Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrofon topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Mint írtam nálam, az előző verzió felrakása után nem kért kulcsot, s aktivált volt a win első pillanattól, szóval neked azért linkeltem a legfrissebbet, mert ahogy te is írtad, az aktiválási hiba javítva van abban a verzióban, legalábbis ezt írják...
Próbáld meg akkor a régebbit, aminél nálam sem volt hiba: (10 perc, ha nem valami lassú eszközről telepíted)
http://blog.geekbuying.com/index.php/2015/01/23/pipo-x7-tv-box-latest-firmware-released-20150123/XP-vel ne próbálkozz, nem fog sikerülni, ha már törés... mé'? Win 8.1-et tán nem lehet, hogy muszáj az xp? Persze amíg nem "muszáj törni", addig minek, először próbáld meg a korábbi verziót, hátha. Én csak arról tudtam nyilatkozni, hogy nálam hogy volt, s ha nem kellett kulcsot beírni, akkor nyilvánvalóan az uefi tárolja, azt nem tudhattam, hogy ez nem minden egyes x7-nél van így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest