- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbarna1
csendes tag
válasz
interstate76 #3247 üzenetére
Szia! Letezik dupla LAN-os is, Nekem tobbek kozott ilyen is van [link]
2x Gigabit-es LAN van benne. -
szbarna1
csendes tag
Én úgy értelmeztem, hogy teljesen elhagyják ezt a piaci szegmenst. Ez a lépés a Microsoftnak is fog fájni.
-
szbarna1
csendes tag
Mit szoltok ehez a hírhez ? [link]
-
szbarna1
csendes tag
Egy ujabb kiserlet ez mar Windows 10 -el erkezik ..... [link]
-
szbarna1
csendes tag
Már a Microsoft is ... [link]
-
szbarna1
csendes tag
Pipo X8 kicsomagolasa : [link]
-
szbarna1
csendes tag
Ez mar a csucs ! :-) ehez mit szoltok ? nem tudom, hogy ennek a huttese hogy van ,megoldva minden esetre erdekes kutyu ha mindez igaz. [link]
-
-
szbarna1
csendes tag
Igen van ez pl : ZOTAC ZBOX CI320 nano Plus Windows 8.1 with Bing . Hatalmas elonye a Pipoval szemben, hogy ez bovitheto 8GB DDR3 RAM ig es tetszoleges meretu SSD-vel. En a plusz verziot vettem meg 64GB SSD es 2GB RAM al egyelore, majd a kesobbiekben bovitem. Ami nekem nagyon bejott,az az, hogy van rajta Infra veveo es kompatibilis pl a VU+ Solo2 taviranyitojaval. (Be lehet kapcsolni vele ZBOX-ot).
Link : [link]
Vagy az Egreat i6 [link] ami hasonlit a pipohoz de nem kell kulon butykolni a huttesen ez is ugyan aluminium hazban van de van a ket oldalan szellozo nyilasok. Ami meg emlitesre melto az a VGA csatlakozo rajta a HDMI mellet.
Viszont az is igaz , hogy ezek a keszulekek azert valamivel dragabbak mint a Pipo
-
szbarna1
csendes tag
Uj jatekos a piacon : Meegopad t02 es ezen mar hivatalos Windows 8.1 with bing van rajta [link] kicsit hasonlit a hamarosan megjeleno Intel Comute Stick -re szerintem
-
szbarna1
csendes tag
A bios beallitasokat neztem , de nem emlekszem, hogy lenne benne olyan opcio ahol mutatna a homersekletet. A programban egy dolog, hogy magas ertekeket mutat, viszont az a masik dolog, hogy tapintasra igen erezheto, hogy nem epp meelg mar mar forro :-) 40-60 perc aktiv flash palyer hasznalataval. (gyerek sokat youtube-zik )
-
szbarna1
csendes tag
Sziasztok !
Nemreg szereztem be egy Meegopad t01-est ami nagyon jo de van egy kis problema ami zavar, arra lennek kivancsi aki meg rendelkezik ilyennel, hogy naluk, mennyire melegszik, hiszen nekem ugy tunik, hogy elegge melegszik,annak ellenere, hogy meg ebbol kifolyolag nem tapasztaltam fagyast.
En is kinabol rendeltem , es erdekes modon nekem aktivalva erkezett rajta a Windows 8.1.
Feltelepitettem ra egy "Real Temp" nevu alkalmazast ami elmeletileg figyeli valos idoben a processzormagok homersekletet es nem csak, ez a program eleg ilyeszto kepet adott konstans 70-80 sot van amikor eleri a 83 foktot a program szerint , mindezt csak simma flash palyer hasznalataval egy gyenge Youtube-os videoknal, mindennek ellenere az ezkoz meg egyszer sem fagyot ki, csak aggazt egy kicsit ez a magas hoemelkedes.
Kerdes masnal is melegszik a Meegopad t01 aki rendelkezik ilyen ezkozzel ? vagy csak en kaptam ki egy hibasat ?
koszi ,
barnes
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Játékra és melóra egyaránt -kimeríthetetlen memóriával- Ryzen 9 + RTX 3060 Ti+ 128 GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest