- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
"De ezt tudjuk amúgy valami tapasztalatból konkrétan, hogy ha ezt a Meego-t nagyon meghajtjuk akkor fejreáll?
Nem úgy kéne ennek működni, hogy ha túl sokat akarok tőle, akkor egyszerűen belassul, de nem engedi túlmelegedni a processzort?"DE, úgy működik a dolog, de azzal te most hogy vagy beljebb, hogy felfűt, leveszi az órajelet, aztán míg le nem hűl gyakorlatilag (magamtól idézek) az újraindítás gombig mire eljutsz megköszönöd Istennek, hogy létrejött a művelet. Szal vedd számításba, hogy az a feladatkör, amire tervezed (Ps-ről nem tudok nyilatkozni), ahhoz kell valami hűtés, s ahogy tatararpad is írta, hűtés kiépítésére nem igazán van sticknél lehetőség, ezért ez egy hibalehetőség. Én nem mondom neked, hogy pl. a meegopad erre biztos, hogy alkalmatlan, mert nincs a tulajdonomban, de fenn áll az esélye, s ha így van, arra hogy építesz hűtést?
Amúgy egyébként tetszik a stílusod, örülök hogy van olyan itt végre, aki nem hisz az ilyen "szerintemeknek". Én tesztelnék neked mindent, csak 1. a Pipo-n már van hűtés, s másik dobozban van, 2. a Wintelen gyárilag van hűtés, s a 3. ok a legfőbb, nincs túl sok szabadidőm.tatararpad! Ismét köszi. Ez így gáz, akkor ezt el is felejtem, marad a Kodi ilyen célra, nekem ne akadozzon, meg álljon meg betölteni, mert attól kihullik a hajam, 1 héten max 1 filmre van időm, ha még azt sem tudom megnézni az elejétől a végéig idegbaj nélkül, akkor az aztán "tök jó kikapcsolódás".

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby rádiós topik
- Milyen autót vegyek?
- Arc Raiders
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6900 XT / B450 / 32GB 3000MHz / EVGA 750W Gold! BeszámítOK
- Új DLSS4 2K Gamer PC i5-14400F/RTX 5060 Ti /24Gb DDR5 /1Tb NV3 M2/Bronz táp 2-3Év Gar
- I7-PC / I7-4960X / ASUS RAMPAGE IV / 16GB / RX560 4GB Full konfig INGYEN MPL
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- Félkonfig? I5-8500 6mag/6szál - 16GB DDR4 3200Mhz RAM - B360M S1151 lap Ingyen FOX
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest