Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Őszinte leszek, amíg találok kihívást segítségekkel együtt is, addig nem veszem le azt a 2-3-at, amit használok. A szimulációk amúgy meg be vannak kapcsolva, szóval a jövőben már max. csak a segítségeket tudom kikapcsolgatni. Viszont nekem így is élvezetes, ami meg bosszant benne, azt nem tudom a segítségek kiiktatásával megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elektromos autók - motorok
- Le Mans Ultimate
- Arc Raiders
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Rendszergazda topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest