- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
válasz
Dißnäëß #135670 üzenetére
igen a manual spec. oldala T2-re is ezeket irja:
ezen mondatodat "Szóval ha hihetünk a hátul leírt infóknak, akkor a .1/LFE input impedanciája 33k, ergo 1-1 68k ellenálláson át már tuti lehet bejönni ide egy sztereo-mono közösítővel."
ugy ertem, hogy a ".1/LFE" csatornara kötnéd
1) jól értem
2) miert nem a "low level" -re ?ahogy en ertem - emailben kerdeztem REL-t is -, ök a low level-re ajanljak a "sima" sztereo erösitö (nem egy home theater dedikalt sub csatorna kimenetét) sub kimenetét:
"The LOW LEVEL input is via a phono connector and connects to the sub or preamp output of the amplifier/processor.
...
The .1/LFE input is via a phono connector, and connects to the sub or LFE output of a receiver/processor."emailjükböl: "If you are using the Douk Audio with the high pass filter on the speaker output and dedicated sub-output you would need to use the low level input on the REL here - Ideally this would be done by using a mono 3.5mm jack to single RCA connected from the sub-out ( 3.5mm jack ) into the low level RCA input on the REL. "
a low level-hez meg gondolom masik ellenallasok kellenek bele
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest