- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi94
csendes tag
sziasztok valaki meg tudná nekem nézni hogy a pokemon go játék működik e a tableten? akár play áruházból akár külső forrásból
előre is köszi -
ghiottone
nagyúr
Sziasztok!
Aki már régóta használja megvan vele elégedve? Vacilálok, hogy megrendeljem-e a hivatalos oldalról.Most keresgélek tabletet és 4 készülékre szűkítettem le ebben az ársávban - Xiaomi Pad 7 Pro, OnePlus Pad 2, Honor Magic Pad 2 és a Tab S10 Fe. Nyers erőben az Op győz majd jön a Honor és a Xiaomi. Honornál megkapja az android 15-öst és 2-3 év biztonsági frissítések jönnek. Xiaomi 2 fő verzió és 3 év security. Op 3 fő verzió és 4 év biztonsági, Samu meg 7 év...
5 év Galaxy Tab S6 után már megszoktam a Samsung rendszerét és a Dex-et, de ott sd855 volt nem egy középkategóriás exynos, mint az s10 Fe-ben + nem tudom 5 év múlva mire lesz elég az Exynos 1580? Játékra nem haszálom és a mérete az Op-nak nekem nagynak tűnik.
Tokokban és kiegészítőkben jobban áll a Samsung, Op-hez alig találok valamit. De az op pwm mentes kijelzőt használ, amire érzékeny vagyok, de a Samu meg nem amoled, így biztos nem 250hz alatt lesz az értéke. -
M_David
tag
Sziasztok! Nagyon fontos lenne a több felhasználós mód, tudja ezt a tablet? Feleségemmel használnám felváltva. Jelenleg Xiaomi Tab5-ön, a feloldásnál beírt pin-től függően dob ebbe vagy abba a környezetbe. Hasonló megoldásra lenne itt is szükségem.
-
balpeter04
tag
Tökéletes hardver, de miért nincs AMOLED?
-
M0RGI
őstag
Ez is IPS? 200e Ft-ért?
És használhatatlan képarány... -
mrThomi
addikt
válasz
sohajda90 #16 üzenetére
Én egy ilyet rendeltem hozzá, 8€ volt [link] Körbe védve van teljesen, viszont ezt a fajta kitámasztást annyira nem szeretem. A célnak megfelel míg nem jön hozzá ez [kép] Ezt a fajtát jobban szeretem, de egyelőre csak a sima Pad-hoz eléthető.
Ez a smart keyboard egyébként csak és kizárólag a Pad 2-vel kompatibilis ?
-
sohajda90
aktív tag
Nekem is megjött pénteken. Billentyűzetes tok sokat nyom a súlyán plusz ott a két rész nem pattan össze mágnesesen ezért szerintem én rendelni fogok hozzá folio cast is, hurcolászni abban lesz az igazi.
Akksit én nem érzem rossznak, bár én leginkább csak streaming meg social-t használok, viszont gyengébb, mint a sima OP PAD, mivel a Snapdragon 8 Gen 3 kisebb energia-igényű feladatoknál sem lesz olyan hatékony, mint a Dimensity 9000, de ez legalább 2-3 év múlva is bőven erőgép kategória lesz, úgyhogy valamit valamiért...BTW ami bennem most negatív szájízet hagyott, hogy az egyik billentyű a billentyűzeten már most megcsorbult, a festés oldalt levált az egyik sarkán, először csak azt hittem porszem/morzsa került rá, elkezdtem dörzsölni aztán láttam, hogy ez már permanens...pedig még a hálószobát sem hagyta el egyszer sem...
-
mrThomi
addikt
Mérettől, meg az akksitól tartok én is egy kicsit, mert sokat vinném magammal, vagy este ágyban nyomkodnám. Néztem hozzá tokot, de még nem találtam semmi értelmeset. A billenytűzetes kiegészítővel is lehet tokként használni ? Gondolom a bill miatt ez nem túl előnyös. Akksija ha kibír aktívan 2 napot az nekem már jó. 3 éves xiao pad 5 is elkezyeg annyit, ha meg nem nagyon használom akkor 1 hetet is kibír.
-
bear_
aktív tag
Megjötta ma a tablet.
A PWM-et úgytűnik megoldották az elődjéhez képest, nem fáj tőle a szemem.
Összességében jó kis ketyere, a kijelzője talán egy kicsit nagy, az ipadet kényelmesebb volt kézben tartani.
Az akksija viszont nem tűnik túl acélosnak így elsőre, majd pár nap múlva kiderül hogy bírja szuflával. -
Zoona
aktív tag
Sziasztok,
Ez egy jó ajánlat? Már régóta gondolkodom tablet vásárláson egyszerű médiafogyasztásra + ha utazok akkor legyen valami nálam. Ipad-ben gondolkodtam - ez a tablet van ilyen erős? Ha előrednelési akcióban adnak hozzá ilyen dolgokat akkor jó lehet - de van ez a vas erős, hogy 3-4 évig kiszolgáljon?Melyik ajándék a legjobb hozzá?
-
mrThomi
addikt
Azt lehet tudni, hogy az ajándék billenytűzetes tok vagy mi az, milyen tabletekkel kompatibilis még ? Jó mással is vagy csak is kizárólag a mostani Pad 2-be passzol ?
-
Koczka
tag
flicker free-s lesz a kijelző?
-
bear_
aktív tag
Regisztrálni kell egy student beans accountot.
A oneplus oldalán rá kell kattintani a promotions/student bransra, az átirányít a student brans weboldalára. Ott be kell jelentkezni, majd kéri, hogy igazold a hallgatói jogviszonyt. Több módon lehetséges, legegyszerűbb hallgatói email fiókkal. Ebből is kettő fajta van, azt kell választani, ahol azt kéri, hogy jelentkezz be a fiók adataival (felhasználónév/jelszó). Ha ez megvan akkor visszadob a oneplus oldalára és ott már kedvezménnyel lehet vásárolni.Ha jól emlékszem 450 euróért lehet így megvenni a pad 2őt.
-
sohajda90
aktív tag
Természetesen a OnePlus community-s cuccot nem ingyen gondoltam, de ha valaki nem használta fel a 80 EUR-s kuponját szerintem 30 EUR-ért szívesen átruházza rád, így nullára jön ki, te meg még mindig 50 EUR-val beljebb van.
Én ezt a student beans-es dolgot tavaly próbáltam meg, amikor OnePlus Open-re pályáztam, de elég bonyolult ahogy emlékszem, nem csak annyi, hogy te bepötyögöd valaki adatait, ez valami "komoly cég", aki tényleg levalidálja az iskolai státuszt, szóval a végén feladtam, pedig ott ~180 EUR-ról volt szó, 50 EUR-ért leállni ezzel vacilálni...de hát ezt te tudod...
-
mrThomi
addikt
Közbe áttettem az oldalt Magyarország-ra, mert a Luxemburg-on ahol vagyok nem talált semmit, ezek szerint nem minden országban elérhető ez a program ? Így Magyar regióval most beadta a studentbeans regisztráció lehetőségét is. Otthon magyarba vannak ismerősök akik még suliznak. Hogy tudom ezt innen megcsinálni ? Kell ehhez az illető minden sulis adata vagy neki személyesen kell ezt ? Ha csináltál már ilyet le tudnád írni mi a menete, hogy egyszerübb legyen ? Tegnap csináltam egy oneplus acc-ot, most már csak ez a sulis hiányzik.
-
mrThomi
addikt
Köszi a választ, de nem hiszem, hogy valaki ilyet adna csak úgy
bear_:ez jól hangzik csak akkor kell találnom valakit aki még suliba jár és az ő regisztrációján keresztül kell megrendelni vagy elég csak tőle is kupont kérnem ? Hogy van ez ? Baromi nehéz kiigazodnom az oldalon, rámentem, hogy studentprogram, de a főoldalra dob be mindig
-
sohajda90
aktív tag
Előregisztrációs kupon volt még, aki 30 EUR-t befizetett előre kapott egy 80 EUR-s kupont, tehát összesen 50 EUR kedvezmény volt még. Esetleg a OnePlus oldalán a Community üzenőfalon körbekérdezhetsz, hogy nincs-e aki meggondolta magát, de érvényes még a kuponja, azt hiszem 20-ig lehet őket felhasználni...
-
sohajda90
aktív tag
Én is megrendeltem, nekem az előző generációs sem bántotta a szememet, bár mondjuk én a 60/120Hz-re sem vagyok annyira érzékeny, mint mások...viszont remélem, hogy a minimum fényerőt főleg a feketénél sikerül lejjebb venniük, néha filmnézéskor (GoT, HotD, amiket szeretnek full sötétben felvenni XD) azért az kiütközött, dehát IPS...
-
bear_
aktív tag
Rendeltem is egyet, az ajándékokkal jó ajánlatnak tűnik.
Az elődjét vissza kellett küldenem, mert kifolyt a szemem a PWM-től, remélem ebben nem kell majd csalódnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest