Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun #1232 üzenetére
"De ezt tudjuk amúgy valami tapasztalatból konkrétan, hogy ha ezt a Meego-t nagyon meghajtjuk akkor fejreáll?
Nem úgy kéne ennek működni, hogy ha túl sokat akarok tőle, akkor egyszerűen belassul, de nem engedi túlmelegedni a processzort?"DE, úgy működik a dolog, de azzal te most hogy vagy beljebb, hogy felfűt, leveszi az órajelet, aztán míg le nem hűl gyakorlatilag (magamtól idézek) az újraindítás gombig mire eljutsz megköszönöd Istennek, hogy létrejött a művelet. Szal vedd számításba, hogy az a feladatkör, amire tervezed (Ps-ről nem tudok nyilatkozni), ahhoz kell valami hűtés, s ahogy tatararpad is írta, hűtés kiépítésére nem igazán van sticknél lehetőség, ezért ez egy hibalehetőség. Én nem mondom neked, hogy pl. a meegopad erre biztos, hogy alkalmatlan, mert nincs a tulajdonomban, de fenn áll az esélye, s ha így van, arra hogy építesz hűtést?
Amúgy egyébként tetszik a stílusod, örülök hogy van olyan itt végre, aki nem hisz az ilyen "szerintemeknek". Én tesztelnék neked mindent, csak 1. a Pipo-n már van hűtés, s másik dobozban van, 2. a Wintelen gyárilag van hűtés, s a 3. ok a legfőbb, nincs túl sok szabadidőm.tatararpad! Ismét köszi. Ez így gáz, akkor ezt el is felejtem, marad a Kodi ilyen célra, nekem ne akadozzon, meg álljon meg betölteni, mert attól kihullik a hajam, 1 héten max 1 filmre van időm, ha még azt sem tudom megnézni az elejétől a végéig idegbaj nélkül, akkor az aztán "tök jó kikapcsolódás".
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest