Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Asztrofotózás
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
Posztol, üzenget, pénzt termel – a te nevedben.
Ezt nem ertem.
En elek, de meg igy sem posztol meg uzenget az en nevemben??
-
ceia
őstag
Én halálom után felajánlom jótékony célra. De még nem jöttem rá, hogy csináljam majd.
-
Cassi
őstag
Semmi, mert terveim szerint túl fogom élni a Facebookot.
-
anaqer
veterán
Mivel nincs, semmi.
-
zykzeck
junior tag
Ez nem normális. Teljesen meg van mindenki hülyülve?
-
bambano
titán
Engem az is érdekelne, hogy azzal a rakás adattal, esetlegesen személyes adattal, amit úgy közölnek a halott profillal beszélgetők, hogy azt hiszik, él, azzal mi lesz?
Mert egyébként a magyar törvények ezt a problémát rendezik, az elhunyt profilja az örökösökre száll az örökösök kegyeleti jogára alapozva.
-
-
csibe1
veterán
"Posztol, üzenget, pénzt termel – a te nevedben."
Kié lesz a pénz amit a nevemben termel?

-
Azért ne tegyünk úgy, mintha nem egy olyan cégről beszélnénk, aki mindent szeretne tudni rólad. Márpedig ha ebből indulunk ki, akkor az algoritmusuknak nyilván feltűnt, hogy az illető legutolsó facebook posztja alatt sok száz gyászoló kommentje van.
Az pedig szerintem nem elvárható a családtagoktól, hogy tudjanak arról, hogy van lehetőség átállíttatni a profilt emlékoldallá.
-
akom
őstag
Emléke
szívünkbenszerverünkben örökké él! -
A Facebook-ban az egyik legutálatosabb számomra, hogy jobb oldalt önhatalmúlag dobja fel a chat contactokat. Olyan ismerősöket rak oda, akikkel akár évek óta nem beszéltem, azokat viszont nem teszi ki, akikkel napi szinten szoktam. Na ezt emelte egy újabb szintre azzal, hogy mikor egy ismerősöm sajnálatos módon elhunyt, utána lépten-nyomon az ő nevét rakta ki, miközben jó eséllyel a Facebook is tisztában van vele, hogy elhunyt.

És ez csak egy dolog a sok közül, ami miatt egy kalap kaka a Facebook. Be kéne szántani az egészet.
(Szerk.: Bocsánat. Nem válasz akart lenni.)
-
thomasa
senior tag
És a Prohardver fiókkal? Vajon hány hozzátartozó kereste meg az adminokat, hogy töröljék az elhunyt fiókját? Gondolom nem sokan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest