- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Jó reggelt! Elnézést, hogy én válaszolok.
"Senki nem áldoz be 8gb-ot sticken vagy 16gb-ot pipon, a 24 gb szabad helyből. Próbáld az Amiduos virtual androidot. Fut a 2 rendszer egyszerre, állítani tudod amiduosban mennyi ramot használjon."
6 hsz-al "feletted"!
Ezért! Szerintem.... Úgy gondolom ez egyértelmű, hogy amennyiben lehetséges külső eszközre telepíteni egy 2. rendszert, az sokkal jobb megoldás.
Avagy arra gondolsz, hogy a gyári androidot kellene külső eszközre "átmenteni"? Ez OK, csak a linkelt android nem a Pipo-ra készült.
S mivel nem Pipo-ra készült, így gondolom én az eltérő hardverösszetevők miatt nincs hang, wifi, bt, így kár róla ennyit beszélni. Egyébként is az android, mint 2. rendszer azoknak jelentene bármit is, akik játékra is használnák, akik médialejátszás terén használnának olyan applikációkat, mint pl. az HBO go, teletéka, RTL most, Filmbox live, Fuso, TV go, UPC horizon stb. más előnyét nem látom, egy teljes értékű windows-al szemben, de lehet, hogy lenne még más is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest