- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Samsung LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
-
djnice
veterán
Bővült a Pipo X7 teszt Kodi teszttel, elég bíztató: [link]
-
Lifeforce
őstag
Én elhiszem, ám kérdés milyen verziós hdmi-t kapott.
Elég rossz lenne ha elhagynák az optikai kimenetet, amire egyhamar nem hiszem, hogy sor kerül.
Lássuk be, az optikai kimenetet azért találták ki, hogy zaj nélkül tudják továbbítani a jelet.
Mert hogy pont ez az előnye a kábelekkel szemben, hogy semmilyen zajt nem vesznek fel.
Ráadásul az erősítőkbe is ezt építik pont ezért.
Szóval hiba lenne elhagyni. -
hunaqua
addikt
-
-
Milka 78
nagyúr
Helló Urak!
Pipo x7 előre tetelepítt 8.1-érkezik,tehát bekapcsolom és meg is érkeztünk?
Usb rádug és teszem azt feldobok rá egy KMplayert és hasonlók...tehát tök ugyan az mint egy pc?
Csak normál pc és droid vonalon mozogtam azért az értetlenkedés -
kukszi1
tag
azt hiszem nagyjából meg van minden . gondolom ami hiányzik a 32Gb tehát 24.5 Gb látszik csak az rejtett partició ahol bing van telepitve és viszaálitható a rendszer.
windows 12.2 Gb méret lemezterület 8.43gb
program files 2.95Gb méret lemezterület 3,04 GB
felhasználok 6.37Gb méret lemezterület 6.23 gb
szabad hely 4.96 gbKöszi az infot
-
kukszi1
tag
Telepitett 88 frissitést a bing nincs aktiválva de valamiért eltünt 8gb tárhelyem . 24.5 Gb volt alapból most 9gb szabad hely van . hogy tudom megnézni mi foglalja azt a 8gb?
-
kukszi1
tag
Igen felhötárhely igy kell elérni a 36Tb [link]
-
kukszi1
tag
Lifeforce 43" 45" hozzászolás prbáld ki a virtualboxost azt majd kiderül milyen
-
kukszi1
tag
Majd kiderül megküldték a Meego gyárból az android lehet feltolom hétvégén. a lényeg a tárhely gondjaim is megoldodtak 36.4 TB
nem kell megijedni tőle hogy china betüs ha cromal lépsz be leforditja
-
kukszi1
tag
Tri-boot Linux, Windows and Android possible
[link] Na végre hogy elkezdtek foglakozni frektabon vele
-
Lifeforce
őstag
válasz
zsinnyegtet #62 üzenetére
Lehet lesz ezüstben is, fel lesz töltve mindkét szín, de most feketét rendeltem, mert majdnem mindenkinek fekete kell
-
kukszi1
tag
110 dolcsis meegoT01 9367 Ft a vámja. szoval nagyon ne reménykedj hogy meguszod vámfizetés nélkül.
-
Lifeforce
őstag
Ez nem árazás kérdése...
Csak egy hasra csapás, hogy értsd hogy működik:
Minix kínai ára ami nem gyári 120$, ha a gyárból rendeled akkor 115$
Jó sok mi? (láttad már a minix hivatalos európai képviseleténél mennyibe kerül? )
Sajnos a tronsmart is hasonló.
A pipo esetében pont egy minimális árrésnyi különbségű kedvezményt kaptam, ami egy kezdeti akciós árnak elfogadható, ha nem lesz sok hibás készülék belőle. -
Lifeforce
őstag
És most szóltak, hogy csúszik...
22-én indítják a feketéket
-
Lifeforce
őstag
Te hol élsz?
A holdon?
$89.56 x 275 x 1,3
A 275 most a $ közép árfolyam, 1,3 az áfa meg a vám, kérdés milyen kategóriába fogják sorolni.
Azon az oldalon még a free shipinget sem látom, de ezt lehet hogy benéztem, legyek jó indulatú:
32017,7Ft az én számításaim szerint...
És, még raktáron sincs nekik, holott 14.-e óta forgalmazzák, ráadásul egy kóddal, ami ki tudja...
Így kell megetetni egy közönséget -
bageasy
csendes tag
SHORT REVIEW FOR THE PIPO X7
[link] -
kukszi1
tag
Akkor már nem is kell dualboot vagy azok a készülékek amelyikben a bios chip nem képes a dualboot lehet használni nyugodtan az 10 dolcsi szerintem megéri az árát.
-
kukszi1
tag
ÉS müködik beszarás
virtual android rendszer és gyors .
-
synar
őstag
Pipo X7 EU plug, $89.56 -> regisztráció után,
ezzel a Promotion kóddal működik: PX7CN -
kukszi1
tag
Adj kulcsot atz meglátom
Amugy 5 másodpercen belül indul
-
kukszi1
tag
Na megjött a Meego T01
Hát a kezdeti beálitások microsoft fiok belövése elég nyögvenyelös. magyar nyelvet ugy kell letölteni a nyelvi beállitásokban . Mire kitotoztam hol a kukuc jel az angol bilentyüzeten
De most már magyar minden. 4K youtube videokat simán viszi belepörgetve is.
-
djnice
veterán
Pipo X7 működés közben: [link]
-
Mike88
senior tag
Számomra nem meglepő...
Minek után (úgy gondolom) min. 6-7 éve gyak. evidens, hogy egy kamerában van beépített mikrofon is... Persze ha mikrofonos füleshez kell, akkor mint írták USB-n keresztül megoldható, nem kell sokat szórakozni, "rádugod, működik" USB hangkártya, kb. 1000Ft.
-
kukszi1
tag
Jól látom hogy szabadon hozáférhetövé tették a fejlesztöknek az x86 android vagy csak én olvastam félre. Jolenne mert a videok alapján még gogle szolgáltatások sincsenek benne. [link]
-
tlac
nagyúr
van ezen a pipo x7-n mikrofon bemenet?
-
kukszi1
tag
Nem ez a pipo x7 egy hozászolásal elöbb linkeltem az oldalt ahol elérhetök a friss infok freaktabon.
-
Mike88
senior tag
Elég szellős a box, ebbe akár két tuner-t is bele lehet legózni vagy akár egy HUB-ot, utóbbit szinte biztos, hogy megteszem. Lehet beleépítek egy DVB-S2 tunert is, amúgy is a tököm tele van már az Amiko A3-mal, ha tavaszig nem jön egy olyan frissítés, ami orvosolja azokat a bajokat, amikkel küzdök, akkor ugyan fájó szívvel, de megválok tőle, s ebbe meg belepasszírozok egy ilyet: [link] nem túl elegáns a DVB viewer vagy az XBMC live TV megoldása a spark2 felülethez képest (s ezért is bánnám a dolgot, ha meg kellene válni az A3-tól), viszont - még ha én álltam eddig a legpozitívabban a boxhoz - a firmware frissítések nem arról szólnak, hogy 1-1 hibát javítunk, de még mindig marad pár, hanem, hogy 1-1 hibát javítunk viszont jönnek helyette újak, s hogy mennyire különböző hibák lépnek föl más-más felhasználónál, ilyet én még soha eddig nem tapasztaltam, pedig régi olvasója vagyok az androidos boxok fórumainak. Szóval így, ebben a formában gyak. egy felkészült team sem tud hibákat korrigálni, hisz hogy lehet olyan hibát rekonstruálni, ami nem mindegyik boxon lép föl, illetőleg akár megtörténhet az is, (ahogy nálam is megtörtént), hogy adott firmware verzió 2. vagy 3. újraflashelése után jelentkezik előtte nem tapasztalt hiba.
-
kukszi1
tag
Nincs értelme átlinkelgetni a dolgokat itt tudjátok követni az eseményeket ugyis le kell forditani én se vágom az angolt
[link]
-
Lifeforce
őstag
Szégyen és gyalázat, hogy az általam legjobban várt Minix Neo z64-et kihagytátok...
-
kukszi1
tag
Kodi mediaplayer streming meegopad T01 [link]
-
htom127
aktív tag
Remélem a villanyosboltban jó áron lesz, szívesen olvasnák részletes tesztet róla
-
Zol77
aktív tag
Másodiknak indult,de mire összetúrkáltam a sok linket,és elküldtem a kommentet,addigra 3. lett
Amúgy nincs jelentősége,aki ilyet akar,az úgy is idetalál előbb - utóbb.Távirányítóra van valakinek ötlete? Win8 -ra, és Kodihoz.
Kinéztem az Xbox one media távot,mert ezen van háttérvilágítás,de még nyűgös kodi alatt,itt szenvednek vele : [link]
Majd megnézem a TR42 távját pc-n,hogy mit muzsikál,kezdetnek az is jó lesz.
Kondolom Kodi alatt lehet mappolni a gombokat,ezt elég alap funkciónak tartom,bár még sose próbáltam. -
djnice
veterán
Pipo X7 előrendelve kuponnal, ingyen postával $89.98:
[link]
Kupon: PipoX7LM (csak az US plugosra érvényes, de kb 150 Ft egy átalakító) -
nagash
senior tag
Konyvjelzobe vele.
-
SanyiSay
aktív tag
Én még nem tudom, hogy itt vagyok e.
-
kukszi1
tag
Na közben kint a bay trali 4.4.2 is [link]
Az a baj hogy csak egy alap android rendszer még google szolgáltatások sincsenek benne . nem tudom hogy lehet majd rootolni de reméljük hamar megoldják
-
Lifeforce
őstag
Én is itt
-
kukszi1
tag
Igy kell feltenni az x86 androidot Ne probáld mert nem a te készülékedre való. [link]
-
Zol77
aktív tag
Nem valami kövér az első hozzászólás
Idén lesz rendesen mini pc ezzel a chipsettel.
A teljesség igénye nélkül pár példa, hogy mi is a választék.
Stickek:
Intel , Meegopad
Boxok:
Pipo X7 , Mele PCG03 , Guleek i8 , Egreat i5 , Egreat még több , Zotac Pico PI320 , CX-W8Nekem a Pipo X7 lesz a befutó,kintről akartam venni,de mivel itthon is hamarosan elérhető lesz,így maradok az itthoni beszerzésnél.
Engem meggyőzőtt a teljesítménye, egy 8"-os tabletet használtam ilyen chipsettel tv-re kötve,itt írtam róla pár sort : [link]
Itt is olvasható pár sor a teljesítményről : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- Brutál Gamer PC eladó! 17-12400F/Víz/Asus Tuf 3080 10GB/32GB Ram/1,5TB SSD
- Eladó a csótány PC! i5-12400, 16GB RAM, GTX 1660 Super, SSD + HDD
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest