Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
válasz
interstate76 #3697 üzenetére
....megvettem a Wintel Pro-t de, de melegszik ez ám! Nem is akárhogy. Pontos hőfokokat, hogy tudok mérni??
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3697 üzenetére
Érdekes dolgokat tapasztalok a Vorke -n. A LAN fix IP beállításai érvényesülnek Wifin is mindaddig, amíg ki nem húzom a kábelt az RJ45 -ből. Gőzöm sincs arról, hogy ez hogy lehet. Ha az ethernet menüpontban statikus IP -nek más van megadva, akkor addig nem tudok netezni a telóm hotspot -járól, amíg ki nem húzom a Lan kábelt. Látja, csatlakozik, de az IP ellentét miatt nincs net. Hab a tortán hogy a Telenoros MyTV is használhatatlanul szaggatott. Amióta nincs bedugva a kábel, azóta egyetlen akadás nélkül megy Wifin, a teló hotspot -járól. Nagyon fura jelenség.
-
interstate76
addikt
Ha elég a 100 Mb/s-os LAN és hibátlan a kis gép, akkor ez egy nagyon jó vétel.
2 Wintel W8-ast adtam el itt (az egyiket több, mint 1 éve, a másikat kb. fél éve): mindkettő jól szuperál azóta is (nemrég leveleztem a jelenlegi tulajdonosaikkal). Mindegyiken módosított hűtés van, de a Pro esetén ez állítólag nem szükséges.
-
derrik
őstag
válasz
interstate76 #3695 üzenetére
Nem ez, én a sima passzív lapos dobozos változatot láttam. Csak nem tudok egy linket simán be tenni.
De kaptam ajánlatot 22 ezerért egy Wintel W8 pro-ra ez milyen ár? -
derrik
őstag
válasz
interstate76 #3691 üzenetére
Inkább írom
Cenovo Z8300 4/64
Olyan 130 dodo
-
a8l
aktív tag
Tegnap bekapcsolva maradt a z83 erre ma megnézem és frissítette a win10 magát a legújabb verzióra.
Minden jól megy csak egy bajom van ami eddig is volt ezzel a minipc-vel, hogy a logitech egér spec gombjai nem mennek. Pl zoom vagy előre és vissza gomb stb. Több ilyen egerem van (mx perf., mx revo.,vx revo.) egyikkel se megy elég idegesítő. Setpoint felrakva. Más win10-es gépeken minden gomb működik mindegyik egérnél.
Van valakinek ilyen z83 vagy hasonló gép sokgombos logitech egérrel amin használható minden gomb? -
Finerobi
újonc
Köszönöm mindenkinek! Sikerült! Hálás vagyok érte! Most már tudom, azt is hogy Esc-el előjön a Bios!
-
Lifeforce
őstag
válasz
interstate76 #3682 üzenetére
Ez így van
-
Finerobi
újonc
Sziasztok! Segítségeteket kérném! Van egy Modecom minipc-m, frissítés-és leállítás után nem akar beindulni, csak a Modecom logo-t látom. Segítségeteket előre is köszönöm! Robi!
-
Lifeforce
őstag
válasz
gulac12 #3678 üzenetére
Ott is olvasok, de ott mégrosszabb a helyzet.
Igaz nagy a fejlődés, de az android olyan korlátok közé van beszorítva még így is, hogy LE lejátszásra tökéletes, hogy nem éri meg vele foglalkozni.
Ritkán értünk egyet Interstate76 kollégámmal, de abban igen, hogy a Wintel készüléknél nem igazán van jobb vétel, vagy feljebb a J1900 vagy 3160 kategória ami még számomra nagyon nyerő.
Részemről lassan egy éve egy J1900-val tolom debian+kodi párossal, és eddig verhetetlennek bizonyolt. -
gulac12
tag
válasz
Lifeforce #3677 üzenetére
Nekem is nagyon bejönne egy legalább i5-ös mini pc, a monitor mögött elbújtatva alig látszana és a bumszli nagy asztali leváltása végre megtörtébhetne. Ezt tervezgetem, dehát ahogy írtad az ár nagyon magas még, a kínai beszerzés pedig ekkora ár mellett már nekem nem bevállalós, tehát várni kell, majd talán pár év múlva.
Sajnálom egyébkét, hogy főként read only vagy csak, gondolom benézel azért az S905 topikba, nekem van ilyenem és mikrosd kártyán LE-vel médialejátszónak több mint megfelelő, sőt még az android is használható rajta. Kár, hogy nem hallatod magad ilyen helyeken.
-
Lifeforce
őstag
válasz
interstate76 #3674 üzenetére
Köszönöm kérdésed, mostanában csak read only
Annyi ilyen eszköz jön ki, lassan nem lehet követni, pedig szerintem értelme sincs.
Kérdeztem a kínai beszállítót, állítólag ugyan olyan vacak a tronsmart minősége, rengeteg megy vissza belőlük.
Most éppen egy i3-as és egy i5-ös minipc-t tesztelek kínából
Sajnos az áruk még mindig igen magas, AMD-ből meg nem nagyon találtam csak a régi mobil procisokat.
Azt meg inkább nem. -
törölt tag
válasz
interstate76 #3672 üzenetére
Csak a "Winest" nem értem. Amióta van Remix, és Puppy alatt is életre kelt a 4G -s modemem, azóta egyszer sem indítottam Win -t. Egy tohonya szar az egész. Pfuj!
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3671 üzenetére
Jogos. A BT7 mellett talán az erősebb IGP marad érvként, de ezeket a kütyüket nem elsősorban játékra, vagy egyéb, IGP/GPU-igényes feladatra vesszük, szóval ez sem egy erős érv.
Sajnálom, hogy a Z8500-as nem terjedt el! 100-150 USD-s ár esetén nagyon viszketne a tenyerem egy natív sata és gigabit lan csatis, wines mini pécéért, de sajnos úgy tűnik, hogy ilyenem nem lesz.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3670 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy aktív hűtésű. Akkor viszont már inkább a Vorke. Abba bármekkora 2,5 -ös tárat tehetsz SATA csatolással úgy, hogy a gyári 64GB Winestől érintetlen marad. Plusz egy VGA kimenet. A BIOS teljesen hozzáférhető, bármi, bárhonnan bootolható.
-
interstate76
addikt
Hardveresen lenne a legjobb a BT7, nem mint vétel: a Z83-hoz képest több RAM, gyorsabb CPU, erősebb IGP és cserélhető SSD, DE olyan sokba kerül, hogy annyiért én biztosan nem veszek kínai mini pécét (sem egyéb műszaki eszközt, aminek van hazai alternatívája).
Bocs, ha félreérthetően fogalmaztam!
-
tvamos
nagyúr
válasz
interstate76 #3668 üzenetére
Amit ajanlottal, az is Kinabol van, csak gondoltam azert ajanlod, mert van tapasztalatod vele, vagy szemelyesen, vagy tesztekbol.
(#3661) interstate76 válasza interstate76 (#3660) üzenetére
A legjobb az a Beelink BT7 lenne, -
tvamos
nagyúr
válasz
DoItYourself #3666 üzenetére
Ahogy mondod....
-
tvamos
nagyúr
válasz
interstate76 #3661 üzenetére
Amit en linkeltem, HYSTOU, az hutyauto marka? Vagy nem gigabites a lan? Mert hasonlo aron szinten 4/64-es, passziv, es megiscsak i3.
-
interstate76
addikt
válasz
AxBattler #3662 üzenetére
Igen, én sem láttam semmi értelmeset eu raktárban. A Cenovo tényleg jól néz ki!
(#3663) hunaqua Arra elég lehet a Z3735/6F is, de a Z8300 sem sokkal drágább, szerintem megéri a felárat. Csak az a baj, amiről épp beszélünk, hogy nem igazán vannak eu raktáras opciók.
Anno egy 8"-es tabletem kiszállítva volt 90 USD (természetesen Z8300-as CPU-val). Jónak is tűnt, de nálunk egyszerűen nincs helye az okostelók, laptopok és mini pécék mellett, így eladtam.
-
hunaqua
addikt
válasz
Az igazság az,hogy egy Cccam szervernek kellene valami.Semmi másra nem használnám, csak csendben menne éjjel nappal.Lehet hogy arra elég lenne a Z3735 is. ( ubuntu ) A MeLE oldalán van függőleges usb foglalat,abba pont jó lenne a SmartReader
....és olyan 100usd.- lenne a keret.
-
válasz
Hű, ez jónak tűnik, és 64GB memóriával azért nem olyan rossz az a $180-os ár, annyival már el lehet lenni.
Én most ezt néztem: Cenovo TV Box Intel Z8300 4GB + 64GB, beépített ventivel, cuki külsővel.
Rendelném is, de nincsenek EU warehouse-ból, vámmal meg már nem olyan jó üzlet egyik sem.
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #3660 üzenetére
A legjobb az a Beelink BT7 lenne, amit azt hiszem, a8l kolléga említett korábban: a cserélhető SSD-vel nagyon villám lehet, ill. a Z8700 CPU, a mellette dolgozó IGP és a 4 GB RAM már játszogatásra is használhatóvá teszik a dobozt - csak az ára nagyon magas.
-
hunaqua
addikt
válasz
interstate76 #3657 üzenetére
Ez a Beelink Z83 most 81 usd.- az Ali-n. Ez a gép akkor most a legjobb ebben a kategóriában? (ár-érték)
-
tvamos
nagyúr
Ilyenje van itt valakinek? Szemezek vele... csak nem nagyon tetszik a warehouse.
[link]Biztosabb valasztas a bolti Gigabyte Brix GB-BACE-3150?
-
interstate76
addikt
Én simán tudtam egyszerre 5-6 megnyitott lapon böngészni a Wintel W8-asokon, amiket próbáltam. Emellett Plex Media Szervert futtattam rajtuk, amihez szintén egy ilyen kis wines mini PC a legolcsóbb megoldás. Transzkódoláshoz persze kevés a CPU, de nem is akartam ilyesmire használni. Szóval - win 10 alatt - futott a vírusirtó, pár rendszerdiagnosztikai program, a TC, zenét hallgattam, seedelt néhány torrentet, vígan ment rajta a PMS és még böngészni is tudtam - mutass ilyesmit eu raktárból vagy itthonról, kiszállítva 90 USD-ért vagy 26 ezer HUF-ért! Az Office-os feladatokra pedig végképp nem kevés, sőt!
Csak azért nincs ilyen masinám most is, mert a Gearbest 2-szer egymás után törölte a Beelink Z83-as megrendelésemet, és közben berendeltem egy akciós Zyxel NAS520-ast az edigitaltól 30 ezerért és most utóbbin fut a PMS.
Ha lenne 30 ezer Ft környékén olyan, amiben van natív sata csati (+ hely egy noti vinyónak) és gigabites LAN, akkor már venném is meg!
-
-
Legyes
tag
Srácok, ha ilyen Atom procis HDMI stickekben gondolkodtok, akkor előtte vegyétek figyelembe a következőket:
- amiben nincs ventillátor, az 1 perc alatt túlmelegszik és 500MHz alatti órajelre throttlingol (minimális CPU használatot mutatva)
- a WiFije csapnivaló az összes ilyennek (igen az eredeti Intelnek és a többi márkásnak - pl. Asus - is)
- a gyártó széthackeli az energiagazdálkodási dolgokat, ezért fel kell rá készülni, hogy Windowst kell hackelni, ha normálisan akarjuk használni
- frissíteni kell a drivereket és a BIOS-t (amihez nem árt USB hubbal készülni)
- képeket nézegetni és időt mutatni túl erős és drága, böngészni, szöveget szerkeszteni pedig épp gyengeAz összes ilyen megoldás az Atom hihetetlenül rossz I/O-ja miatt vérzik el. Kár értük. Egyetlen felhasználási területe szerintem szerverszoba diagnosztikát mutatni.
-
Lifeforce
őstag
válasz
interstate76 #3652 üzenetére
"szinte kizártnak tartom, hogy a Tronsmart jobb legyen"
Ezt én is, sőt... -
interstate76
addikt
válasz
hunaqua #3651 üzenetére
Nem volt Pro-m, csak W8-asaim. Utóbbiak esetén mókolni kellett a hűtéssel, hogy ne a melegedés, hanem a hardver jelentse a szűk keresztmetszetet, azaz hogy ki lehessen használni az eszközben rejlő lehetőségeket. A Wintel Pro ezzel szemben - állítólag - nem melegszik. De ha mégis, akkor szinte kizártnak tartom, hogy a Tronsmart jobb legyen.
-
hunaqua
addikt
válasz
interstate76 #3650 üzenetére
..akkor már ez is egy infó, hogy a pro nem melegszik.
-
interstate76
addikt
válasz
hunaqua #3649 üzenetére
Wintel Pro 76 USD-ért (USA dugóval, de olcsó átalakítóval vagy saját táppal is megoldható).
A Wintel Pro-ra hol írták, hogy melegszik? Nem vagyok naprakész, de tudtommal a W8-asnak voltak melegedési problémái, amik a Pro-nál már nem jelentkeztek.
-
hunaqua
addikt
válasz
interstate76 #3648 üzenetére
Ez is 95 usd.-. Wintel Pro is ilyen áron van ,de arra szokott panasz lenni a melegedés miatt.Ezért kérdeztem ezt a Tronsmart-ot,vagy MeLE cuccot,hogy ezekről van személyes tapasztalat talán valakinek.Igazából ha a ház mondjuk hűtés miatt praktikusabb,akkor inkább olyat vennék .
-
hunaqua
addikt
A Tronsmart ara x5 plus (Z8300) cuccról van tapasztalat? 100usd.- alatt van már az ára.
-
Klara_
őstag
Olyan kutyut keresek ami 2,5" HGST 7k1000 HDD vagy SATA SSD behelyezesevel tud: torrentet futtani onalloan, DLNA vagy HDMI csatlakozassal ezekbol a TV-n lejatszani (mkv - remux, (kesobb 4k tartalmat)). Ha SSD kerul bele hangtalanul mukodik - passziv hutes elonyben ha van ilyen. Jelenleg semmilyen mas funkciot nem kell ellatnia es ugy gondolom ez kesobb sem fog valtozni. Gigabit LAN kell, USB 3.0 jo lenne rajta.
Ha rossz helyen jarok iranyitsatok at oda ahova gondoljatok, hogy tatorzik a kerdes! -
a8l
aktív tag
A 007-ben nincs javított vissza gomb, abban eleve jó volt mindig is. 008-nál ba..ta el, és később javította.
Nálam még soha ne fagyott az osd, talán nem hw hiba, mert mi köze lenne hozzá.
Annyira tetszik hogy rendeltem még egy minimx3-at tartaléknak ha már sikerült kinyírnom az mxq-t.
Z83-at nem tudnám erre használni mert nincs rajta spdif és a win se való médialejátszásra. -
a8l
aktív tag
Inkább nyomozd ki mi lehet a baj a minimxIII-addal, nekem és még sokaknak tökéletesen működik, tényleg lenyűgöző. Kísérletezz többféle LE-vel is amig meg nem találod azt amelyikkel tökéletes.
Nekem a 007 hibátlan, nem is akarok update-elni. Rendeltem még egyet azt majd próbálgatom, ez meg működik hibátlanul a HW65 projival 007-el.
Nekem van Z83 is, de nem jó erre, megy rajta a kodi, de valahogy az LE-s s095-nek szebb képe van és hibátlanabb a lejátszás rajta. Egymás mellett ment egy LE-s box meg a z83 azonos film, két ugyan olyan monitor.
Van MXQ Pro 4k-m is, a minimx3 sokkal jobb box. Megy jól az LE MXQ-n is de érezni a gigabit hiányát, picit jobban reagál a hálózati dolgokra a gigabites box, pl beletekerés filmindítás stb.
Bekapcsolás se megy távról az MXQ-n LE alatt. 2 volt belőle egyiket kinyírtam véletlenül kapott 12v-ot a z83 tápját dugtam be, abba meg az 5v-ot, persze a z83 elindult 5v-al is 12 helyett, de a kis mxq kipurcant.
A másikat meg apámnak adom, még sosem volt lejátszója. Így 35ezerből van egy box + 3TB HDD + usb sata kábel, meg az SD az LE-nek. -
TCr
veterán
válasz
interstate76 #3639 üzenetére
Már elkezdtem keresgélni a megfelelő S905 alternatíva után is.
-
interstate76
addikt
Igaz, SSD kell bele a némasághoz, de akkor közel 2 tucatnyi dologban lesz jobb a hasonló árú kínai mini pécéknél, és médiaplayerként semmiben sem lesz gyengébb azoknál - sőt!
Ha nem fér el, akkor viszont nyilván nem alternatíva a számodra.
Bár egy jól működő mini PC/kis laptop akár ki is válthatná a Popcornt, és máris lenne helyed!
A végén oda fogunk kilyukadni, hogy inkább rendelj egy másik Mini MXIII-at, hátha kifogtál valami hibás példányt, mert másoknál az összes olyan dolgot tudja, amire szükséged van, és mindezt egy hasonló médiaplayeri képességekkel megáldott wines mini PC árának töredékéért.
-
TCr
veterán
válasz
interstate76 #3637 üzenetére
Ahhoz, hogy ez teljesen néma legyen, kell még egy SSD is.
Ja igen, a kisebb dobozka is szempont, más sajnos nem igazán fér el.
A Popcorn is már a centersugárzó tetején volt, csak a pici MXIII fér el mellette. -
interstate76
addikt
Ez a passzív hűtésű laptop, amit kb. fél éve vettünk, teljesen néma, és a linkelt hsz-ben felsoroltakon kívül tudja a hd audio pt-t, továbbá natív sata és LAN csatija is van. Garival 40 ezer lett volna, de számtalan előnye van egy mini PC-hez képest és netezés közben AIDA szerint olyan 5-8 wattot fogyaszt óránként (természetesen bekapcsolt kijelzővel). Na ezért vannak nálam kilőve a 200 USD környékén kapható kínai csodák (akinek mindenképpen egy 12"-es laptopnál kisebb dobozka kell, az más tészta, de nekem mindegy, hogy mit rakok a TV/monitor mellé/mögé).
-
TCr
veterán
válasz
interstate76 #3633 üzenetére
Nekem meg az a vesszőparipám, hogy nem tűrök meg a környezetemben olyan kütyüt, ami nem teljesen néma.
Ez alól kivételt képez a PS4, de azon nem tudok változtatni.Somatom: számomra totál lényegtelen, hogy 1.4a vagy 2.0 a HDMI out.
Sem tévét, sem AVR-t nem kívánok cserélni még egy jó ideig (egyik sem 2.0). -
törölt tag
válasz
A médialejátszás nálam csak alap szinten elvárás. A Vorke HDMI kimenete v1.4b, miközben az S905 már 2.0 -nál tart.
-
TCr
veterán
válasz
Köszi.
-
interstate76
addikt
Ha kellenek a hd hangok és a 4k felbontás, akkor S905, ha nem kellenek, akkor mindegy. De azért a win + kodi + egy magas bitrátájú fhd film rendesen meghajtotta a Wintel W8-ast, szóval minimum Z8300, ha wines masinát veszel. Esetleg amit Somatom vett nemrég, a Vorke V1.
De médiaplayernek inkább S905. Sztem.
Ha mindenképp win, akkor pedig a vesszőparipám: használt, de még garis laptopok olcsóbban vannak, mint az erősebb kínai wines mini pécék.
-
TCr
veterán
válasz
interstate76 #3630 üzenetére
Éjjel átolvastam az utolsó 600+ hozzászólást, láttam, hogy a MiniMXIII mellett (előtt?) van (volt?) ilyen Atom-os kisgéped is.
Pusztán médialejátszásra (KODI) szerinted melyik az alkalmasabb?
Melyikben gyorsabb (fluid) a KODI? -
hunaqua
addikt
Erről mi a véleményetek?
Mele PCG03
Most "Ubuntus" verzióban 89usd.-
Mele f10 lite cuccom van,azt szeretem. -
TCr
veterán
Csak kíváncsiságból:
VOYO V3 Mini PC
Intel Cherry Trail X7-Z8700Vajon ez sem tudja a HD hang bitstream-et?
-
envagyok
veterán
Szerintem az sem:
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=243481
Plusz csak winnes kodival tudod használni, libreelecből vmi kezdetleges van csak komolytalan fejlesztőtől, csak sztereó hangkimenetet tud úgy.
Win alatt megy a Multichannel pcm, szóval a dts-hd-t ki tudja adni úgy. Bár akkor elég egy Raspberry pi, az is tudja
Vegyél Baytrail N-es procis cuccot, az tudja, vagy a j1800/1900.
Van laptopom N3540, az tudja, vagy Asrock Beebox. -
petakpa1
őstag
Ethernet port ebben USB-n vagy PCI Expressen keresztül van megoldva? Wake-on-lan funkciót esetleg próbáltad rajta?
Én Enybox EW05-t rendletme aliexpress-ről kb 1 hónapja 19 eFt alatt megvolt, ÁFÁ-t/VÁM-ot nem számoltak fel rá, igaz ráírattam a dobozra az eladóval, hogy kis értékű a cucc
-
Mike88
senior tag
Ezt szomorúan hallom. Típusa? Épp készülök venni egy MXQ Pro 4K tip. boxot kimondottan LE-re, erről eddig azt hallottam, hogy stabil a LE.
Kicsit körülnézve, az a helyzet, hogy nincs igazam, nem feltétlen tudsz spórolni azon, ha Z3735-öt választod.
[link]
Ha úgy számolod, hogy a legolcsóbb box is 20 körül van (s az tronsmart...), erre rászámolod az áfát és a kezelési költséget (mert nem árt rászámolni), akkor 28.000Ft-nál jársz. Ebből a szemszögből nézve elég korrekt ez 30 ezerért és még nem is kell várnod 3 hetet a postára, nem kell nyűglődnöd a NAV-al, az áfa mértékének a kiszabása miatt, ami további pár napot, esetleg 1 hetet jelent. Akár meg is kérdezheted tőle azokat a dolgokat, amiket itt megkérdeztél, hogy biztosra menj.
Harmony használata meg nem hinném, hogy függne magától a boxtól, csak arra kell megoldást találj, hogy lehet azt Windows rendszer alatt használni, biztos van rá megoldás.Szerk.:
[link]
Ez csak 23e.
X7-nél számolj azzal, hogy hűtést kell építeni, de nem egy bonyolult feladat és elegendő a passzív hűtés. -
TCr
veterán
-
Laza...
addikt
Pipo x7 megerositve, nalam masfel eve megy hiba nelkul, egy radugott vinyoval gyak. 0-24h-ban. Most keszulok venni egy masikat is, a legjobb pc-s "befektetesem" eddig ez a cucc
Az uj kiszemelt ez: [link]. Pont annyinplusz van benne,amit hianyoltam a pipobol: 4/64GB ram/rom, ac wifi, gigabit lan. Bonusz a kamera, beepitett mic, 4x usb 3.0
-
Mike88
senior tag
Ja, hát ha fontos a HDMI passtrough és a DTS-HD is, akkor bizony szűkül az alkalmas eszközök tárháza.
DTS-HD-t eddig csak bluray-ről próbáltam, nem okozott gondot a Pipo X7-esnek, HDMI-n továbbküldi, erősítő szerint DTS. Szóval akár nem is kell ragaszkodnod a Z8300-hoz, (mondom ezt azért, mert igyekszel 30 alatt megúszni).Mondanám azt, hogy tök felesleges kimondottan Kodi-ra egy ilyen box, mert simán megoldható lenne Libreelec-el is akár egy raspberry-vel, vagy Wetek-el, de Raspi-n tudtommal nincs DTS-HD, Wetek-nél tudtommal nincs HDMI passtrough és hát gondolom én amennyiben elérhető a boxodra Openelec/Libreelec, feltételezem az sem tudja, ezért is van belőle eleged.1. Pipo X7-ről tudok nyilatkozni, az alkalmas, de én úgy gondolom a többi is.
3. Előfordulhat, gyorspostával meg szinte biztos. Ha találsz 30 körül apróhirdetésben, akkor én úgy gondolom érdemes onnan venni. -
TCr
veterán
Sziasztok!
Eljátszadoztam a gondolattal, hogy veszek egy Z8300 alapú mini PC-t, mert az S905 platformmal már enyhén szólva kezd tele lenni a hócipőm mostanában. (A részleteket most hagyjuk)
Milyen lehetőségeim vannak 30.000 Ft alatt?
Ebay-en ezeket néztem pár perc böngészés alatt:
Wintel Pro Windows 10 Intel Z8300 2G/32G Smart TV Box HD WiFi 64Bit Mini PC Y3R9
Beelink Z83 Mini PC Windows10 Intel x5-Z8300 TV BOX 2G/32G 4K XBMC WIFI 1000M BT
Csak házimozira és zenehallgatásra használnám, NAS-ról LAN-on (SMB), wifi nem kell.
DD, DTS, DTS-HD, stb... HDMI passtrough fontos (házimozi erősítő adott)!KODI-val szeretném használni, valószínűleg semmi más nem futna rajta.
4 kérdésem lenne első körben:
1. Alkalmas-e az igényeimre?
2. Más alternatíva a 2 lejátszón kívül? (Ár, minőség, stb...)
3. Megsarcolják-e ezeket a VÁM-on úgy, mint a mobiltelefonokat, tv-boxokat, stb?
4. Logitech Harmony-val hogyan tudnám összehozni a KODI-t?
Ez a HP USB-s infra-vevő alkalmas lehet rá? -
-
Lifeforce
őstag
Ilyet forgalmaztunk, nagyon megbízható!
Itt a melóhelyen is a pusztuló pc-ket ezzel cserélem (J1900).
A 2. verzióba már nem csak msata megy, hanem egy 2,5"-os hdd hely is van, igaz kicsit drágább lett.
Itt a cégnél elhajítottam a méregdrága cisco routert, és egy 4 lanos j1900 foglalta el a helyét, ezerszer jobban teszi a dolgát mint a cisco, és sokkal többet is tud így.
Látom ki mit csinál, mikor hol jár, mennyi sávszélességet eszik, statisztikázva minden, a két isp-s-vel pedig ezerszer jobban működik mint a szerencsétlen cisco.
Úgy scripteltem be, hogy ha a p.loss 4 fölé kúszik, már is váltja az isp-t.
Közületek is használják már páran, úgy tudom nagy megelégedéssel.
Legalább is azóta sosem látom itt őket... -
Upo
addikt
Véletlenül régről ismerős névre bukkantam: Iwill. (szép emlékek, KK266 alaplap...)
Csinálnak passzív mini pc-ket j1800 j1900-al pfsense appliance megnevezéssel, 2 vagy 4 intel gigabit lannal.
[link]
[link]
[link]Sőt van N2930-al, hdmi, usb3, soros port (!), sata, 2xgigabit, microsd, szervizes gépnek jó lehet. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új ASUS AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt R7 5800X - 3070Ti - 32GB RAM - 512GB NVMe - 2x 1TB HDD - B550M -
- FHD CORE I5 8500 GAMER OPTIMUM PC 16Gb RAM 512GB SSD SAPPHIRE NITRO AMD RX 580 8GB DDR5 1ÉV GAR!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest