Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
hunaqua #3651 üzenetére
Nem volt Pro-m, csak W8-asaim. Utóbbiak esetén mókolni kellett a hűtéssel, hogy ne a melegedés, hanem a hardver jelentse a szűk keresztmetszetet, azaz hogy ki lehessen használni az eszközben rejlő lehetőségeket. A Wintel Pro ezzel szemben - állítólag - nem melegszik. De ha mégis, akkor szinte kizártnak tartom, hogy a Tronsmart jobb legyen.
-
interstate76
addikt
válasz
hunaqua #3649 üzenetére
Wintel Pro 76 USD-ért (USA dugóval, de olcsó átalakítóval vagy saját táppal is megoldható).
A Wintel Pro-ra hol írták, hogy melegszik? Nem vagyok naprakész, de tudtommal a W8-asnak voltak melegedési problémái, amik a Pro-nál már nem jelentkeztek.
-
Lifeforce
őstag
Lehet, de ha azt nézed az akitől vásárolok, az "ottani partner".
De mint említettem, már párszor rám szólt, hogy azt nagyon nem kéne, és ennek ellenére még is rendeltem.
És meg is jártam azt amit írt róla...
Ebben az a jobb, hogy bár 1-2 dolcsival drágábban veszem, viszont tudom mit szabad és mit nem.
Jó partner, sokat rendelek tőle mint cég, nem célja átverni hidd el.
Ő sem hülye, nem akar elbukni sokkal több pénzt, mint amennyit nyerne azon a pár darab pipon -
Lifeforce
őstag
Gondolod, hogy bekamuzzák?
Nem tudom honnan veszed, de engem még sosem csapott be.
3288-nál is szólt, hogy ne, mert ez és az a probléma vele, és az volt készleten.
De más is volt már amikor lebeszélt a rossz minőség miatt.
Nem minden kínai akar rásózni a másikra minden vackot. -
Mike88
senior tag
Én feliratról beszéltem! Ha te is így értetted, akkor telepíts egy olyan kiegészítőt, ami online filmeket, sorozatokat szolgáltat, pl. icefilms, 1channel, navi-x, majd telepítsd a supersubtitles felirat kiegészítőt.
Ennél részletesebben is leírom ha kell, de azt max. privátban, hisz nem az xbmc-ről szól ez a fórum. -
Mike88
senior tag
Jól van, azért egy futószalagon sok esetben sok mindent gyártanak ezek a szorgos emberek, csak ha van reinkarnáció, nehogy egyszer Kínába szülessek.
Engem azzal sem lehetne felidegesíteni, ha ne adj Isten 35F van a Pipo-ban, mert a tabletemben is az van, s elvagyok vele. (DE, hát mint a mellékelt ábra mutatja nem az!) Lényeg, hogy a táp legyen normális! Elbírjon majd egy DVB-S2 tunerrel, bár ez utóbbi még kérdés, hogy belevágok-e vagy sem. No s arra a Windows licence-re is baromira kíváncsi vagyok, mert ha úgy van licence, ahogy a tabletemen, az kb. sz-rt ér. Kulcsot nem kaptam, a meglévő rendszerből kiolvasott kulcsot utána a gyártól közvetve elkunyermált telepítő sem fogadta el, szóval magyarul addig volt, amíg nem lett újratelepítve, addig valóban egy aktivált windows-om volt.
Csak érjen már ide, aztán bombázhattok kérdésekkel, igyekszem majd válaszolni... sosem vártam még ennyit egy csomagra. -
Lifeforce
őstag
Én elhiszem, ám kérdés milyen verziós hdmi-t kapott.
Elég rossz lenne ha elhagynák az optikai kimenetet, amire egyhamar nem hiszem, hogy sor kerül.
Lássuk be, az optikai kimenetet azért találták ki, hogy zaj nélkül tudják továbbítani a jelet.
Mert hogy pont ez az előnye a kábelekkel szemben, hogy semmilyen zajt nem vesznek fel.
Ráadásul az erősítőkbe is ezt építik pont ezért.
Szóval hiba lenne elhagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- CPU léghűtés kibeszélő
- PlayStation 5
- Macrodroid
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest