- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
kukszi1 #3298 üzenetére
Így válik értelmetlenné a stick formátum...
Most eszembe jutott, hogy vettem anno egy ezresért egy CyberHome dvd lejátszót. Tápegység, alaplap és egy szabvány PC méretű IDE dvd meghajtó van benne. 5 és 12V-ot ad a tápja, simán meg lehetne csinálni hogy kidobom a belét, a mini pc alaplapját simán bele tudom rakni, még agyonbordázva is táncolva belefér, a meghajtó helyére meg egy dvd vagy BD meghajtót, usb átalakítóval a gépre dugva. Ez simán elfér a TV szekrényben a többi cucc között. (egyébként hasonló célból vettem, csak media playert akartam beletenni, de azóta már vannak mini pc-k is) -
robesz107
csendes tag
válasz
interstate76 #3294 üzenetére
Köszi. ebay-ről lett rendelve. Kb gearbest-es ár volt. Csak nekik volt is akkor raktáron.
-
robesz107
csendes tag
válasz
tordaitibi #3295 üzenetére
ebay
rp sma -
-
robesz107
csendes tag
Z83 (bár nem z3735f, hanem z8300, de szerintem jó helyen lesz itt)
A box gyári állapotában is használható volt, de közel járt a határhoz. Az órajeleket akkor sem vette vissza soha, de jobb a békesség. Így bátran terhelem, nem kell monitorozni a hőmérsékletet, hogy esetleg mégis túlhevül ebben az elmebeteg melegben.
Alaphelyzetben 45 fok körül mozog most.
4K youtube videó 55-65 fok.
Ebben a felállásban 72 fok fölé nem sikerült vinni stresszteszt alatt sem. Szobahőmérséklet 29 fok voltA gyári rézhűtőre egy s478-as cpu hűtő került megfaragva. Oldalairól le lett vágva pár lamella, így a doboz teteje szorítja rá a rézhűtőre. Kettő között hőátadó szilikon lap van (vagy miaz, egészen vékony szürke cucc)
Alul szintén a doboz szorítja rá ugyanilyen kialakításban. Ott egy fémlap volt, így tökéletesen felfeküdt, itt pasztát használtam.
A wifi jelerősségével nem volt különösebb bajom, de ha már szétszedtem... Egy kivezetést tettem rá. Nemsokára jön egy jobb antenna is hozzá. Több falon keresztül használom a wifit, így nem árt egy kis nyereség neki.
Maga a box teljesen jó. Regisztrált win10-essel érkezett. A magyar nyelvet rá kellett tölteni. Angol volt. Usb 3.0 hozza az elvártat, ahogy a gigabites lan is. Tápja 12V - 2A. Eddig android boxot használtam, de ez ég és föld ahhoz képest. Egyedül az optikai hangkimenet hiányát tudom felhozni ellene.
-
Megrendelve a Cenovo Z8300 4G/64G mini pc, eddig 25600-ba fajt, nem tudom erre meg mennyi jon majd ra, mire kezbekapom.
Kozben kicsit kutakodtam, de semmi supportot nem talalok hozza,
vagy en guglizok rosszul, vagy nincs abszolut gyartoi tamogatas ehhez.
Egy-ket orosz oldalon forumoznak rola, jellemzoen driver gondokkal, es bios problemakkal, de amugy sehol semmit nem lelek, lehet kisse elhamarkodtam? -
DoItYourself
addikt
Most kaptam hírlevélben: Tronsmart Ara IZ37 2G/32G dual boot $64
Please note: The Tronsmart Ara IZ37 is equipped with an authorised and licensed version of Windows 10. -
Lelkiatya
újonc
válasz
interstate76 #3288 üzenetére
Köszi, így fogok eljárni
-
Lelkiatya
újonc
Sziasztok,
próbáltam visszaolvasni de nem találtam a választ arra, hogyan tudnék egy backupot csinálni a Pipo X7-esemről (az alaplapi "HDD"ről) win 10-re való frissítés előtt, ha mégsem válna be az új oprendszer.
A Clonezilla, Rufus nem látja a Pipo HDD-jét, gondolom, mert nem satán, vagy a megszokott felületeken csatlakozik.
Esetleg, hogyan tudom visszaállítani a gyári állapotot vész esetén?
Köszi előre is, ha valaki tud okosat ez ügyben.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
interstate76 #3285 üzenetére
Köszi.
Lehet belevágok én is egybe... -
fotosjani
aktív tag
válasz
tordaitibi #3283 üzenetére
Sziasztok!
A Windows-os MiniPc-k esetén hogyan működik a gyári állapotra való visszaállítás?
Van bennük ilyen menüpont, mint az Androidos kütyükön? -
Ilyesmi mini pc-k jottek w7, w8, w10, 4.4 droiddal,
ugy gondolom elegge egyformak hardverileg,'ezert bizakodok hogy drivergond nem nagyon lehet.
Persze lehet oriasit tevedek.
Proci gpu az tuti egyforma, usb vezerlo, bt wireless, haat.. A fene tudja.
Benevezek egyre, a fiam megrendeli ebayrol, ha megerkezett, ugyis itt fogok a mini pc topikba nyuglodni hetekig, sose volt dolgom ilyen mini pcvel, es w10-et is csak messzirol lattam. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #3280 üzenetére
Nekem az a "support Win10" gyanús. Máshol sem tesz utalást a Win -re (pl. hogy aktivált, vagy sem). Sztem erre neked kell felszenvedni az OS -t. Ez ugyebár pont a driverek miatt lehet zűrös.
-
tlala
addikt
válasz
tordaitibi #3280 üzenetére
Kérdezz esetleg rá a gyártónál, de szerintem 90%, hogy 32 bites Windows 10 van rajta.
Viszont annak esélye, hogy ennyire új cucchoz, amit eleve w10-zel adtak ki, visszamenőleg írjanak w7-es drivereket, gyakorlatilag 0. -
Erre [link] lehetseges win7-et tenni?
Es, 64 biten mukodnek a 32 bites driverek, ha nem, lehet 32 bites w10-re cserelni, win7 meg jobb lenne.
Koszi
-
Cinibn
csendes tag
Szevasztok!
Na csak az lett a vége, hogy vettem egy USB-LAN adaptert. Kellemeset csalódtam, tökéletesen működik, nem akad nem szaggat, kiváló. A telepítéssel voltak gondok, de sebaj.
Köszönöm még egyszer a jó tanácsokat! -
htom127
aktív tag
Üdv
Egy Beelink Z83 win10 home minipc órája állandóan elállítódik, (a dátum pontos, csak az óra késik, minden szinkronizálás után pár órával) automatikus időbeáll, időzóna környékén már mindent állítgattam, gombelem ok, kimérve. Segítenétek, mi lehet a gond ?
Esetleg van a kütyünek külön topicja ? -
törölt tag
Konkrétumokat nem tudok írni, mert saját tapasztalatom még nincs ilyenekkel, csak igyekeztem alaposan tájékozódni. Sztem ezek otthoni tinglitangli feladatokra lettek kitalálva. Ha komoly szervert akarsz, arra kevés ez a vonal. Ha viszont csak egy soho kütyüt szeretnél, arra jó az ARM vonal is. Zyxel NAS -okra lehet faragni Debian -t. De, a dev. board világ sem ér véget a málnánál. A Rockchip kütyük is Linux barátok. A Rikomagic forgalmaz alapból Linuxos kütyüket. Szintén RK -s a Radxa Rock. Aztán ott vannak a Hardkernel Odroid -jai, Amlogic és Exynos alapokon. De, akár a Geekbuying saját márkás cucca, a Geekbox is érdekes lehet. Ez alapból Ubuntu/Android dualbootos, és árulnak hozzá egy un. Landing Shipet, amin van GPIO, és SATA port is. Ha jól tudom, akkor ez natív port. Mindegyik kütyünek van közösségi háttere, utánuk lehet olvasgatni.
-
TromF
tag
válasz
#79335424 #3275 üzenetére
Koszi!
Es mi a helyzet a CherryTrail-el? Ott mintha az updatelt tableteken 64bites OS futna.
De a 32/64bites mizerian tul akkor megvalosithato az uj OS felrakasa, BIOS-bol tiltani lehet a secure boot es UEFI funkcioka ugyanugy mint egy laptopnal pl?Szoval a SoC USB-t tamogat csak, minden eszkoz azon keresztul csatlakozik hozza, kiveve talan a videot. Ez uj info, koszi ezt is, akkor tenyleg felesleges barmi port, nem leszek veluk elorebb, mint egy USB hubbal.
-
törölt tag
Ez már bonyolultabb kérdés. Az első gond az, hogy az Intel cseszte megcsinálni a 64bites UEFI -t. Ezért a 64bites Bay Trail procin 32bites Win fut. A Linux -nál ezzel trükközni kell, hogy működjön. A hang drivere is problémás lehet, de ez egy szervernél nem probléma. Az már inkább, hogy az csak egy dolog, hogy a kütyün csillivilli portok vannak kivezetve. Natívan ezek nincsenek a SOC -on. Vagyis, szart sem ér egy SATA, vagy 4 LAN kimenet, ha mögöttük egy-egy USB adapter van. Az USB átviteli képessége lesz a szűk keresztmetszet.
-
TromF
tag
válasz
interstate76 #3268 üzenetére
Sziasztok!
Egy ilyen eMMC-s minipcre ra lehet mokolni egy linux disztribuciot? A fogyasztasa miatt az otthoni szerverem valtanam le vele.
-
interstate76
addikt
válasz
Janaboy #3269 üzenetére
Ha talál egy ilyesféle masinát, az jó lehet, de 30 ezer Ft alatt nehéz alternatívát mutatni, még akkor is, ha levonod a HDD és a RAM árát. A kérdés az, hogy kell- e a kijelző, a HDD, a RAM, az akksi a billentyűzet és az egyéb dolgok, amiben pl. a linkelt ACER erősebb egy Wintelnél. Felhasználófüggő. Ha nem kellenek, akkor a Wintel best buy. 50 ezer Ft felett szerintem egyértelműbb a helyzet: pl. most vettem egy ilyet 55 ezer Ft-ért, 16 hónap Lenovo garanciával, miközben az Alin ennyiért van ugyanezzel a CPU-val mini PC.
(#3270) windlord A Z8300 kevésbé melegszik, de személyes tapasztalatom még csak tabletben van ezzel a CPU-val, és az sem volt meg sokáig. Szóval - elvileg - kevésbé melegszik és kicsivel erősebb, mint a Z3736F. Netezésre és egyszerűbb irodai feladatokra bőven elég (a Wintel W8-asaim is simán megugrották ezeket a "kihívásokat").
-
windlord
őstag
válasz
Volt anno egy Pipo X7.
Hozza kepest milyen?
Ott ugye gazos volt a hutes, de azt moddoltam.Janaboy: an hozza minden. Asztali masina szunne meg.
-
Janaboy
veterán
válasz
Szerintem egy hasznalt notival jobban jarna, foleg h ehhez meg kell kijelzo bill-eger, esetleg hangszoro.
-
interstate76
addikt
-
windlord
őstag
Netezgetesre, office programokra keresek egy kis masineriat szuleimnek.
Van ajanlott darab kis(ebb) penzert? -
szbarna1
csendes tag
válasz
interstate76 #3247 üzenetére
Szia! Letezik dupla LAN-os is, Nekem tobbek kozott ilyen is van [link]
2x Gigabit-es LAN van benne. -
interstate76
addikt
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3256 üzenetére
Egy kicsit bekukkantottam a színfalak mögé. A Bay Trail, Cherry Trail SOC -ok, de még a Vorke V1 -ben levő J3160 sem tartalmaznak integrált LAN -t. Vagyis, a LAN portjuk mögött egy USB - LAN adapter van.
-
interstate76
addikt
Értelek. Mindenesetre ettől függetlenül a topik névadójánál jóval erősebb vasra lesz szükséged, de ezzel te is biztosan tisztában vagy.
Ill. csatlakozom Somatomhoz: az usb to lan adapter használata olyan szinten kiszélesíti a választási lehetőségeidet, hogy szerintem bőven megéri bevállalni. ASIX chipeset kell vásárolni és kész is vagy - nálam évekig használatban volt 1 ilyen, azt hiszem, az utolsó stickemmel együtt adtam el (kiszolgált vagy 5-6 mini PC-t). Nincs az a magas bitrátájú anyag, amivel ne tudna megbírkózni. Vagy legalábbis én nem tudok ilyenről.
-
Cinibn
csendes tag
válasz
interstate76 #3253 üzenetére
Szia!
Igen jól érted, de nem egyszerre, hanem egyszer az egyiket, egyszer a másikat. Sajnos a wifi-s hálózat ezt nem bírja. A két alhálózat meg köszönőviszonyban sincs egymással sajnos, routolni sem lehet sehogy, viszont a winfos alatt egy egyszerű route add paranccsal elintézhető.
-
Cinibn
csendes tag
válasz
#79335424 #3246 üzenetére
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, segítséget!
Attól félek, hogy az USB-LAN adapterek nem rendelkeznek elegendő sávszélességgel.
Hogy értsétek, mind a két LAN csatlakozón UHD stream-et szeretnék a géppel nézni, két külön alhálózatból. A fórumtársak tapasztalatai alapján nem igazán bízok az USB-s LAN adapterekben, de hogyha valakinek vannak pozitív tapasztalatai, akkor kérem ossza meg velem, velünk is. -
törölt tag
válasz
interstate76 #3249 üzenetére
Sztem USB - LAN adapterrel megoldható.
-
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3247 üzenetére
De, létezik, pont tegnap láttam. A specifikáció többi része viszont nem túl fényes.
-
-
Cinibn
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést kérek előre is az off-ért, már rég jártam erre. Egy PIPO X7-es boldog tulaja vagyok, de olyan gyenge a Wifi-je, hogy cserélni fogom.
Keresek egy mini pc-t, amin van HDMI és 2 db LAN port.
KODI-t szeretnék rajta futtatni.Válaszaitokat, segítségeteket köszönöm előre is!
A miért nem veszek ilyen vagy olyan gépet típusú hozzászólásokat tisztelettel kérem, hogy mellőzzétek. A feni spec-re van szükségem.
-
w.miki
veterán
z8300 feletti cpu-s dual boot-os mini PC létezik?
Ez a z8700 Voyo v3 klafa lenne, ha lenne rajta Android vagy (Remix OS) is... és a felébe kerülne -
robesz107
csendes tag
válasz
DoItYourself #3231 üzenetére
Ha megjön megírom.
-
törölt tag
válasz
Janaboy #3240 üzenetére
Sajnos, nem menne jobban. Nekem is custom firm van a routeren (Shibby Tomato), de átolvastam az Open WRT, entware, stb. fórumokat is. Ennek a Huawei Hilink csatlakozásnak (CDC_ether mód) Linux alatti problémájával tele van a net. A háttérben egyik fórumtársunkkal együtt küzdünk a megoldáson. Na, ez így nagyképű kijelentés a részemről, mert a tudás nála van, én csak kutakodok a neten, meg tesztelem a próbálkozásait.
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #3238 üzenetére
Köszi az infót! Amúgy olvastam én is a topikjában (még korábban, amikor kicsit vacilláltam, hogy Zyxel vagy Wintel, de akkor mindenképpen PMS-t szerettem volna, plusz anno kellett a wines mini PC is), hogy hányan szenvednek a Plex-szel.
-
DoItYourself
addikt
válasz
interstate76 #3237 üzenetére
Meg ha sikerul is ratenni a zyxelre a plexet, hasznalhatatlan lenne, mert a marvell prociban keves a kraft az atkodolashoz, anelkul pedig minden masodik fajl fennakad. 1 honapot szenvedtem vele egy hasonlo kategorias netgear nas-on.
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3236 üzenetére
Amire én használtam a wWintelre kötött HDD-t, azt a Zyxel csípőből tudni fogja, a Plex Media Servert kivéve, amit biztos nem fogok parancssorból rábűvészkedni a NAS-ra, de anélkül is elérem majd a dolgaimat bárhonnan, úgyhogy talán megleszek nélküle.
A Beelink Mini MX III egyszerűen kitúrta a helyéről szegény Wintelt és - bár nagyon szerettem és nagyon elégedett voltam vele, de - az utóbbi időben szó szerint csak és kizárólag NAS-ként funkcionált. NAS-nak viszont egy Somatom nevű ismerősöm szerint sokkal jobb egy NAS, szóval kipróbálom.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3235 üzenetére
Jó lesz az. Csak a nyomorult CIFS -t nem sikerült összehoznom. Elméletileg tudom a módját (media_rw csoportjogosultságú csatolási pont, és busybox -ból a mastermount parancs kell hozzá), de nem volt kedvem vacakolni vele. Ami nekem fontos, az megy OS szintű csatolással is.
-
interstate76
addikt
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #3233 üzenetére
Tudom, hogy elméletileg működőképes az elképzelésem, de azért jó lenne vmi tapasztalaton alapuló megerősítés, mert előre soha nem tudja az ember, hogy min hasalhat el. A Huawei E3372 is szerepel a Tomato kompatibilitási listájában, aztán néhány átszentségelt éjszaka után kiderült, hogy ha az embernek nem pingvin volt a jele az oviban, akkor a sikerre semmi esélye, a modem téglásítására viszont annál nagyobb. Ugyanez Win alatt zéró konfig. Ezt értsd szó szerint. Bedugtam, és megjelent a böngésző egy webes felülettel, de nem kellett rajta semmit sem állítani, ment a 4g net.
-
válasz
#79335424 #3232 üzenetére
Velemenyem szerint ez szoftverfuggo,
mint ahogy pl. hardveresen minden router tudna AP es repeater modot, csak kigyomlaljak beloluk, vegyel ap-t dragabban, mint egy alap router.
W10 okos,'nem volt meg vele dolgom, de lehet nativan tudja ezt. Ha nem, celszofttal lehetseges. -
törölt tag
Próbált már vki ilyen kütyüt modemként használni? Van egy Huawei e3372 -es stickem, amit a Toomatos routerembe szántam, de jelenleg csak Win alatt hajlandó működni. Arra gondoltam, hogy vennék egy ilyen kütyüt, az USB -be bedugnám a modemet, az elérést továbbítanám a LAN portra, amit összekötnék a router WAN -jával. Esetleg, hotspotként is működhetne. Arm Androidos kütyükkel csináltam már ilyenesmiket, de BayTrail -el nincs tapasztalatom.
-
robesz107
csendes tag
Üdv. mindenkinek. Érdeklődnék, hogy valaki használt már usb - - > optikai hangkimenet eszközt mini pc-n (z8300)?
Kellene az optikai, erősítő miatt. Semmi extra elvárás nincs, küldje tovább a jelet (5.1 dts), amit az erősítő elintéz. Esetleg valaki próbált már ilyent? [link] -
törölt tag
válasz
tordaitibi #3227 üzenetére
Rootolt készülékeken ezt a hibaüzenetet dobja:
"A filmlejátszás minőségbiztosítási okokból a mobileszközödön nem támogatott."Ezzel csak az a bibi, hogy egy alkalmazás nem kérhet az OS -től root jogosultságra vonatkozó infót. Marad az, hogy a fájlrendszerben keres rootolásra utaló "nyomokat". Aztán vagy talál valamit, vagy nem. Ezen a partizánakción több olyan készülék is elbukott, ami nem is volt rootolt. KK -en a v.1.0.12 -es TVGO -t még át tudtam verni az Xposed+RootCloak kombóval, de az újabbakat már nem, és állítólag Lollin sem működik a trükk. De, nekem KK -s kütyüim vannak, úgyhogy tökéletesen működött a csel, egészen a mai napig. Ma, indítás után dobott egy üzenetet, hogy új verzió érhető el. Alatta két választási lehetőség. Frissít, vagy kilép. Sakk, matt. Marad a MyTV, de annál meg a stream -ben barmoltak el valamit, mert nagyon akadozik a lejátszás. Még nyomozom, hogy a puffer kevés, vagy esetleg a kép/hang szinkronban tartásán hasal el a lejátszás.
De, legalább annak örülhetek, hogy az M8 -asom mégsem halt meg. Csak a kínai tápja lett oda. Ma megpróbáltam másik táppal, és gyönyörűen bebootolt.
-
-
törölt tag
válasz
idegen lény #3225 üzenetére
Sajnos, ez nem ennyire egyértelmű. Még az ARM miniPC -k közül sem mindegyiken megy. Pl., ha a HDMI out a rendszerben nem elsődleges rendszerkép kimenetként van definiálva, akkor a TVGO kapásból bukta. Továbbá, ha rootoltnak látja az eszközt, akkor szintén. A MyTV nem ennyire "kényes", de anmál is símán lehet valami buktató.
-
törölt tag
Ezekkel a Bay Trail, Cherry Trail miniPC -kkel Android alatt megy a Telenor MyTV, és a Telekom TVGO? Ha igen, akkor kinek, milyen kütyün és milyen Android verzióval működik?
-
Daffchy
őstag
Köszi mindenkinek a segítséget!
-
Mike88
senior tag
válasz
Daffchy #3219 üzenetére
Double driverrel csinálj egy mentést.
-
Daffchy
őstag
válasz
interstate76 #3218 üzenetére
Ezen mesterkedtem, de nem találtam meg, hogy hol adhatom meg a külső hdd-t.
Egyébként drivereket le lehet valahonnan szedni Pipo X7s-hez?
Weboldalon nem találtam. Mármint a Pipo oldalán.
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem WIN 10-re való frissítés miatt.
Elindítom a frissítést, pontosabban a letöltését és ugye lecsekkolja, hogy a hw és a többi alkalmas e.
Kéri, hogy legyen 16GB szabad hely, ami lehetetlen egy 32GB-s készüléknél. A C meghajtó ~17GB, rajta a win és minimális program és van 8-9GB szabad hely.Hogy lehet kijátszani, hogy akár külső hdd-re leszedje a frissítést?
Köszi előre is!
-
idegen lény
addikt
válasz
tordaitibi #3213 üzenetére
Ja, nekem is. Ilyenek ezek a kínai oldalak.
Én sem tudom megnézni androidon, hogy mit tölt le, de lehet, hogy nem is akarom tudni.
Szerintem csak egy videót a termékről.
Ez sem duálos, és nem hiszem, hogy bármit is rá tudnál rakni a Windows 10 mellé. De tényleg jó árban van még az adó+vámmal együtt is, én is valami ilyesmit kerestem, csak 8500 vagy 8700 processzorral, de ne legyünk telhetetlenek. Érdekes, hogy Kínába nem szállítanak.
-
válasz
fú, ha netán berendeled (vagy valaki más) leírhatnád ezzel a tapasztalataid, mert ezért az árért tényleg nem rossz kütyü.
-
tlala
addikt
válasz
100 dodóért 8300-as, és 4GB/64GB???
Ez nagyon jó ár!
Végre mennek lefelé az árak.Az nem derül ki az ajánlatból, hogy pontosan mit is jelent a "Supports Windows 10 system" meg a "Windows 10 system".
Az a tippem, hogy Win10 van rajta, de nem aktivált.
De az ajánlat így is nagyon jó.Nagyon-nagyon kicsi az esélye, hogy átcsúszik a vámon.
Inkább úgy számolj, hogy ennyibe fog neked kerülni:
100USD X az aktuális Ft/USD árfolyammal + 27% ÁFA + 2000 Ft vámkezelési díj. -
válasz
idegen lény #3211 üzenetére
De erdekesen linkeltel, ahogy rabokok, bejon az oldal, es azonnal letolt egy megnyithatatlan fajlt.
Ez [link] 30000huf korul van, meg is felelne, Remix felteheto a w10 melle? Akkor meg is lenne a dualboot.
Es, mennyi a vege ennek amikor a postas a kezembe nyomja, nem vagyok rutinos Ebay, vam, ilyenek teren.
A Cenovo ajanlott, vagy felejtos, ha elekadok, van kozossegi hattere?Koszi
-
tvamos
nagyúr
válasz
idegen lény #3211 üzenetére
Nem ragaszkodom sokmindenhez. Nem akarom heftelgetni, hűtésmod, meg hasonlók. Legyen plug and play. Legyen rendes garancia.
Olyan már van itthon, ami ezt nem tudja. -
idegen lény
addikt
Ha ragaszkodsz a stick-ekhez, akkor ezek közül az első, a kevésbé melegedő, újabb, Cherry Trail processzor miatt. A stick-ek általában kevésbé ajánlottak. Keress róluk értékeléseket!
(#3210) tordaitibi válasza Legyes (#3208) üzenetére
Szerintem ez így túl sok feltétel, én legutóbb ilyenben gondolkodtam, csak ez nem duál: [link]
-
-
tvamos
nagyúr
Hello!
Multkor lebeszeltetek a compute stick-rol.
Ez jobb vetel lenne?
ASUS PC Stick QM1 x5-Z8300 / 2GB / 32GB / Intel HD / Win 10Estleg ez?
Lenovo IdeaCentre Stick 300 Z3735F / 2GB / 32GB / / Win 10 -
Legyes
tag
válasz
tordaitibi #3023 üzenetére
Tévedés. A MOBIL Atomokat vezetik ki a piacról: értsd az ARM ellen ingyen osztogatott, de még úgy sem kell a kutyának sem Atomokat, pl. amik az Asus Zenfone2-ben is vannak. Az "asztali" Atom szegmens marad (sajnos).
-
-
envagyok
veterán
Én 70-ért vettem akciósan 3 év garival 13 colos fhd ips-es laptopot 500GB hdd-vel, 2GB rammal N3540 4 magos Intel procival hdmi kimenettel, usb3,lan,wifi,bt
-
interstate76
addikt
válasz
idegen lény #3204 üzenetére
Sokkal jobban jársz egy használt x220-assal, mint egy új, 60 ezres géppel. Ha egyáltalán létezik olyan (mármint laptop).
-
Upo
addikt
válasz
idegen lény #3194 üzenetére
Új x220-at 60 ezerért? Hol? Vegyél nekem is, kifizetem! Komolyan!
Bár kinézetre ez is olyan mint az új, össze sem hasonlítható a mostani olcsó teszkósmédiamarktos tejfölöspohárból készült gépekkel. És még 5 év múlva is kifogástalan lesz a zsanérja és a billentyűzete is.
Vagy ha nem x220-ra gondoltál akkor mutass nekem 60-ért új i5-ös gépet 8GB rammal IPS kijelzővel 8 órás akkuval normális billentyűzettel magnézium vázzal gps-el és mobilnet kártyával ami kibírja mondjuk a garanciaideje dupláját szétesés nélkül!
-
kukszi1
tag
Eröltetitek a 30gb filmek streamelését a tv-re . Nem ere lett kitalàlva a mini pc. Töltsd le a filmet külsö vinyora azt dugd a tv-re.Egybõl nem fog tulmelegedni.
-
idegen lény
addikt
válasz
interstate76 #3200 üzenetére
Nálam meg 1 GB-os KItKat-os androidon vagy 50 lap van megnyitva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen i7-8700K, GTX 1050Ti 4Gb, WiFi, Bluetooth
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged