- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Táp ventilátor csere
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
windlord #1398 üzenetére
Köszi.
De nekem Miskolcon kell majd megpróbálnom ilyet találni.
Amúgy jól értem te a procira akarsz rakni termál padból még többet? Lehet a felfekvés miatt nem hülyeség, de szerintem inkább az alaplap aljára tegyél majd egy jó nagy darabot, mert az is felforrósodik az egész és szerencsére jó közel van az alu ház aljához, hogy át tudja adni a hőt. Legalábbis ezt remélem.
-
windlord
őstag
válasz
atillaahun #1396 üzenetére
Náluk van, én tőlük veszek holnap.
Mondjuk jó, mert két utcával vannak tőlem távol... -
windlord
őstag
Mi a borzasztó kolléga?
A minél nagyobb felületen történő hőközlés?Thermal pad, vagy valami hasonló mindenképpen kell rá, mert a két chip nincs egy magasságban, így nyugodtan rá lehet pasztázni.
El sem éri az egyik chip a bordát.
Tehát meg lehet b*szni...Más házba meg biztos nem fogom átköltöztetni!
Ebben kell megoldani...Különben a minél nagyobb borda is tök hülyeség.
Kisebb vörösréz a legjobb megoldás.
De zárójelben megjegyzem, én is naggyal próbálom.De a magas thermal pad lesz a megoldás.
A hőt közvetlenül át kellene adni a háznak... és az eldiszipálná. -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #1394 üzenetére
Nah, ennyit bírt ki, kb. fél óra 1080p-s Youtube után végül leszabályozott 1 GHz alá. Bár eddig ez kb. fél perc után történt.
Most nem volt rajta az alja a házon, tapogattam az alaplapot alulról ahol a proci van, meg mindenhol máshol is, kurva forró, de még a felrakott borda szélei is, amennyire elértem az ujjammal. Ez gondolom egyrészt jó jel, hogy sikerült viszonylag erősen ráhúzatni, másrészről úgy tűnik messze nem elég oda az a borda.
Szerintem az lenne talán a leghatásosabb ha a házra lehetne kivezetni a hőt. Láttam sokan csinálják ezt is egy fél centi vasta 10x10-es termál lapot tesznek az alaplap és ház alja közé, azon keresztül talán még sikerül több hőt leadatni vele mint a bordával. Megyek is holnap keresek ilyen cuccost, remélem lehet kapni a városban. -
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun #1394 üzenetére
Sejtem, hogy mire gondolsz, én (meg hát mindenki) a bordából ott kiköszörültünk egy darabot.
A stabil, határozott rászorítást old meg valahogy, mert elképesztően sok múlik rajta.
-
atillaahun
veterán
válasz
windlord #1392 üzenetére
Én most pont ezt csináltam. A lyukacsos lemezt levettem a fóliával együtt, a két kis kék hő lapra pedig közvetlenbe egy jó nagy hűtőborda került, amit egy régi gépből kikaptam (türelem híján). Mondjuk ráfogatni nem nagyon volt épp itthon eszközöm, ezért az alaplap négy nagy csavaros lyukján keresztül ráhúztam a bordát a lapra és az alján összecsavartam a drótokat.
Még csak most kapcsoltam be - mindjárt meglátjuk lesz-e valami haszna.(#1393) Mike88
Viszont azt vettem észre, hogy a proci mellett kicsit - a kábelek felé van egy pici hosszúkás kiálló bütyök, ami mintha magasabb lenne mint a proci, és ha nincs ott a a kis kék hőlap hogy megemelje, akkor az eltartja a bordát. Nem? -
Mike88
senior tag
válasz
windlord #1392 üzenetére
Azért nem mert az elgondolás is borzasztó (ne haragudj), igaz sokan így gondolkodtak itt is, meg freaktab-on is. Dobd le az árnyékoló lemezt, ha gondolod szedd le a termal pad-ot, mert úgy sem annyira jó a hatásfoka, mint a pasztának, használj pasztát, de ha nem akarod leszedni a termal pad-ot, még úgy is jobb eredményeket fogsz elérni, mint ami most sikerült. Használj a lehető legnagyobb, legszélesebb hűtőbordát, s szorítsd rá rendesen, én ehhez hajtottam egy lemezt, ami a nyákba kapaszkodik, kb. úgy képzeld el, mint egy C kampót. Így kb. 60-65 fokra tudtam visszaszorítani a hőt, anélkül, hogy használtam volna bármi más hőhidat a doboz és a nyák között, mivel én nem akarom megkockáztatni azt, hogy amennyiben szét kell szedni a dobozt, feszegetnem kelljen... Mindenesetre ezzel sem voltam elégedett, miután száműztem a dobozát is, s nagyobb dobozba került, magasabb bordával, 50 fok körül szokott beállni.
-
windlord
őstag
Pipo estén aki csinált hűtésmodot, az hogyan csinálta?
Ugye van a két chip.
A két chipen egy-egy thermal pad darab, amelyekkel felette egy fém, lyukacsos -gondolom- árnyékoló lemez.
Gyárilag annak a tetejére van ráragasztva egy fémes lemezke.Én úgy csináltam, hogy a lyukacsos lemezre kentem MX2 pasztát, rátettem egy bordát, amely hosszanti irányba túl lóg a lyukacsos részen, szélességében lefedi.
A fém lemezkét összehajtogattam, így most benn figyel a borda és a fedlap alatt mint egy távtartó.Mondjuk az eredményekkel annyira nem vagyok elégedett.
Tesztelésnél LinX alatt 80fok max, nem vesz vissza az órajelből semmit...Idle 60-65fok.
Hogyan kellene?
A lyukacsos fémet szedjem le, tegyek a chipekre termal padot és úgy rá a borda?
Közvetlenebbül adná át a hőt mint így? -
aelod
veterán
válasz
atillaahun #1389 üzenetére
Akkor ajánlott lenne neked beszerezni egy usb-s külső hangkártyát hozzá.
-
windlord
őstag
Mérte valaki, hogy idle és full load állapotban mennyit eszik a Pipo?
-
atillaahun
veterán
válasz
ericssonfan2 #1388 üzenetére
Nem, egy sima fülest dugtam csak bele.
Audio beállítás meg kb. 0 ebben a Pipo-ban. -
ericssonfan2
tag
válasz
atillaahun #1386 üzenetére
ha halk a beszéd, akkor lehet, hogy 5.1-es hangot próbálsz hallgatni, ami a stereo jack-en nem tud normálisan kijönni, hacsak nincs mixelve (pl mpc-hc audio beállításainál)
-
windlord
őstag
válasz
atillaahun #1386 üzenetére
En hdmi -n kuldom.
Az tokeletes. -
atillaahun
veterán
Nah végülis már mindegy, pattintottam fel egy törtet, már ez is kitűnően fut. Legalábbis egyelőre.
Hanghoz ti mit használtok amúgy? Én csak simán bedugtam a fülesem az elejébe, de ha olyan videót nézek, amiben beszéd van, azt valahogy sokkal halkabban hallani mint a zenét vagy háttérzajokat. Ha a monitorba dugom, akkor ott normálisan kiegyensúlyozott.
Nektek ez nem ilyen?(#1387) windlord
Mármint a monitorba van dugva a hangszóród, vagy hogy érted? -
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun #1382 üzenetére
Hajjaj, nem akarok hülyeséget írni, én egyszer telepítettem csak próbaképp, mivel amúgy open office-t használok s ráadásul most win8.1 pro van fönt, de emlékeim szerint a kezdőképernyőn megtalálható volt az office, ha ott nem, akkor lenyitod a kezdőképernyőt, az alkalmazásokhoz, s ott megkeresed. Erre én csak ráklikkeltem, s kis idő múlva már használható volt, biztos letöltött valamit, nem tudom.
-
atillaahun
veterán
Csak annyi, hogy videó sem kell ahhoz, hogy elkezdjen akadni mint a szemét. Nah mindegy, majd akkor csinálok valamiféle hűtést bele.
A korábbi geek-es fw most felment, amit linkeltél és aktiválódott is rendben, viszont az Office-al nem jutok dűlőre. Elindítom a FIRSTRUN.EXE-t, végigvisz valami kezdeti beállításokon, majd a végén kiírja, hogy all done, de program sehol.
Kell ezzel valami különlegeset csinálni, mert mintha el sem kezdené a letöltést, vagy nem tudom mit próbál csinálni vele - ? -
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun #1379 üzenetére
Mi bajod van a chrome-al? Hűtés nélkül nem nagyon kell használni. Nem véletlenül ajánlottam neked inkább a wintelt, abban van hűtés. Építs a pipora, s akkor nem lesz gond a chrome-al, már ha az a gond, h belassul tőle.
Az xp, win7 telepítési problémáról volt már szó itt, de nem tudom szépen megfogalmazni miért nem lehetséges, ha érdekel, keresd vissza. -
windlord
őstag
válasz
atillaahun #1379 üzenetére
Szurkolok, hogy sikeruljon.
Ha ez igy ok, akkor kiteszem a telepitot pendrivera, es ujrahuzom a gepet.
Feleslegesen nem foglaljon helyet a telepito a masinan... -
atillaahun
veterán
XP-t azért kipróbáltam, de már a telepítő sem hajlandó boot-olni az usb stick-ről (hogy rohadjon meg), ez mitől lehet egyébként?
Úgyhogy marad akkor az egyel korábbi fw, amit linkeltél. Ahogy nézem ez még 4,8 GB, nem csak 3 mint a legújabb, gondolom akkor ebben benne van az Office is (nah most 1 óra míg letöltődik).
Viszont ha a Chrome-s problémára nem találok rövid úton valami megoldást, lehet beb@szom az egész dobozt a kukába és nem veszek több ilyet. -
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun #1371 üzenetére
Mint írtam nálam, az előző verzió felrakása után nem kért kulcsot, s aktivált volt a win első pillanattól, szóval neked azért linkeltem a legfrissebbet, mert ahogy te is írtad, az aktiválási hiba javítva van abban a verzióban, legalábbis ezt írják...
Próbáld meg akkor a régebbit, aminél nálam sem volt hiba: (10 perc, ha nem valami lassú eszközről telepíted)
http://blog.geekbuying.com/index.php/2015/01/23/pipo-x7-tv-box-latest-firmware-released-20150123/XP-vel ne próbálkozz, nem fog sikerülni, ha már törés... mé'? Win 8.1-et tán nem lehet, hogy muszáj az xp? Persze amíg nem "muszáj törni", addig minek, először próbáld meg a korábbi verziót, hátha. Én csak arról tudtam nyilatkozni, hogy nálam hogy volt, s ha nem kellett kulcsot beírni, akkor nyilvánvalóan az uefi tárolja, azt nem tudhattam, hogy ez nem minden egyes x7-nél van így.
-
zoltan6
addikt
válasz
tatararpad #1376 üzenetére
aktiválás egyenlő a kulccsal szerintem ebben az esetben,mert a hardverhez van a kulcs az meg nem változott,milliószor raktam már újra a tabletemet soha nem mentettem el semmit,és nem is kért kulcsot.
-
tatararpad
őstag
válasz
atillaahun #1375 üzenetére
Az aktiválást nem, csak a kulcsot szokták ott, ezért nem kell újra beírni telepítéskor. Egyszerűbb lett volna ha kimented, már kész is lennél vele
-
atillaahun
veterán
válasz
tatararpad #1374 üzenetére
Hát nem.
ITT még arról volt szó, hogy az UEFI tárolja. -
tatararpad
őstag
válasz
atillaahun #1373 üzenetére
Aktiválást nem mentetted ki?
-
tlala
addikt
válasz
atillaahun #1371 üzenetére
Pontosan melyik fw-t tetted rá?
Tudnál dobni hozzá egy letöltési linket? -
atillaahun
veterán
Közben kipróbáltam egyébként a geek-es fw-t, felment hiba nélkül, csak épp az aktiválás nem működött benne.
Plusz még az Office-t is kispórolták belőle. Próbálta már ezt valaki?Végén az lesz hogy b@szok rá egy jó kis tört XP-t, lehet azon még a Chrome is működni fog. Nekem a többi böngésző nem pálya, oda van szinkronizálva az összes jelszavam könyvjelzőm, history meg minden.
-
Mike88
senior tag
Ja, félreértettél. A mondandóm 2. felét nem neked szántam, hanem a többi pipo x7 tulajnak. Ha wintelről van szó, most látom, hogy már eleve dual boot-al árulják: [link]
De emlékeim szerint neked már van egy, szal nem leendő tulaj vagy? freaktab-on mintha már találkoztam volna a nickneveddel... Meg kell várni, míg a geek megosztja a firmware-t, ha tőlük vetted, akkor rájuk is írhatsz, hogy amennyiben tudják, töltsék fel, ha nem tőlük vetted, teljesen mind1, akkor várni kell, mivel az az első, hogy kérnek egy rendelési azonosítót, anélkül nem foglalkoznak senkivel.
Lehet még próbálkozni x86-os Android telepítésével vagy emuláld addig, míg meg nem osztja a geek vagy valaki más. -
Mike88
senior tag
Nincs. Nem is volt. Szüleim használják, nincs rá szükségük, mivel nem TV-re van kötve, hanem monitorra, kimondottan PC-ként üzemel, androidot meg úgy gondolom max. akkor éri meg telepíteni, ha TV-re van kötve, s az applikációk széles kínálatát kihasználod, akár médiatartalom, akár játék stb.
Ha már androidról van szó, (s ha már valakinek az is új volt, hogy geek blogjáról letölthető az X7-hez windows) X7S-hez közzétette a geekbuying a "firmware-t", szóval amennyiben azonosak a hardverösszetevők, gondolom én rá lehet erőltetni, ha valaki esetleg nem emulálni szeretné az androidot.
-
-
Lifeforce
őstag
válasz
zoltan6 #1363 üzenetére
Neked mi van rajta?
Én forgattam rá inuxot, nagyon meg vagyok elégedve vele.
2 dolog ami bosszant benne, hogy hiába állítom be az USB supportnál, hogy kikapcsolt állapotban ne hagyja rajta az áramot, nem kapcsolja le a külső merevlemezeimet.
A másik dolog az én bénaságom, szenvedek a lirc beállításaival -
tatararpad
őstag
válasz
szbarna1 #1355 üzenetére
Felejtős. Legnagyobb hibája hogy Bay-Trail, új terméket már nem kéne kihozni vele, mert a Windows 10 itt van a küszöbön, a BT pedig jelen állás szerint legacy támogatást kap. Miközben itt a Cherry Trail. Előnye, hogy Windows nélkül legalább olcsó, a Compute Stick linuxal sem sokkal olcsóbb viszont gyengébb hardvert kap.
-
zoltan6
addikt
válasz
interstate76 #1357 üzenetére
nem rossz cucc,kell bele egy laptop ram+egy ssd azt kész is,de mondjuk 47-ért vettem itthon zotac-ot jobb hardverrel 2 év garanciával.
-
interstate76
addikt
Itt a legolcsóbb megbízható eladónál. Valóban nem nagyságrendekkel, de azért drágább (olyan 40e Ft + ÁFA, tehát nem is éri meg Kínából rendelni). Az összes többinél kamu a free shipping, ha megnyitod a terméket, akkor rájön 20-30 usd szállítási költség.
-
djnice
veterán
válasz
interstate76 #1354 üzenetére
Több eladónál is hasonló áron van, az ár reális. Ha nem jön rá ÁFA, akkor is 36.000 Ft körül van, itthon is kb ennyi egy J1900 minitx alaplap + ház, igaz az valamivel nagyobb méretű mint ez.
-
szbarna1
csendes tag
Uj jatekos a piacon : Meegopad t02 es ezen mar hivatalos Windows 8.1 with bing van rajta [link] kicsit hasonlit a hamarosan megjeleno Intel Comute Stick -re szerintem
-
interstate76
addikt
Tudom, hogy csak mutatni küldted, de egyrészt egy ilyen eladó esetében nem reális az ár (azért olcsó, mert nem küld semmit), másrészt pedig ha idetéved valaki, aki nem annyira rutinos vásárló, akkor az bizony sülhet el balul is. Én Alin csak "gyémántos" eladóktól vásárolok, eBayen pedig olyanoktól, akiknek minimum több ezer pozitív visszajelzésük van.
Maga a linken szereplő hardver egyébként tényleg jó.
-
aelod
veterán
válasz
interstate76 #1351 üzenetére
Most már jó a link.
(Telefonról vagyok általában és az aliexpress app link másolása nem épp a legjobb...)Ja de csak mutiba küldtem nem muszáj venni is egyből
-
atillaahun
veterán
Csak én nézek be valamit vagy a Pipo-n tényleg nincs hang ha beledugok egy fülest és hdmi-n megy a kép?
Monitorba dugva működik egyébként, de ott valami brutális alapzaj van bármit bármerre állítok. -
aelod
veterán
válasz
interstate76 #1349 üzenetére
Ezjobban tetszik. Bővíthető. Hűtése is jobb.
-
interstate76
addikt
500 GB tárhely, usb 3.0, ill. itt tudsz ránézni a procikra. Klassziskülönbség van.
Az ethernetet nem is láttam, hogy csak 10/100-as. Szerintem elírták. A leggyengébb pontja a 2 GB RAM, ez így winhez karcsú, pláne, ha játszani is akar valaki. OpenELEC kell erre is, aztán meg is van a brutál médiaplayer.
Hogy ár/érték arányban melyik a jobb, arról én nem szeretnék vitatkozni, anyáztatok elegen, amikor azt fejtegettem, hogy szerintem a Pipo nagyon drága, ennél a gépnél kihagynám ugyanezt a témát.
Max. annyit fűznék hozzá, hogy én inkább keveset használt HTPC-t vennék 50e Ft-ért, nem egy ilyet 190,- USD + ÁFÁ.ért, de ez szubjektív, meg nem is ugyanaz a két cucc.
-
aelod
veterán
válasz
interstate76 #1347 üzenetére
Mennyivel erősebb ez mint a pip x7? Belső antennás megoldás, nem tudom mennyire stabil a wifi jel erősség?
De tetszik minenesetre.
Ethernet sem acélos -
interstate76
addikt
Erősödő wines vasak - ezen proci köré sokan építenek HTPC-t. A RAM nem túl sok, de ha a hűtést jól meg tudják oldani ilyen kis házban, akkor ez egy jó kis cucc.
-
Mike88
senior tag
Dehogynem, de már leírtam, olyan mintha a falnak beszélnék.
Atilla, töltsd le geekbuying blogjáról a pipo-hoz tartozó windows-t (én ugyan az egyel korábbit töltöttem le anno), másold egy pendrive-ra a rar tartalmát, (olvasd vissza, amit írtam, nem akarom még egyszer leírni) majd bootolj be arról (induláskor f7 akár többszöri lenyomás, majd menüből válaszd a pendrive-od). -
tatararpad
őstag
válasz
atillaahun #1335 üzenetére
Amúgy a Speciális rendszerindírás -> Hibaelhárítás menüjében sincs lehetőséged felújításra/frissítésre?
-
Ezek a kütyük nem automatikusan aktiválják magukat úgy, hogy az UEFI tartalmazza a windows kulcsot?
-
tatararpad
őstag
válasz
Mert ott foglalkoznak warez Windows aktiválással is. Itt nem, amúgy faék egyszerű kattingatós a dolog. De ahogy írták sokra amúgy sem mész vele mert nincs telepítőmédiád, én is csak azért javasoltam mert hátha jól jöhet még. Saját Windowst persze telepíthetsz.
-
Polllen
félisten
válasz
Ránéztem erre a win 8 with bing mókára és úgy néz ki, hogy csak a recovery-vel megy. Legalábbis ms ezt ajánlja...
Nézd meg ezt esetleg.
aelod
Ha van hozzá licence kulcsa, akkor igen.
.
-
aelod
veterán
válasz
tatararpad #1334 üzenetére
És egy mezei win 8.1 nem rakható rá?
vidáut Bing?
-
zoltan6
addikt
válasz
kiolvasni kitudod pld. aida64-el,csak windows 8.1 bing telepítőt nem igazán fogsz találni hozzá.
-
atillaahun
veterán
válasz
tatararpad #1332 üzenetére
ATM-re egy ILYET találtam. Végigolvastam de ez nekem magas. Főleg ez a WMC-s dolog, de még az Office-al is kavar benne valamit.
Akkor ez a dolog nem tud úgy működni, hogy valahol a Win-ben van egy 5*5 karakter hosszúságú kulcs, amit felírok magamnak és újratelepítés után meg simán bepötyögöm?
(Win 8 topic-ban egyébként nem úgy néz ki, hogy nagyon segíteni akarnának.)
-
Polllen
félisten
válasz
tatararpad #1332 üzenetére
A CD kulcs "kinyerhető" elméletileg a rendszerből, de azért irányítottam a win 8 topikba, mert nem tudom, ott is működik-e ez. Utoljára xp alatt volt rá szükségem.
De az is lehet, hogy az UEFI-ban tárolja a rendszer.
-
Polllen
félisten
válasz
atillaahun #1329 üzenetére
Csinálhatod azt is, hogy letöltöd az ms oldaláról a megfelelő win verziót, usb-re teszed és teljes reinstall-t nyomsz. (klasszikus régi telepítés)
Ebben az esetben újra kell majd aktíválni, de a windows 8/8.1 topikban tudnak segíteni.
-
atillaahun
veterán
Oké, megpróbálok, köszi. Valaki?
És ezzel az aktiválási kóddal mi a helyzet? Ha újrahúzom a Win-t, akkor gondolom ezt újra meg kell adni, nem? -
zoltan6
addikt
válasz
atillaahun #1327 üzenetére
akkor letörölte az előző tulaj a recovery particiót,valkitől itt a fórumba szerezzél egy pendrive-ra mentett recoveryt,én már eladtam a készüléket ebben sajnos nem tudok segíteni.
-
zoltan6
addikt
válasz
atillaahun #1325 üzenetére
-
atillaahun
veterán
Nah, megérkezett a Pipo-m. Használtan vettem úgyhogy szeretném teljesen gyári állapotba állítani. Hogy lehetséges?
-
Solten
őstag
Hi, tud kezelni a Pipo 64GB-os microSD-t?
-
Upo
addikt
Pont ezt mondom hogy a linkelt rom nem a pipora való, de létezik gyári pipo android, mivel árulják dual rendszerrel is, ráadásul múlt héten akciós volt 99$-ért az android+win8.1 dual bootos, olcsóbb mint a csak wines. Azt az androidot kéne dumpolni egy pendrive-ra, azzal minden kell hogy működjön.
-
Mike88
senior tag
Jó reggelt! Elnézést, hogy én válaszolok.
"Senki nem áldoz be 8gb-ot sticken vagy 16gb-ot pipon, a 24 gb szabad helyből. Próbáld az Amiduos virtual androidot. Fut a 2 rendszer egyszerre, állítani tudod amiduosban mennyi ramot használjon."
6 hsz-al "feletted"!
Ezért! Szerintem.... Úgy gondolom ez egyértelmű, hogy amennyiben lehetséges külső eszközre telepíteni egy 2. rendszert, az sokkal jobb megoldás.
Avagy arra gondolsz, hogy a gyári androidot kellene külső eszközre "átmenteni"? Ez OK, csak a linkelt android nem a Pipo-ra készült.
S mivel nem Pipo-ra készült, így gondolom én az eltérő hardverösszetevők miatt nincs hang, wifi, bt, így kár róla ennyit beszélni. Egyébként is az android, mint 2. rendszer azoknak jelentene bármit is, akik játékra is használnák, akik médialejátszás terén használnának olyan applikációkat, mint pl. az HBO go, teletéka, RTL most, Filmbox live, Fuso, TV go, UPC horizon stb. más előnyét nem látom, egy teljes értékű windows-al szemben, de lehet, hogy lenne még más is. -
hunaqua
addikt
http://movieshark.weebly.com
-
kukszi1
tag
Szia.Senki nem áldoz be 8gb sticken vagy 16gb pipon a 24 gb szabad helyből. Probáld az Amiduos virtual android. Fut a 2 rendszer egyszere álitani tudod amiduosban menyi ram használjon. Van belöle okos is
-
PeterPH
senior tag
Ezt az android verziót próbálta már valaki a Pipo-n? Van értelme W8.1 helyett, vagy inkább csak egy lehetőség?
-
Upo
addikt
Most van krézidíl a pipo x7s-re, 99.99$, három színben is. Pár óra múlva lejár, hátha valakinek érdekes lehet.
-
atillaahun
veterán
válasz
zsozsoooooo #1308 üzenetére
Közben már elmagyarázták, hogy 1830-MHz-vel is tud működni ha engedélyezem a BIOS-ban.
Csak azt nem értettem elsőre, hogy pár helyen csak az 1333 volt kiírva, máshol meg egy tartomány és hogy akkor miért nem csak a tartomány felső értékét tüntetik fel. -
zsozsoooooo
tag
válasz
atillaahun #1307 üzenetére
Nem teljesen értem én a kérdést. Ugyanazt mint a többinél, frekvenciát.
-
atillaahun
veterán
Megtudnátok mondani hogy mit jelent ezeknél a processzoroknál az 1333 ~ 1830 MHz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest