Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
windlord
üzenetére
Én most pont ezt csináltam. A lyukacsos lemezt levettem a fóliával együtt, a két kis kék hő lapra pedig közvetlenbe egy jó nagy hűtőborda került, amit egy régi gépből kikaptam (türelem híján). Mondjuk ráfogatni nem nagyon volt épp itthon eszközöm, ezért az alaplap négy nagy csavaros lyukján keresztül ráhúztam a bordát a lapra és az alján összecsavartam a drótokat.

Még csak most kapcsoltam be - mindjárt meglátjuk lesz-e valami haszna.
(#1393) Mike88
Viszont azt vettem észre, hogy a proci mellett kicsit - a kábelek felé van egy pici hosszúkás kiálló bütyök, ami mintha magasabb lenne mint a proci, és ha nincs ott a a kis kék hőlap hogy megemelje, akkor az eltartja a bordát. Nem? -
Mike88
senior tag
válasz
windlord
üzenetére
Azért nem mert az elgondolás is borzasztó (ne haragudj), igaz sokan így gondolkodtak itt is, meg freaktab-on is. Dobd le az árnyékoló lemezt, ha gondolod szedd le a termal pad-ot, mert úgy sem annyira jó a hatásfoka, mint a pasztának, használj pasztát, de ha nem akarod leszedni a termal pad-ot, még úgy is jobb eredményeket fogsz elérni, mint ami most sikerült. Használj a lehető legnagyobb, legszélesebb hűtőbordát, s szorítsd rá rendesen, én ehhez hajtottam egy lemezt, ami a nyákba kapaszkodik, kb. úgy képzeld el, mint egy C kampót. Így kb. 60-65 fokra tudtam visszaszorítani a hőt, anélkül, hogy használtam volna bármi más hőhidat a doboz és a nyák között, mivel én nem akarom megkockáztatni azt, hogy amennyiben szét kell szedni a dobozt, feszegetnem kelljen... Mindenesetre ezzel sem voltam elégedett, miután száműztem a dobozát is, s nagyobb dobozba került, magasabb bordával, 50 fok körül szokott beállni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5800X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5800X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ CORE I7 13700KF B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 2.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-10400F/ASUS PRIME B460M-A/RTX 4060 Ti 8gb/16 GB DDR4
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest