Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
500 GB tárhely, usb 3.0, ill. itt tudsz ránézni a procikra. Klassziskülönbség van.
Az ethernetet nem is láttam, hogy csak 10/100-as. Szerintem elírták. A leggyengébb pontja a 2 GB RAM, ez így winhez karcsú, pláne, ha játszani is akar valaki. OpenELEC kell erre is, aztán meg is van a brutál médiaplayer.
Hogy ár/érték arányban melyik a jobb, arról én nem szeretnék vitatkozni, anyáztatok elegen, amikor azt fejtegettem, hogy szerintem a Pipo nagyon drága, ennél a gépnél kihagynám ugyanezt a témát.
Max. annyit fűznék hozzá, hogy én inkább keveset használt HTPC-t vennék 50e Ft-ért, nem egy ilyet 190,- USD + ÁFÁ.ért, de ez szubjektív, meg nem is ugyanaz a két cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- SQL kérdések
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest