Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello,
Nexbox T11 klónra valaki tud BIOS reset megoldást? Azon már túl vagyunk, hogy BIOS elem ki, és csati rövidzár. Reset gomb nincs, a NYÁK még a neten található Cenova és hasonló klónokhoz se hasonlít
Nem akarom egyből a BIOS újraírásával kezdeni... -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
tordaitibi #4320 üzenetére
Talán segít.
Miután kivetted a memória elemet, az elem két kapcsát zárd rövidre.
Az én kicsikém csak úgy állt alapba. A sima elem kivételre nem mindig. -
Nem tudom meghalt-e a topik, egy próbát megér.
Egy Cenovo mini pc biosába kikapcsoltam az USB XHCI modet és azóta a gép tökéletesen..bootolja a Wint csak mivel nincs USB, így elvesztette a gép az összes kapcsolatát a külvilággal.
Több más külföldi fórumon is találkoztam ezzel a sajnálatos eseménnyel és sehol nem lett megoldás mivel ennek a bios beállításai szerintem egy kis emmc nand tárolóba íródnak be, a bios elem kivételére 1 hétig sem reagált. Nem is tudom minek ebbe bios elem.
Azt meg halandó, legalábbis én nem tudom azzal a segédcsipeszes íróval újraflesselni.
Talán valakinek esetleg lesz ötlete, bár nem fűzök hozzá sok reményt. -
interstate76
addikt
A win alá kicsit kevés a 2 GB RAM, linux-szal teljesen jó lesz ez a kis kütyü. Azt vedd figyelembe, hogy egy kb. 20 ropis kis kütyüről beszélünk, Vagy talán annyiba sem került.
Egy jó darabig használtam Wintel W8-as mini PC-t Plex Media Server futtatására + médiaplayernek. Az 1080p anyagok közül még a magasabb bitrátájúakat is szépen, kadenciahelyesen vitte (persze csak módosított hűtéssel). Ha gigabites LAN csatija lett volna, akkor talán le sem cserélem.
-
maláj
addikt
na, feldobtam a 8.1-et de fostrágya lassú úgyhogy most valami linuxot kellene rávarázsolni ha bebootolna róla ez a rakás sz*r
-
adorjant
őstag
Procierő valóban nem sok van, 2gb ramból is hamar ki lehet futni...
Én médialejátszónak használtam évekig, nem volt rá panaszom. Amikor jöttek a nagy Windows-verzióváltások,akkor bekapcsolva hagytam egy éjszakára,és annyi
Ja,és az oldallapját levettem,talán pár fokkal hűvösebb volt úgy, de a kezemet nem sokáig tudtam úgy sem rajtatartani -
maláj
addikt
ha még olvassa valaki
ismerőstől kaptam 1 Modecom Intel Atom Z3735F stick "PC"-t, gyárilag W10 volt rajta de utálta ezért megpróbálta degradálni
namármost semmi sem jön be csak 1 Shell "izé"
amit leginkább szeretne rá az W7/8 x86 ...mi a megoldás ???
-
previa69
csendes tag
Köszönöm a kis írásodat
, ebből rájöhetem hogy jó pár dologban tévedésben voltam.
Lámaként azt hittem hgy az i3 mindent visz.
Nagyon sok infót megadtál.
Van esetleg pár aktuális best off gép tipped ?Új vagy akár használt. Nézegettem itt a hardveraprót de nehezen ismerem föl melyik az a tudású gép ami már megfelelne , csendes vagy azzá tehető gép érdekelne 4 giga vagy az fölötti Ram-mal, HDMi csatlakozóval.
A mostani gépem 4 éve használom de ezek hiánya miatt váltok
Itt a memóriát keveslem és zavar a hang
Fujitsu Simens
Windows 8.1 Pro 64 bites
Intel Core2 Duo Cpu T5270 @1.40 GHz 1.40 GHz
RAM 3 GB
128 SSD
+2 terrás külső merevlemez és 4 terrás NAS
. -
previa69
csendes tag
válasz
previa69 #4310 üzenetére
https://www.adapter.hu/webaruhaz/product_info.php?cPath=105_120&products_id=367
PSU120W + ACDC12060
500 Ft megtakarítás
[CSOMAG]11.470 Ft
Talán nem túl nagy hozzá, ha tudtok jobbat, ne kiméljetekU27HUB-PRO USB 2.0 7 portos nagysebességű HUB
és 3 A-es töltő 4.980 F
https://www.adapter.hu/webaruhaz/product_info.php?cPath=106&products_id=536
Aktiv hubnak meg ezt találtam remélhetőleg jó minőségű -
previa69
csendes tag
válasz
Sándor -P20- #4308 üzenetére
Kösz a tippet
Lehet kipróbálok egy Optiplex 980 st
i3 proci van benne ,veszek hozzá pico tápot Kiderül mennyire lesz halk
Hátha beválik -
tibcsi0407
félisten
válasz
Sándor -P20- #4308 üzenetére
Én is.
Azóta megpimpeltem a hűtést is és felhúztam a procit a topikba linkelt leírások alapján.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
previa69 #4306 üzenetére
Én egy OFF Voyo V1-et használok, mióta Ontopic HDMI PC stick-em elhalálozott.
Crom 8- 10 megnyitott lap meg sem kottyan neki.
Videós portálról videók simán jönnek, full HD filmeket szépen viszi a hálózaton levő NAS-ról.,
Már lehet hogy van újabb, jobb, olcsóbb.
Én az aliról rendeltem. -
headhunter
addikt
-
previa69
csendes tag
Üdv szakértők
netezésre szeretnék egy hangtalan minigépet
Linkelnétek nekem melyik fórumban írnak ilyenekről ?
Vettem egy xiaomi boxot az tényleg hangtalan de egyszere csak egy oldalt lehet megnyitni rajta sajna
De a csend nagyon kellemes -
petakpa1
őstag
válasz
windlord #4297 üzenetére
Win10-ben szerintem már nem lehet letiltani az update-t.
Én az alábbit csinálnám:
1) Win8 driverek lementése Double Driver szoftverrel
2) Win10 1809 verzió levadászása és pendrive-os telepítő készítése belőle
3) Win1809 telepítése
4) Driverek telepítése, Windows beállítása/testreszabása
5) Windows update-tel 1903 vagy 1909-re upgrade
6) Rendszergazdai móddal futtatott lemezkarbantartó segítségével windows update mappa és egyéb huladékok eltávolítása
7) Windows update maradhat bekapcsolva had frissítsen amit jónak lát
8) Erről az állapotról esetleg Marciummal lehet mentést készíteni, hogy ha legközelebb megint újra kell telepíteni akkor egyszerűbb legyen a dolgod. -
windlord
őstag
Okay, letoltom a 2018as cuccot.
Az update - et tiltsam le, hogy ne zabalja megint tul magat?Ha igen, Ti hogyan oldottatok meg a tiltast?
-
petakpa1
őstag
válasz
windlord #4294 üzenetére
Nekem Pro van, az foglal annyi helyet amit fentebb írtam. Persze 1903/09-refrissítés után kell majd csinálni rendszergazdai módban egy lemezkarbantartást, hogy a Windows update mappából pucolja ki a em szükséges hulladékot.
Amit még javaslok: Mielőtt nekiállsz nézz utána, hogy drivereket le tudod e tölteni az eszközödhöz, de méginkább azt javaslom, hogy Windows 8 alatt Double driver nevű progival mentsd le az összes drivert. Ha netán Win10 nem talál majd drivert mindenhez a Windows update webhelyen akkor megpróbálhatod a lementett Win8 drivereket, van rá esély, hogy menni fognak Win10 alatt is.
Sajnos ezeknek a kütyüknek nem valami jó a gyártói supportja, nehéz hozzájuk drivert találni.
Azt is nézd meg, hogy milyen rendszer van most fenn 32 vagy 64 bites.
Az enyém 64 bites Win10 Home-al jött, de nem bíztam abban amit a kis szorgos kínaiak rátelepítettek ezért driver backup után egyből gyalultam és ment fel a Ms-tól letöltött 64 bites telepítővel a szűz Pro verzió. 32-est akartam volna, mert csak 2 GB RAM van a cuccban, de 32 bites drivereket sehol nem találtam hozzá, így maradt a 64 bites Win10 Pro. 32 bitessel OS-szel szerintem némileg jobban menne, de médialejátszónak így 64 bitessel is megteszi.
-
windlord
őstag
Koszi Fiuk!
A 1809 - et honnan tudom beszerezni, illetve mit telepitseg?
Home?
Az foglalja a legkevesebbet? -
herdsman12
őstag
válasz
windlord #4291 üzenetére
Chuwi Vi8 dual boot-os tablet Win 8-át a Win 10, 1809-re frissítettem, így most, Firefox-al 6,2GB szabad a 18,2-ből. USB hubra kötött külső HDD-vel ment a frissítés.
Saját slotba a 16GB-os micro SD-t és a WD My Passport Ultra HDD-t valamiért nem engedte használni a frissítéshez.
Leginkább az Android oldalát használom, ez csak biztonsági tartalék Windows.
Ha működik, akkor a Min-et választanám. -
petakpa1
őstag
válasz
windlord #4291 üzenetére
Nekem Enybox EW05-en (Nexbox T11 néven is kapható) Windows 10 van, és elég neki a 32 GB tárhely, igaz szoftverek csak nagyon minimálisan vannak rajta (FireFox, Kodi, 7Zip, Irfanview, Macrium, MPHC), mert medialejátszónak használom. 27,8 GB tárhelyből 13,8 GB szabad így jelenleg.
Ha Windows-t akarsz akkor próbálkozz meg a 10-essel, de a 1809-es verzióval, mert a 1903-asnak minimum 32 GB tárhely kell, nem biztos 1903-as telepítő engedi majd telepíteni magát. Viszont ha a 1809-est feltelepíted akkor azt már fogja engedni felfrissíteni 19.03-ra, vagy 1909-re. Nekem legalábbis engedte.
Linux Mintről nem tudok nyilatkozni sajnos.
-
windlord
őstag
Pipo X7 -el van egy kis bajom.
A hűtését anno megcsináltam, anyóséknak lett átadva a gép.
W 8.1 van jelenleg rajta, de nulla tárhely maradt és szeretne W10 -re frissíteni.
Mit csináljak?
Alapban kevés a 32GB tárhely.
Ezt egy usb-sata kábellel megtoldhatnám egy ssd -vel, vagy Ti mit csináltatok a tárhely zűrzvarral?
Esetleg tegyek rá egy Linux Mint -et és felejtős legyen rajta a Win?
Csak böngészésre, szüvegszerkestésre van használva.... -
GS S
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Tanácsot kérnék tőletek!
Asztali gépnek használok egy PIPO x7-t (böngészés,filmnézés,minimális torrent,levelezés,doksik kezelése)
Tök jól működött pár évig de elfogyott a hely(1.5G maradt) néha belassul,wifin alig/nem megy a net néha(mikozben a mellette egy telefonon hasit)
Hűtést megkapja(szivacs benne van,fejjel lefelé van az asztalon és egy hűtöborda van rárakva.Ha jól sejtem újra kéne húzni,memóriája pedig nem bővithető.
Levelező programit(Thunderbird) vsz kihagyom,ne foglaljon helyet,képeknek kapott egy 32G sd-t.
Win 8.1,chrome,libre office,viber,vlc menne rá.Ha vmit rosszul tennék/gondolok javitsatok ki,de mindenféle tanácsot előre is köszönök.
-
adorjant
őstag
A telepítőt próbáld meg Rufussal, uefi bootra kreálva.
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok, bár nem mini PC, hanem egy netbook, de hátha tudtok valami okosat. Van egy Selecline netbook, Z3735 stb, valahogy elcseszték rajta a Win10-et, csináltam USB telepítőt, nem látja a pendrive-ot a boot managerben, se 32 se 64bites telepítővel. Microsoftos USB toolal csináltam. Van valami ötlet?
-
echterion
nagyúr
válasz
frankdelgado #4280 üzenetére
Én egy ilyen Wintel-t használok évek óta win10-zel. Film + torrent, nagyon ritkán net. Azon kívül, hogy lassúcska, semmi baj nincs vele, a 4k és 3D film is megy vele simán, csak megfelelő program kell neki. Én anno vettem 55 dolcsi körül egy Powerdvd 16-ost, az mindent kiválóan lejátszik.
-
frankdelgado
őstag
Köszönöm a kimerítő válaszokat, a minixet akkor elfelejtem...
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Én most egy OFF Voyo V1 -et nyúzok.
A modecom sajnos megsínylett a nyáron egy villámot.
Azóta bizonytalan a kicsike. Megmagyarázhatatlan, fagyások, újraindulások.
Sajnálom mert nekem nagyon bevált a kicsike... -
Upo
addikt
válasz
A 32 giga tárhely elég harmatos, az első nagy rendszerfrissítésnél már bajba kerülhetsz. Az az atom is elég gyenge, 1 csatornás memóriavezérlővel és a gyenge cpu-val elég szenvedős. Filmnézésre elég korlátozott, talán még hd anyagot tudsz jórészt akadásmentesen nézni vele, neten a flash oldalak keményen megizzasztják. De legalább kicsi, könnyű, nem nagy erőkifejtést igényel ha a falhoz akarod csapni.
Ha már onnan, akkor én inkább ezeket nézném:
hdd és ssd változat, de szétszedhető, bővíthető a gép.
Esetleg:
[link]
ez régebbi i3Itt egy összehasonlítás:
[link]Az i3 a legrégebbi, HD4400 grafikus vezérlővel.
Az atom kicsit újabb, HD5500-nak megfelelő vga.
A celeron az friss 2017-es, Kaby Lake magokkal, HD610 grafikus vezérlővel. Újabb formátumú vidók lejátszásához komoly előny, tehermentesíti a cpu-t. Az i3 és a celeron is 2 csatornás memóriavezérlős (az atom csak 1), a celeron ráadásul ddr4-es, neki van a legnagyobb memória sávszélessége.
Az atom abszolút lemarad mindenben, én azt inkább kiejteném. Inkább a celeron 3865U-i3 4010U között érdemes választani.
Én személy szerint ezekből a celeront választanám, 4 évvel újabb generáció mint az i3. Ezeken a teljesítményszinteken a minimális cpu sebesség különbségnél sokkal többet ér a járulékos tulajdonságokban mutatott előnye, legjobb memória sávszélesség, legfejlettebb vga, ráadásul az egyszálas végrehajtásban (Single Thread Rating) a celeron lenyomja még az i3-at is, ez régebbi szoftvereknél előnyös is lehet.
Igaz hogy drágábbak ~10-16e forinttal, de szerintem 61000 forint elég sok pénz ahhoz hogy gagyira költsük, inkább raknék hozzá egy kicsit hogy használható gépem legyen.
A celeronosban a ram, hdd cserélhető ráadásul, 4x usb 3.1, kártyaolvasó, optikai hangkimenet, 4K UHD támogatás.
A minix meg egy egybeforrasztott kész valami, aminek már az üres operációs rendszer üzemeltetése is kihívás. Ja, és olyan is szokott lenni hogy jópár komponenst, pl. a lant belső usb buszról hajtanak, azaz a sebessége is gyenge, és még az amúgy is gyenge cpu-t terheli közben. Ha még a háttértár is usb-n keresztül megy, az meg a vége, az egy használhatatlanul idegőrlő gép a gyakorlatban. -
frankdelgado
őstag
Üdv!
Erről [link] milyen véleményetek van? Igazábol torrentezni, szövegszerkesztésere, meg filmnézésre, netezésre lenne.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
fullboy88 #4278 üzenetére
A microsoft-tól letöltöd az utolsó 32 bities win 10 home iso-t.
Rufussal kiírod pendrive-ra, azt bele kicsikébe és ennyi.
Indulásnál megtalálja az isot, rákérdez honnan szeretnéd telepíteni, és a penről benyalja a friss wint.
Nekem gond nélkül lefutott.
Ráadásul ha a home-t rakod fel, alapból jogtiszta lesz a cuccos. -
fullboy88
csendes tag
válasz
Sándor -P20- #4277 üzenetére
Köszi ez bejött, most már tovább jut de dob egy hibát hogy a windows telepítés megszakadt hiba miatt, kattintson az OK-ra az újraindításhoz és kezdje előről a telepítést.
Na de pont ez a bajom, hogy nem tudom hogyan lehet ezeken újratelepíteni.
Lehet rá kötni usb-s cd olvasót és cd-ről rátelepítsem a win10-et? abból milyen verziót bírnak el ezek?
Köszi! -
fullboy88
csendes tag
sziasztok,
Hozzám került egy modecom free pc 32gb, ami addig eljut hogy megjelenik a modecom felirat a tv-n de utánna semmi, kikapcsol. fentiek alapján próbáltam bios reset-et, elem le, zár, de semmi haszna ugyanaz a jelenség.
Mit lehet ezzel kezdeni, újra lehet valahogy flashelni az egészet?
Semmit nem találok erről neten... kb mintha senki nem foglalkozna vele vagy mindenki titkoljaKöszi!
-
echterion
nagyúr
válasz
interstate76 #4274 üzenetére
Igen, én is azt tervezem, hogy egy magasabb bordával fogom megoldani a dolgot, most épp ilyeneket nézegetek. Kivágni sajnos nincs mivel, így erre várnom kell jövő hétig, mikor megyek melóba, majd ott a karbantartó műhelyben lévő cuccokkal már sima liba lesz a kivágás.
Pasztázás meg nem játszik, mert a kis fémlemez nem mér hozzá a chip-ekhez, ezért van ott is gap pad. Az egyik chip körül van egy csomó smd, ami picivel magasabb, mint a chip, gondolom, ezért van ez a gyík megoldás.
Most azt csináltam, hogy kiszedtem a dobozából, fejreállítottam egy nem használt notebook hűtőre, így nézünk majd filmet, amíg nem lesz végleges megoldás. A torrent meg megy enélkül is, az nem terheli meg a gépet. -
interstate76
addikt
válasz
echterion #4273 üzenetére
Pedig ez még a jobbik eset! Láttam már olyat is, hogy a CPU-n lévő hűtést semmi nem kötötte össze a ház tetejének belső oldalára (aljára) szerelt fém lappal, szóval utóbbi csak nehezékként szolgált.
Ha az a vastag hővezető szilikon, vagy mi, 6 mm vastag, akkor tudsz a helyére rendelni olyan mini hűtőbordákat, amilyeneket én is használtam. Lehet, hogy ez + egy újrapasztázás meg is oldaná a problémáidat, de a legbiztosabb, ha kivezeted a hőt a házból. Én a helyedben olyan magas hűtőbordát rendelnék, ami épp felér az alsó, vékonyabb fémlemeztől a kivágott ház tetejéig, és akkor erre tudnál tenni egy 80x80 vagy 85x85 mm-est, ami egyrészt eltakarná az esetleges esztétikai hibákat, másrészt megakadályozná, hogy felülről por jusson a házba, harmadrészt pedig jó nagy felületen adná le a hőt.
-
echterion
nagyúr
Hát ez a hűtés valami eszméletlen gagyi, a legrosszabb várakozásaimat is alulmúlja...nem is tudom, hogy nem főtt meg eddig szerencsétlen proci. A procit meg egy másik chip-et (gondolom, chipset lesz az) egy gap pad köti össze az alsó fémlemezzel, majd egy marha vastag gap pad köti össze ezt a fém lemezt a felső, vastagabb fémmel, ami elvileg hozzáér a műanyag burkolathoz. A képek magukért beszélnek...
Most nincs itthon semmi cuccom sajnos hozzá (amit tudnék is használni), csak egy-két ramsüni, de azok szerintem nem lesznek jók hozzá. -
echterion
nagyúr
válasz
interstate76 #4271 üzenetére
BD25 és BD50-eseket nézek, ez nem változott. Én is arra gondoltam, hogy poros lett a cucc, illetve egy újrapasztázás talán segít rajta. 80 fok felett már akadoznak a filmek, ott már van olyan mértékű throttling, ami miatt nem mennek a filmek. A mértékét nem néztem meg, mert igazából a lényeg szempontjából mindegy, a jelenség 80 fok felett kezdődik el.
-
interstate76
addikt
válasz
echterion #4270 üzenetére
Furcsa. Ugyanolyan anyagokat nézel, mint korábban? Lehet, hogy beporosodott egy kicsit, vagy hogy újra kell pasztázni, mindenesetre ne használd olyan dolgokra, amikkel 80°C fölé megy. Tudom, hogy elvileg 100°C-ig bírja a CPU, de jobb a békesség.
Ha szétszeded, akkor ne csak plusz bordákat tegyél bele, hanem a CPU és - ha van benne, akkor - a meglévő borda között is pasztázd újra!
-
echterion
nagyúr
válasz
interstate76 #4269 üzenetére
Vigyázz, mert szavadon foglak. Most nem lesz jobb dolgom úgy sem húsvétkor, megpróbálom szétszedni anélkül, hogy eltördelném a műanyag pöcköket, majd az itthon lévő maradék sünikkel teszek egy próbát. Aztán ha nagyon nem jön össze, megkereslek.
U.I.: Mondjuk az igen érdekes, hogy 2016 óta van meg a cucc (most néztem utána, nem is hittem, hogy ilyen rég megvan), csak letöltés + filmnézésre használom, és eddig nem volt gond a melegedéssel, most meg mindig felforr az agya, bármilyen filmet is kezdek el nézni, max 20-30 perc után elkezd kegyetlenül szaggatni a film.
-
echterion
nagyúr
válasz
interstate76 #4267 üzenetére
Merre laksz? Megcsinálhatnád az enyémet is.
-
interstate76
addikt
válasz
echterion #4266 üzenetére
Köszi!
Fúró + dekopírfűrész segítségével vágtam. Egyik esetben sem lett makulátlan a munka
, de mindegy is volt, mert nem látszik ki.
Egyébként egy topiktársét is megcsináltam - a változatosság kedvéért az volt a 3. különböző belső szerkezetű Wintel W8-as, amit láttam.
-
echterion
nagyúr
válasz
interstate76 #4265 üzenetére
Szép munka.
A házat mivel vágtad ki? -
echterion
nagyúr
válasz
interstate76 #4007 üzenetére
Szia,
Hogyan oldottad meg a hűtését? Kivágtad a tetejét? Nekem most kezdett el gondom lenni a melegedéssel, szaggatnak egy idő után a filmek, ilyenkor 80 fok felett van a cpu hőmérsékletem. Érdekes, hogy az elmúlt jó egy évben nem volt ilyen gondom. -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Scooter86101 #4260 üzenetére
Hi.
Nem tudom hogy állsz a telepítéssel.
Én feltelepítésre (először) mindenképpen a hivatalos, a microsoft oldaláról letöltött legfrissebb 32 bites win10 feltelepítését ajánlanám.
A FreePc-t home verzióval regisztráltan árulták, tehát az újratelepítés után automatice megkapod a licencet, nincs vele semmi dolog. (Utána mit csinálsz vele, az a te dolgod.)
Annó az első szervizes visszaküldésem után DoubleDriverrel leszedtem az enyémről a drivereket.
[ModecomFreePc driverek Double Driverrel leszedve.zip] Ez 2015. 12. 25.-én történt. Használni egyszer sem használtam, tehát nem tudom, hogy az állományok egyáltalán használhatóak-e.
Az újratelepítés után én a belső wi-fi eszközt tiltani szoktam. A netet vagy egy wi-fi sticken, vagy egy USB/LAN adapteren keresztül kapta.
Az utóbbival rettenetesen tudott menni...
Ha valakinek van lehetősége tegye fel az állományt olyan helyre, ahonnan majd mások is le tudják szedni a későbbiekben, mert én pár nap múlva törölni fogom. -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Az enyémen a Microsoft oldaláról leszedett 32bites win szalad, gond nélkül felment.
A wi-fi drivere nem müxik, de úgyis egy USB/LAN adapterről kapta a netet.
Egyébként parkolópályán van, mert egy OFF Voyo V1 dolgozik helyette... -
petakpa1
őstag
válasz
Ha kell el tudom küldeni az 64 bites drivereimet. Persze jó esély van rá, hogy a Tiedre nem ugyanezek valók, de egy próbát megér.
Win10 amúgy nekem elég sok eszközt felismert magától, de volt azért jópár amihez kellettek a Double Driver-rel készített mentések
-
Scooter86101
tag
Sziasztok köszönöm a hozzászolasokat.. tettem fel egy 32 bites rendszer illeszto pr. Telepitese közben egyből osszeomlott a rendszer
be se jott többé .. driver gondok a 32 biten, szóval vhogy 64 es kell rá, de hát ha ilyen kutyuje nincs senkinek akkor buktam
mert így nem haladtam előrebb..
-
petakpa1
őstag
válasz
Laza... #4258 üzenetére
Ez igaz, de ha csak 64 bites driverek vannak hozza, mert gyarto eszetlenul 64 bites OS-el adta ki a 2 GB memorias verziot is, akkor megyulik a baja a 32 bites Win telepitessel.
Ezekkel a MiniPCkkel a legnagyobb problema a gyartoi tamogatas es driverek hianya. Különösen igaz ez az olcsobb noname kinai verziokra.
Nekem is ilyen van, hardverileg semmi gond vele, pedig 24 oraban megy tobb mint 1 eve már. Ellenben mikor megerkezett elbol azzal kezdtem, hogy Double Driverrel mentes a szorgos kinai kezek altal telepített Win10-bol. Aztan gyari Win10 legyalulva, sajat telepitobol vissza, nehogy mar valami rejtett kis kemprogi lapuljon a kinaiak altal feltelepitett OS-ben.
-
Laza...
addikt
válasz
Scooter86101 #4256 üzenetére
2GB Ramhoz minek a 64 bit?
Több erőforrást enne meg a rendszer, elég az a 32 bit mindenre
-
interstate76
addikt
válasz
Scooter86101 #4256 üzenetére
Ez nem lesz igazi segítség, de a helyedben én nem szenvednék a 64 bites win kedvéért egy percig sem, ha van rá 32 bites, amit fel tudsz telepíteni.
Nemrég vettem egy Chuwi Hi8 Pro tabletet, és először rácsodálkoztam, hogy 32 bites win van rajta, de nem érzem hátrányát, így Isten ments, hogy nekiálljak újrahúzni.
-
Scooter86101
tag
Sziasztok egy modecom freepc 32 gb os kutyum lenne , de már szamtalan windowst megpróbáltam letolteni ra.. es egy értelmes 64 bites win 10 et nem tudok vele bootoltatni valaki nem tudna segíteni nekem abban hogy ki melyik verziojat hasznalja ? Vagy lehet a bit számmal van a baj ? egy 32 bitest már engedett, viszont a kutyu adatlapjan azt írja hogy 64 bites verzioja van alapbol rajta ? Akkor most mivaan ?
valaki telepitette mar ujra ?
Köszönöm előre is ..
Udv . -
Laza...
addikt
Detto, el sem adnám
Nincs mivel pótolni. Évi 2k villanyszámláért mi mást kapni? youtube megy fullHD-ban, mkv bármekkora bitrátát visz simán, ami néha lassu az az ethernet port. Más része nekem tök elég.
Tegnap raktam újra én is, a win 10 fél napot szarakodott rajta, mert felpakolt valami új verziót is, de nekem nem voltak driver gondjaim szerencsére. Valószínűleg azért, mert megvan, kéznél. Murphy
jah, meg most vettem új egér+bill kombót hozzá. Ez is szintén nagyon megérte!
Ezt itt ni Magyar ékezetes
-
-
Mike88
senior tag
válasz
Laza... #4249 üzenetére
Szintúgy jó üzletnek tartom a mai napig, pláne, hogy anno 23 ezerért megkaptam. 3 év elteltével most először telepítettem újra a windows-t, mert már idegesítően lassú volt, nem volt elég helyem az update-hez, eddig mindig frissítgetve volt, 8-ról 10-re, majd a 10 lett mindig frissítve.
Arra felhívnám mindenki figyelmét, hogy nem árt egy driver mentés Double Driverrel, mielőtt belekezdenétek. A mostani legfrissebb windows 10 alaphelyzetben telepítette a wifit, a LAN-t nem tudta, de net kapcsolattal már letöltődött hozzá a driver. Viszont, ami lényeges, nem minden driver összetevőhöz települt a megfelelő driver, pl. a "hangkártyát" valami egészen másnak vélte. Így nem volt hang, de nem is tudtam, hogy melyik a "hangkártya". Aztán egy restore double driverrel rendbe tette a dolgokat. -
Laza...
addikt
Most 3 éves a pipo x7-em, és a mai napig hibátlanul müxik - most néztem vissza mit összetököltem anno a hűtésével. De csak 1x kellett megcsinálni. Arra amire használom, a mai napig tökéletes
Torrent, filmnézés, néha böngészés. A legjobb befektetésem az elmúlt években.
-
Sándor -P20-
senior tag
65-ért én sem vettem volna meg.
Ha gondoljátok kukkantsatok be az eMAG-hoz, és nézzétek meg milyen árkategóriában fut. (50E)
A 32E-s vételárhoz szerintem tökéletesen korrekt a cuccos.
Főleg azt nézve, hogy egyenlőre úgy tűnik tökéletesen sikerült a műtét az enyémen.
Arra amire használni fogom pláne jó lesz... -
tvamos
nagyúr
válasz
Sándor -P20- #4246 üzenetére
2 GB RAM - Ez azert mar keves szerintem. (Nekem is 2GB RAM-os van, de nagyon korlatozottan hasznalhato, ma mar nem vennek ilyet.)
-
Sándor -P20-
senior tag
Nos igen épp erre írom a "válaszom".
Pro és kontra.
Az enyém full magyar billentyűzetes.
A dokkolóban kellemesen feszül a tab. Pont annyira, hogy könnyedén el lehessen távolítani, de azért benne legyen. Asztalon használva tökéletes, ágyban fekve már képes szétcsúszni, de akkor amúgyis tabletként illik használni.
Az egész olyan kellemesen összerakott érzetet kelt.
Touchpad nekem teljesen használható. Küzdöttem sokkal rosszabbakkal is.
Hangszóró valóban nagyon gyér, de ha zenét akarok hallgatni ott a házimozi cuccos, vagy fülest használok. "Tilinkózni" rendszerhangokhoz tökéletes. Nekem ez egyáltalán nem szempont.Akkor jöjjön a kontra, ami miatt lehet hogy én is visszaviszem.
Reggel 7 óta küzdök vele, és még lövésem sincs mikor tudom úgy istenigazából elkezdeni "nyúzni".Bekapcsoláskor volt már a készüléken egy profil. Ezek szerint nem "szűzen" kaptam, valaki már bekapcsolta.
A Win10-nek az első bekapcsoláskor kellene létrehoznia a felhasználói profilt.(ha jól tudom)
Egy csomó nyelvi, beviteli "biz-basz" volt rajta ami folyamatosan hibaüzeneteket dobált.
Bluetoot fülesemmel az istennek sem boldogult. (Lidis cuccos, eddig minden kütyüvel pillanatok alatt összepárosodott, és tette a dolgát. Nem volt eddig panaszom rá)
Első körben jó volt itt is, aztán bemakacsolta magát. A végére (hajnali 1) sztereó üzemmódban a teszt le sem futott már, headszet módban rendesen működött, de az csak "zörög". (telefon üzemmód, erősen korlátozott minőségben. Beszélgetni, telefonálni jó, másra nem.)
Na itt pipultam be, és eltettem mára az egészet.
Reggel Double driverrel driverek leszed, és full gyalu, Win újrapakol.
Indítás után jött a döbbenet. A hardver eszközök még csak nem is hasonlítanak a tegnapira. A "lengyel" (nevű) kacatok eltűntek, minden driver felkerült, van wifi, bluetoth, STB...
Rúgásra megismerte, és lekezelte a fülesemet, (Jajj új hardvert találtam meg minden wines hisztivel ahogy kell. Ezek tegnap elmaradtak.)
Első körben szépen viszi a videósportálos videókat, kikapcsolhatom újraindítom egyenlőre jónak tűnik.Alapvetően Netezésre, videónézésre szánom, játszani nem fogok vele szal igazából nem tudom mit csináljak.
Ha összejön a buetoth kezelése szerintem maradni fog.
Ebben az árban verhetetlen. -
ACE-
addikt
válasz
Sándor -P20- #4244 üzenetére
Csk egy vélemény van róla, de az is beszédes... egy ilyen tablet szerintem mindenre használhatatlan... link
-
Sándor -P20-
senior tag
Hi all.
Nem pont on, de nem is teljesen off. Egészen pontosan az Atom x5-Z8350 prociról van szó.
Ha valakit érdekel. A Tetsco leakciózott egy ilyet procival szerelt gépet. Egészen pontosan a KIANO Intellect X3 -ról van szó. [link]
Ez most a Tesco egyes áruházaiban 32495 Jómagyar királyi valutába kerül.
A linken van az áruházak listája ahol leakciózták a kicsikét: [link]
Én a Siófoki áruházból hoztam el egyet. Még kettő ott maradt... -
sonye
senior tag
válasz
Sándor -P20- #4241 üzenetére
Helló!
Ma jutott időm megnézni a kütyüt.
Köszönöm a leírást!Kb 5 perc alatt megoldódott a dolog.
Most működik újra.
Bár sajnos úgy látom már nem igazán a 4K Tv-hez valóde netezni még bőven tökéletes a kicsike.
-
g.gergo
senior tag
Üdv!
Meegopad t02 miniPC-t nézek épp vásárlásra. Mivel kínai, nincs ezekbe elrejtve vmi kis huncutság (backdoor, vírus, stb.)? -
Sándor -P20-
senior tag
Sajnos buherával jár az élesztés.
Olvass vissza, ott leírtam már mindent.
Címszavakban:
Cuccos szétkap, panel kiszed. Hátsó hűtőlemez leszed, alatta lítium elem lehúz (szerintem cserélni is esedékes) A panelon a csatlakozó 15-20 másodpercre rödidrezár.
Összeszerel, pár miatyákot elmormol, egy rózafűzér elég lesz, esetleg mala mantrázva körbepörget...
Villanyt neki. -
sonye
senior tag
Help!!!
Modecom free PC-m nem kapcsol be.
világít, de nem tudom indítani.Valakinek valami ötlet?
-
interstate76
addikt
válasz
Generator #4238 üzenetére
Felhasználási területtől függ, hogy mi lesz a szűk keresztmetszet. Ha megy a Plex Media Server, fut a Tixati (néhány torrenttel), és nekiállsz Chrome-ban 8-10 lapon böngészni, akkor bizony hamar 90-95%-os lesz a RAM-kihasználtság. Ha nem nyüstölöd ennyire, hanem TV-re kötve használod (ott pl. én nem igazán szeretek netezni, pláne nem ennyi megnyitott lapon), akkor viszont bőven elég a 2 GB RAM.
Médiaszervert, néhány letöltést és max. 3-4 lappal megnyitott böngészőt futtatva nem kell attól tartanod, hogy kifogy a RAM-ból, akkor sem, ha elindítasz egy magas bitrátájú fhd filmet (MPC-HC nálam 200 MB körül zabál meg 120 Mbit/s-os fhd film lejátszása közben, szóval bőven marad még szabadon).
-
Generator
csendes tag
válasz
interstate76 #4234 üzenetére
Szia!
Ez hány GB RAM-mal szerelt gépen történt? Gondolkodom ilyesmi gép vásárlásán, de tartok tőle, hogy a 2GB RAM kevés, ami a legtöbb ilyenben van. Az én felhasználási területem: Youtube/Spotify, max. FullHD film, pár (max 10-12) torrent, no game.
BTW, lehet ezekben RAM-ot bővíteni? -
Mike88
senior tag
válasz
Ahogy sejtettem, totál esélytelen.
Elképesztő módon akadozik.
-
Mike88
senior tag
válasz
Útban van lefele, kíváncsi vagyok rá én is.
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #4233 üzenetére
Tegnap este volt időm foglalkozni kicsit a Z8350-es tesztelgetésével, és hát médiaplayerként nem kicsivel erősebb, mint a Z3735/6F. Leszedtem innen a jellyfish-110-mbps-hd-hevc.mkv-t, azaz a legmagasabb bitrátájú fhd anyagot, és reccenés nélkül vitte a win 10 gyári lejátszójával és MPC-HC-val is, mindösszesen 5-10%-os CPU-terhelést és teljesen elhanyagolható mértékű melegedést okozva. Jó lenne, ha valaki kipróbálna egy Z3735/6-ost ugyanezzel az anyaggal!
Összefoglalva azt látom, hogy ha kevés a CPU nyers ereje és kap egy olyan feladatot, ami sokáig a maximumon hajtja, akkor pontosan ugyanannyira felmelegszik, mint a Z3735/6-os, viszont ha tudja használni a mellette dolgozó, 8. generációs HD Graphics erejét, akkor mérföldekkel körözi le az elődöt. Nem kell nagy dolgokra számítani, nem játékokra van kitalálva a Z8350-es CPU sem, de grafikusan sokkal erősebb, mint a bay trail-es előd.
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #4140 üzenetére
Kis kiegészítés a Z3735F vs Z8300/8350 témához: vettem HA-n egy Z8350-es CPU-val szerelt, wines mini pécét, és tegnap este ráeresztettem a plexet a zenékre és a családi fotókra/videókra. Annak idején írtam a Wintel W8-as kapcsán, hogy - hűtésmod nélkül - ugyanezen folyamat közben 83°C-osra melegedett fel a CPU. A helyzet az, hogy ma reggel ránéztem az új szerzeményre, és mit gondoltok, mekkora volt a Real Temp CPU által mért maximális hőfok? 83°C. Szóval korábban, amikor 1-2 napig próbálgattam egy tabletben, én is úgy éreztem, hogy a Z8300-as kevésbé melegszik, de a helyzet az, hogy Mike88-nak van igaza, azaz nincs észrevehető különbség. Ugyanakkor magas bitrátájú fhd filmek lejátszása közben azt vettem észre, hogy nem melegszik fel annyira, mint a Wintel, ami visszavette a teljesítményt és meg kellett állítani a lejátszást.
-
Mike88
senior tag
válasz
frankdelgado #4231 üzenetére
Lehet, nem tudom, nem olvastam véleményeket. Mindenesetre a két használt eleve jobb ajánlat a Z83-nál, hisz ha annál számolsz még ÁFA-val (és nem árt!), akkor nem túl olcsó. Két használt közül az utóbbi sajnos jegelve lett, ha nem miattad, akkor sajnálom a dolgot, azt a boxot elnézve valószínűleg jobb lett volna, a jobb kialakítás (szellőző lyukak) miatt.
-
Mike88
senior tag
válasz
frankdelgado #4229 üzenetére
-
frankdelgado
őstag
Üdv.!
Egy ilyenbe [link] futottam, 25 papírért nem tűnik rossznak. Raspberry pi ben gondolkoztam, médialejátszó+torrent. Sajnos nem találok semit hozzá, csak utalást, hogy nincs magyar nyelv a windowsban. Lengylül találtam hozzá videokat. Véleményeket szívesen fogadok!
-
Mike88
senior tag
válasz
Necronom #4226 üzenetére
Én meg egy csóró NEXX WT3020-at használok OpenWRT-vel. Nincs gond FullHD filmekkel sem, sőt Bluray-el sem.
Gyárilag nem OpenWRT van rajta, de nem volt túl bonyolult a firmware csere.
Magyar fórum: [link] -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Necronom #4226 üzenetére
Lehet hogy rosszul írtam valamit.
30 Giga adat átmásolásához nem kell 8 perc.
Szerintem nincs akkora film aminek a lejátszásánál ez gondot okozna.
Az OMV-től sztem nem kell félni. Pi-re rettenetesen egyszerű telepíteni.
A lementett állományt fel kell másolni egy memóriakártyára, beletolni a PI-be, és villanyt neki...
Beállítása szintén egyszerű. ( Ha én is meg tudtam csinálni... ) -
Necronom
senior tag
válasz
Sándor -P20- #4225 üzenetére
Koszonom szepen, de tartok tole, hogy a 10M halo keveske lenne FullHD filmeknek
Radaskent sajna nem ertek OMV-hez cseppet sem..Nem vagyok benne tuti, hogy ezt egyedul fel tudnam konfiguralni ....
De az irany jo, sokat szemezgettem az OMV-vel, de nem tudtam megcsinalni...
Meglehet hogy inkabb valami windows felulet kellene...sajnaUdv: Necro
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Necronom #4224 üzenetére
Én egy Off Raspberry Pi 3-at használok NAS-nak OMV-vel. (Openmediavault)
Vannak kompromisszumok (PL USB2, és egy belső porton osztozik az USB és a LAN)
Viszont cserébe szinte nulla a fogyasztása.
Ha megelégszel a belső hálózaton a 10 megás sebességgel akkor nem csalódnál benne.
Nekem jelenleg ezen fut a torrent kliens is.
Simán kiszolgálja 2db 8 - 10 gigás film streemelését, + a torrentkliens. Nekem nagyon bejött...Mod: Ja és ócssó...
12K a cuccos + az esetleges köcöllékek.
-
Necronom
senior tag
Sziasztok,
Tervezek egy minipc vasarlast, igazabol itthoni kis file szervernek, akar tavoli eleressel
Szoval csupan adatok lennenek rajta (filmek, fotok, doksik) viszont mennie kellene 24 oraban, ezert fogyasztaserzekeny vagyok
Eleg sokat olvastam vissza a topikot, ugy 1 evnyit, de eleg kulonbozoek a velemenyek
Esetleg van valaki, aki ilyen celra hasznal kisgepet? (eddig nalam is egy kibelezett laptop volt, de nem tetszett)
Egytalan alkalmasak ezek a minipc-k ilyen celokra ?Koszonom elore is!
Udv: Necro -
Yahhher
aktív tag
válasz
tordaitibi #4212 üzenetére
Szia.
Nekem van j1800/j1900 is. Gyakorlatilag hétköznapi pc-nek hasznàlva. Ssd, win10. Jópár oldal böngészőben, youtube, torrent nem gond. Mondjuk nem fut 20++ torrent. Én corelezek is rajtuk, meg photoshop alapműveletekre használom. Passzív táppal ugye teljesen néma. Nyilván játszani máson kell, bár annó kicsit world of tank is ment rajt, rendben volt ésszel beállítva.
Üdv B.
-
tlala
addikt
válasz
Nono0000 #4219 üzenetére
Köszi.
Ha jelzed, hogy hálókártya driver kell a Pipohoz, dobtam volna a linket azonnal.
Az Ubuntuval kapcsolatban azt, hogy "igen van live verziója is" úgy érted, hogy felkínálja opcióként, vagy a Live verzió az egy külön letölthető fájl? Ha utóbbi, akkor esetleg arra is van linked?
-
Nono0000
tag
Szia!
Egy pár nap után már nem vagyok olyan lelkes, mint a múltkor, sajnos.
Természetesen a kodi tökéletesen fut Ubuntu alatt, a hardvert sem terheli annyira, talán egy kicsit hűvösebb is a Pipo, de mivel én két különböző hálózatot használok egy gépen, így az útválasztás egy kicsit kaotikus, még mindig nem az igazi. A win-ben egyszerűen hozzáadom a statikus útválasztást és működik, viszont linux alatt ezt nem kellett megtennem tudta a dolgát automatikusan, amíg újra nem indult a Pipo. Újraindítás után a hálózati kártyákat ugyan felismerte, de kapcsolódni a hálózathoz már nem tudott. Egyenlőre visszament a win, de mire találtam win8 alá hálókártya drivert, az egy napba telt. Ha gondolod írj egy privátot email címmel és átküldöm az iso-t, hogy ki tudd próbálni. Rufus-sal egyszerűen készítesz egy bootolható usb-t és újraindítod, bootoláskor megkérdi, hogy mit szándékozol tenni, igen van live verziója is. -
tlala
addikt
válasz
Nono0000 #4216 üzenetére
Nekem is Pipo 7-esem van, 2015. márciusa óta használom, de nálam nagyon rendben van, pörgős a Win10, semmiképpen nem szeretném legyalulni.
Viszont szívesen kipróbálnék egy Linux verziót én is, de csak USB-ről indíthatót, vagy max. USB-re telepíthetőt.
Ez a verzió amit linkeltél, telepíthető egy másik USB-re? Vagy még inkább: létezik Live verzióban? (Nem értek a Linuxhoz amúgy.)Szerk.
Bár most látom, hogy már a linkeden sem letölthető ez az Ubuntu kiadás. -
Nono0000
tag
Sziasztok!
Még az elsők között voltam, aki vásárolt Pipo X7-es gépeztet, amit azóta is megelégedéssel használok. Ám az utóbbi időkben a win frissítések miatt egy kicsit széthullott, annyira, hogy már-már használhatatlanná vált. Úgy döntöttem, megpróbálok rárakni egy Ubuntu-t [innen].
Alázatosan jelentem, ez működik, semmi extra mókolás nem kellett, feltelepült gond nélkül, kodi-t feltelepítettem, az is működik.
Viszont, ha újraindítom kodi alól, akkor a hálózat "leszakad" és alapból a kodi-val indul el, hálózat nélkül.
Annyi baj legyen.
Főleg videókat, filmeket nézünk róla, de sajnos a videolejátszás szaggat egy kicsikét.
Lehet ennek ártani valamit? A forrás h264 720x576.Köszönettel!
-
mexel
veterán
Sziasztok! Ismét a kezembe került a régebben téglává változott Pipo X8-am. Úgy olvastam és Kukszi is mondta
anno hogy külső eszközzel kellene biost flashelni. Az lenne a kérdésem, hogy vajon azóta nem változott valam ilyesmi ügyben? ( Pl valami flashelő progi win vag y linux alól, stb), esetleg van-e valaki pesten aki ilyet meg tudna csinálni? Sajnos nem boldogulok vele, kidobni meg nincs kedvem
Esetleg valahogy SD-ről vagy pendrive-ról flashelni valahogy?
A box nem csinál semmit, néha felvillan hátul a hálózati csatinál a led, és oldalt a bekapcsoló gombnál a piros led. Egyébként se kép se hang. -
J1900 vagy egy N3150 tud tobbet, melyik a jobb vetel?
Egy Z8300-nal kisse izmosabb barmelyik ahogy nezegettem.
Hasonlo kategoria tudom, de a tapasztalatotok szerintem tobbet er a benchmarkoknal. -
joe999
tag
válasz
Graphics #4158 üzenetére
Én korábban egy Gigabyte BRIX BXBT1900 -et használtam, ami garidőn belül tönkrement. Szerencsém volt, mert nem tudták megjavítani, így visszaadták az árát és vettem helyette 36e Ft-ért egy Intel NUCCAYH -t. Kb.3 hőnapja használom és eddig nagyon pozitívak a tapasztalatok. A BRIX-hez képest csendesebb, grafikus UEFI-vel rendelkezik, egy csomó mindent lehet benne állítani. UEFI-ből lehet konfigolni, pl. hogy a TV bekapcsoláskor felélessze-e a gépet, kikapcsoláskor lekapcsolja, vagy esetleg alvó módba küldje, de azt is be lehet állítani, hogy a gép induláskor kapcsolja be a TV-t és a TV váltson a megfelelő HDMI bemenetre. Én jelenleg a hálószobában egy FHD TV-re kötve használom kodival média lejátszóként és netezős gépként. Kipróbáltam egy 4K-s TV-vel is, azt tapasztaltam, hogy a desktop felbontást 3840x2160-ra állítva egy picit sok neki, lassabban mozog az egér, szóval érezhetően kevésbé pattogósan működik mint FHD beállítás mellett. Lehet, hogy ezen a dual channel segítene, pillanatnyilag a BRIX-ből megmaradt 1db 4 gigás modullal használom. Youtube 4K -t csak az Edge böngészővel lehet lejátszani, a többi csak 1440p-t ajánl fel. MPC-vel nem ment a 4K, viszont kodival helyreállt minden, az általam kipróbált 4K tartalmak közül mindent vitt.
Ha valakinek van kérdése a géppel kapcsolatban, szívesen válaszolok. -
ACE-
addikt
válasz
Black&White #4206 üzenetére
De az ugye feltűnt hogy ebben nem SSD van?
-
ACE-
addikt
válasz
Black&White #4204 üzenetére
Igen, de tuti hogy ez ÁFA mentes lesz?
-
Black&White
addikt
válasz
Sándor -P20- #4201 üzenetére
Voyo V1 Gearbest-ről, 160$ priority line/eu express szállítással?
LINK -
Sándor -P20-
senior tag
Ötletet, tippet kérnék az értőbbektől.
Black freeday alkalmából van valami best buy ajánlat a Modecom FreePc-m leváltására?
40K kategóriában gondolkozom.
Jó lenne a win10.
Filmnézés, netezés a fő profil.
Ha izmosabb mint a Modeom, akkor az már jó.
Passzív hűtés előnyben, moddolást megoldom, ha elégtelen a gyári...
Előre is köszönöm az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 7 5700X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Intel Core i3 9100f / Radeon RX 570 4GB / 8GB DDR4 RAM / 120GB M.2 SSD + 500GB HDD konfig eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest