- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen széket vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
jobesz
tag
válasz
Lifeforce #3814 üzenetére
köszönöm a választ, lehet akkor valami olccsó is megfelelne, de rendes teljesítményű
kérdésem az lenne hogy egyamd a4-5000 radeon 8330 hoz hasonló szintet cpu és gpu -t is figyelembevéve, szerinted melyik tudja?
[laptop harder és itx alaplapokon elérhető ez az a4-5000 8330 kombo]nekem azért a 10,esetleg 5 évvel ezelőtti játékokra is kellene, hl2 stb...
az általad említett i3 és i5 készülékek konkrétan milyen név alatt érhetőek el?
j4205 még nem elérhető sehol? -
gulac12
tag
válasz
Lifeforce #3677 üzenetére
Nekem is nagyon bejönne egy legalább i5-ös mini pc, a monitor mögött elbújtatva alig látszana és a bumszli nagy asztali leváltása végre megtörtébhetne. Ezt tervezgetem, dehát ahogy írtad az ár nagyon magas még, a kínai beszerzés pedig ekkora ár mellett már nekem nem bevállalós, tehát várni kell, majd talán pár év múlva.
Sajnálom egyébkét, hogy főként read only vagy csak, gondolom benézel azért az S905 topikba, nekem van ilyenem és mikrosd kártyán LE-vel médialejátszónak több mint megfelelő, sőt még az android is használható rajta. Kár, hogy nem hallatod magad ilyen helyeken.
-
kukszi1
tag
válasz
Lifeforce #2884 üzenetére
Hát ez az akármilyen windows 10 telepithetsz rá egy kicsit sántit. Nem probálnék meg 64 bites ráeröltetni egy 32 bites rendszerre mert hazavághatja. Driverei sem lesznek. Bangood oldalon amugy le van irva a terméknél win 10 frissitésnél eltünt wifi driver mit kell tenni. Google még mindig a barátod
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #2706 üzenetére
Akkor sok-sok hónap után végre eljutottak odáig, hogy van értelme a beszerelt fémlapnak és nemcsak nehezékként funkcionál!
Az enyémen - a nagyobb és vastagabb borda ellenére - még mindig kellett kb. 1-1,5 mm-nyi hővezető szilikon, hogy "összekössem" őket. Viszont ez kb. 1 perces munka, szóval nem volt nagy kunszt.
-
-
tboy72
aktív tag
válasz
Lifeforce #2645 üzenetére
Ismétlem lassan:
Az Európai Únióból vásárolt terméknél a vásárlás helye szerint kell fizetni az ÁFÁT!
Tehát ha ténylegesen az EU-ból jön a termék, akkor 27% ÁFA nem lehet rajta, mert Magyarországon kívül sehol nem 27% az ÁFA!Az EU-ból rendelt terméknél a hazai ÁFÁT már nem rakhatják rá, mert kettős adóztatásnak minősülne és az ugye tiltott!
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #2623 üzenetére
Én médiaplyert nem hordozok sehová, ha viszek valakinek valamit, akkor olyat viszek neki, amit a saját eszközeivel le tud játszani. Usb-bemenetes TV vagy DVD lejátszó, vagy egy laptop már gyakorlatilag mindenkinél van, de a Kodi korszakában már erre is egyre kevésbé van szükség.
Az én korábbi munkáltatóimnál is projektorral ment a prezi, de akkor az ilyen helyeken vagy egeret és billentyűzetet is rendszeresíteni kell a projektor mellé, vagy azokat is vinned kell magaddal. Sztem egyszerűbb felkapni egy laptopot, mint egy mini pécéről lehuzigálni a perifériákat, majd egy tárgyalóval arrébb rádugdosni őket, de - és ez a lényeg - tényleg mki azt használ, amit akar.
Az én hangsúlyozottan szubjektív összevetésem így néz ki: 170 USD + vinyó + ram + cpu (+ monitor) vs. Lenovo X201 6 hónap garival. És még csak nem is keresgéltem sokáig (én anno olcsóbban vettem). Ja, és 10e Ft alatt kapható hozzájuk dokkoló, szóval a dolgozószobában/irodában egy mozdulattal bepattintod és máris csatlakoztatva van minden (vezetékes net, monitor, hangfalak, billentyűzet, egér, mobil adatkábel, nyomtató, akármi). Egyszerűen nem egy ligában fociznak. Tudom, hogy használt gépet linkeltem, de biztos, hogy inkább használt, de garis Lenovo subnotit vennék munkára, mint egy majdnem teljesen üres dobozt. Ráadásul utóbbi sokkal drágább.
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #2621 üzenetére
Te kérdezted, hogy mire haszálom, azért írtam le, nem azért, mert mások nem használhatják másra, szóval igen, minden felhasználófüggő, de a hordozhatóságot említetted, mint szempontot, és én biztos nem kezdenék el egy kis dobozzal rohangálni, amihez perifériákat kell csatlakoztatni vagy magammal vinni, hogy működtetni tudjam. Magamról beszélek, de őszintén szólva másokat is nehezen képzelek el úgy, hogy mini pécével mennek a tárgyalóba prezentálni, "terepre" pedig - kijelző híján - végképp semmi értelme kivinni, de ami miatt ellene érvelek, az mégis leginkább az ára - 170 USD egy majdnem üres dobozért, amiben szinte csak foglalatok vannak és amit még nekem kell megtölteni tartalommal? Ha sokkal olcsóbb lesz, akkor meggyőzhetsz az életképességéről.
Ezzel együtt az is igaz, hogy attól, hogy én nem látom az eszközzel betölthető piaci rést, attól az még nyugodtan létezhet.
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #2618 üzenetére
Nálam a Wintel
- energiatakarékos és kicsi asztali gép,
- médiaplayer,
- médiaszerver,
- továbbá lassú NAS,és eszem ágában sincs hordozni. Ha könnyen hordozható cucc kell valakinek, akkor - bocsánat a kifejezésért, de - fingért-hugyért lehet venni X201-es Lenovot i5-ös CPU-val és 4-6-8 GB RAM-mal, ami összesen 1,4 kg és még azt is kibírja, ha átmegy rajta egy kombájn, plusz van benne egy fasza kijelző és egy szintén szuper billentyűzet. Az életben nem vennék ide-oda hordozásra mini pécét. Amit linkeltél, az egyedül a fogyasztását tekintve jobb az X201-esnél, de a mini pécékhez meg muszáj állandóan monitort használni, szóval még ez sem feltétlenül realizálható előny.
(#2619) Arolotifar Tesztre jöhet hozzám is
, de hogy CPU, RAM és HDD nélkül messze nem ér 170 USD-t, az biztos.
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #2610 üzenetére
Nagyon meglep, amit írsz. Elvileg megy még baytrail-en is (persze én is tudom, hogy a YT sok mindent elbír), és ebből kiindulva a Z8300-asnak lazán vinnie kellene. Ráeresztem a wintelre, ha lesz egy kis időm.
Amúgy azt olvastam, hogy a CS:Go elég CPU-igényes, szóval lehet, hogy inkább az X8500-asra lesz szüksége.
(#2613) tvamos A Horizon Go a UPC online TV-szolgáltatása.
Ha kell a médiaklikk, akkor sajnos nem elég az OE.
(#2614) djnice Az RPi2-vonalat abszolút nem ismerem. Tudom, hogy pótolnom kellene a hiányosságaimat e téren, de nincs időm nekiállni olvasgatni egy számomra teljesen új dologról.
-
Lifeforce
őstag
válasz
Lifeforce #2610 üzenetére
És a legszebb az, hogy a gyártók végre kezdenek rájönni, hogy igény van a laptopok adta méretre, tudásra, és hordozhatóságra.
Egyre több olyan kütyü jön ki, ahol ezt próbálják kiaknázni. -
tlala
addikt
válasz
Lifeforce #2518 üzenetére
Nekem sima Pipo S7 van, nincs dualboot, a wifit meg sohasem használtam, csak a lan-t.
Tudnál segíteni kérlek, hogy hogyan tudnék egy olyan penre tehető linux verziót készíteni, amihez átállítom a biosban az elsődleges boot eszközt, és büntetlenül kipróbálhatom a linux futtatását a Pipo-n.
(Penről bootolható androidot már csináltam, de az nagyon kiábrándító volt.) -
-
-
eszgabor
aktív tag
válasz
Lifeforce #2332 üzenetére
Nagyon gondolkodom, hogy kene egy kutyu.
TV okositonak indult a dolog (a UPC mediabox az oruletbe kerget a kiszamithatatlan fagyasaival), mert buta plazmank van, amihez jo partnernek gondoltam az androidot, meg benanak TV kepernyore a Windowst.
Aztan olvasgatva csak motoszkalt bennem, hogy mi van ha megsem jon be az android, igy elkezdtem olvasgatni a wintel w8 temat (tesztek, logout) de latom az meg a melegedessel kuzd erosen. Van ra megoldas, de ugrik a garancia, ha a hazra lyukat kell vagni, marpedig az nekem fontos szempont, sot vennek ra plusz garit is. Pipo X7 ugyanezzel kuzd.
Mi a megoldas, hogy hutes es gari is legyen? (elvi sikon ellentmondasos a dolog, hogy en teszek azert, hogy ne suljon meg es menjen tonkre ido elott, de ezzel elveszitem a garanciat)
Az hogyan van, hogy egy olcso S905 kiszenvedi magabol az h265 dekodolast, mig HTPC-bol csillio penzert kell gepet osszerakni, hogy tudja? -
htom127
aktív tag
válasz
Lifeforce #2270 üzenetére
Üdv
Négy kérdésem lenne ezekről:
1 aktív, v passzív hűtésűek-e ?
2 ssd mehet beléjük ?
3 lehet ezekkel olyat, hogy miközben hdmi-n filmnézés van, közben másik monitoron, d-subon netezés, office v egyéb ? (egyidőben)
4 részletes spec elérhető ezekről?Amúgy én örülök ezeknek a linkeléseknek, sok időt spórol nekem.
-
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #2284 üzenetére
Ha nem tudod elválasztani egymástól azt, hogy romokkal foglalkozol, ill. azt, hogy egy adott webshopnál dolgozó embertől gáz az érintett webshop termékeit linkelgetni, akkor sztem fejezzük be ezt a témát, mert a felesleges szócséplés fázisánál tartunk.
Nem terhelném tovább a topikot a témával, csak arra kérlek, hogy ne akard már előadni, hogy a romkészítésed az olyan, mint Teréz Anya tevékenysége. Ti, akik romokat dobtok össze, a sikerélményért és a közösségtől jövő elismerésért dolgoztok, ill. néhányan némi honoráriumért cserébe. Szóval még egyszer: örülök neki, hogy olyan hobbid van, ami másoknak is jó, de nem mások kedvéért szántál hónapokat/éveket az életedből romok fejlesztésére, hanem mert ez a hobbid. Nem kötelező csinálni, te választottad.
"Tehát ha reklámnak veszed azt ami a cégnek és nekem veszteséget hoz, akkor megígérem többet nem próbálom veled megértetni az okát"
Na persze. Ezek szerint pl. a Media Marktnak veszteséget okoz, ha a TV-ben százmilliókért hirdeti az akciós termékeit, és csak a közösségért tesznek mindent. Hagyjál már...
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #2282 üzenetére
Szerintem külön kell választani egymástól a romolást (szuper, hogy foglalkozol vele, olyan hobbid van, ami másoknak is jó), és a munkahelyedet. Amikor úgy nyitottál topikot, hogy tele volt bolti linkekkel, az bizony egyből kicsapta nálam a biztosítékot, és ennek semmi köze a romkészítéshez, ill. a személyes szimpátiához. Peace.
-
interstate76
addikt
válasz
Ja, és lenne még 2 dolog:
1. Ezt is lehet fejleszteni, és ÁFÁ-val együtt is olcsóbb, mint az általatok árult gépek.
2. Nem akarom újraéleszteni a vitánkat, de megtennéd, hogy nem linkelsz olyan gépeket, amiket az a webshop árul, ahol dolgozol? Ez egy szakmai fórum, nem a hardverapró, szóval rendkívül gáz, amit csinálsz.
-
interstate76
addikt
válasz
A J1900 valóban agyonveri a Z3735F-et, de hogy kinek melyik éri meg jobban, az - szokás szerint - attól függ, mire kell. Én pl. az anyaghasználat és az összeszerelési minőség miatt üzleti kategóriás gépeket szoktam venni, de ez esetben elcsábultam az ártól és a régebbi, ill. stratégiai és kalandjátékok futtatására alkalmas vastól. Kiszállítva volt 45e Ft, tettem bele még 4 GB RAM-ot, ill. kicseréltem a HDD-t 320 GB-osra (nekem bőven elég, az 500 GB-osat pedig külső vinyóként használom): irodai munkára olyan vastagon elég, hogy el sem lehet mondani, de bírja a képszerkesztést is, továbbá meg sem kottyannak neki azok a játékok, amiket kedvelek, és amiket a korábbi gépemre, egy Lenovo X201-esre nem igazán tudtam feltenni (pl. Richard Burns Rally, Company of Heroes, World in Conflict, Pure Pinball 2.0 stb.). Ugyanerre a J1900-as a "sima" intel hd graphics-szal messze nem képes és még jóval többe is kerülne.
Nekem most a fent említett ASUS mellett pötyörög otthon a Wintel dual boot-tal és az M8S OpenELEC-kel. Utóbbit épp tegnap teszteltem: a legkisebb erőlködés nélkül viszi a legmagasabb bitrátájú anyagot is, amit ráeresztettem.
Csak azt akartam kinyögni, hogy én ezt a felállást csak akkor bolygatnám meg, ha a Wintel helyére be tudnék állítani egy olyan mini PC-t, ami szintén alig fogyaszt, de képes futtatni a fent említett játékokat, és akkor az ASUS-t le/visszacserélhetném egy ütni-vágni való, könnyű és dokkolható kis munkagépre. Csakhogy ilyen mini PC-t jelenleg nem látok, és könnyen lehet, hogy a Z8700 sem lesz elég erős még a régebbi játékokhoz sem. De majd meglátjuk.
-
tvamos
nagyúr
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #2257 üzenetére
Szerintem az aktív hűtésűre gondol.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Lifeforce #2248 üzenetére
De az Intel Compute Stick is ennyire melegszik? Elvileg abban van ventilator is...
(#2247) interstate76 válasza proradeon (#2246) üzenetére
Azert egy combosabb szimulacional nekem a notbookban is felmegy a proci 70-75 fok-ra, es ott is marad. amig mind a 2 core megy 100%-on. (Plane, ha elkezdek unatkozni, es beteszek valami filmet...) -
s_e_n_k_i
tag
válasz
Lifeforce #2242 üzenetére
Félreértesz :-)
A barátom, akinek lenne a cucc, hajlandó kifizetni a 8-10e Ft pluszköltséget azért, hogy jogtiszta legyen a Windows, ezért is a Pipo-t rendeltem tőletek.
Persze, ha van legális mód, hogy 8-10e Ft-ból jogtiszta Windows kerüljön a Wintel-re, akkor az is megfelel (mondjuk a Pipo akkor is szimpatikusabbnak tűnik, mivel ott elég egy félcentis thermal pad az alaplap alá, Wintel-nél nem hallottam hasonlóan egyszerű működő hűtés mod-ról).És még mielőtt bárki hülyének nézne minket, amiért ragaszkodunk a jogtiszta Windows-hoz. Mivel cég nevére veszi, mindenképpen szükséges a jogtiszta SW.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Lifeforce #2192 üzenetére
Üdv.
Először is köszi a választ.
A hűtés problémára első pillanattól számítottam, az méret csökkentés egyértelmű következménye. Valamit valamiért.
Akkor miért is akarok ilyet venni? És mért pont ilyet, azaz EZTET.. (még írtam volna mögé pár "tetet")
Először mivel kicsi, befér a tv mögé, és a kutya sem látja hogy ott van. (pl a párom) Ami passzívakat néztem, az már a méret miatt is kiesett a pixisből...
Aztán miivel magyar boltban, magyar garival megvehető. ( Úgy látszik már túl vén vagyok, hogy adok az ilyesmire, bár a telefonjaimat, és még pár kütyümet tekintve masszívan rúgom ezt a feltételt. ) Továbbá a garanciát tekintve, további 2 évvel megtolható, és akkor kínlódjon a melegedés, és behaló a venti jelenséggel a garanciás szervíz. Max visszabalhézom az árát, a tapasztalatot pedig megtartom...Miért nem kerestem?
Töredelmesen bevallom, örültem hogy egyáltalán idetaláltam,és ahogy belenéztem a fórumba, amiket olvastam, ott a passzív hűtős cuccokkal voltak gondok. Az is igaz, hogy ez nem volt több fél óránál...
A stickekkel kapcsolatban jó ideje "nyalom" a netet hasonló cuccok után, de komoly lehúzást, kritikát ami kizárná a vásárlást nem találtam.Tehát erről a cuccról, van valakinek infója?
-
huan
őstag
válasz
Lifeforce #2130 üzenetére
Nem szeretnék semmi extrát, tényleg, elég lenne egy sima media player is, de hamár van pl.tárhely próbálgatnám a Lunux-ot is, meg az Android-ot is.
Az Android a lejátszás minőségében eltér a Windows-osoktól?
Torrentezni, tervezőprogramokkal szórakozni nem akarok. Youtube, böngészés, filmnézés lenne a fő szempont, de nem akarok egy 1 év múlva elavuló készüléket sem... -
huan
őstag
válasz
Lifeforce #2118 üzenetére
Ha a Pipo X7 / X7s mellett döntök, mondjuk 64Gb-os ssd-vel, akkor lehet olyat csinálni, hogy Android-Windows-Linux legyen rajta és bootoláskor lehessen választani?
Egy dual-boot-os boxon lévő android ugyan úgy megy, mint a csak androidosokon?
Amúgy a Pipo X7s nem kifutó modell? -
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #2118 üzenetére
Én egyetértek veled (sőt, moddolt hűtéssel a magas bitrátájú full hd anyagokhoz is tökéletes a Z3735/6F), de ezt nem értem:
"A ZOTAC ZBOX CI322 nanoban van 4GB RAM, 1Terra HDD, de nem megy vele a FullHD szaggatás mentesen sem win sem linux alatt nem tökéletes."
A J1900-at egy csomóan hajtják HTPC-ben, annak úgy kell(ene) vinnie az összes létező full hd anyagot, hogy ihaj. Mit rontottak el azzal a kis dobozzal?
Csak úgy mellékesen azért mondanék egy androidos/dual bootos mini pc felhasználási területet: Digi Online futtatásához kell, mert csak androidos kliensprogijuk van. Elmegy BlueStacks segítségével winen is, de androidon sokkal gördülékenyebb. Tudom, hogy nem érint sokakat, nem is a dual boot melletti vitaindítónak szánom, csak eszembe jutott.
(#2120) tvamos Megelőztél.
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #2025 üzenetére
Én is szerettem a Wintel W8-at: 20e Ft körüli beszerzési árral és moddolt hűtéssel. De 150 USD + ÁFÁ-ért nem vennék olyan cuccot, amivel még mókolnom kell, hogy működjön. Persze lesz majd ez is 100 usd a webshopokban.
Amúgy jóval korábban írta valaki alternatívának a kijelzőhibás notikat: nemrég láttam egyet a HA-n N2930-as CPU-val (szintén nem eszik sokat - persze azért nem egy Z8300-as, de nagyon minimális a többletfogyasztása), 4 GB RAM-mal, 500 GB HDD-vel, usb 3.0-val, legalább 2 usb 2.0-val, gigabites lannal és kártyaolvasóval 30e Ft-ért. Majdnem megvettem, de aztán rájöttem, hogy a wintelem is azért került eladósorba, mert a wines laptopot (ami nélkül nem tudok meglenni) sokkal jobban kiegészíti egy droidos mini pc, szóval végül másé lett. No de ha wines mini pc-t keresnék, ezerszer előbb vennék egy ilyet, mint még egy olyat Kínából, amire hűtőbordákat kell applikálni, hogy lehessen rajta böngészni, és amiben nem bővíthető a RAM.
Szerk.: egy ehhez nagyon hasonló gép volt, kijelző nélkül, de még jobb, ha jól emlékszem, akkor 6-7 órás akksival.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Lifeforce #2025 üzenetére
Én azt hittem, hogy a Tronsmart annyira nem gagyi.
Ezt írták:
To test thermal performance, I loaded up the unit with HeavyLoad, a freeware application that simultaneously stresses the CPU and GPU.
After 30 minutes, the SoC temperature reached 86°C according to HWiNFO without any throttling. Ambient temperature was 20°C. Whilst this is close to the thermal maximum of 90°C, this test does represent an unrealistic use case where both the CPU and GPU are pushed to 100% for the entire 30 minutes. It’s unlikely real world use would replicate these conditions.Ezek szerint meleg, de nincs throttling.
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #2017 üzenetére
Tudom, csak 2 példát írtam.
Viszont - ahogy a másik topikban kiderült - droidon is létezik 24p lejátszás, szóval megdőlni látszik a 2106-os hsz-em.
-
ACE-
addikt
válasz
Lifeforce #1933 üzenetére
Tessék, megbízható eladó [link]
80$ = kb. 23ezer HUF Ha vissza kell küldeni akkor is 27ezerbe fáj, akkor miért vennék 33ezerért egy olyat, amire a buherált hűtés miatt gari sincs? Akkor inkább kifizetem kínába a 4ezer postát esetlegesen.
Van Geekbuying is 24.300-ért, az is meggondolandó, az egyik fórumtárs 4 éve rendel onnan cuccokat és most legutóbb akadt meg a vámon egy termék csak.
Rohadtul nem személyeskedtem Ti adtátok elő magatokat hiperkorrekt eladóknak...
Ha nálad 60$ 21500 akkor nem tudom milyen árfolyamon számolsz...
Ti megszóltok hogy nem off-olok, de Ti sem nyomjátok abban... gratula, következetességből 1-es... -
envagyok
veterán
válasz
Lifeforce #1933 üzenetére
Hogy sikerült Openelecet tenni rá?
Nekem ugyan tabletem van ilyen procival, de a (szerintem) 32 bites uefi bios miatt eddig nem sikerült feltennem, pedig kipróbáltam volna.
Sőt, azért vettem a Tabletet, a titkos cél az volt, hogy zenét is tudjak hallgatni a tv bekapcsoltam nélkül, a tablet kijrlzőjét használva, vagy filmeket nézve a tv-n. -
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #1871 üzenetére
Még nem próbáltam ki rajta semmilyen rendszert: a gyári windows (ill. utóbbi windows 10-re frissített változata) fut rajta és egyelőre maradt a dual boot lehetősége is, mert minden telepített programommal együtt is van még kb. 1,6 GB szabad helyem a C: meghajtón (pedig mindent oda telepítettem, még memóriakártya sincs a wintelemben, csak egy külső vinyó van rádugva). OpenELEC-kel továbbra is egy MK808B Plus-t használok, nagyon nagy megelégedéssel (korábban nem gondoltam volna, hogy lesz az MK908-ashoz hasonló ár/érték arányú vételem, de lett
).
Szeretem a linuxot, ráadásul a 2 GB RAM mellé sokkal ideálisabb lenne pl. egy Linux Mint XFCE Edition, mint a windows, de most nincs laptopom, szóval egyelőre marad így, ahogy van. Ha lesz windowst futtató gépem, akkor lehet, hogy a wintelen kipróbálom a linuxot. Csak meg ne fagyjak mellette!
-
tvamos
nagyúr
válasz
Lifeforce #1646 üzenetére
Szia!
En is szeretnek valami ilyesmit vasarolni. Egy jol mukodo, stabil linux sokat dobna rajta az en szememben is. Esetleg a te limux iso-d publikus? Kivancsi lennek ra...
Meg lehet esetleg azt csinalni, hogy egy pendrive-rol bootolja a linuxot, a belso tarolon meg minden marad a gyari allapotban?
mugy, az S-hez is kell a hutes mod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Opel topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kuponkunyeráló
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- MSI Infinite X - Brand Gamer PC - RTX 3070 - i7-11700KF - 512GB / 16GB - Intel Z590 ~ 2 év gar
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged