Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
ott van az ára a linken:
180 dollár (kb.48000ft) +áfa
úgy hallottam europában nem fogják forgalmazni,de ez nem biztos, osztrák ebay-en 102 ezer ft-ért láttam.
egyébként szerintem viszik mint a cukrot,mert most sincs raktáron,szerintem az idei év slágartermékei a mini pc-k lesznek. -
Upo
addikt
Sőt, ahogy nézem, a ram foglalat mellett van a mini ssd, de mellette a gombelem fölött van még egy foglalat.
Szerk: ja, abban van a wifi/bt kártya, azt nem láttam elsőre. Mondjuk egy 3G/4G kártyát be lehetne tenni a helyére, még car pc-nek is jó lehetne egy kis monitorral, mobil netről még zenét is lehetne streamelni...Na valami ilyesminek kéne ezeknek az atomos boxoknak is lennie, egy kis jövőállóság/hackelhetőség nem ártana.
-
Lifeforce
őstag
Nem a recovery partíciót törölted le, hanem az efit.
Majd ráugrom, hogy hogyan lehet dualbootot csinálni, de még az is lehet, hogy ha ki tudom menteni az androidos biost linux alatt, akkor meghackolom.
Csak annyi van, hogy az ntfs drivert kiszedték az efiből, ezért nem tudsz windowst telepíteni.
Haha... ám linux alatt megy a vmware, és ha rá tudom tenni a win8-at, és ki lehet menteni alóla a biost, akkor a két biosból lehet csinálni egy olyan biost az androidosra, amivel minden felmegy.
Poénos lenne, mert minix nem tudna eladni több winest, mert mindenki az androidost venné a távkapcsoló és az ára miatt -
sanzi89
addikt
-
zoltan6
addikt
válasz
SUPREME7 #584 üzenetére
A Z3736F-el hasonlítottam össze a cpuboss-on ez jött ki:
tehát kb 1 szintbe vannak,mondjuk a celeron csak két magos. -
zoltan6
addikt
szállingóznak lassan a márkásabb mini pc-k is.
HP Stream Mini Desktop - 200-010 -
RufuszX
senior tag
Köszönöm a segítséget! Ezt próbáltam, de sajnos nem sikerült, akárhogyan próbálkoztam.
Közben sikerült megoldanom a dolgot (leírom hátha belefut valaki):
Biosba kellett újraindítanom (leírás), majd itt kell egy usb-s billentyűzet. Boot menüpont alatt rossz volt a sorrend és valamiért a windows boot manager került az első helyre, ráadásul 2 s-es időlimittel (szerintem ezért nem működött a hangerő fel + bekapcsoló gomb). Átrendeztem a boot sorrendet, első helyre raktam az UEFI boot-ot és láss csodát a választó menüvel kapcsol be a táblagép.
(hogy én mit idegeskedtem már, mert direkt dual bootos készüléket akartam erre csináltam magamnak egy windows-osat...)
-
nagash
senior tag
Szia,
bekapcsolás után tartsd nyomva a hangerő fel gombot. Elméletben ha jól csinálod, akkor felugrik a választó képernyő. A bal felső sarokban lesz egy jelölőnégyzet. Azt pipáld ki. Ha ki van de, mégsem akarja a dual-boot-ot, akkor megvizsgáljuk innen.
Teclaxt X98-nak van saját fóruma, ha gondolod, bár egyelőre még kevesen vagyunk.
Üdv,
Péter -
Lifeforce
őstag
Juhij...
Android alatt szét izzadt a kütyü, melegedett mint a fene.
Viszont linux alatt hideg a kezemnek, miközben "gyötröm" a fullhd filmmel.
Gondolom írnom sem kell, hogy mint egy álom úgy megy, még hálózaton keresztül is! (Minix neo z64a)
Nah most már nem nyugszom míg tökéletes nem lesz! -
RufuszX
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem :
Egy Teclast X89 érkezett pénteken hozzám, ma elkezdtem bűvölni. Szépen ment a dual boot rajta, de a Windows 8.1 tyúklábas volt ezért csináltam egy resetet de azóta bootnál nem ajánlja fel az androidot.
Megvan az android partíció azt nem formazta, de nem tudok belepni az android rendszerbe.
Van valamilyen megoldás esetleg? Vagy levelezzek az aliexpresses eladóval?
Előre is köszönöm a választ! -
-
tvamos
nagyúr
Azert ezek nem csucsvasak. Persze, egy i5-os gepen jo a windows, de mar tobb Atomon is probaltam, es hihetetlenul docog a Windows, egy LXDE-s Linuxhoz kepest. Ez utobbi sokkal-sokkal gyorsabb. Raadasul maga a rensszer sokkal kevesebb memoriat foglal.
En eezert eroltetnem. -
zoltan6
addikt
Miért akarjátok a linux-ot ,meg openelec-erőltetni ezekre a kütyükre? ezt sose értettem,mi az ami linuxon megy windows-on meg nem? vagy a helyspórolás a lényeg? ugyanúgy megy a kodi windowson is.
-
Lifeforce
őstag
Vannak akiknek nem kell windows.
Pillanatnyilag a linuxom a kodival együtt 240mb!
Gyors mint állat, és stabil mint a dög a debiannak köszönhetően.
Igaz sokat kell konfigolni ha jót akarok, de a megosztás stabil, (windowsról nem mondható el).
ssh, és ezer olyan alkalmazás áll a rendelkezésemre, ami nem hardverigényes, mert parancssoros...
Ez nem fagy ki, nem lagol, teszi a dolgát... -
Lifeforce
őstag
Én használnám, de szenvedek vele.
Az efi miatt csak efis usb-bootol, így a kodibuntu kilőve, pedig jó dolog lenne.
Openelec tökéletesen megy, fullhd tökéletes, hálózati lejátszás tökéletes, ám most jön a bibi...
Nem tudok ir-t telepíteni, és wifi sincs.
Így marad a saját magamnak készítés, ami nen lenne probléma, ha linux guru lennék, de nem vagyok.
Tehát hosszadalmas telepítgetések és tanulás árán, lesz egy olyan lejátszóm, amire vágytam. -
varmi2
nagyúr
Használja valaki ezeket a kis kütyüket openelecel, vagy kodibuntuval media lejátszásra? Max fullhd lejátszás a cél, hálózati megosztásról. Gondolkodom, hogy vagy egy ilyen, vagy egy am1-s cucc lesz nekem. Nektek mi a véleményetek?
-
han_lev
senior tag
Játékra még nem, de a tulajdonságai nnen olvasva talán választ adhatnak egy két kérdésre.
Angol -
ovika
tag
A pipo x7 grafikai egysége mire lenne elég játékok terén szerintetek?
Akinek van az próbálta már játékra is használni? -
szbarna1
csendes tag
A bios beallitasokat neztem , de nem emlekszem, hogy lenne benne olyan opcio ahol mutatna a homersekletet. A programban egy dolog, hogy magas ertekeket mutat, viszont az a masik dolog, hogy tapintasra igen erezheto, hogy nem epp meelg mar mar forro :-) 40-60 perc aktiv flash palyer hasznalataval. (gyerek sokat youtube-zik )
-
kukszi1
tag
Nekem is melegszik de nincs gond lehet ez az üzemi hőmérséklete. Annak idején kérdeztem a meegopad értékesítési vezetőjétől miért nincs rajt a házon hőelvezető furat mint androidos kütyükön.De azt mondta elég az ami az oldalán van. Asphalt 8 játékkal nyúztam 2 órán át az leterheli a gpu rendesen .Forró volt de nem volt fagyás. Viszont áramingadozásra újraindult. Erre is van megoldás egy olcsó powerbank rádugsz és azt táplálod a táppal akkor olyan lesz mint egy szünetmentes táp.
-
-
szbarna1
csendes tag
Sziasztok !
Nemreg szereztem be egy Meegopad t01-est ami nagyon jo de van egy kis problema ami zavar, arra lennek kivancsi aki meg rendelkezik ilyennel, hogy naluk, mennyire melegszik, hiszen nekem ugy tunik, hogy elegge melegszik,annak ellenere, hogy meg ebbol kifolyolag nem tapasztaltam fagyast.
En is kinabol rendeltem , es erdekes modon nekem aktivalva erkezett rajta a Windows 8.1.
Feltelepitettem ra egy "Real Temp" nevu alkalmazast ami elmeletileg figyeli valos idoben a processzormagok homersekletet es nem csak, ez a program eleg ilyeszto kepet adott konstans 70-80 sot van amikor eleri a 83 foktot a program szerint , mindezt csak simma flash palyer hasznalataval egy gyenge Youtube-os videoknal, mindennek ellenere az ezkoz meg egyszer sem fagyot ki, csak aggazt egy kicsit ez a magas hoemelkedes.
Kerdes masnal is melegszik a Meegopad t01 aki rendelkezik ilyen ezkozzel ? vagy csak en kaptam ki egy hibasat ?
koszi ,
barnes
-
Lifeforce
őstag
Érdekesség képen:
Az androidos bios annyiban különbözik, hogy az efivel csak fat32 USB-ről bóótol, a windowsos bom pedig csak NTFS.
Legalább is ez a jelenség.
A winesről csináltam egy bios mentést, most éppen a linuxosról szeretnék, de kernel forgatás kell hozzá, most megpróbálom máshogy megoldani. -
kukszi1
tag
Eléggé eltértetek a tárgytól. Androidrol akkor beszéljetek ha feltetétek dual boot vagy használjátok a virtual boxos amiduos rendszert.
-
interstate76
addikt
Én sosem "kameráztam" velük, szóval ezt a részt abszolút nem vágom, de a tippem az, hogy pl. az RK3288-nak és a Mali T764-nek hardveresen nem okozhat gondot a videóhívás, és ha linuxos a mini pc, akkor valószínűleg a szoftveres rész (a driverekre gondolok) is meg van oldva. De mindez csak sötétben tapogatózás.
Bele kell ásnom magam ebbe a "linux on rk3288"-témába, mert szükségem van egy linuxos mini pc-re, újabb rk3188-ast meg már nem szívesen vennék. Ha 20e Ft-ból ki tudnám hozni, akkor azzal maximálisan elégedett lennék.
Bocs a sok OFF-ért!
-
Mike88
senior tag
válasz
interstate76 #535 üzenetére
T-R42-vel is gondom volt a kamerával. No persze érzékelte, működött a kamera s a mikrofon is, viszont a túloldalon elképesztően szaggatott a kép, sokszor állókép volt, hanghívásra viszont lehetett használni, de arra már az mk808-at is lehetett használni. Ugyanígy, ugyanez a helyzet a videóhívással a legtöbb "olcsó" kínai tabletnél is, hiába épül RK3188-ra vagy Exynos4412-re...
----------------------------------------------
Ez az állítási lehetőség, a biosban, hogy mennyi ramot zabálhat a videokártya (ha jól emlékszem ezt írtátok, hogy erre való), ez nem tudom milyen helyzetben bír szempont lenni, mert most, hogy visszaállítottam 32mb-ra, a FullHD videók ugyanúgy mennek akadás nélkül NAS-ról, ellenben eddig nagyobb belassulás nem történt. Gondolom én, ezek szerint játéknál van jelentősége? -
zoltan6
addikt
válasz
interstate76 #534 üzenetére
(#533) Mike88 "egyik webshop szokásait sem szerencsés tárgyalni publikusan!"
Maximálisan egyetértek!teljesen igazatok van,elnézést,ha erre jár egy moderátor legyenszives törölje a hozzászólásomat.
-
interstate76
addikt
válasz
zsozsoooooo #532 üzenetére
Ó, hát az MK808-asnál már sok, gyorsabb választás van, ráadásul akad jópár rk3188-as és 3288-as kütyü is, amire lehet linuxot tenni - azt persze meg nem mondom neked, hogy a kamerádat tudnád-e használni velük.
-
interstate76
addikt
-
Mike88
senior tag
Nálam működött, de kb. 1 hét is eltelt, mire volt hozzárendelve információ, singapost-nál már ált. 2-3. napon írta, h a TN regisztrálva van. Ez van, az az időszak megszűnt.
Zoltan6, egyik webshop szokásait sem szerencsés tárgyalni publikusan!
Kíváncsi vagyok majd a véleményedre a boxal kapcsolatban. Ha nálad nem az az első, hogy legyalulod róla a windowst, akkor elsősorban nem az 1. nap utáni véleményedre leszek majd kíváncsi. Nálam néha elképesztő lassulások vannak, ami még mindig nem tudom miért van, még mindig nem fér a fejembe az, hogy miért tud ennyire borzasztóan belassulni a böngészés Chrome-al, mikor a tabletemen nem lassul be soha, (FF-al ugyanez a helyzet, s ha egyszer elérem ezt az állapotot, utána már hiába próbálkozom IE-el, újraindítás oldja csak meg) az más kérdés, hogy tableten a YT-al sincsenek gondok, az még a kisebbik bajom, mert áthidaltam ezt a dolgot tampermonkey-val. -
zsozsoooooo
tag
válasz
interstate76 #530 üzenetére
Hali ,
Köszi a választ. Még azt elfelejtettem írni hogy kamera rádugással skype-olni szeretnék. Ezt anno próbáltam az mk808-assal, hellyel közzel ment is. Néha lebontott, szétkapcsolt. Aktív USB hubbal próbáltam rádugni egy radiós fly egeret (mele f10 pro) , egy kamerát (Logitech c270 ha jól emlékszem) , meg egy USB2LAN adaptert.
Hát nem igazán birkózott meg vele. Ezért is gondolkodom váltásban.Pipoval Windows lévén gondoltam a skype-pal tuti nem lesz bajom
Csak lenne már az elektromos boltban, naponta figyelem -
betyarr
veterán
válasz
interstate76 #530 üzenetére
sztem kár ennyire gyepálnod ezt a hw-t.gyakorlatilag jelenleg ezek az első fecskék ebben a kategóriában és mindenki tudja,hogy nem így fogják megváltani a világot.ez most nagy újdonság,hogy kicsi,kompakt és w8 fut rajta,ami - mondjuk meg őszintén - a legtöbb embernek közelebb áll a szívéhez,mint egy android.főleg a kütyüőrültek vannak odáig meg vissza értük.várjunk 1-2 évet és elkezd csökkenni az áruk és a hw is elkezd fejlődni benne.
-
interstate76
addikt
válasz
zsozsoooooo #529 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy senkinek nem jó semmire, csak hogy én nem igazán látom a piaci rést, amit be tud tölteni.
Japán kódolású videókhoz, egyszerre 2 felirathoz és TV-n történő Silverlight-futtatáshoz biztosan szuper (nem mintha ugyanezeket nem tudná a laptopom, de én sem szoktam a TV-re dugdosni). 93 usd-ért, azaz kb. 25e Ft-ért pedig általános célú felhasználásra is az lenne - reméljük, esik majd az ára és nemsokára mázli nélkül is be lehet szerezni ennyiért!
Egyébként Neked sztem bőven elég lenne egy olcsóbb, linuxos mini PC is - azt hiszem, lehet rá silverlightot hegeszteni (de nem igazán vagyok jártas a témában, szóval ez nem biztos).
-
zsozsoooooo
tag
válasz
interstate76 #524 üzenetére
Hali,
Akkor ajánlj nekem más megoldást a problémámra, légy szíves:
- Filmet szeretnék nézni tévén, méghozzá úgy, hogy egyszerre két feliratot jelenítsen meg normálisan. (nyelvtanulás). Egyelőre Windows-on futó KMPlayerrel találkoztam ami tudja, hogy felülre is rakjon saját font settings-szel, és alulra is. Androidon mxplayer tudja, de alulra egymás fölé rakja mindkettőt.
- Silverlight-os tartalmakat szeretnék nézni tévén.
- Flash tartalmakat szeretnék nézni tévén (bár androidon ez hellyel közzel megy)
- Hangtalan működés, teljesen passzív hűtés kellene.
- Nem kell nagy tárhely. Minden zenei,video hanganyag, torrent , Plex a htpc-n van.Emiatt gondoltam a Pipo-ra, mi mással tudnám kiváltani.
-
interstate76
addikt
válasz
Milka 78 #527 üzenetére
Na jó, de itt általában véve beszélünk a Pipóról, és hát te médiafogyasztás terén igencsak eltérsz az átlagtól (ez nyilván nem kritika, csak helyzetelemzés). Az emberek döntő többsége eközben még olyan anyagokat sem néz, amiket az én BD-H5500-as lejátszóm röhögve lejátszik (hálózaton keresztül is, felirattal együtt és kadenciahelyesen). De az tény, hogy ha az általad említett anyagokat szépen viszi a Pipo, akkor legalább már tudok egy olyan (nem túl széles, de létező) felhasználási területet, amire megéri megvenni.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
interstate76 #526 üzenetére
Ez is egyéni elképzelés.Én egy hi10p és egyéb elvetemült japán kodolású anyagokat is kezelő lejátszót keresek,idestova 3 éve.
A 60-80 rongyos Popi és Meder lejátszókat körbe röhögte,kidobott pénz volt,pedig igen csak csúcs gépek.
RK3188 és Android kettőse elbukott.
Esetleg egy s812-es androidos motyó MXPlayerrel,de nem mondanám olyan stabil teljesítményűnek mint a fent említett Win7+KmPlayer és kevés a bizodalmam benne...
Marad a HTPC (J1900 vs AM1) vagy ennek az alternatívája nevezett Pipo X7 egy KMPlayerrel nyakon öntve.
Mondom ezt úgy,hogy nézd meg az adatlapom,majd adj hozzá egy X360+Kinec-et,Snap400-as (ez vinné,de nincs hdmi rajta)/RK3188-as tabot (van hdmi és egy lagghalmaz) és 2db média lejátszót és mégis van helye a gépnek.
Nem szeretnék nagyobb fogyasztású gépet használni hozzá (amiből ugye 2-is van) és nem szeretnék sokat fizetni érte.
Nekem ez 40 ropit megér,ami szintén egyéni szocproblémám,de mint látod be tudom illeszteni a repertoáromba. -
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #525 üzenetére
Tiszta sor, írtam is, hogy nálam nem látom a Pipo helyét, ettől még másnak jó lehet (én nem igazán látom, hogy kinek és mire, de biztos van ilyen). Az irodai felhasználásról a múltkor beszéltünk valakivel: jó lehet rá, de én csak úgy vállalnám be az ilyen jellegű alkalmazását, ha mindegyik, de legalább a használatban lévők 10-20%-a helyett lenne 1-1 cserekészülék a raktárban.
Annyit kiegészítésképpen, hogy én sem izzasztok i3-ast a TV tetején: nem egészen 20 ropiért vettem Samu BD-H5500-ast, ami amellett, hogy viszi a blu-ray lemezeket, gyönyörűen jeleníti meg a DVD-imet, a hangfalaimhoz bőven elég az audio tudása is, és emellett kadenciahelyes hálózati médiaplayer (viszont a Plex miatt kellene egy linuxos mini PC, mert droidra nincs Plex Media Server, amivel teljesen ki tudnám használni a Samut). Egyébként összességében úgy érzem, hogy abszolút nem lógok ki még a hazai sorból sem az otthoni multimédia- és IT-felszereltségemmel (használtan, hdd nélkül 40e Ft-ért vettem a laptopom, szintén használtan, 45e Ft-ért az Xbox-ot plusz 15e Ft-ért a kinectet, az MK908 ugye 12e Ft volt, és emellett van a 20e Ft-os Samu lejátszó, szóval összesen 132e Ft-ból célhardverem van szinte mindenre, még ha nem is a legkorszerűbb eszközök. Szóval azt gondolom, hogy ha ebben a nem túl drága felállásban nem látszik a Pipo helye (sem sztg-ként - a laptop sokkal jobb erre, sem játékkonzolként - a box és a laptop is agyonveri, sem médiaplayerként - a laptop és a H5500-as is sokkal jobbak nála), akkor kevés olyan hely lehet, ahová hasznosan beilleszthető - de persze lehet, hogy túlságosan is magamból indulok ki.
A vámmal kapcsolatban is egyetértünk, ezért is kezelem 40e Ft-nál drágább készülékként a Pipot.
-
Lifeforce
őstag
válasz
interstate76 #524 üzenetére
Ez pontosan így van.
De sokaknak nincs laptopja, vagy van laptopja de nincs gépe, vagy van mindegyik de x86-os linuxos custom playert szeretne (utobbi én lennék, aki nem izzasztana a TV tetején egy i3-ast), de irodákba, eladópultokba is fenomenális ötlet.
Én is sajnálom, hogy nem 4gb ram van benne, de szerintem karácsonyra bővelkedünk majd ilyen kütyükben, és abban is biztos leszek, hogy lesz "fejleszthető".
93$ valóban nagyon jó ár, ám ez csak makker kérdése, mert ha vám megbontja, akkor szívás. -
interstate76
addikt
válasz
Milka 78 #520 üzenetére
Nem vitaképpen, de engem 40e Ft-ért sem érdekel egy olyan kis ketyere, aminek nem bővíthetem a memóriáját, a belső tárhelyét, nem cserélhetek benne procit stb. Kizárt dolog, hogy kiváltsa a jelenlegi MK908-as mini PC, i3-as laptop, samu blu-ray player, xbox360+kinect négyes bármely szereplőjét (egyedül az MK908-asnál lenne erősebb, de az csak 12e Ft volt és szépen ellátja a feladatait), 5. elemre pedig - egyelőre legalábbis - nincs az égvilágon semmi szükségem (ha lesz, akkor az egy 2. médiaplayer lesz, és az sem a Pipo, hanem még egy Samu, nem egészen 20e Ft-ért, vagy használtan 10-12e Ft környékén). Magyarán én továbbra is ott tartok, hogy nem látom, hogy számomra mi helyett lenne jó kicsivel több, mint 40 ropiért, és akkor a járulékos költségeket (monitor, háttértár, billentyűzet, egér) még nem számoltam.
Hangsúlyozni szeretném, hogy másnak egészen nyugodtan tetszhet a Pipo, csak arra reagáltam, amit írtál, azaz hogy "40 körül mindenkit érdekel a motyó". Engem pl. 30 körül érdekel(ne) az MK908-as kiváltására, de még annyiért is alaposan meggondolnám a dolgot. Lehet, hogy inkább egy olyan RK3288-ast vennék 20e Ft-ért, amire van sokaknál bevált custom rom.
(#522) zoltan6 93 dodóért viszont nagyon jó vételnek tűnik!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Lifeforce #518 üzenetére
Hallod ha szerzel pipot a fenti árért én beülök a kocsiba és odaadom az árát (szerintem nem vagyok egyedül ezzel).
Ennyit megér nekem,de a minix 59-ért 1 év garival finoman szólva is drága,legyen az akár milyen prémium.
Inkább az a baj,hogy tényleg lesz e,mennyiért,mikor...stb és bizony ilyenkor az ember elbizonytalanadik,érthető a csalódottság,keresi a más lehetőségeket.
A képlet érthető 40 körül mindenkit érdekel a motyó,de közel 60-ért 3 év garival elég komoly/erős htpc-t kapni,ami lehet kicsivel nagyobb és talán többet is eszik(alulfesz),de több gari/erő/lehetőség,ráadásul platformtól függően tovább fejleszthető. -
-
Lifeforce
őstag
Egyvalamit elfelejtetek.
Az általatok leírt HTPC-nek vajon milyen a hw gyorsítása, és mekkora a fogyasztása?
Mert kezd elkanyarodni a téma.
Kiindultok egy olyan eszközből (Minix z64w), ami a legdrágább miniPC, ami tartalmaz valós windows liszenszt, mennyibe kerül, és ezért már összeraksz egy HTPC-t.
Ám számolj egy kicsit....
MiniPC VS HTPCKis méret VS 2x akkora
Távkapcsoló VS Vegyél hozzá
Windows liszensz VS vegyél hozzá
Max. 5V 12W VS Min. 12V 25W
Megfelelő videógyosítás VS nem tenném rá a nyakam, hogy jól játsza le a FullHD-t
Nem melegszik VS melegszik
Nem bővíthető VS BővíthetőHa ennek a tudatában számolgatsz, és hozzá számolod a távirányítót meg a windows liszenszt, az elfogyasztott energiát, már 100felett jársz, és a +2gb ot leszámítva, úgy vélem semmivel nem kapsz többet.
Sőt, az általatok említett hardver videó gyorsítását nem ismerem, de gyanítom, hogy gyengébb lesz a miniPChez képest.
Szóval aki a jobb oldalira vágyik, az erre parancsoljon tovább fáradni, aki pedig a bal oldali eszközzel szeretne inkább élni, azok pedig maradjanak, és próbáljunk a témával kapcsolatosan segíteni egymásnak.
Esetleg ötlete valakinek, hogy a biost mivel lehet lementeni? -
sanzi89
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Második bétánál jár a One UI 8
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- További aktív témák...
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új - Gamer Gép - Gigabyte Z790 EAGLE, Intel i7 13700, 32GB DDR5, RTX 4070, 1 TB M.2 SSD, TT 1000W
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- HP Omen i7-8700K, GTX 1050Ti 4Gb, WiFi, Bluetooth
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- OLCSÓ MONITOROK
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged