- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tatararpad #3323 üzenetére
Sqjnos, annyira nem vágom az Angolt, de nagyjából erről van szó.
-
törölt tag
válasz
tatararpad #3321 üzenetére
Tomato alatt nem megy, OpenWrt topikban is láttam, hogy küzdenek vele, a Puppylinux először látja modemként, de aztán mégsem tudja kezelni. Eddig jutottam.
-
interstate76
addikt
válasz
tatararpad #1825 üzenetére
Szerintem normális hűtéssel (elég a passzív is) sokkal többet ki lehet hozni belőlük, mint amit gyárilag tudnak. Eredetileg nem akartam ilyesmivel pepecselni, de most, hogy nekiálltam, megtetszett a dolog.
Ha most kezdeném, nem csinálnék mást, mint hogy kukáznám a wintel tetejének aljára szerelt fémlapot, a gyári hűtőbordára ragasztanék egy ilyet, kivágnám körülötte a doboz tetejét (
a hűtőborda felső széle pont egy síkba esne a doboz tetejével6mm magas kellene, hogy ne lógjon ki) és ennyi. Esetleg keresnék fekete hűtőbordát. Ez kb. 20 perces munka, és akkor nem is siettem.Ez itt 50x50 mm-es és kilógna felfelé, de sztem kifejezetten jól mutatna.
-
Upo
addikt
válasz
tatararpad #1782 üzenetére
Nem lehet, hogy az Intel Sticket láttad? Az 2/32-es.
Átnyaliztam gyorsan a datasheetet, ram limit az van, a 3735E és 3735G-nél 1 giga, a 3735D és 3735F-nél 2 giga. A tárolónál nem láttam limitet, csak a szabvány vezérlőket:The Storage Control Cluster (SCC) consists of
SDIO, SD Card and eMMC controllers to
support mass storage and IO devices.
• One eMMC 4.5 interface
• One SD Card 3.0 interface
• One SDIO 3.0 interface for SDIO-based Wi-FiEMMC4.5 chip van akár 128 gigás is, utánanéztem, mikor megfordult a fejemben hogy ki kéne cserélni a tabban a 32 gigást nagyobbra.
-
Upo
addikt
válasz
tatararpad #1776 üzenetére
Milyen 32 gigás limit? Akkor a 64 gigás tabok azok kamu? Bár volt már a kezemben 64 gigás tab és 54 giga üres hely volt rajta...
-
atillaahun
veterán
válasz
tatararpad #1544 üzenetére
Itt nem egészen értem mire gondolsz vagy hogy mi az a legacy support, de gondolom a W10 támogatására vonatkozik, az meg nem érint különösebben. Jó az nekem a mostani W8-al is, bár az XP volna az igazán jó, csak az meg ugye nem telepíthető erre a processzorra.
(#1545) pdan2
Köszi szépen. -
zoltan6
addikt
válasz
tatararpad #1376 üzenetére
aktiválás egyenlő a kulccsal szerintem ebben az esetben,mert a hardverhez van a kulcs az meg nem változott,milliószor raktam már újra a tabletemet soha nem mentettem el semmit,és nem is kért kulcsot.
-
atillaahun
veterán
válasz
tatararpad #1374 üzenetére
Hát nem.
ITT még arról volt szó, hogy az UEFI tárolja. -
aelod
veterán
válasz
tatararpad #1334 üzenetére
És egy mezei win 8.1 nem rakható rá?
vidáut Bing?
-
atillaahun
veterán
válasz
tatararpad #1332 üzenetére
ATM-re egy ILYET találtam. Végigolvastam de ez nekem magas. Főleg ez a WMC-s dolog, de még az Office-al is kavar benne valamit.
Akkor ez a dolog nem tud úgy működni, hogy valahol a Win-ben van egy 5*5 karakter hosszúságú kulcs, amit felírok magamnak és újratelepítés után meg simán bepötyögöm?
(Win 8 topic-ban egyébként nem úgy néz ki, hogy nagyon segíteni akarnának.)
-
Polllen
nagyúr
válasz
tatararpad #1332 üzenetére
A CD kulcs "kinyerhető" elméletileg a rendszerből, de azért irányítottam a win 8 topikba, mert nem tudom, ott is működik-e ez. Utoljára xp alatt volt rá szükségem.
De az is lehet, hogy az UEFI-ban tárolja a rendszer.
-
aelod
veterán
válasz
tatararpad #1287 üzenetére
Ha lesz időm kipróbálom ezt az AMIDuOS-t.
-
Mike88
senior tag
válasz
tatararpad #1229 üzenetére
Aha, köszi. Most ismerkedek vele. Elsőre Gambler-t próbáltam lejátszani 1080p-ben, mégis csak egy felkapott film jelenleg. 4 peer! Most ez komoly? Belenyúltam csak vagy ez az átlag? 250 kilóval csordogált a háttérben, jó hogy néha meg-meg akadt, amíg ment, persze folyamatos volt a kép, nem volt akadozás, ez szól elsősorban a kérdezőnek, még ha nem is érdekli már a válasz vagy csak elfoglalt s nem járt erre mostanság. Az nem rossz, hogy van felirat, s nem kell kotorásznom érte, szemben ugye kodival, ahol supersub-ról nyilván tudok rá feliratot nyitni, de meg kell keresni a hozzá passzolót, szal tetszik meg minden, most több időm nincs rá, remélem csak véletlen volt ez, s nem ez az, ami jellemző rá.
Atillaahun! Tudod bővíteni microSD-vel, azt adattárolásra tudod is használni, tudsz is rá telepíteni, csak a windows store-ban letöltött cuccokat nem tudod oda telepíteni. Írhatták volna neked egyből ezt is, csak akkor nem maradt volna benned kérdés, az meg unalmas!
Írtam neked privátban még délután, nagyjából ugyanazt, mint tatararpad írt a mondandója második felében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Fujitsu Esprimo D738 Megbízható asztali számítógép irodai és otthoni felhasználásra
- Lenovo ThinkCentre M700 - i5-6400-3.3GHz, 8GB DDR3, SSD 250GB, HDD 200GB eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest