
Az integrált jelszókezelés egyik vonzereje pont az, hogy integrált, tehát szükségtelen külön alkalmazás és kifizetés evégett. Természetes, hogy amint a példád is mutatja, ez nem mindenkinek oké, nekik marad a vásárlás vagy az iPad elkerülése.
-
válasz
LurkerSheik #15 üzenetére
Persze, nem vagyunk egyformák és másképp is használjuk az eszközeinket. Velem még nem fordult elő az elmúlt 7 évben, amióta iOS-t használok, hogy „nem ismeri fel az oldalt aminek a jelszava el van mentve”. Ha így volna, nekem sem felelne meg.
Igaz, kizárólag Safari van nálam, PC-n pedig EDGE. Ezeken hibátlan a működés, tapasztalataim alapján. A Chrome-ot már Android alatt is nagy ívben kerültem.
A Messenger esetemben pont fordítva van, mint nálad. Kényszerből használom pár Androidos ismerős miatt és nagyon nem tetszik, a fő beszélgetések mind iMessage felületen történnek. A képek jelentős mértékű lebutítása sem válik a Messenger javára (ugyanez nincs jelen iMessage esetén).
A végszó az, hogy ha neked jobb lesz a másik rendszer, akkor mindenképp érdemes váltani. A te érdeked az első. -
devast
addikt
válasz
LurkerSheik #15 üzenetére
A jelszokezelesrol annyit, hogy en pl reszben amiatt nem vettem ipad-et. Android-ot hasznalok minden mobil eszkozon, de kellett uj tablet, es tenyleg nagyon vonzo volt az ipad. Viszont a szoftverek amik a store-ban elerhetok az valami katasztrofa. En keepass-t hasznalok jelszavakhoz, ezt nyitom meg felhobol windows-on es androidon is. Ameddig ezt androidon es windowson egy teljesen 100% funckionalis ingyenes alkalmazassal megtehetem, addig konkretan ios-re valaszthatok, hogy $99.99 -ert veszek szoftvert hozza (strongbox), vagy 69.99 euroert (keepassium). Olyan szinten csutka lehuzas az egesz ios okoszisztema, hogy hiaba lenne jo deal az ipad, ugy ahogy van elengedtem az egeszet.
-
Amiket felsoroltal abbol csak a face id. De csak mert megszoktam.
Face iD elott a Touch ID-t jobban szerettem es nem tetszett mikor ezt meg kellett szokni aztan idovel sikerult.a jelszokezeles applen botranyos szerintem a mindennapokban gyakran van hogy nem ismeri fel az oldalt aminek a jelszava el van mentve.
Samsungon ott a samsung pass, nem kell kulso cucc vagy google jelszokezeloje igy ami chromeban el van mentve azt felismeri.
Applenek ugye van sajat meg van a chrome es persze nem vag egybe a ketto .
Imessage szerintem az egyik legrosszabb volt, a replyolni hosszu nyomassal lehetett, mar lehet jobbra suhintassal, de nekem tul privat, olyan mint beszelgetni egy kulon szobaban kettesben
fb messenger szerintem a legjobb erre a celra nekem ott olyan a millieu mint egy jatszoteren, valahogy masabb az erzet, erdekes.Apple pay helyett gpay remelem lesz, nem hordok bankkartyat igy ez kardinalis kerdes.
a 2 allassu nemito meg mar 15 pro ota nincs sajna, behoztak ezt a sz@r akciogombot amit alig nyomogatok emiatt, inkabb a cc-ben allitom, atszoktam pedig a nemito jo dolog volt.
-
válasz
LurkerSheik #4 üzenetére
Noha én elégedett Apple-felhasználó vagyok és nem tervezek visszamenni, azt is meg tudom érteni, ha valaki oda vált. Naponta kezelek robotos telefonokat, és bár saját használat nem jönne szóba, azért nem rosszak.
Ami hiányozna: a Face ID, dinamikus sziget, iMessage, integrált jelszókezelő (nem szeretnék külső appot e célra), ApplePay, fizikai némító gomb (ezt nagyon megszoktam és roppant praktikus, sajnálom, hogy az egy szem androidos gyártó, a Meizu, aki használta, már kivezette). -
zkosaras
aktív tag
Érdekes hogy milyen sok gyártó másolja a megoldásaikat, ezzel a kompakt (6 inch körüli) mérettel mégis ritkán találkozunk Android vonalon... sajnos.
-
consono
nagyúr
Érdekes ez a lista, főleg, ha ugyan ennél a cégnél megnézzük a gyártói eladási arányokat: [link]
-
Songoman
aktív tag
Sőt! Igazából a Google át fogja venni egy részét a Samsung által kifejlesztett DEX megoldását a desktop funkcióhoz az Android 16-ban.
Google teases an Android desktop mode, made with Samsung’s help
-
Elek419
csendes tag
válasz
LurkerSheik #4 üzenetére
Hali! Sajnos a Dex már nem lesz hasznos, mert a samsung kivezette.....Téves infóm volt bocsi.....
-
-
.LnB
titán
Brutál, hogy mennyire dominál az Apple.
-
janeszgol
félisten
A szar iPhone Plus hogy lemaradt. Ezért érdemes volt elvenni a Minit. Igen van 15 Plusom, jó teló, de a Mini jobb lenne. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux kezdőknek
- Horizon Forbidden West
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- BestBuy topik
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest