Új hozzászólás Aktív témák
-
ftomi74
tag
Valakit érdekel egy esti Spa GP?
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #7097 üzenetére
Ha le kell cuccolni a berendezést akkor nem
Úgy max látogató leszek, esetleg potyázok egyet valaki gépén
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #7093 üzenetére
Egész héten ezt szerveztem...
.. de sajnos nem tudnak jönni...
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #7089 üzenetére
Azt hiszem, teljesen leszedték, mert eddig mindenki láthatta, de csak a regisztráltak tudtak hozzászólni... Úgy sajnálom...!!!!
-
Steady74
addikt
Srácok, eltűnt az online feketelista az efegygém oldalról???? El akartam olvasni éppen hol tart az úgy, de nem találom. Valakinek megvan az utolsó aktuális állapot? Röhöghetnékem van
Igaz, ha Gyugyunak írok és válaszol, azon is szarrá röhögöm magam
-
--Lorant--
aktív tag
oké ...én is hallgatok!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #7085 üzenetére
"Amúgy van egy olyan érzésem, hogy a válaszod igazából nem is nekünk szólt, hanem a PH-s társaságnak, hogy legyen mivel dörgölőzni odaát, hogy nézzétek, hihihi, jól megaszondtam ennek a csúnyagonoszkágyurinak, szeressetek engem is!"
Ezt is olvastad? Szerintem ez a legalja, ez alá már ő sem tudna menni saját erőből...
Szerintem nem is kéne vele tovább foglalkozni, mert az csak erőt ad neki még nagyobb baromságokhoz...
Én biztosan nem fogok...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MC HOBO #7081 üzenetére
Látom ma még tettél egy utolsó próbát, kár volt pazarolni az idődet..
Nekem az tetszik ahogy elhárították a F2F felkérést, na az nem volt semmi
természetesen nem vesznek részt egy ilyenben, mert nem arról van szó hogy ki a gyorsabb. Ebben csak az a szép Gyurikám, hogy nem is ebből a célból jönne létre a találkozó hanem hogy bizonyítsuk, mindenféle trükk nélkül bármikor megfutjuk a leaderboardos időt (természetesen 1-2 tizedes hibahatárral). Az már csak ennek eredménye hogy 2mp-el vagyunk gyorsabbak nála és a többi őstehetség admin brigádnál. És ezt ő is tudja szegénykém, de most mit tud csinálni.. hárít, direkt félreértelmez stb...
-
Motion_Blur
félisten
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant-- #7080 üzenetére
Ja különben én is szeretnék a csíterek közé tartozni de egyszerüen ,automatán ennyi tellik. meg segédletekkel.de az a bibi látom ,hogy mások is vannak segédletekkel benn a top 10be,,,,de valszínü hogy a váltó az oka! de őszintén szólva Én meg elégszem azzal is Ha a TT-sGyuri mögöttem áll
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
ftomi74 #7079 üzenetére
Szerintem azért volt, aki felfogta (sityi, Brownie) csak sztem nem akarnak/mernek ellenkezni a nagyokossal....
Már a CoD2-ből megtanultam, hogy előbb-utóbb elkezdik ugyanazokat szajkózni, és/vagy anyáznak. Azért nem adtam fel, mert ki akartam hozni a végeredményt... Sejtettem, hogy meggyőzni nem tudom őket. Csak egy lehetőség volt, amivel nem éltek. Nem csodálkozom, egy percig sem.
Volt egy két pillanat, mikor én is azt hittem, hogy érti, csak túl büszke. De az utolsó válasza egyértelművé tette, hogy halvány fingja sincs róla... Ő tényleg elhiszi azt a sok sz@rt, amit leír...
Talán ezért nincs a csapatukban olyan, aki jobb, mint ők.
De mindegy...
Még egyszer köszi a szívélyes fogadtatást!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Trihorn #7078 üzenetére
Üdv itt is!
Gyurihoz inkább nem fűzök semmit hozzá, szerintem mindannyian ismeritek már a mentalitását és az értelmi képességeit.
Igazán nics mit, valamilyen szinten magamra is vettem egy kicsit, pedig sehol nem vagyok hozzád képest... ezért gondoltam, hogy megér egy misét... Hát, tanulságosnak atnulságos volt, az tuti
A csúszkát küldöd, ha megvan???
-
--Lorant--
aktív tag
Csá Gyuri!
Magyar csalók rombolják a becsületes játékosok hitelét az F1 2010-ben
Először arra gondoltam, hogy kirakom ezt az írást az F1 2010 rovatba, de aztán úgy éreztem, hogy sem a téma, sem pedig annak főszereplői nem érdemelnek cyímlapot semmilyen formában. Így inkább itt, a fórumon helyezem el....
........................................csak végigkövetni az illető eredményeit a TT-s Leaderboardon és máris láthatjuk, hogy az illetővel valami egészen biztosan nem stimmel.Ebben az utolsó mondatban,tökéletesen igazad van Gyuri! AZ ÁTLAGNÁL JOBBAN TELJESÍTENEK! ennyi!!
Én most jutottam el a feketelistás részhez! Jól szórakozom ezeken.......mekkora baromságokat,hordanak össze LOL
(fecske87? Szerintem jókat versenyeztünk!ez azért tulzás amit Gyuriék firkálnak!!!!!!
-
ftomi74
tag
válasz
MC HOBO #7075 üzenetére
Csodálkozom a kitartásodon, a sokadik kifogás.txt-t kapod, hogy mért nem bizonyít semmit, ha az orra előtt futja meg valaki a számára hihetetlen TT-s időt... Spórolok neked egy kis időt: nem fogja jelét adni, hogy felfogta se ő, se a bólogató emberei.
12 éves vérpistikék is értelmesebbek az fps játékokban, egy lan után csöndbe maradnak, mert tudják hol a helyük. Egyébként érti ő ezt szerintem, csak írtó kellemetlen lenne a szituáció.De legalább van látogatottsága az oldalának.
-
Trihorn
tag
válasz
MC HOBO #7075 üzenetére
Tiszteletem Uram!
Üdv ezen a remek fórumon, nagyon jó arcok vannak itt!
És nem csak jó arcok, hanem....(most Gyurit idézném, ahogy éppen téged akar meggyőzni a tutiról...."A lényeg az, hogy már a helyzet is alapvetően érdekes. Az F1GH-n egy olyan ember nincs, aki közel járna azokhoz az időkhöz, amiket a PH-sok megfutnak tonnaszám. Nem érzed eme helyzet abszurditását? Igen? Nem? Téves? "
Ebben teljesen igazad van Gyuri.....ez tényleg abszurd.....de erről, sajnos mi tehetünk...Hobo, köszi, hogy megvédtél a feketelista topicban is, már sejetettem, hogy valami ilyesmi a célod, amikor mondtad, hogy regeltél náluk.
Már lassan egy hónap múlva jön az F1 2011.Na az lesz még egy jó parádé.....főleg a TT.. Remélem mi PH-s versenyzők szerezzük meg megint hamarabb azt a mágikus csúszkát
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #7073 üzenetére
Elsőkerekes F1?
Fura, de ebben a játékban nem ez az egyetlen a valóságtól kicsit elrugaszkodott elem...
Kipróbálom én is, annyi már belefér, mert erre még nem vetemedtem, idáig. -
ftomi74
tag
válasz
Most már tényleg nyomjátok le griskfiskét!
-
Trihorn
tag
válasz
A mindenit, hajszál híja, hogy nem előztél meg...
Köszi az infót, ki fogom próbálni! -
Motion_Blur
félisten
Spa-ra tudom ajánlani a F100-R0 balanszot, nálam tuti nyerő.
Sikerült vele lefaragnom a középső szektorból 2 tizedet, és bár az első és az utolsó szektorban is hibáztam, javítani tudtam 1:38.1xx-re.
Így már lehetségesnek tűnik az 1:37 vége. A tökéletes kör kell hozzá..
-
GuruZone
őstag
ez nagyon arcade: új gameplay
-
jozsi252
veterán
Ha nem fix ip-je van akkor elvileg, nemfog törlésre kerülni.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #7063 üzenetére
Voltam már itt T4RG3T néven, csak már nem tudom a jelszavamat és jobbnak láttam új profilt létrehozni...
Eddig is gyakran olvasgattam a PH-t, sok kérdésemre találtam választ itt.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #7058 üzenetére
Bocsi, az előző erre a hozzászólásra válasz!!!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
polonic #7059 üzenetére
Sziasztok!
Miután a "feketelistán" már bemutatkoztam, gondolom nem kell részleteznem, hogy ki vagyok. Aki esetleg nem olvassa, annak annyit, hogy Vixen haverja.
Igen, tényleg szánalmasak a srácok.. Még egy ilyen begyöpösödött brigádot nem lenne egyszerű összeszedni.... De mindegy, nem is érdekel, maradjanak csak maguknak...
A 2011 már nekem is eredeti lesz, remélem, hamarosan az én nevemet is gyalázzák majd... -
polonic
félisten
Remélhetőleg egy hír is megjelenik a gamepodon a következő résszel kapcsolatban. Majd figyeljétek!
Vagy nézzetek át az 2011-es topikba! -
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #7055 üzenetére
Beleolvastam a feketelistás topikba, nagyon egyszerű a helyzet. Ezek nem értik hogy miért kapnak pályánként átlag 2mp-et és eszükbe se jut:
Ahogy anno Palik magyarázta futam közben hogy Barrichello miért kap körönként 1,5mp-et a csapattársától:
"Hogy mondjam hogy megértsd Gyulám?.. Bénább! Tudod.. a keze meg a lába!"
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #7054 üzenetére
De durva
Az elég sok a középső szektorban.. Valószínű, hogy beállítási különbség.. Megpróbálom majd egy kicsit meredekebb első szárnnyal..
Nem semmi azért, hogy az első és a harmadik szektorunk majdnem ezredre megegyezik.. -
ftomi74
tag
válasz
Steady74 #7055 üzenetére
Az érvei nevetségesek, és ha gyakorlatban látná az igazságot, akkor összeomlana az álomvilága, így marad a mocskolódás és fenyegetőzés. Nálam is a verekedéssel jött, mikor felajánlottam, hogy nézze meg élőben a körömet.
Nem jött el... A legszebb, hogy amiket mi írtunk róla, már megkapta a saját brigádjától is többször, amikor épp rajtuk csattant az ostor. Most persze most csak műtétileg lennének leválaszthatóak az ánuszáról. Gyönyörű jellemek
-
Steady74
addikt
Pityu barátunk lehet, hogy elolvasta a Nemzeti sport ökölvívó rovatát... mivel versenyezni nem tud, verekedni akar
Milyen gyávaságról beszélsz, seggfej? Írtam már: Bármikor összefutok veled kispajtás, de nem versenyezni, hanem megvizsgálni, vajon szemtől-szemben is ekkora pofád van e, és ha igen, akkor az vajon mennyi másodpercig lesz tartható a részedről, mielőtt a szart is kiverem belőled te nyomorék.
-
Motion_Blur
félisten
Vixen ezt nézd:
Az a fránya középső szektor
-
jozsi252
veterán
válasz
Motion_Blur #7045 üzenetére
Köszi
-
jozsi252
veterán
Honnan érdemes venni f1 2010 keyt? ami megbízható oldal is, és valójában is megfogom kapni a keyt. Illetve ezt steamen lehet aktiválni?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7036 üzenetére
Kész vagyok ettől az oltástól már
Amúgy lehet, hogy a paddockban meg Kovalainen cheater-ezi Vettelt???
-
ftomi74
tag
Összehoztam egy 38.580-at, nálam ez lesz a vége, már herótom van a pályától
-
Steady74
addikt
válasz
feka007 #7030 üzenetére
kigyorsításnál figyelj arra, hogy amíg nem vagy 3. vagy 4. fokozatban, ne nyomj teli gázt, mert dobja a farát. Kb addig egyenletesen próbáld meg elérni a 100%-os gázpedál (nálad gázkar) állását. Paddal nyilván nehezebb, de menni fog. Ez egy elég egyszerű megfogalmazása annak, amit kb csinálni kell, illetve bekapcsolt szimulációk esetén érvényes.
Amúgy RIP GRID, sokat játszottunk korábban a régi motorosokkal, Rolly, Rototti, Lóránt, Pepi, Guru... de teljesen más a játék fizikája, tanulni kell. És sokat, nagyok sokat gyakorolni és kérdezni. Lehetőleg itt, nem az efegygém-en
-
feka007
veterán
Hát én még állandóan kicsúszok kigyorsításnál. Szokni kell ezt az F1-et, nem olyan mint a Grid.
Meg pályák se rögzültek annyira még. Általában lehagy a nép (még
)
Am ti is manuálon, gamepaddal nyomjátok? -
Steady74
addikt
válasz
Trihorn #7027 üzenetére
Jelenleg csak a fórumot követem, meg néha az idióta Gyuri gyerekkel privátozok, valamiért nagyon akar velem találkozni, de Vixen ideje meg a többiek jó idejei miatt viszket a tenyerem
. Most családozom (Gyurikának ez sem jutott, gondolom a bohócot azért minden este kifényezi), de utána nekiállok megközelíteni Benneteket!
Lóri: Barmokkal sose foglalkozz, nem hiszem, hogy itt bárki is számon kért, hogy a magyarod nem tökéletes.
Vixen: Én felajánlottam a saját kecómat, a saját technikámat, Pityu is hozhatná a sajátját meg valami ellenőr félét is akár, de csak a szájkarate megy a részéről gondolom a saját kis sz@métdombján, hiába no, ott ő a legnagyobb kakas.
Viszont a saját PC mellé hozhat ipari porszívót is, mert amikor egy 30%-os versenyen másodjára körözöd le a ringen, tuti kihullana az összes hajaMa 18:06 kor volt itt a félisten, éreztétek a jelenlétét? Én éreztem valami meleget odalent, de csak behugyoztam a röhögéstől
-
Trihorn
tag
válasz
ftomi74 #7023 üzenetére
Uraim! Nagy királyság, hogy nektek is bejön a setup..
Sokat dolgoztam vele és így még faszább, hogy ti is ki tudjátok autózni..
Ha nem jut dűlőre a Gyuriékkal a csíterezés dolog, kihívhatnánk őket nyilvánosan egy Lanpartyra..ÚÚúúú baz*meg mit kapnának.. Úgy rávernék Gyurira egy boxkiállásnyi időt 5 kör alatt, hogy kihullana a haja..
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #7014 üzenetére
Hű a mindenit.. Ennek örülök..
Grat!
Most már nincs messze az 1:37..
Én egy pár napig TT szünetet tartok, utánna megpróbálom majd Szingapúrt.. -
ftomi74
tag
Tetszik a setup Vixen, pár kör után faragtam pár századot a PB-n, köszi!
-
_kovi_
aktív tag
Jesszus csak négy napig nyaraltam és 148 hozzászólás...
Mi van itt?? -
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #7010 üzenetére
Marina bay 2.5
A technikás pályákon csak úgy hasít -
Cobb
tag
válasz
Motion_Blur #7014 üzenetére
Igen!!
Végre én is befértem 1:38.7-be!!!
KGyörgynek: Link!
Mellesleg azt gondoltam azért egyszerűbb lesz ezzel az új Online tapadás hack-elővel top időt futni...nem szabad feltűnően állítani...!
-
-
Motion_Blur
félisten
Vixen, király a setupod, a második mért körömön sikerült 1:38.2-t futnom
-
--Lorant--
aktív tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #7006 üzenetére
Ott lesz, ebben biztos vagyok, szépen felsorakozunk Grisfiske mögé
Most néztem ezt a Gyurikát, szegénykém 2mp körül kap Hungaroringen.
Én a helyében még tanulgatnám kicsit a játékot mielőtt megszólalnékmod: ahogy nézem most Spa leaderboardot első 7-ben 5 magyar és mindenki PH!-ról
természetesen a valóban kamu illetve segítséggel futott időket (mondjuk utóbbiból 1 ilyen van) időket nem számítottam
-
Trihorn
tag
válasz
jozsi252 #7005 üzenetére
Gondolom le kell menteni képfájlba valamelyik DVD szerkesztő progival. (Clone DVD, Nero, Alcohol 120%) és utánna bemountolni a képfájlt olyan progival, ami támogatja a Securom másolásvédelmet. (talán a Daemon Tools) De én még nem csináltam ilyet, pontosan sajnos nem tudom..
-
--Lorant--
aktív tag
http://kep.psharing.com/572292.jpg itt járt az emlegetett KGY de ugy látszik itt nem mer megszóllalni,csak liven üzenget!
-
Trihorn
tag
Köszi szépen.!
Örülök, hogy teszik a setup, eddig nekem is ez fekszik a legjobban..
Én jó ideig az 1:38-ba sem tudtam bemenni, kb. 1 hónapja tört meg a jég..
Nagyon örülnék neki, ha te is ott tanyáznál velünk, akkor a Gyuriék agya végképp eldurranna ha még 1-el több Magyar lenne a leaderboardok élmezejében. -
--Lorant--
aktív tag
annyi a szerncséd gyuri hogy nem szólalsz meg!! mert nem mersz!!! pedig ezek szerint itt vagy! te beszari alak!
-
Cobb
tag
válasz
Trihorn #6985 üzenetére
Szépek a körök Vixen!
Kipróbáltam a setupodat,egész jó csak szokni a grifiske után!Sok minden meggátol abban,hogy bemenjek 1p38,8-alá,nemrég ezt egy KÉK ablak tette,de legfőképp az,hogy nem tudom összerakni a kört rendesen!Mire Belgiumba ér az F1 szeretnék én is felétek tanyázni a ranglistán!
Gyuri pedig egy kurv@ elvetemült ember,nem hiszem,hogy itt bárkit is számon kérhetne,illetve,hogy bárki is bizonygatással és beszámolásokkal tartozzon neki!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest