Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
windlord #1392 üzenetére
Azért nem mert az elgondolás is borzasztó (ne haragudj), igaz sokan így gondolkodtak itt is, meg freaktab-on is. Dobd le az árnyékoló lemezt, ha gondolod szedd le a termal pad-ot, mert úgy sem annyira jó a hatásfoka, mint a pasztának, használj pasztát, de ha nem akarod leszedni a termal pad-ot, még úgy is jobb eredményeket fogsz elérni, mint ami most sikerült. Használj a lehető legnagyobb, legszélesebb hűtőbordát, s szorítsd rá rendesen, én ehhez hajtottam egy lemezt, ami a nyákba kapaszkodik, kb. úgy képzeld el, mint egy C kampót. Így kb. 60-65 fokra tudtam visszaszorítani a hőt, anélkül, hogy használtam volna bármi más hőhidat a doboz és a nyák között, mivel én nem akarom megkockáztatni azt, hogy amennyiben szét kell szedni a dobozt, feszegetnem kelljen... Mindenesetre ezzel sem voltam elégedett, miután száműztem a dobozát is, s nagyobb dobozba került, magasabb bordával, 50 fok körül szokott beállni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Sorozatok
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest