- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
válasz
KaraDani #5694 üzenetére
Hi!
De bizony lehet, a kormány alaphelyzetben bugos, indíts el full experten(minden segítség nélkül) egy single player időmérőt vagy futamot és csak utánna lesz direkt az irányításod!
Ha ezt megtetted, utánna már szabadon variálhatod a segítségeket, akkor is úgy fog maradni..(igazad van, 50%-on lineáris a kormány)
-
ftomi74
tag
válasz
KaraDani #4867 üzenetére
Én Virginnel nem voltam olyan jó a 7 szezonos karrier 1. évében mint te a Lotus-al és volt a végén Sauberes, és Force Indiás ajánlatom is. Viszont Sumákot választottam riválisnak és mivel őt megelőztem a tabellán, a Mercitől is kaptam ajánlatot (elfogadtam). Lehet a nyilatkozatokkal van baj nálad, de csak tippelek.
Amúgy multiban tényleg sokkal jobb. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
KaraDani #4854 üzenetére
Nem megbántásnak szánom, de az eddig nem jutott eszedbe, hogy megnyerőbben kéne vezetned! Ha sokszor dobogón végzel, akkor tuti kapsz jó ajánlatokat, na meg persze a népszerűséged is számít. Nem mindegy miket nyilatkozol. Vannak itt többen, akik expert fokozaton nyertek bajnokságot Lotussal. Engem se tudnak a Lotussal letolni az első helyről, de inkább Multizok. Lehet, hogy mégse vezetsz ebben a játékban olyan jól?
Nem megbántás ne értsd félre!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- BestBuy topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI PRO B650-S Wifi AM5 alaplap eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest