- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
Na nekem nem volt hosszútávú a kapcsolatom a pipo x7-el,sikerült jó áron eladnom (40K) a készüléket.nem volt vele különösebb bajom,de volt egy két fogyatékossága amivel nem tudtam kibékülni.
-Lassú hálózat,amit ráadásul alvó módba rakásnál el is dobált időnként.
-viszonylag gyenge wifi
-nem bővíthető,lassú emmc meghajtó
-nem bővíthető ram
-melegedés probléma
-instabil windows bing
-usb 3 hiánya
-és ami a legfontosabb számomra,digitális hang kimenet hiánya
A következő készüléket vettem helyette,amiről egy-két dolgot megosztanék:
ZOTAC ZBOX CI320 nano
A ZOTAC ZBOX CI320 nano-t használni a pipo x7 után,olyan mintha az ember trabantból mercedesbe ülne át.
igényes ház ami műanyag ugyan,de remekül működik benne a hűtés a méhsejtszerű kivágások miatt.
A készülék 49700ft-került,amihez nem jár meghajtó,és ram,azt külön még be kell szerezni hozzá.
számomra nagy pozítícum a bővithető memória,amit 8gb-ig bővíthetünk benne ddr3-as so-dimm rammal.
én egy 4gb-os samsung-ot raktam bele.
Sata csatlakozó is van benne,amibe tetszés szerint pakolhatunk 2,5'-os ssd-t vagy merevlemezt.én egy itthon levő samsung 64 gb-os ssd-t raktam bele.
A gép villámgyors lett a windows 64 bites 8.1-töl,de rakhatunk rá akár linux-ot is.én főleg kodival használom,gyönyörűen akadás mentesen játszik le minden filmet a nas-ról,még a 40gb-os bluray isot is,ami a pipo x7-el akadozott. valószínűleg a lassú hálózati csatoló miatt.
A gépen mindenféle létező,manapság használatos csatlakozó megtalálható,úgymint 4db usb3,2db usb2,displayport,hdmi,gigabites lan,esata,kártyaolvasó,mikrofon bemenet,hang kimenet,spdif optikai kimenet ami nekem nagyon fontos volt a házimozizáshoz.
A zotac szivében egy intel celeron N2930-as quad core proci dobob,de kapható a készülék amd-s.illetve i3-as,i5-ös kivitelben,persze jóval drágábban.
A készülékben komoly beépített AC-s wi-fi vevő van,tudja az 5ghz-et is.230/100Mb/s-os sebességet mértem vele.
vezetékes gigabites csatlakozóján pedig 433/100Mb/s-ot a digis 500/100-as netemmel.
A készüléket 26-27 fokos szobában még intenzív blu-ray filmezés után sem láttam felmenni 55C fok fölé,ezt 500-600mhz-es procival tette kb 30%-os proci,és 30%-os ram terhelés mellett.tehát van benne még tartalék.
A böngészés villámgyors,az 1080p-s youtube video chrome-n is szépen akadásmentesen megy,4K-t,3D-t nem próbáltam,nincs hozzá megjelenítőm.
Külön pozitívum még a készülékbe épített infra vevő,ami kiválóan müködik bármilyen olcsó ebay-es MCE táviráníyítóval.
úgy hogy én nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel.
Kicsit hosszú lett a komment,lehet inkább egy logoutos írást kellett volna belőle csinálni -
tlala
addikt
Ez meg WIFI, ez sem jobb (N-es).
Érdekes viszont, hogy ha a Popcorn-ba dugom át a hálózati kábelt, akkor azon nem akad a film.
Szóval úgy tűnik, nem a router oldalon van a bibi.
A Pipo-n már hálózati kártya drivert is frissítettem.
Sajna tök sügér vagyok a hálózati beállításokhoz, nem tudom, hogy hol kéne elkezdeni. -
ovika
tag
Hoppácska! Elérhető a pipo x7 magyar boltban is!
-
Upo
addikt
Találtam most olyant is, hogy tableten wim-boot-os recoveryt szoktak használni. Ez úgy működik, hogy a recovery partíción rajta van tömörítve, a c meghajtón pedig csak pointerek vannak amik a recovery partícióra mutatnak. Ezért lehet a c-n olyan kicsi a windows. Amikor frissít, vagy fájlokat ad hozzá, akkor azokat meg a c-n tárolja. Ezért nem engedi törölni a partíciót.
Meg lehetne csinálni hogy összevonni a 2 partíciót és arra telepíteni, de ugye a win8-ban van ez a helyreállítási opció, azaz mindenképp letárolja a helyreállításhoz szükséges dolgokat is. Normál telepítésnél ezért a rendszer fájlokat duplán tárolod, egy a helyreállításhoz, egy amit használ a rendszer. Ha nem wim-boot-osra telepíted akkor sokkal nagyobb helyet foglal, valószínű még kevesebb helyed lenne mint most van.
Ha gondolod akkor próbáld ki, pendrájvos telepítőről felrakni a win-t, a recovery-t meg a C-t törölni, létrehozni helyette 1 nagy partíciót és arra telepíteni, kíváncsi lennék hogy így mennyi hely maradna.Szerk: nem biztos, hogy kevesebb hely maradna, dik má he, mit találtam!
-
Laza...
addikt
Most ez van:
Itt is pont ez van, törlés/átméretezés után javítani akarja magát a win, ami persze nem megy, és átmegy "bootloopba"
Csak a pendriveról való újrahúzás müxik. Még lehet a telepítőt megbuherlom, és abban kiveszem ennek a particionak a létrehozását. Csak most nincs kedvem megint újratelepíteni
-
Upo
addikt
Nincs ilyen készülékem, de ez egy kombinált recovery/system reserved partíció lesz. Asystem reserved-en van a boot rész, ha dvd-ről telepítesz akkor a win7 létrehoz egy 100 megás, a 8 pedig 300 megás partíciót, na ez az. Ezt szokták úgy is, hogy nagyobbra csinálják és erre megy a recovery is. Valószínűezért nem engedi a tool sem törölni. Rá kell nézni, ha van rajta boot vagy efi könyvtár akkor ez a helyzet. (ha nem látszik akkor a lemezkezelőben lehet hozzáadni betűjelet és akkor fog) Meg lehet próbálni, hogy a recovery könyvtárait törölni, összezsugorítani a partíciót, a c-t pedig kiterjeszteni az üres helyre, bár mindenképp macerás hogy nem lehet a "meghajtót" kiszerelni és berakni egy másik gépbe. Esetleg lehet bootolni egy win8 to go penről, vagy hasonlóról, akkor esetleg enged a lemezkezelő átméretezni. Linuxot is lehet esetleg bootolni, de mikor utoljára próbáltam pár éve, a gparted-es átméretezés után elhasalt a win, nem bootolt.
Másik megoldás lehet, hogy a boot fájlokat átrakni a c-re, akkor lehet törölni a recovery partíciót. -
Laza...
addikt
Ez alapján is próbáltam, de így sem megy
itt van egy ilyen a leírásban:
"7.Amikor befejeződik az eljárás, tegye az alábbiak egyikét:•Ha meg szeretné tartani a számítógépen lévő helyreállítási partíciót, koppintson vagy kattintson a Befejezés gombra.
•Ha a helyreállítási partíció eltávolításával lemezterületet szeretne felszabadítani, koppintson vagy kattintson A helyreállítási partíció törlése elemre. (na ez ami nincs) Ezután koppintson vagy kattintson a Törlésgombra. Felszabadul a helyreállítási lemezkép tárolására használt lemezterület. Amikor befejeződik az eltávolítás, koppintson vagy kattintson a Befejezés gombra."
Létrejön a helyreállító lemez, de a végén nincs ott hogy törölhetem a lemezt. Ha törlöm valamilyen particionáló progival, akkor meg meghal a win. Valakinek még ötlete? Vagy lehet ez a Bing kiadás "velejárója"
-
Laza...
addikt
Én meg még a rejtett visszaállító partíciót akarom (akarnám) legyalulni, mert az az 5 GB hely azért nagyon sok, és egy pendriveról bármikor egyébként újra tudom húzni a gépet. De ahogy legyalulom a particiót, a win összeomlik és nem tudja magát megjavítani
-
tlala
addikt
válasz
szasza_1 #868 üzenetére
Igen, szerintem a kolléga a V2 alatt egyszerűen egy "újabb verziót" értett, mert az előzővel állítólag voltak valami hálózati problémák.
De majd elmondja ő, könnyen lehet, hogy sokkal jobban képben van, mint én, hiszen talán a gyártóval tárgyalt.
Az viszont biztos, hogy a neten nem látható semmilyen "V2" verzió. -
tlala
addikt
válasz
szasza_1 #865 üzenetére
Ránéztem az Egreat speckójára, a doboz mérete 134 mm - szemben a Pipo 185 mm-es (emiatt sokkal szellősebb) dobozával. Ahogy nézem, a Pipo alja sokkal jobban perforált (és talán az oldala is).
Hacsak nincs valami nagy varázslás ez Egreat belsejében hűtés ügyben (ami nem valószínű), akkor szerintem méginkább melegedős. -
szasza_1
senior tag
Köszi mindenkinek!
Egreat i6 vagy a PiPO X7 jobb (vétel)? Úgy látom, a PiPO X7-ben egy picit erősebb a processzor (Z3736F). Fentebb olvastam a v2 verziót. Annál a hűtés gondot megoldották már gyárilag? Egreat i6-nak is vannak hűtés gondjai? Tudtok ajánlani valakit, akinél olcsón beszerezhetők ezek a kis számítógépek? -
tlala
addikt
Tesztelem a hűtőborda + panel alja és alsó fém fedél között ragacs megoldást, hogy mennyire hoz megnyugtató eredményt a Piponál.
Ehhez a Real Temp GT 3.70-es progi Sensor Test funkcióját használtam.
Beállítottam a "Torture" meg a Small FFT (maxium heat, FPUS stress...) funkciókat (Prime95-öt használja), stb. de nem ment túl magasra a hőfok.
Ezutána BIOS-ban aktiváltam a GFX Boost funkciót, az eredmény szemmel láthatóan valamivel gyorsabb video megjelenítés volt, cserébe megasabb hőfokok. De még így is minden bőven a "normál" tartományban (ennél a chipsetnél).
Próbaképpen lefuttattam a Legyes cikkében melegedés teszteléshez használt "Minyonok" előzetest, 1080p-ben, háromszor egymás után.
A hőmérséklet maxium 44 fokig ment fel.
Mindezekből azt a következtetést vonom le, hogy a 290 Ft-os hűtőborda és alulra a ragacs elegendő megoldásnak tűnik.GFX nélkül:
GFX Boost aktiválva:
-
Mike88
senior tag
Már hogy, mire gondolsz? Hűtőbordaként használva? Mert arra a hűtőborda a legjobb, nem véletlenül olyan a kialakítása, amilyen. Alul tömör, majd azon lamellák állnak, hogy jól átjárhassa a levegő. Hőhídnak a dobozra viszont lehet hogy jó, ha arra gondoltál. Mint már írtam teljes mértékben ezzel a módszerrel van megoldva egy általam használt boxban is a hőhíd a prociról a dobozra.
-----------------------------
Véleményem szerint a felfordított házzal max. annyit lehet elérni, hogy alaposan felmelegítjük az amúgy is meleg NYÁK-ot, hisz a meleg levegő felfelé száll, így azt fogja majd érni elsőként a meleg levegő, oldalirányból biztos, hogy nem fog annyi hideg levegő beáramlani, hogy a meleg levegőt az kiszorítsa, de meglehet győzni, mert kettes voltam fizikából.
-
ovika
tag
Ilyen alu szelvényt tudok szerezni.
Ezzel szerintetek lehetne majd kezdeni valamit hűtés tekintetében? -
szasza_1
senior tag
Igen, köszönöm, ismerem, használjuk is nagy számban. De csomó makrót használjuk, és MS office alatt működnek jól, és a hun-spell helyesírás ellenőrzővel sincsenek jó tapasztalataink, hiába szerepel jobban a teszteken, való életben nem...
Ezekre a gépekre is elérhető lesz a Windows 10 ingyenesen? Ennek a frissítését a gyártó fogja elvégezni, és kiad egy imaget, vagy ezekre a gépekre is lehet telepíteni OS-t, USB-n keresztül? -
kukszi1
tag
Libre office ingyenes.
-
szasza_1
senior tag
Sziasztok! A fórumban szereplő miniPC-k egyikét szeretném használni irodai célokra, nagyobb mennyiségben. Most látom, hogy pl a PiPO X7-hez Office365-öt is adnak. Ez az Office csak egy évig működik? Utána még működésre lehet bírni, pl az image újbóli felrakásával? Amikhez nem adnak Office-t (pl a fentebb linkelt Egreat i6), azokhoz létezik ingyenes vagy olcsó legális Office csomag?
Melyik gépet ajánlanátok ilyen célra? (Egreat i6 azért tetszik, mert van rajta VGA kimenet)
Mostanában (elkövetkezendő fél évben) várható ilyen jellegű gépekből erősebb verzió? -
SanyiSay
aktív tag
Ez egy hasznos tanács mivel sokan nem szeretnék szétszedni a készüléket, bár a problémájuk ettől még nem változik. Ellenben ha nincs levegő mozgás, azaz nincs alján is lyuk, a forró légburok nem cirkulál megfelelően. Van hogy semmit nem ér, viszont lehet hogy hatásos ki tudja. Ha tennél mellé pár számot terhelés közben, egy hőfok fejjel lefelé és egy normálisan pozícióban az lenne ám az igazi.
Szerintem. -
Freebush
csendes tag
-
tlala
addikt
Van egy új remek, passzív hűtési ötletem!
Tudjátok hogyan lehet másodpercek alatt remekül perforált, csupa lyuk tetőt varázsolni a Pipo dobozának a tetejére??
Megfordítva (a doboz aljával felfelé) kell az asztalra letenni! -
Mike88
senior tag
Valóban nem megy a link. Hát, ha csak analóg tudod megoldani az 5.1-et, akkor igen, de ha megy digitálisan is, az én esetemben a TV-men van optikai hang kimenet, ez van az 5.1-es erősítőre kötve, a Pipo HDMI-n kiküldi az 5.1-es hangot a TV-re, onnan meg optikán megy az erősítőre.
Laza szerintem az lehet benne a logika, hogy a legtöbb kamerában ma már van mikrofon, de ha mégis kell, akkor majd megoldják a felhasználók egy usb-s hangkártyával, egy stereo hangkártya szinte filléres tétel.-----------------------------------------------------------------------
Amúgy eddig gondolkodtam a nagyobb házban, de most már el is dőlt a dolog, hogy az lesz. Mivel nem küszködök helyhiánnyal, így egy nagyobb ház is elfér a TV alatt, mehet rá magasabb borda, de nem ez a fő oka. A TV tunert beépítem, továbbá beépül a 3.5" külső winchester is, s egy DVD író (mivel rájöttem a héten, hogy hiányzik, lehet, hogy 1 évben max. 2-3×, de hiányzik. Több külső eszközt viszont nem akarok, mert már így is kész galamb fészek van kábelekből). Paneltáppal akarom megoldani a tápellátást, első körben van otthon elfekvőben egy régi digis beltérim amin található többek között 2×12V; 3×5V; amperilag kell még kimérnem, hogy megfelelő lesz-e. Mert ezzel akár megtudom majd táplálni a boxot, a winyót, az aktív hubot, a dvd írót.
Aki max egy külső winyóval építené össze egy szellősebb házba, annak ajánlom figyelmébe azt, amivel most szembesültem, hogy elég sokan erre a célra régi set-top-box-ok, sőt akár videó magnók házát használják.
-
aelod
veterán
[link] Pipohoz esetleges hűtés gondok orvoslására.
Nagyon gondolkodom egy ilyen masinán. A kérdésem az lenne, hogy ez milyen hangot ad? (Tudom, hogy nincs beépített hangkeltője) Vagy érdemesebb inkább egy usb-s hangkarit rádugni 5.1-hez? -
windlord
őstag
Bocsanat, uj hozzaszolast szerettem volna nem valaszt Neked!
Mindegy, az ertek olyan 85-90fok magassaga lesz.
Azert batorkodtam megkerdezni, mert irogattatok a hofok miatti vedelmet.
Erre lettem volna kivancsi!
Nem kiosztani kell az embert, es mindenfele hozzaszolasokat linkelni, amely nem szolgal valaszra, sot meg a kerdesre sem utal.
Sok segitseget kaptam eddig Toletek, melyeket koszonok!
-
krealon
veterán
válasz
windlord #836 üzenetére
Mea culpa. Mea maxima kulpa.
A szines szagos leiras a hufokokrol kb 100 hozzaszolassal korabban van. -
PeterPH
senior tag
Talán a kérdés megfogalmazása nem volt elég egyértelmű, de a magyar nyelvben megfelelő szövegkörnyezetben "hol" kérdőszó nem feltétlenül helyre vonatkozik.
Jelen esetben egy hőmérséklet érték lenne a várt válasz, tehát milyen hőmérséklet elérésénél szabályoz le a processzor. -
tlala
addikt
Na, ma produktív voltam.
Vettem egy ilyen hűtőbordát, kerül amibe kerül, egyszer élünk, 290 Ft-ért.
Plusz kaptam valakitől (thx) egy darab 4-5mm vastag szilikon hűtőragacs lapkát. A ragacsot alulra tettem a NYÁK-ra, hogy átadja a hőt az alsó takarólemeznek.
A hűtőbordán egy kicsit kellett reszelni, hogy az a fémkupakos oszci ne legyen útban.
Némi hűtőzsírt kentem a bordára, illetve a hőközvetítő ragacsból vágtam 3 kis csíkot, amit a doboztetőre ragasztottam (a fekete részre, nem a fényes X alakú távtartó alaplemezre ), hogy az nyomja majd a procira a hűtőbordát a procira (a proci feletti fém árnyékoló lemezt a helyén hagytam).Az eredmény 2,5 óra 1080p-s nonstop youtubozás után (a Pipo állítva van, egyelőre 2 ceruzán):
-
Upo
addikt
Ilyen házban lenne jó hűtése!
-
Laza...
addikt
Ugyanmár, 0 szellőzés mellett mit vársz?
A pipo sem áll le, hanem rohadtul belassul, mivel túlmelegedés esetén vissza veszi az órajelet 50MHz-re, és gyak. olyan lesz minden mint egy lassított felvétel. Kell rá egy normális hűtőborda, és problem solved. Nekem most max 77fok fél óra 100% proci mellett, bedobozolva - a jelenlegi, átmeneti hűtésemmel. Ha megérkezik a másik, nagyobb borda, szerintem nyáron sem lesz melege
-
ovika
tag
Egy másik versenyző.
A leírásánál külön kiemelve, hogy más típusoknál rövid erős használat mellett leáll.
Ez persze nem.
A kérdésem tulajok felé Pipo x7...stb,hogy előfordult-e olyan, hogy leállt a masina ?
Ha igen, akkor mi akasztotta meg ? -
GrandS
senior tag
Ezt: Egreat i6 nézte már valaki?
-
tlala
addikt
Aki ventit akar használni, az esetleg gondolkozhat egy olyan elven alapuló megoldásban, mint a notebook hűtő alátétek/tartók.
Egy olyan aláépített rétegben, amelyben egy alacsony fordulatú, nagyobb méretű venti forog, arra ráhelyezni a Pipot eltávolított alsó lemezzel, és az alulról jövő levegő hűti az elektronikát, majd az oldalsó nyílásokon távozik.
Lehetne ezt forszírozni is oly módon, hogy a venti befúvó pozícióját az egyik oldalsó "üres" tér alá tenni (hiszen az elektronika csak középen van), azt az oldali perforációt lezárni, és így kényszeríteni a levegőt, hogy a panel alatt (és így közvetlenül a proci fölött) átáramolva a másik oldalsó nyílásokon menjen ki.
Vagy ha valaki az alap kivágásán és egy venti beépítésén gondolkodik az egyik oldalra, akkor max. 40 mm-es venti férne be, és azért a nem látható alsó lemezt kivágni mégis csak más, mint a tetőt. -
Mike88
senior tag
válasz
windlord #817 üzenetére
Szaki, aki ért hozzá, már hogy nem ötletet adni, hanem kivitelezni, az sztem előbb állna neki lyukakat marni magába a dobozba. Én úgy gondolom az, hogy kivágsz rá egy nagy lyukat, annál még az is esztétikusabb, ha szépen kivonalazva, egyenletesen pl. 6-os körüli lyukakat fúrsz rá, de elég p... anyagnak tűnik a doboz, megkockáztatom, hogy egy éles fúróval még ovális lyukakat is tudsz rá nyektetni. Csak vonal mellett kell haladni.
Nem megfelelő szerszámokkal is lehet alkotni, csak ahhoz kell még egy plusz is, azaz türelem.
-
windlord
őstag
Én még azon is matekolok, hogy a tetejéből kivágatnék egy darabot és valamiféle perforációt tennék be szellőzésnek.
Csak nem vágom, hogy ezt esztétikusan hogyan lehetne kivitelezni...
De csak van szaki aki ért hozzá...Mike88:
Először én is megpróbálom a bordát, melyet Laza... linkelt.
Már meg is rendeltem.
Ha elég, elég de hanem, akkor elgondolkodom a tetejére tervezett perforációs eljáráson.Isten igazából a ventit hanyagolnám én is, mert ugye a kuss miatt vettem meg
-
Mike88
senior tag
válasz
ericssonfan2 #814 üzenetére
Biztos voltam benne, hogy zúg.
számomra nem is alternatíva.
windlord! Ha 70 fok alatt vagy, az nem para, Ilyen kis sz.r vencsó simán mehet a tápról, max azt cseréled egy nagyobbra, 4A pl. de elveszti a lényeget ez a box, ha valamit zörgetsz benne.
Én ezeket a hőfokokat egy ekkorka bordával értem el, amit itt többen ráakarnak applikálni azért az sokkal nagyobb. Jómagam másik házban gondolkodom, amiben magasabb borda lehet, de a fő cél inkább az, hogy több mindent beleépítsek, mert a hőfok nekem így elfogadható. -
Laza...
addikt
Én a fentebb linkelt hőkapcsolót alkalmazva, ezzel a ventivel fogom használni (vagy hasonlóval). Ehhez persze a tetejét alaposan meg kell fúrni, a ventit a tetejére szerelni ennek pedig egy kis házszerű valamit eszkábálni, viszont garantáltan hatásos lesz. A hőfokkapcsolóval be lehet lőni hogy pl. 70 fokon kapcsoljon be, szerintem pár mp alatt le is hűti majd a cuccot. Most, hogy csak netezek, egyébként nem éri el az 50 fokot sem. De jön a nyár, és itt nem ritka a 38 fok sem a tetőtérben
Azaz a venti biztosan kell majd.
Egyébként én teljesen elégedett vagyok ezzel a "gépsárkánnyal"
-
windlord
őstag
válasz
smithsys #811 üzenetére
Köszönöm, már visszaolvastam.
Különben 750, s a Te hozzászólásod.Ott látom, hogy ~10fokot nyertél...
De szerintem a 65fok az még mindig marhára sok!782:
Itt kiderül, hogy nem túl rózsás a helyzet.Mike:
Én is erre gondoltam.
De a tápot honnan adnánk neki?
Lelopva a betápról?ericssonfan2:
+1
-
-
-
ovika
tag
Hűtés esetén vörösrézcsövet tudok szerezni, hozzá idomokat, még a forrasztás is megoldható.
15øx1mm,18øx1mm,22øx1mm,28øx1mm-es átmérővel.
Szerintetek milyen módon lehetne ezekből "bordát" vagy más hűtő egységet fabrikálni? -
windlord
őstag
Laza... linkjében szereplő tökéletes méretű borda sok javulást hozhat a hőfokokon?
Mondjuk én csak Kodi, torrent, böngészésre használom a gépet, de ha nyerek vele, akkor meglépem én is a hűtés tuningot...
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Egy ilyen proci alkalmas lehet HBO Go futtatására?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged