- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi hangfal építés
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Rufus-al csináltam egy bootolható telepítőt (win7), tudtok nekem tippet adni, hogy miért nem akar a pendrive-ról bebootolni? Win8-al simán bebootol, ugyanazokkal a beállításokkal (GPT - UEFI).
Felraktam egy win 8.1 pro-t próbaképpen, az sem hozott javulást a chrome-al kapcsolatban, s kíváncsiságból visszatettem geek blogjában megosztott 8.1 bing-et, hogy megtudjam, visszanyerhető-e a licenc. Nos telepítés után egyből egy regisztrált win 8.1-et kaptam, szal valszeg a bios is tárolja a kulcsot, úgyhogy tényleg nyugodtan mindenki kísérletezgethet.
Telepítés le van írva egy text file-ban a rar-ban, de tyúklábakkal. A lényeg, hogy egy NTFS-re formázott pendrive-ra rámásolunk mindent, a címkének WINPE-nek kell lennie, s bebootolni róla (indításkor F7), aztán a többit elvégzi magától. 3 óra volt, mire letudtam tölteni, a rar-ban is rar van (darabolt file), szal majd ha lesz itt tulaj rajtam kívül, akkor 1 rar-ban, feltöltöm google drive-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest