- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék újra mindenkit meghívni a szeptember 17-ei F1 2010 LAN PARTY-ra!
Részletekért KATT IDE!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7192 üzenetére
este megnézem, mert ezt én sem tudom, de valami történt.
-
Motion_Blur
félisten
-
Steady74
addikt
Nem tudom mit szartam el, de talán a restart sessionra nyomtam, és most 1:33:3XXX a pb-m na ez mitől van
-
bosco89
tag
Nem akarok nagy hülyeséget kérdezni de ha dx 10 a kártyám és Windows 7 használok automatikusan dx 10 ben megy a játék vagy be kell állítani valamit?
-
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7184 üzenetére
nem sikerült a csúszkát jól beállítani, elnéztem
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7182 üzenetére
-
válasz
Motion_Blur #7179 üzenetére
bakker. Nem is tudtam hogy a Centrumban van 576. Na lemegyek megnézem. Majd gyüvök
-
válasz
Motion_Blur #7177 üzenetére
nagykanizsai vagyok :S
-
válasz
Motion_Blur #7175 üzenetére
Basszus, feliratkoztam hogy jelezzék ha vásárolható. Semmi nem jött még. Pontosan mikortól tudnám neten rendelni, postán lekérni?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7170 üzenetére
Remélem is!
Szeptember 24-én este jöttök multinzni?
(2011-gyel)
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #7163 üzenetére
Új csúszkád van? Az enyémmel nem lehet ennyit menni
-
Trihorn
tag
válasz
Grat!
Nagy vagy!
Bár ahogy nézem, sajnos nem sokáig tartott.. -
fagy53
nagyúr
válasz
Grat, ezt én igencsak tudom értékelni!
Újra kellene születnem, hogy a közelébe érhessek, ráadásul az egyik kedvencem a SPA...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #7155 üzenetére
Én is nekifutottam és kurva nagy idő lehetett volna ha... az utolsó szektor előtt majdnem 2 tizedes előnyöm volt de a sikán előtti hosszú balosnál túlságosan leszélesedtem és elvette a kört
Azóta se tudok olyan két első szektort futni, a második mérési pontnál 1:11.318-as időm volt...
-
paramparya
őstag
válasz
MC HOBO #7156 üzenetére
benzinszimuláció sincs
már máskor is megfigyeltem, hogy a tőlem nagyon lemaradtak elkezdenek leggyorsabb köröket futni, pedig elevel legalább 1 mp-vel verem az időmérős körüket.
nem szabad túl késői kerékcserével nagyon hagyni lemaradni őket, mert akkor feljönnek, és mire te cserélsz kereket, előtted vannak fél perccel, pedig ha velük együtt mész, akkor gyorsabb vagy. kicsit zavaró, mármint nagyon, pláne mire végre kicsit ráéreztem arra a kedves szingapúri pályára -
ftomi74
tag
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
paramparya #7149 üzenetére
Úgy tudom, a játéknak van egy ilyen bug-ja, hogy az AI üzemanyag-szimulációja nem ugyanaz, mint a játékosé. Mivel ilyen rövid versenyeket futsz, az AI valahogy sokkal jobban "gyorsul" körről-körre, mint Te.
Cáfoljatok meg, ha félrebeszélek...
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #7150 üzenetére
Grat!
Asszem nekifutok én is még egyszer...hátha..
-
Steady74
addikt
válasz
grat!!
kipróbáltam vixen setupját tegnap, hát nagyon nem az én "fenekem alá való"... Időmérőn, saját setuppal szimek nélkül mentem már 39-es időt, ezzel 40 alá nem tudok kerülni, féktávon mindig dobja a seggét. nyilván gyakorolni kellene, tegnap kb 30 kör után feladtam. -
fagy53
nagyúr
válasz
Az 1:30.627-es Force India kicsit tényleg durva, ott hány százalékon lehet a csúszka?
Kipróbáltam a 100-0 korábbi beállításodat és rajtam az sem segített!Azt a nyavalyás csúszkás mágikus progit meg nem találtam meg, pedig kerestem ezen az oldalon.
Nektek honnan van meg?........
-
ftomi74
tag
válasz
-
paramparya
őstag
válasz
Motion_Blur #7147 üzenetére
Ja, gumiszimuláció nincs, szóval semmi lassulás nem volt részemről
Csak az ellenfelek táltosodnak meg varázsutésre, amint látótávolságon kívül vannakMásodjára kipróbáltam egy 14 körös futamot, de már rögtön a 4. körben kijöttem, erre Hamilton akkor is előbb jött nálam, már a harmadikban, de így visszajöttem elé. Nem szabad hagyni, hogy a távolban bekapcsolják a varázstapadásgombot
-
Rototti
senior tag
válasz
paramparya #7146 üzenetére
Nem derült ki pontosan, hogy milyen keverékkel indulsz.
Ha lággyal, akkor felesleges így elhúzni a kerékcserét, mert már lassabb leszel, mint ha keménnyel mennél. Tapasztalatom szerint ha már van két narancs kereked, akkor gyorsabb az új kemény.
Ha keménnyel, akkor az a baj. Ilyen rövid távra nem jó ez a taktika, mert csak 4-5 köröd lesz a végén lágy gumival. -
Motion_Blur
félisten
válasz
paramparya #7146 üzenetére
14 kört hogy bír ki a lágy gumi egy 18 körös versenyen?
Ennyire vajkezű vagy? -
paramparya
őstag
Tudom, hogy multiban lenne érdemes inkább játszani, de akkor is el kell ezt most panaszkodnom
Nagyon idegesítő, hogy elverek mindenkit időmérőn 1,5-el szingapúrban, versenyen kicsit lerajtolnak az első kanyarig, de aztán hamiltonnal elhúzunk 10 mp-re a többiektől, hamilton bejön a 8. kör környékén a 18-ből, és a 14-re időzítettem, annál csak jobb köröket megyek általában utána, de mire én kereket cserélek, már de la rosa is előttem van, mert ha valahogy a távolban megtáltosodnak, onnantól pedig a maradék 4 körben már nem lehet őket megfogni.
Az egyetlen esély, hogy cseréjek én is 6 kör után keményre, és akkor megmarad valósághűbbnek az egész? Ez így elég játéktermi, hogy a nagyon lemaradt ai űridőket fut, kovalainen fastest lap, stb.Most még csak tanulgatom a pályákat, ez a szingapúr nagyon szopó, de gondoltam akkor túlesek a versenyen, erre a 17. körben kiléptem, mert annyira felhúzott.Még ha lehagynak, mert lassú vagyok, akkor az tök oké, de ez így nem normális.
Online meg 10 mp-ket vernétek rám a szingapúri 1:34-el, így is versenyen sikerült a legjobb időmet futni 1:43-al, igaz force india
-
jozsi252
veterán
válasz
Steady74 #7143 üzenetére
Az én tápomnak 85-86% os a hatásfoka, nemhiába vettem ezt
Szóval a 70% kicsit alulbecsült
Amúgy én Speedhack-et használok f1-alatt, szóval ha valaki B Veyron sebességével ( 400 km/h ) levillog titeket valaki akk jó tudni hogy ki
de ez csak 80w-al növeli meg a tdp-t szóval lehetséges hogy ezmiatt van fagyás, fenébe nemis gondoltam volna.
-
Steady74
addikt
Ezzel volt negatív tapasztalatom: míg a furmark simán lefutott, a GRID folyton kifagyott. Kapott a rendszer egy 1000W-os tápot, azóta nincs ilyen probléma. Mivel csak a tápot cseréltem ki, emiatt mondom, hogy nekem az a gyanús.
Bár lehet, hogy a mágikus csúszka v 2.0 van telepítve, az meg a plusz tapadás érdekében +100W-ot jelent
-
Steady74
addikt
válasz
jozsi252 #7136 üzenetére
igen, az elég lehet.
Gondolj bele, hogy a 450-es tápd dolgozik kb 70%-os hatásfokkal ( a 80az már bronz fokozat azt hiszem, a 90 meg gold), de lehet csak 65%, ami alig 300 watt. A VGA csúcson megeszik 200W-ot (kb), proci 90 W, mindez csak alapon, tuning nékül. Nem beszélve a vinyókról, egyéb eszközökről, szóval a 300W simán összejön, így gondolkodj.
-
fagy53
nagyúr
válasz
jozsi252 #7136 üzenetére
Simán bírja a tápod, a játék nem terheli le teljesen a procit és kíméletes a VGA-val szemben is. A Dirt2-3, F1 2010 és a GRiD eléggé optimalizált, szerencsére.
Könnyen megtudsz győződni erről, ha LinX és pl. Furmark terheléssel teszteled a géped, ha azt kibírja félóráig, akkor nyugodt lehetsz, hogy játékokban sem lesz gond. -
jozsi252
veterán
válasz
Steady74 #7135 üzenetére
Áhh kizárt hogy ne legyen elég ez a táp ennek a gépnek. mégha valami gagyi codegen lenne vagy ilyesmi noname táp akkor aztmondom igen, de azért a corsair ph-s tesztek alapján is nagyon jól szerepelt. Meg azért annyira nem durva a konfigom hogy 350-400w-nál többet egyen, max hajtáson.
De ha netán igazad lenne akkor egy CORSAIR Gaming Series GS600W elég lenne szerintem.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7130 üzenetére
gondoltam ha már kiírta a gépének az adatait, akkor nem az adatlapján van, meg lusta vagyok már
A 450-es táp sztem kevés lehet, hiába corsair. Savazzatok le, de ez a véleményem, akkor száll el így a rendszer, ha túlterhelés van.
Saját tapasztalat: 750-es tápom volt, CM fajta, de a 980+5970től néha megfeküdt, hát amikor még megkapta az 5870-et, akkor a 3D mark meg a GRID szállt el ilyen hibaüzenettel. Kicseréltem, sose volt ilyen problémám azóta
-
polonic
félisten
válasz
jozsi252 #7133 üzenetére
Akkor próbáld meg a dx11 kikapcsolását. A dirt 3 topikban megtalálod, hogy kell. Mindkettő játéknál ugyanúgy kell.
Esetleg van tuning? Ha igen, tegyél vissza alapra mindent.Szerintem már megunták a 2010-et és várja mindenki a következőt. Az elején azért sok session volt.
-
polonic
félisten
válasz
jozsi252 #7128 üzenetére
Nem nagyon van tippem, hogy mi lehet a hiba.
Esetleg van MS egered? Volt olyan ember, akinél a dirt 3-nál az okozott hibát.
Esetleg megpróbálhatod kikapcsolni a dx11-et. Bár mondjuk a dirt 3-nál elvileg javították a dx11-gyel kapcsolatos dolgokat.Egyébként nagyon kevesen játszanak már a játékkal. Egyszerűen, ha nem a barátlisámon lévőkkel megyek, akkor nem lehet játszani. Nincs session, alig pár. Az is gyatra 3 körös versenyekből áll.
-
jozsi252
veterán
válasz
Motion_Blur #7130 üzenetére
Így van, köszönöm a kisegítést
-
jozsi252
veterán
válasz
polonic #7121 üzenetére
Nekem is volt ilyen hibám f1-nél is meg dirt 3-nál is, hogy Executable működése leállt, ezt írta ki, mi a fasz miatt lehet? de pl olyankor amikor tölt f1-nél tegnapelött úgy szállt el hogy töltötte be a pályát és meghalt, aztán gameből ki majd vissza és jólett. Dirt 3-nál is tapasztaltam már 2-3 szor.
Nekem eredeti mind2 game, a dirt 3 steames a f1 dobozos verzsön.
i5 2500 - 560ti oc - 2x2gb 1333 geil - p67a-ud3-b3 - felbontás az 1920x1200 ennyi lenne naggyából a gépem. Talán az nvidia kártyával lenne valami problemája a gameknek?
Illetve friss nvidia driver van fent.
-
Steady74
addikt
-
Motion_Blur
félisten
Ne már bazz, gyertek!!
'Ismerős' arcokat (avatarokat) akarok látni a LAN party-n -
polonic
félisten
válasz
ricsi8800gt #7118 üzenetére
Akkor erről ennyit.
Szia! -
-
Rototti
senior tag
Nem értem... Itt ez a lan-party. Ennél jobb lehetőség nem létezik, hogy leleplezzék a csalókat és mégse ér rá senki?? Vajon miért?
Mert sejtik (tudják), hogy nem vagyunk azok. Sakk-matt!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #7114 üzenetére
A LAN-PARTY-n mindenki megkapja, ne aggódj... Egyébként hogy versenyeznénk Vixen-nel?
-
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7112 üzenetére
Úúúúú de klassz!!! Azt hiszem ez kell nekem!!
-
Trihorn
tag
válasz
ftomi74 #7105 üzenetére
Cső Tomi, ha szerzek neked egy gépet, akkor eljönnél? (Core2Duo@4Ghz.-9600GT)
A videokártya nem egy mai darab, de 1024x768-ban csak úgy röpül rajta az F1.
Már be lenne neked állítva a gép amire jönnél, a kormányodat kellene csak hoznod.!
Külön szabályok szerint szoktunk játszani, van felvezetőkör és safety car-is.
Eddig mindegyik lanparty nagyszerű volt(hajnalig nyomtuk), teljesen más feeling, mint neten játszani! -
Trihorn
tag
Van bizony!
Steering deadzone: 0% saturation: 80% linearity: 75%
Throttle deadzone: 5-10% Saturation: 95%
Brake deadzone: 5% Saturation 80-85%
Hasznos, hogy a steering linearity-t pályánként állítsd át +- 5-10%-al.
Példának két véglet, a sikánokkal teli páylákon: (Montreal, Monza) : 65%
A finomabb irányítást megkövetelő pályákon pedig, (Hungaroring, China, Suzuka, Silverstone, Monaco : 85%Force feedback:
Environmental: 50-60% Feedback strenght: 30-40% Wheel weight: 0%Nos, ehhez a beállításhoz már csak egy jó car setup és egy gyors gép kell, a többi rajtad múlik..
Maga a MOMO kormány kitűnő, ha a pedált nem számoljuk..
Én személy szerint sokkal hamarabb hozzá tudtam szokni, mint a G27-hez, bár ennek más oka is volt.. A pedálja előbb-utóbb be fog sza*ni, nekem kettő is volt, mindkettő elromlott.Remélem tudtam segíteni, üdv.!
-
Ice!?
őstag
Sziasztok.
Van köztetek olyan, aki Logitech Momo -t használ? Ha igen, milyen beállítást tudna ajánlani ami jó lenne kiindulóalapnak?
Visszaolvasva nem találtam semmit. -
pocokxx
Közösségépítő
Olyat lehet csinálni karrierben, hogy visszamegyek a qualifyre? Mert Monacoban már a Race-nél tartok, de úgy érzem tudnék jobb időt futni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest