Hirdetés
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
"De ezt tudjuk amúgy valami tapasztalatból konkrétan, hogy ha ezt a Meego-t nagyon meghajtjuk akkor fejreáll?
Nem úgy kéne ennek működni, hogy ha túl sokat akarok tőle, akkor egyszerűen belassul, de nem engedi túlmelegedni a processzort?"DE, úgy működik a dolog, de azzal te most hogy vagy beljebb, hogy felfűt, leveszi az órajelet, aztán míg le nem hűl gyakorlatilag (magamtól idézek) az újraindítás gombig mire eljutsz megköszönöd Istennek, hogy létrejött a művelet. Szal vedd számításba, hogy az a feladatkör, amire tervezed (Ps-ről nem tudok nyilatkozni), ahhoz kell valami hűtés, s ahogy tatararpad is írta, hűtés kiépítésére nem igazán van sticknél lehetőség, ezért ez egy hibalehetőség. Én nem mondom neked, hogy pl. a meegopad erre biztos, hogy alkalmatlan, mert nincs a tulajdonomban, de fenn áll az esélye, s ha így van, arra hogy építesz hűtést?
Amúgy egyébként tetszik a stílusod, örülök hogy van olyan itt végre, aki nem hisz az ilyen "szerintemeknek". Én tesztelnék neked mindent, csak 1. a Pipo-n már van hűtés, s másik dobozban van, 2. a Wintelen gyárilag van hűtés, s a 3. ok a legfőbb, nincs túl sok szabadidőm.tatararpad! Ismét köszi. Ez így gáz, akkor ezt el is felejtem, marad a Kodi ilyen célra, nekem ne akadozzon, meg álljon meg betölteni, mert attól kihullik a hajam, 1 héten max 1 filmre van időm, ha még azt sem tudom megnézni az elejétől a végéig idegbaj nélkül, akkor az aztán "tök jó kikapcsolódás".

Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hardcore café
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi