Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Nah, ennyit bírt ki, kb. fél óra 1080p-s Youtube után végül leszabályozott 1 GHz alá. Bár eddig ez kb. fél perc után történt.
Most nem volt rajta az alja a házon, tapogattam az alaplapot alulról ahol a proci van, meg mindenhol máshol is, kurva forró, de még a felrakott borda szélei is, amennyire elértem az ujjammal. Ez gondolom egyrészt jó jel, hogy sikerült viszonylag erősen ráhúzatni, másrészről úgy tűnik messze nem elég oda az a borda.
Szerintem az lenne talán a leghatásosabb ha a házra lehetne kivezetni a hőt. Láttam sokan csinálják ezt is egy fél centi vasta 10x10-es termál lapot tesznek az alaplap és ház alja közé, azon keresztül talán még sikerül több hőt leadatni vele mint a bordával. Megyek is holnap keresek ilyen cuccost, remélem lehet kapni a városban. -
Mike88
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Sejtem, hogy mire gondolsz, én (meg hát mindenki) a bordából ott kiköszörültünk egy darabot.
A stabil, határozott rászorítást old meg valahogy, mert elképesztően sok múlik rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Mini PC
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- Eladó 2db Pixel 7
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest